BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nu er det ved at være lørdag morgen hvor vi har en aftaler med vores master.

vi stod tidlig op, jeg gik ud på badeværelset, barberede mine ben og min fisse fik også en omgang. Jeg lod stadig en lille dusk blive stående øverst oppe. Jeg tror at det vil føles for grænseoverskridende at være helt uden hår dernede.
Jeg trak i en bluse måtte jo ikke have en bh under, en meget kort nederdel uden trusser, samt mine længste støvler. Min mand havde bare trukket i et par gamle bukser, en nogenlunde bluse, samt et par almindelige brune sko. Det var jo heller ikke ham der skulle vises frem i dag.
vi gik ud i vores lille bil og kørte de der 70 km ind til den lidt større by, hen til Kvickly parkeringsplads hvor vi skulle mødes med vores herskerinde.
Mens vi kørte gik vores snak jo på hvad hun kunne finde på, jeg var meget spændt på hvad der ville ske med mig, det var jo noget som jeg aldrig havde prøvet før, sådan give mig hen til en fremmed. Godt at jeg har et stopord tænkte jeg. Jeg kunne se på min mand at han var pirret, han kørte lidt ukoncentreret, samt jeg kunne se at han havde fået stå dreng. Nok ved tanken om hvad der skulle ske med mig, for der var jo ingen grænser aftalt om hvor langt jeg/hun ville gå.
vi kom hen til parkeringspladsen fandt en ledig bås, og gik hen til Kvicklys indgang. Der stod hun så i hendes læder outfit, denne gang var hendes bryster ikke blottede, men hun havde taget en lædervest over sig, godt nedringet, så man lige kunne ane hendes kavalergang. Hun var en utrolig flot kvinde.
"har du overholdt vores aftale, løft op i din nederdel og la´mig se din kusse" lød det fra hende.
Jeg løftede op i kanten, så jeg lige blottede min kusse, ikke for meget kun foran, da der var folk omkring os både med børn, men også mænd. "ja det ser jo godt nok ud, jeg er tilfreds" kom svaret fra Herskerinden. "la´ os gå ind i butikken, der er nok en bar/caffe der har åbent, så kan vi jo lige snakke om hvad der skal ske med jer i dag" "skal der ske noget med mig" kom det overraskende fra min mand. "ja, troede du bare at det var din kone der skulle afprøves i dag" kom det fra vores master.
vi gik ind i Kvicklys indgang, kom ind i en slags indkøbscenter, hvor der var flere butikker, en enkelt bar var der også, det var sådan en slags Westen bar, den slags som er med høje barstole. Vi satte mig på de høje stole, det var lidt svært at komme derop, uden jeg viste mere end de var nødvendigt. Jeg gav et suk fra mig da jeg kunne mærke det kolde læder imod min blottede kusse. Det føltes som var de stukket noget is op mod den. Herskerinden bestilte 3 øl, og bad min mand om at betale.
Jeg så mig omkring i rummet, der sad faktisk mange inde i lokalet hvor de fik enten en drink eller kaffe. Der var flere som havde fået øje på os deroppe ved baren. Jeg følte at de bare kunne lige se, at jeg ikke havde trusser på, måske kunne det også det, jeg ved det ikke.
Herskerinden kikkede sig omkring kikke på min ende på stolen og løftede lige op i nederdelen, så alle lige fik et kik på min bare numse. Jeg blev blussende rød i ansigtet, kikkede bare ned i bardisken. Vidste ikke lige hvad jeg skulle gøre. Der var ingen hjælp fra min mand som bare sad der og nød det. Jeg kunne se at han havde lidt svært med at skjule hans store bule foran.
Herskerinden kikkede lidt rundt, fik øjenkontakt med 2 mænd nikkede til dem, de nikkede tilbage.
Den ene af dem rejste sig, det er en arbejdsmand, ubarberet, stor mave og virkede ikke som en der gjorde særlig meget ud af sig selv. Stillede sig imellem herskerinden og min stol, bestilte en øl. Skjult af hans krop, lagde han sin hånd på mit lår, kørte hånden langsomt op af mit lår, samtidig trak han min nederdel med sig op. Til sidst var hånden så langt oppe så min kusse kunne ses. Herskerinden hviskede "spred dine fede lår din luder" Jeg var i chok men gjorde det som hun sagde, spredte mine lår så manden kunne få sin hånd op mellem mine ben. Han kørte en fingeren ind imellem mine lår lige på mine skamlæber, lod den køre lidt frem og tilbage, før han stak den indenfor. Herskerinden sagde " er du tilfreds er det noget du kan bruge" manden brummede " det er vist en af dine bedre ludere den her du har med i dag". De snakkede som om jeg slet ikke var til stede, det var uvirkelig, jeg for en mdr. siden var en ganske alm. kedelig kone sad nu og blev befølt af en vildtfremmed mand, og nød det.
Herskerinden sagde "kom med ud på toilettet, du bliver her" fik min mand at vide.
Vi rejste os fra barstolen, og til min skræk kunne jeg se en våd plamage hvor jeg havde siddet. Var jeg så våd tænkte jeg lige, før jeg blev taget i armen og trukket ud mod toilettet. Bagefter kunne jeg høre at manden fulgte efter. Vi gik ind i gangen ved toilettet hvor der var 2 døre ind til de rum, enten ind til kvinder eller mænd. Der var et par håndvaske i den gang, sammen med et par spejle. Det var et almindeligt sted uden det helt megen udstyr. Herskerinden sagde "løft op i kjolen" og til manden "fortæl mig hvad du synes om min nye slave" Manden gik hen til mig tog mig hårdt på det ene bryst, krammede det og lod et par fingre køre hen over min brystvorte. Hans anden hånd tog han imellem mine ben og lod en finger køre ind i mig. Jeg kunne jo ikke andet end lade det ske, håber bare ikke at der kom andre som skulle ud på toilettet "hun er fin nok glæder mig til at jeg skal prøve hende" lød det fra manden.
Det løb mig koldt ned af ryggen, skulle jeg bare sådan vises frem, for hvem som helst og så bare måske bruges efter det bedste for godt befindende. Herskerinden tog en sort butt plug op "vil du ikke gerne stoppe den her op i enden på slaven" Hun snakkede som om jeg bare var en ting. Manden tog den og pressede mit hoved ned i håndvasken, tog med den anden hånd fat i pluggen. Med hans ene fod fik han mine ben spredt, så han kunne komme til min røv. Han kørte den op i min kusse, nok for at gøre den våd, for derefter at sætte den imod mit røvhul. Han havde lidt besvær med at få den presset op, men til sidst lykkedes det ham. Han tog ved mit hår og trak mig op igen. Herskerinden sagde " skal du ikke sige tak til manden, når han er så flink imod dig" Jeg fik fremstammet en tak. Døren gik op, ind kom en mor med sin lille pige, heldigvis var vi blevet færdige, der var ingen ting at se. Det eneste der måske var at bemærke var nok mit ansigt som var beklædt med en kraftig rød farve.
Vi gik ud i baren igen, Jeg satte mig igen op på stolen, nu også bevist om at jeg havde noget oppe i røven.
Herskerinden sagde "nå hvordan var det så, var det en som du kunne tænke dig at blive kneppet af"
Nej master kom det fra mig, nej han var for ulækker. "Ulækker?" kom det fra hende. "kom vi går". Som sagt så gjort, vi rejste os alle tre og gik ud af baren, ud i centreret. Vi gik ud af en anden udgang end der vi var kommet ind. Vi gik ud på en mindre parkeringsplads, gik langs muren ind i en slags sti ned imod nogle træer.
Da vi kom derned var der nogle bænker under nogle træer, på den anden side var der en flok mest mænd der sad og drak øl. Jeg kunne se at det var nogle af samfundets individer som var faldet ud af systemet. Vi satte os på en bænk, jeg fik besked på at sprede mine ben så jeg var åben. Det så ikke ud til at mændene de lagde mærke til det, det var nok sjovere at drikke øl, samt at gå hen til nogle træer for at tisse.
"træk op i din nederdel" lød det fra herskerinden Jeg trak op i nederdelen så hele min kusse kunne ses, spredte også min ben lidt. "rør lige lidt ved din kones fisse" fik min mand at vide.
Han tog en hånd ned på mine lår, kørte den legende op og ned af mine lår for til sidst at stoppe oven på mit skridt. Han kørte en finger langsomt ind i mig, det var ikke svært for min kusse stod fuldstændig åbent. Jeg var plaskvåd, godt liderlig, tingen som var proppet op i røven på mig var også noget som jeg kunne mærke.
Først da var der en af mændene som fik øje på os, han skubbede til hans sidemand og pegede over på os på bænken. "hej se lige der over på bænken" kunne jeg høre det blev sagt. Nu var det samtlige mænd der kikkede over på os, der var også en enkelt kvinde sammen med dem. Så fik min mand at vide at han skulle holde op. "leg lidt med dig selv" fik jeg at vide "de skal ha 'noget at se på derovre". Jeg tog min hånd ned imellem mine ben, kørte en finger langsom op mellem mine læber hvor den til sidst kom op til min klit. Jeg lod den langsomt køre rundt om min klit. Den anden hånd kom op til mine bryster hvor jeg begyndte at lege med mit ene bryst, tog omkring vorten og gav mig til at nulle den til den blev hård. Jeg var i min egen verden, lod mig bare synke ind i mit eget univers, hvor det drejede sig om nydelse.
Jeg kom til mig selv ved at høre nogle der snakkede, kikkede op og så at der var en kødrand af mennesker omkring mig.
En flok ildelugtende mænd som ikke har været i bad i flere dage, deres tøj bar også præg af det. Flere af dem havde taget der pikke frem for begyndte at onanere foran mig. Det var helt vildt, pæne mig sad nu her på en bænk til offentlig beskuelse og legede med mig selv, foran var der flere mænd som legede med deres tissemænd, hvor dybt var jeg lige sunket.
Kvinden som var med mændene kom nærmere kikkede på herskerinden som gav hende et nik, tog den ene hånd ned til mit skridt, rørte tøvende med min kusse "ludereren er helt våd, kom bare og mærk" kom det fra hende fulgt op af en kraftig spritånde. Nu var der pludselig flere hænder på mig, nogle tog på mine bryster, andre befamlede min lår, den sidste have et par fingre oppe i mig. "mærk lige hvor liderlig hun er, det render jo ud af hende, prøv lige at se" lød det fra en af mændene.
Herskerinden sagde til min mand " vi går lige over til den næste bænk, der er jo ikke lige plads til os her længere"
De rejste sig og lod mig side her helt alene. Kvinde satte sig på knæ, for derved bedre at kunne få et par fingre stukket op i mig. Jeg kørte bagdelen lidt frem på bænken så hun bedre kunne komme til, derved kom butt pluggen til syne. Det så kvinden, hun tog fat i den og trak den ud. Rejste sig og stak den op i hovedet på mig "slik den ren for al dit lort" Jeg var nødt til at gøre som hun sagde tog den langsomt ind i munden og slikkede på den. Da kvinden syntes at den var ren nok, tog hun den ud af munden, satte sig på hug igen og stak det langsomt op i mig igen. Der var noget som ramte min kind, jeg drejede hovedet, så det var en ganske stor pik som lige var foran mig. Jeg tog den i min mund og gav mig til at sutte på den. Den smagte ganske forfærdelig, lugtede heller ikke godt, men nej hvor jeg nød det. Jeg lod mig bruge, han brugte min mund som en kusse, han stødte sin pik frem og tilbage i min mund. Der var en som tog min hånd, løftede den og lod den røre ved hans pik. Jeg greb fast om den og begyndte at gnide på den. Svært at blive ved med at finde ud af hvad der var ved at ske. En var i gang med at slikke min kusse, en suttede jeg på og den sidste var jeg ved at rive den af på. Manden som var i munden på mig kom nu, samtidig med at han kom, trak han den ud af min mund, så meget af hans sperm ramte min kind og mit ene øje.
Der kom straks en anden pik foran mig, jeg tog den straks ind i munden jeg var en stor kneppemaskine, en der bare skulle bruges, jeg var slet ikke mig selv. Ude af nydelse kunne jeg næsten ikke sanse noget men fik lige ud af øjenkrogen øje på min mand. Han havde taget sin pik ud af hans bukser og sad og legede med den. Herskerinden sad ved siden af med hånden dybt begravet imellem hendes ben.
Jeg kunne mærke at jeg var ved at være nær ved at selv at komme. Manden som jeg sad og onanerede på kom ud over min hånd og nederdel, den som jeg havde i munden var en af de lidt mindre. Jeg suttede løst, ingen fine fornemmelse, bare sutte for at få ham til at komme så hurtig som muligt. Nu kom jeg, jeg kunne mærke at min kusse trak sig sammen om den hånd som jeg havde oppe i mig. Det sprøjtede ud af min fisse, pikken som jeg havde i munden blev trukket ud. Han stod foran mit ansigt og onanerede hurtig. Hans hånd kørte hurtig frem og tilbage, jeg åbnede min mund stak tungen frem for at kunne fange så meget sperm som muligt når han kom.
Så ramte det varme sperm min tunge, næse pande. Jeg blev helt klistret til, det var længe siden at han var kommet, når mængden var så stor, nåede jeg lige at tænke.
Jeg sank sammen på bænken kunne ikke mere, var for svag til at gøre mere.
Da jeg kom til mig selv var jeg alene, jeg var godt klistret til i ansigtet, håret blusen, ja faktisk over alt. Jeg lugte af sex så frygtelig ud, lignede jeg ikke ved hvad.
"er du færdig eller vil du ha 'mere" lød det fra herskerinden som pludselig stod foran mig.
Nej master jeg er færdig, må jeg ikke godt slippe nu" lød det pippende fra mig.
"okay du har også klaret det godt her første gang" sagde hun.
"På torsdag så kommer du i klubben, hvor du skal læres op til at kunne nyde smerte, der har jeg også min veninde med, du kan godt begynde at glæde dig" " ja master" kom det fra mig.
Min mand kom, tog om mig, og førte mig på vaklede ben hen til vores bil, problemet var jo lige at vi skulle ind i gennem centeret igen. Jeg synes at alle kikkede på mig, samt min nu snavsede påklædning.
Da vi var kommet ud i bilen, havde spændt vores sikkerhedsseler og var begyndt at køre, kikkede jeg på min mands skridt. Hans bukser var helt klistrede, jeg tænkte så har han da også fået lidt ud af det, godt for ham.
Jeg lænede mig tilbage i sædet, begyndte at glæde mig til på torsdag
Hvad mon der ville ske med os, nåede jeg lige at tænke før jeg faldt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.