BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nu er der gået nogen tid siden jeg var på besøg hjemme ved min unge, dejlige og ikke mindst frække chat veninde. Skal jo siges, at vi har været sammen i vores fælles swingerklub. Jeg har regelmæssigt chattet med hende, vores chat bliver frækkere og frækkere for hver gang, nu har vi jo også nogle fælles oplevelser sammen, så der er jo meget at skrive om.
Tænk sig at være en mand i sin næsten bedste alder 57 år, og så at få lov til at være sammen med sådan en gudinde. Ikke bare er hun gudeskøn, men også er hun til det hele, jeg troede at i min alder så har man prøvet det hele, men hun har åbnet et helt nyt univers for mig, intet indtil videre er for frækt eller forbudt.

For et par dage siden blev jeg kontaktet af hendes mand, han ville gerne have besøg af mig igen, synes det var en dejlig oplevelse sådan at have besøg af mig, han sagde at jeg slet ikke gjorde ham jaloux da jeg var væsentlig ældre end dem, derfor vil han gerne have besøg af mig igen.
Han fortalte mig at hun syntes at vores sidst sammenkomst var noget af det mest frække, som hun har prøvet, hun havde talt om at hun gerne ville domineres, bare prøve hendes anden side af. Hun er jo også til den dominerende side, den har jeg jo mødt ved vores møde med herskerinden.
Jeg skulle komme om fredagen, da kunne jeg have en undskyldning for min kone, at der var fyraftenmøde i det firma som jeg arbejder i. Hun vil godt med mig i swinger klub, men synes ikke at jeg skal afsted alene, for at dyrke sex med hende. Så det bedste er jo, at hun ikke ved noget, som sagt, det som hun ikke ved, det har hun jo ikke ondt af. Ps hun får også så rigeligt mere en mig, når vi er i klubben.
Jeg havde aftalt med Pernilles mand, at når jeg kom, så skulle hun ingen ting vide, hun skulle være gjort klar inde i sengen. Bundet og blind foldet så hun intet skulle kunne se, så skulle vi forlyster os med hende.
Jeg kørte op til dem, sad i bilen med stådreng, havde faktisk lyst til at lige holde ind på en parkeringsplads for at få trykket fjernet, men tænkte hvis jeg gør det, hvor meget kan jeg så klare, når jeg kommer derop, så jeg lod være, men engang imellem lod jeg da lige min hånd falde ned på pikken, lige for at fortælle den at den ikke var glemt
Endelig kom jeg frem, stoppede bilen foran huset, gik langsomt op til indgangen, ringede på, og denne gang var det manden som lukkede op.
"hun er klar derinde, og hun ved ikke lige hvad det er jeg har gang i" kom det fra ham af.
"er alt næsten tilladt fra min side, hvis du synes det bliver for meget, så stopper du mig bare" kom det fra mig af. "Du gør bare hvad du har lyst til, hun har været så frækt i den sidste stykke tid, trænger til at blive sat på plads, jeg kan nemlig ikke lige gøre det" kom det fra ham af. "la os så gå ind og se på sagen" sagde jeg og vi gik ind i deres soveværelse.
Der var hun så min gudinde, hun var bundet til sengegærdet med nogle lænke som endte i nogle læder manchetter, hun støttede sig på hendes albuer, med røven lige i vejret, altså hun sad på hendes knæ, så hendes bare numse stak lige i vejret. Hun var blind foldet, havde den sødeste korset lignede dragt på, som omsluttede hendes dejlige sportstrænede krop. Hendes bare bryster var løftet op, og under strutskørtet var hun trusseløs, man kunne lige skimte hendes skamlæber imellem hendes lår.
Ved siden af sengen på sengebordet, lå der flere ting. Pisk, fjerkost, butt plug, stor DILDO, lineal, læderbælte, brystklemmer, små vægte, et æg, og ikke at glemme glidecreme. Vi havde jo fundet ud af fra sidste gang at der ikke var behov for gummi, jeg er bloddonor, så mit blod blev regelmæssigt undersøgt, de var begge blevet undersøgt for ikke så lang tid siden, skal lige siges at jeg også er blevet steriliseret for flere år siden, så at gøre hende gravid kunne ikke være på tale.
Vi stod ved siden af sengen, hun kunne jo godt høre at der var kommet noget ind i lokalet, hun vidste jo ikke at jeg var kommet, jeg kunne se at hun var tændt, hendes fisse, den var så våd så den dryppede ned på lagenet. . Hendes ben var trukket ud til hver side, der var også sat manchetter omkring hendes ankler som var bundet til hver side af sengen.
Jeg gik hen til bordet, tog linealen i hånden, gik hen til sengen, svingede armen, lod den falde ned på hendes ene balle "åh og av kom det stønnende fra hende, hun var blevet overrasket over det pludselige slag, inden at hun kunne sige mere så fik hun et slag på den anden balle. Hendes ben var spredte, så hendes fisse var fuld synlig, det var hendes stjerne også, det var dejlig at se hvordan den klemte sig sammen hver gang hun fik et slag
Jeg skiftede linealen ud med fjerkosten, den kørte jeg først op under hende for til sidst at ramme hendes bryster. Jeg kunne se at hendes vorter de stivnede under den lette berøring af kosten. Jeg flyttede den ned imellem hendes ben, kørte den forsigtig op mellem hendes lår for til sidst at lige at strejfe hendes skamlæber. Jeg flyttede hurtig kosten væk, tog den lille pisk, for så hurtig at give hende et par lette slag over hendes baller. "åh fuck hvor er det godt skatter, jeg viste ikke at du havde det i dig" kom det fra hende af. Der var ingen af os to som sagde noget, vi kikke bare på hinanden og grinte. "skatter det er vel dig der er her, er det ikke" kom det lidt forsigtig fra hende af.
Jeg tog de to klemmer som var lagt frem på bordet, tog fat om hendes bryster, gjorde hendes vorter helt stive, for så at sætte brystklemmerne omkring hendes vorter, lukkede dem og åbnede dem et par gange, for at være sikker på at de sad ordentlig, men også for at det skulle kunne mærkes. "fuck hvor er det godt, det går lige ned i fissen på mig" kom det stønnende fra hende. Da de var sat på tog jeg lige en lænke satte den på de to klemmer, så de hang sammen, tog en vægt og satte den på lænken, så hendes bryster blev trukket ned mod madrassen.
Jeg gik ned bag hende, tog fat i hendes baller, lod en finger glider hen over hendes baller, med en meget let hånd, lod den køre lidt rundt, for så til sidst at nærme sig hendes stjerne, satte den imod hendes hul, lod hende mærke den, for så at lade fingeren køre ned imod hendes fisse.
Jeg kørte fingeren ned af hendes nu svulmende skamlæbe, for til sidst lige at køre rundt omkring hendes stive klit, for så at køre op af den anden læbe, til sidst lige røre ved hendes stjerne. Min finger var blevet lidt fedtet, satte den imod hullet, pressede lidt til, jeg kunne se at den langsomt kom op, nu var enden af fingeren inde, jeg lod den køre rundt, for så at trække den langsomt ud igen. Suttede på den, kunne ikke smage noget, hun havde gjort sig godt rent i dag.
Kørte fingeren ned igen, lod den lige smutte indenfor i fissen, bare for at hun skulle mærke den, kørte den op gennem revnen, så den til sidst nåede klitten, som fik en lille omgang.
Jeg rejste mig gik over til bordet hvor jeg fandt butt pluggen, tog den smurte den lige med noget glidecreme, gik hen til hende for så at langsomt at køre den op i røven på hende. Der var ikke så meget modstand, kunne godt mærke at det var noget som hun var, vandt til, hun kunne slappe af, ikke noget med at spænde, men bare slappe af, så den bare smuttede op.
Rejste mig op igen, tog pisken og lod et par slag ramme hendes ende, prøvede om jeg kunne ramme butten, så den kunne komme længere op i hende. "åh, ja hvor er det her godt, skatter, du tænder mig så vildt" kom det stønnende fra hende af.
Jeg trak af mit tøj, nikkede til hendes mand, som gjorde det samme. Jeg kunne se på ham at han var mindst lige så tændt som mig. Jeg stod ved siden af sengen, hvad skulle jeg nu gøre, kravlede op bagved hende, kørte pikken ind imellem hendes ben, lod den køre op i sprækken, lod dig lige mærke den, for så langsomt køre den op i hendes fisse. Kørte den lidt frem og tilbage "hvem er du, du er ikke min mand" kom det fra Pernille, hun kunne mærke at min pik, ikke var samme størrelse som hendes mands.
Jeg trak mig ud, stadig ikke en lyd fra os af, kravlede ud af sengen, for så at sætte mig op foran hendes ansigt, stak min nu fedtede pik imod hendes mund.
Hun lod munden omslutte min pik, lod hendes læber omslutte enden af min pik. Lod sin tunge køre rundt omkring glansen på min pik, slikkede præspermen væk fra pikhovedet. Jeg nikkede til hendes mand, han kravlede op bag hende for så at stikke han store pik op i hende. Det fik liv i Pernille, hun tog min pik helt ned i halsen, hun tog den helt ind i hendes mund, kunne ikke få vejret, for så at trække sig lidt tilbage, gylpede et par gange, for så at tage den ind igen.
Jeg var så tændt så jeg ville bare komme i hendes mund så hurtigt som muligt. Tog omkring hendes mund, så den blev klemt omkring skaftet, kørte den hurtig frem og tilbage i hendes mund.Hendes mund blev brugt til en stor fisse Kunne mærke at det begyndte at trække nede fra mine nosser op i gennem pikken. Jeg havde været tændt i mange timer, så der var blevet lavet en masse sperm, det fik hun at smage, Det kom ind i hendes i kaskader, hun kunne ikke sluge det hele, noget smuttede ud af hendes mund for at dryppe ned på madrassen, men det meste kunne hun sluge. "det var da godt nok en ordentlig ladning du havde her til mig" kom det fra hende da hun lige havde slugt det hele.
Jeg kravlede ned af sengen, fandt min jakke, for i den havde jeg gemt min overraskelse til hende. Der var jo noget jeg skulle have hævnet fra sidste gang vi var sammen. Gik hen til hendes mand, hviskede til ham at han skulle fjerne sig, han kunne jo få den suttet af hende.
Jeg tog det frem det som jeg havde taget med hjemme fra, det var en lille flaske varmecreme, ikke så slemt som tigerbalsam, men jeg tror at den ville varme nok. Tog lidt ud på min pegefinger, tog den op til hendes bryster smurte den ene vorte ind, så den anden. Først kunne hun ikke mærke noget, så kom varmen langsomt frem, først lidt så senere meget. Jeg kender godt virkningen, passer altid på at ikke ramme noget vigtig, men ikke denne gang. Jeg tog lidt mere på fingeren, kravlede bag hende for så at langsomt at smøre lidt på hendes skamlæber. "nej ikke dernede det kommer til at gøre ondt, stop nej gør det ikke" kom det lidt fortvivlet fra hende af. Der var ingen medlidenhed fra min side af, jeg smurte dem begge ind, kunne ikke lade være med lige at slikke et par gange på hendes klitoris, når jeg alligevel var dernede.
Jeg gik lidt væk fra hende for at kunne nyde virkningen af cremen, hun begyndte at vride enden fra den ene til den anden side. Jeg gik hen til bordet, tog ægget, gik tilbage for så at sætte det op i hendes nu drivende våde fisse, hvis jeg ikke vidste bedre så var hun kommet, men vi har jo været forsigtige med at sørge for at hun ikke skulle komme endnu. Jeg kunne se på hendes mand, at det var lige over, han stødte frem og tilbage i hendes mund, hans stød kom hurtige og hurtigere, til sidst kom han med et skrig. Det sprøjtede ud af hans pik, den var blevet smuttet ud af hendes mund så spermen sprøjtede ud over hendes ansigt. Det rendte ned af hendes ansigt, hun kunne jo ikke selv tørre sig i ansigtet så hun lod det bare rende ned.
" skal vi ikke lige holde en pause, jeg kunne da godt drikke en øl hvad siger du" kom det fra manden, som sagt så gjort, vi gik, jeg huskede lige at tage fjernbetjeningen med mig da vi gik.
"i lader mig da ikke stå her, gør i, løsn mig så jeg kan komme, jeg er så liderlig, gør da noget" kom det stønnende fra hende.
Vi gik ud i køkkenet, hvor han fandt 2 kolde fra køleskabet. Vi satte os ved bordet, skålede og tog en tår. Lige da jeg satte den fra mig så jeg den, køkkenrullen, den stod i den finester rustfri holder, det var sådan en med to rustfri stykke tråd som mødtes i toppen i en rund ende.
"Har du en isterning" kom det fra mig af. Han rejste sig åbnede det lille fryser under køleskabet, fandt nogle isterninger. "Hvad har du tænkt dig at der nu skal ske" kom det spændt fra ham af.
Jeg tog holderen med mig, gik tilbage til soveværelset, gik hen til sengen, tog butt pluggen ud af hendes røv, stak enden af holderen imod hendes røv, pressede den langsom op i røven på hende. Den var jo ikke sindssyg stor, men stor nok, det spændende af det var jo at man kunne se op i hendes røvhul nu. Holderen holdt jo hendes røv åbent, så man kunne kikke lige op i hende, jeg pustede op i røven på hende, jeg kunne se at hun prøvede at knibe sammen, men hun kunne jo ikke. Jeg tog en isterning fra ham, stak den op i hendes åbne røv, kunne se at den kom et stykke op i hende. Der kom nogle sjove lyde fra Pernille af, kunne ikke lige forstå hvad hun sagde. Vi trak os tilbage lod hende være alene igen, vi var jo ikke blevet færdige med vores øl, gik ud i køkkenet satte os igen, skålede, og begyndte at snakke om hvordan det var gået indtil videre.
Jeg tog lige fat i fjernbetjeningen satte den på langsomt, "hun skal jo også have lidt ud af det her" kom det spruttende fra mig af, kunne ikke lige holde et grin tilbage, vi kunne i det fjerne høre noget som lød som et hyl.
Efter vi havde nyt vores øl, gik vi tilbage til soveværelset, vi kunne se at hun var tændt, det løb faktisk ud af hendes fisse, den var lidt åbent, hendes skamløber var helt røde, opsvulmede glinsede af væske, en kombination af saft og så creme, som havde fået varmen frem i dem. Jeg fandt et par stykker snor, løsnede kæden fra hendes brystklemmer, tog snoren og snørede hendes bryster stramt op, kørte snoren rundt omkring hendes bryst for at snøre det godt sammen. Det gjorde at de blev spændt ud, blev mørkerøde, da blodet ikke kunne rende tilbage. Tog klemmene af så blodet kunne løbe tilbage, "av for fanden hvor gør det ondt" jeg satte hovedet ned til hende og hviskede " tak for sidst, nu er det vist min tur til at sige tak for sidst" kom det fra mig af. Tog bindet af hendes øjne, hun blinkede et par gange, lige for at klare lyset, for at få øje på mig. "Skatter er det dig, du har jo ikke været sød ved mig i aften, gør nu noget, jeg er så liderlig, få mig nu til at komme"
"Nej skatter, jeg har hørt at du er fræk, du skal lige have nogle smæk først" sagde jeg.
Jeg gik hen til bordet fandt pisken, gik hen til hende, smækkede hende lidt på hendes bryster, ikke vildt hårdt, men nok til at det kunne mærkes. Da jeg var færdig med det, begyndte jeg at slå på hendes baller, det var nogle hårdere slag, jeg forsøgte om jeg kunne ramme hendes butt plug, det lykkedes da engang imellem, hendes ende tog en farve fra rosa til ildrød, der blev striber på kryds og tværs af den. Jeg havde næsten ikke medlidenhed med hende, havde ikke lige glemt, at sidst vi var sammen, da havde hun røvpullet mig med en gummi pik.
Jeg lagde pisken fra mig, gik hen, trak holderen ud af røven på Pernille, kunne ikke se isterningen, den var nok smeltet, hullet stod åbent, hun kunne ikke lige lukke røven. "Henter du ikke lige en klud, så vi kan tørre hende af, vi skal da ikke have noget af det creme på os" han forlod os for at hente en vaskeklud.
Tog fat på hendes ansigt, gav hende et stort kys, "du er godt nok dejlig, håber ikke at jeg har været for hård ved dig i aften" "nej det har du ikke, det har været helt vildt jeg er så tændt som jeg aldrig før har været, gør nu noget ved mig så jeg kommer, jeg kan ikke klare mere nu" kom det stønnende fra Pernille, mens tårer stod ud af hendes øjne, hun kikke bedende på mig.
Han kom tilbage med en klud, jeg fjernede cremen fra hendes brystvorter, for så at derefter at tørre hendes skamlæber. Jeg sluttede af med et kys, på hendes nu nogenlunde rene læber, lod tungen køre op og ned af dem, jeg kunne godt smage lidt men ikke så det gjorde noget. "løsn nu hendes ben, læg dig under hende, så hun kan kneppe dig, så kan jeg tage hende bagi"
Han fik hurtig løsnet hendes ben, fik sig kravlet ind under hende, tog fat om hendes faste hofter, for så at sænke hende ned over hans stive pik, hun kunne jo ikke selv hjælpe, hendes arme var jo stadig bundne. "hov, vi har vist glemt noget, der er noget som vibrere inde i fissen, vi har sgu da glemt det æg du proppede op for snart længe siden", han løftede hende op igen, tog et par fingre op i hendes fisse for så at tage det glinsede, slimende æg ud af hende. Han satte hende igen over sin pik, hjalp pikken med den ene hånd lod hendes fisse ganske langsomt køre ned af hans pik. Hun begyndte at ride på ham, endelig fik hun pik, jeg kravlede op bag hende, satte enden af min pik imod hendes nu næsten lukkede røvhul. Stødte den langsomt op i hende, den gled langsomt op i enden på hende. Det var utroligt dejlig, hendes røv klemte så dejlig omkring min pik, jeg kunne mærke hendes mand som var inde i hendes fisse. Lidt efter lidt fik vi fundet ud af en fælles rytme, hun fik nu den første orgasme, jeg kunne mærke den omkring min pik, hendes røv klemte hårdt omkring skaftet. Jeg holdt en pause, havde den helt oppe i hende, mig skød var helt imod hendes baller. Jeg var i himlen, jeg har jo en ting med at få lov til analsex, det er noget af det yppigste, jeg kan få lov til. Da hun var faldet lidt til ro igen, begyndte vi at kneppe igen, det havde gjort mig lidt godt med en lille pause.
Nu kunne jeg ikke mere, jeg stødte med alt det jeg kunne, så kom jeg inde i røven på hende. Jeg brølede min orgasme ud. For satan det var godt, jeg trak mig langsomt ud, lod de to kneppe videre. Kort tid efter kom han også med et brøl oppe i hende, hun faldt sammen oven på ham. Da vi kom lidt til os selv igen, fik vi i fællesskab Pernille løsnet. Det gjorde ondt på hende at få snorene løsnet, når blodet løb til i hendes bryster, så gjorde det ondt. Jeg masserede hendes bryster for at hjælpe blodet til at løbe til.
Vi lagde os i sengen med Pernille i midten, med en af os på hver side, vi småsnakkede om hvordan hun havde haft det. "det er noget af det bedste jeg har prøvet, jeg har aldrig været så tændt før" kom det fra hende af. "nu er i vel ikke helt færdige drenge, aftenen er jo ung endnu, og du Peter, du har noget at glæde dig til næste gang vi skal i klubben, så er det jo mig der bestemmer" kom det fra hende af.
fuck det havde jeg næsten svedt ud, det var jo på torsdag at vi skulle i klubben næste gang. Nå det må man jo bare komme over, løbet var jo kørt, så det må jo komme som det kommer, tænke jeg, samtidig kunne jeg mærke Pernilles hånd tog fat på min slappe lem, satte sig lidt op, for at kunne komme til at sutte lidt på den. "hvad var det som du pruttede op i røven på mig, jeg var jo helt åbent" jeg viste hende holderen, "hun grinte og sagde" så kan den jo bruges til flere ting" hun begyndte at køre den af på mig samtidig satte hun munden omkring min pik, jeg kunne mærke at den begyndte at voksne inde i munden på hende. Så var vi i gang igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.