BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter vores besøg ved en sexchshop samt vores 1. besøg i swinger klub var vi/jeg nu klar til flere spændende oplevelser. Jeg kan overraske mig selv, sådan en tidlige sød kone, nu er sexvulkan i udbrug.
Jeg sagde en aften "I aften så er det min tur til at binde dig".
"Vi har jo købt flere ting som skal prøves".
Det skal siges at det er lørdag i dag, så vi havde jo god tid til at gøre os klar. Vi gik i bad sammen, havde lidt svært med at holde vores hænder fra hinanden. Jeg kan garantere at vi var helt rene, særlig omkring vores kønsdele. Min mands pik var helt ren, jeg fik lov til at fjerne de hår som sad på skaftet, for det er jo ikke så behagelig at få hår i munden. Det kan godt ødelægge en god gang sex. Vi gik hele dagen rundt og rørte ved hinanden. Han fik flere gange et klem på hans pik inden for hans bukser, det var sjovt at se den vokse og han var nødt til at få den på plads så den ikke generedede ham.
Så blev det aften, jeg fik lidt mere at drikke og blev nok lidt fuld. Min mand var helt oppe på mærkerne, det var jo ikke så tit at det er mig som har tage initiativet.
Vi startede aftenen med at se en god PORNOFILM på dvd. Det var en af de gode gamle danske stjernefilm, som ikke bare er frem og tilbage men også med en sjov handling. Vi grinede af deres kønsbehåring, der var jo hår alle vegne dengang. Vi sad tæt sammen, pillede lidt med hindanden. Han kunne ikke lade min bryster være, mine vorter blev helt stive igennem min bluse, jeg kan også garantere at han pik ikke var slap under filmen. Vi havde den aftale at vi kun skulle pille under filmen ikke noget med at røre rigtig ved hinandens kønsdele, der skulle bare bygges en rigtig hed stemning op. Jeg måtte godt nok klaske hans hænder når han lige skulle knibe en finger ind under mine trusser ind til min fisse.
Så kom vi endelig i seng. Vi lå lidt og pettede lidt, og sagde jeg "nu skal du bindes, læg dig over i din side af sengen" Jeg fandt håndjern gav ham dem på og fik dem fastgjort i sengegærdet. Så reb om hans ankler godt ud til siden med hans ben og så bandt jeg dem. Gik i gang med at slikke ham over hele kroppen. Startede med hans bryster, tog vorten ind i munden og bed lidt i dem. Det var noget han kan li´ Lyst og lidt smerte det tænder han på har jeg fundet ud af. Jeg arbejde mig langsomt ned mod pikken som stod op og var lige til at spise. Jeg gav den et forsigtig kys, begyndte at slikke på skaftet, mens jeg krammede hans nosser. Til sidst tog jeg hovedet ind i munden og gav den en rigtig gang blowjob. Jeg stoppede for det gik lidt for hurtig, fik mig sat op til hans hoved så han kan slikke mig. Jeg nød det at begyndte at tænke på min lumske plan. Nu skulle han bare vente sig. Jeg pressede røven tilbage så han kunne begynde at slikke min stjerne.
"fuck hvor de det frækt, for et par uger siden syntes jeg at det var noget svineri, nu elskede jeg det. Sjovt så hurtig det kan ændre sig. Da han havde fået mig op på mærkerne kravlede jeg væk.
Jeg gik hen til vores ny indkøb og fandt den lille butt plug. Smurte den ind i noget glidecreme og pressede den op i røven på ham. Han gav sig noget men ingen kære mor her. Jeg fik den presset op. Kørte den prøvede ud og ind samtidig gav jeg pikken et par ryk.
Jeg åbnede posen fik den store massageapparat pakket ud. Kørte den nydende imod mine nu svulmede skamlæbe. Min klit fik også en tur før jeg kørte den langsomt ind i min fisse. Den gled op uden modstand, det viste noget om hvor ophidset jeg var gået hen og blevet. Jeg kunne se på min mand at han nød udsigten til min kusse, men det blev han ikke ved med at kunne. Jeg fandt vores nye blindfold og satte den over hans øjne, tog apparatet ud af min fisse, satte den imod hans pik. Kørte den langsomt op og ned af skaftet.
Jeg stoppede med legen, gik ud i køkkenet og fandt noget snor. Kom tilbage, satte apparatet imod hans pik, bandt den fast så spidsen rørte lige ved hans pikhoved når skindet var trukket tilbage. Satte den i gang på den laveste hastighed. Nu var jeg sikke på at hans erektion ikke faldt den første lange tid. Fandt nu min telefon og sendte en sms. "hvad har du gang i" sagde min mand.
"søde ven, jeg har kikket på din telefon og fundet ud af hvem det er du har haft til at kneppe mig. Jeg har lavet en aftale med ham at jeg bare skal sende en sms så vil han komme så hurtig han kan" " det vover du bare på" sagde Peter (min mands navn). "det er for sent jeg har gjort det, så det er snart tid til at få rigtig pik af en rigtig mand, ikke en som dig som ikke har en ordentlig stor en. Jeg vil ha´ en som jeg kan mærke"
Jeg er begyndt at tænde på at snakke grimt, jeg ved også at det er noget min mand kan lide.
Efter nogen tid så ringede det på døren, jeg for ud i gange og lukkede op. Jeg kunne ikke vente med at mærke ham, så jeg tog et fast greb i skridtet af ham og kunne mærke at han allerede var godt stiv. Vi gik ind i soveværelset, begyndte langsomt at hjælpe hinanden med at få tøjet af ham. Da jeg kom til hans underbukser så trak jeg dem langsomt af ham kun ved brug af mine tænder. Da de var trukket lidt ned fik jeg den proppet hans pik ind i munden. Åh det var lige det som jeg manglede, og jeg gav den en rigtig dyb sut. "skal vi ikke lige kravle op i sengen som du kan se så er Peter jo ikke til noget"
Jeg fik mig lagt ned på ryggen og sagde "slik min fisse skat" Han var ikke sen, fik sig lagt sig ned lagde tungen imod mine skamlæber og begyndte at slikke. Det var lige på og hårdt, ikke som min mands slikken, det var bare godt på en anden måde. Jeg spredte mine skamlæber med mine hænder så han rigtig kan komme til. "skal din mand ikke have lov til at smage din fissesaft, det driver jo ud af dig" sagde han.
Jeg kravled op og satte mine skamlæber imod hans næse, lod ham lugte til min kusse. Han satte tungen imod min skamlæber og slikkede alt det som han kunne få fat i, alt det som drev ud af min kusse.
Da jeg synes at det var nok, lettede jeg mig kravlede over i den anden side hvor Bo lå og gned på hans pik. Jeg kravlede ned for at få lov til at smage hans pik, tog den nydende ind i munden, nød den størrelse som den havde, smagen var også helt anderledes end det som jeg er, vandt til. Mere mandig havde en mere kraftig både smag og lugt.
Jeg tog hånden ned, tog fat i hans kugler, kørte dem lidt rundt med et fast greb. Sådan at han kunne mærke det, men ikke så meget så det gjorde ondt. Jeg synes at pikken voksede i min mund, men det var nok indbildning. Så sagde han "stop det er for tidlig at komme, lad mig slikke dig igen.
Denne gang lagde jeg mig på alle fire, lod ham sprede mine lår så han kunne komme til. Han lod sin tunge køre fra røvhullet og ned langs mine skamlæber, kunne ikke nå min klit, så den fik en tur med hans fingre.
De var ikke blide men krævende, han tog den i mellem tommel og pegefinger og nullede den hårdt "fuck hvor er det dejlig, skøn tunge du har" kom det gispende fra mig af.
Han fandt den anden af vores butt plug, satte den imod mit røvhul, pressede den langsomt hårdere og hårdere imod, til sidst gav hullet efter, den gled langsomt op i enden på mig. "Vend dig om jeg vil mærke din fisse". Jeg drejede rundt og han jog 2 fingre op i skeden på mig. Det var jo ikke svært for jeg var jo bare så tændt.
Ligge her og få fremmed pik mens min mand bare kunne se på men ikke gøre noget, det tændte mig bare. Bo satte to fingre op i kussen på mig. Kørte den imod mit maveskind, pludselig kunne jeg mære en anden følelse, det føles helt anderledes end sædvanlig, kunne mærke at det drev ud af mig, han kunne også mærke det, han slog takt med sine fingre imod mit venusbjerg.
Det må være mit g-punkt nåede jeg lige at tænke før han trak sine glinsede fingre ud og mig og slikke dem rene.
Han lagde sig på ryggen " kom og rid på min pik" sagde han. Jeg satte mig overskrævs på ham førte hans pik imod min kusse, kørte den langsomt op og ned imellem mine skamlæber før jeg førte den op i min kusse. Jeg pressede i mod, langsomt gled pikken ind i mig, jeg kørte den et par gange frem og tilbage så kunne jeg næsten få den helt i bund. Den er jo betydende tykkere end min mands, til sidst kunne jeg ikke vente mere, det måtte briste eller bære. Jeg slappede af i min lår, pikken røg i bund og vores skridt klaskede sammen. Det var som om jeg bare var blevet fyldt helt ud, hver nerver sitrede, jeg kunne ikke få nok af den. Jeg begyndte at ride på den, klemte mine skedemuskler omkring pikken, prøvede at malke den for alt var der var i den. Han stødte imod mig hver gang jeg fik den i bund, jeg lagde mig frem, snavrede med ham, slikkede ham i øret. Jeg har aldrig haft sådan en følelse i min kusse, den var jo skabt til min. Hver en fold i den var jo fyldt ud. Når jeg trak mig tilbage, kunne jeg se mine skamlæber, de fulgte med ud, som om de ikke ville slippe pikken. De var blevet svulmende og blodflyldte.
Jeg sagde "skal min mand ikke lige smage hvordan din pik smager med min safter på" Han nikkede satte sig op, kravlede op til min mands hoved satte pikken imod hans læber. Han drejede hoved "kom og hold hans hoved han vil ikke" Jeg var ikke sen, tog fat i hans hoved satte mine fingre hårdt imod hans kinder så han var nødt til at åbne munden, så stak Bo hans slimende pik ind i hans mund. Han mundkneppede ham, efter et stykke tid, kunne jeg se at min mand selv begyndte at sutte. Hans øjne glimtede, den store gris, han kunne sgu da li det. Efter et stykke tid var vi lidt trætte af det. Jeg gav lige Peters pik et par slik, ville være sikker på at han viste hvad han gik glip af. Jeg lagde mig på alle fire og gjorde klar til at få den stukket op bagfra. Hurtig var Bo der, langsomt kørte pikken op imod min fisse. Fedtede din ind i min kussesaft, før han Javed den i bund i et hug. Det føltes som om han kunne få den længere op nu, det var som om han ramte min livmoder for hver gang at han stødte den i bund.
Så gik der en djævel i mig "knep mig i røven, jeg vil prøve det med dig, jeg kan bare ikke få nok blok mig helt ud så jeg ikke kan side ned i flere dage, lad mig nu få den proppet op"
Bo trak pikken ud af min kusse satte tungen imod mit røvhul pressede spidsen ind i mig. Pressede så sin ene finger ind kørte den frem og til bage, udvidede hullet langsomt. Efter et stykke tid sansede jeg ikke hvor mange der var kommet op, men jeg kunne mærke at jeg var begyndt at slappe lidt af. Bo trak sine fingre ud og skiftede dem ud med hans pik. Satte den langsomt imod hullet og pressede den ind. Han kunne kun få hovedet ind første gang, men med lidt besvær kom den da længere op, jeg kunne mærke at den var oppe i mig, det var som om jeg skulle skide, men ikke kunne alligevel. Bo pustede "du er sgu for stram kan kun få den et lille stykke op, men gud hvor er det godt.
Han begyndte at nulle min fisse, kørte hans fingre imod mit klit, jeg var færdig. Jeg kom med et skrig, aldrig har jeg haft det sådan, jeg følte at jeg pissede, kunne slet ikke styre mig.
I min orgasme klemte jeg min lukkemuskel så hårdt sammen så Bo hverken kunne køre pikken frem eller tilbage den var som i en skruestik. Det var også mere en han kunne klare, han kom oppe i min røv. Spermen fra hans pik føltes som flydende lava. Jeg kunne mærke at det at han kom, for hver gang gav det et ryk i hans pik, han kom i flere spasmer. Da han ikke kunne mere faldt han sammen over mig, pressede mig ned i madrassen. Efter et stykke tid smuttede hans nu slappe lem ud af mit røvhul. Jeg kunne mærke at det sivede ud af den med sperm. Tænkte min mand skal da også have fornøjelse af det.
Satte mig op på brystet af Peter, kørte røven langsomt op til hans ansigt. Pludselig kunne jeg mærke hans tunge imod mit røvhul, jeg pressede så alt spermen langsomt løb med i hans mund. Da der ikke var mere slikkede han den helt rent, jeg kunne mærke at mit røvhul var helt åbent, kunne slet ikke lukke den. Det sved i den men på en rigtig dejlig måde. Jeg synes at det var lidt synd for min mand, jeg slikkede lidt på spidsen af hans "lille pik, kunne jo ikke få den ind i munden for massage apparatet var jo stadig spændt fast på den. Kunne se at de snore som der var brugt havde snæret sin ind i skaftet. Fuck det må da gøre nas, tænkte jeg.
Bo Kikkede på mig smilende mens han sagde "Må jeg også prøve at smage" Jeg nikkede og Bo kravlede over imellem hans ben, begyndte at løsne snoren der var omkring hans pik. Han fik den fri, slikkede langsomt prespermen fra enden af den og tog den så ind i munden. Min mand stødte hans pik ind i Bo´s mund. Jeg kunne se at det var snart, kendte jo hans ansigtsudtryk. Han lukkede hans øjne i nydelse, havde en saglig smil over hele hovedet, ja det var lige op over at han kom.
Jeg fik ham stoppet det var jo ikke rigtig meningen at min man skulle have noget ud af det endnu, han skulle jo pines, jeg havde jo ikke lige tilgivet ham at han fik Bo til at kneppe mig for et stykke tid siden.
Vi lagde os ved siden af hinanden og nød hinandens kroppe, Bo havde et par fingre nede ved min kusse, han spredte mine skamlæber, kørte en finger langs sprækken og endte oppe ved min klit. Han kørte fingeren omkring den, ned i kussen igen for at fugte fingeren. Jeg spredte mine ben så han rigtig kunne komme til. Lidt efter kravlede han ned lagde en pude under min numse så den blev løftet. Satte sin tunge imod mine nu svulmende skamlæber, begyndte langsomt og pirrende at slikke mig. Han prøvede at stikke tungen op i min kusse, brugte hans ene hånds fingre til at skille mine læber. Jeg lå der fuldstændig åben, hans tunge kom så langt ind så han slikkede min tisseåbning, mens han stak et par fingre og ramte mit g-punkt, det sted som han rørte ved for snart langt tid siden. Det var bare frækt, sådan at ligge ved siden af en næsten fremmed mand og bare lade sig blive slikket, mens ens mand bare kan se på og ikke gøre en skid.
Bo tog hans fingre ud af min kusse, stak et par stykker op i min røv, mens han slikkede min klit nu. Jeg kunne mærke, det kunne jeg ikke blive ved med at kunne holde til. Jeg begyndte at klynke, tog fat i hans hår og prøvede at trække ham helt ind i min kusse. Brugte faktisk hans tunge som en massage apparat, så kom jeg med et skrig, pressede han hoved imod min kusse, så han næsten blev kvalt.
Da jeg slap ham kunne han trække hovedet tilbage for at få luft. Hans hoved glinsede af min fissesaft. Han kravlede op til mig, hvor vi kyssede hinanden helt vildt. "hvad skal vi gøre ved din mand, skal han blive ved med at være bundet" Jeg sagde " du kan jo løsne ham før du kører hjem, så han kan slikke os begge to som tak"
"Jeg sutter den af på ham først, han kan jo lige sutte lidt på din pik imens, det så jo ud til at han godt kunne li det til sidst" sagde jeg.
Jeg begyndte at sutte ham aldrig har jeg set ham så stiv, tog ham så langt ind i munden som jeg kunne få ham, lavede vakuum mens jeg kørte hans pik ud af min mund. Jeg kunne mære på den at nu varede det ikke ret længe, han begyndte at lave små samleje bevægelse. Han stødte sin pik helt ind i min mund, det mærkede som om han ramte min drøbel, nu kom han i min mund, jeg slugte den som jeg kunne, resten lod jeg være i munden, kravled op tog Bo´s pik væk fra hans mund, kyssede ham mens jeg lod den sidste rest af spermen som jeg havde i min mund løbe ind i hans mund.
Han var fuldstændig mat så han lagde sig bare ned, fuldstændig færdig. Han har jo også haft en uforløst pik i snart mange timer uden at kunne gøre noget ved det. Jeg tog Bo i hånden sagde tak for en rigtig god aften, nu tror jeg lige at jeg skal tage mig lidt af min mand" fulgte ham ud da han havde fået tøj på. Kravlede op til min mand, krammede ham "var vi for slemme ved dig Skat" han rystede på hovedet " nej det var utroligt frækt at se din røv blive kneppet, uden jeg kunne gøre noget, super frækt" Vi krammede hinanden og faldt snart i søvn

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.