BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

For dem som ikke lige har læst de første noveller som jeg har skrevet, så er jeg en ældre herre på de 57 år, som har fået mig en rigtig ung frækt chatveninde, på de 25 år. Vi fandt hinanden her på g6v for et stykke tid siden

Vi chatter stadigvæk her på siden g6n, men er også begyndt at mødes på Skype. Meget frækt sådan at skrive sammen på Skype, om aftenen hvor jeg er sammen med min kone. Hun sidder enten og strikker eller også ser hun tv, muligvis er hun også på FB. Vores chat her på siden er ikke kun fræk, men almindelig ting som børn, madlavning, osv. alt kan komme på tale.
I det sidste stykke tid, har vi faktisk begyndt at drømme om at vi skulle mødes ude i byen, Pernille kunne godt tænke sig at vi tog i biografen en gang, Ikke en alm. biograf, men en af dem, der viser frække FILM, vi skulle være derinde sammen med en masse liderlige mænd. Hun kunne godt tænke sig at se hvordan de ville reagere, når sådan en ung sag, komme ind med mig. Hun var ret tændt på ideen, så vi fandt endelig en aften, hvor min kone ikke var hjemme, hun skulle på tur sammen med hendes veninde, de havde aftalt at turen skulle gå til KBH på sådan en rigtig tøsetur. Jeg havde en lille mistanke om at det måske kunne udvikle sig til noget frækt, jeg har jo set i den sidste stykke tid at min kone også har en lille snert af bisexuellle tendenser, det gør mig ikke noget, men synes faktisk at det er mega frækt.
Så vi fandt ud af at jeg skulle komme op til hende, der om fredagen, skulle køre derop lige fra arbejde, så kunne jeg være der ved 17,30 tiden. Hun havde fået fripas af hendes mand, så hun havde helt frie hænder, kunne selv bestemme hvad hun ville gøre.
vi mødtes i Jomfru Anne Gade, gik ind i et af de små hyggelige spisesteder som der er der. Fik et bord nede i et hjørne, jeg har bekendte oppe i Aalborg, så jeg ville jo ikke så gerne ses i selskab med en ung pige som lige så godt kunne være min egen datter. Vi bestemte, hvad vi skulle have at spise, jeg var ikke fedtet, så Pernille kunne bestille lige hvad hun havde lyst til. Mens vi ventede på maden, skulle hun lige på toilettet, jeg rejste mig galant, så hun kunne komme forbi, kunne ikke lige dy mig for at klappe hende på røven. Kikkede lidt rundt, der var flere kvinder rundt omkring os der så misbilligende på mig, de troede at det var min datter, som jeg var ude og spise med, så det var ikke pænt sådan at være intim over for sin egen datter. I stedet for var der flere mænd, som så noget misundelig på mig, de havde nok en ide, om det ikke lige var min datter, som jeg var med, de tænkte nok deres, lad dem om det, tænkte jeg.
Lidt efter kom Pernille ud fra toilettet, satte sig over for mig, smilede sødt til mig, lod sin hånd køre over imod min. Jeg tog hende fat om hendes hånd, hun åbnede hendes hånd, i den lå der en lille yndig g-streng. Jeg kikkede på hendes dejlige brune øjne, hviskede "er det dine" Hun nikkede til mig, jeg blev helt tændt lige med det samme, her sad min drømmekvinde lige over for mig, havde lige givet mig sine trusser, så hun sad der i en mini nederdel, eller hvad det nu kaldes.
Så gik der en djævel i mig, jeg trak af min ene sko, listede foden op mod hendes ben, hun spredte dem let, så min fod den kom længere op, nu rørte den stolekanten. Hun kørte enden lidt frem, så mine træer, de rørte ved hendes lår, langsomt kom min fod længere op, for til sidst at røre ved hendes fisse. Jeg kørte min storetå imod hendes små skamlæber, hun lod hånden falde ned, med den hånd åbnede hun sin fisse, så min storetå, den fandt vej ind i hende. Jeg kørte den lidt rundt, mens jeg tænkte, hvad mon der sker hvis der er en der lige ser det her, bliver vi smidt ud eller hvad. Jeg kunne se i hendes ansigt, at det her var frækt, hun stak sin tunge ud af munden, lod den køre rundt om hendes læber, på en utroligt sensuelt måde, hendes øjne de strålede, hun var bare tændt. Jeg lod fisse være fisse, tog min fod ned igen, for nu kom tjeneren med vores forret. Vi satte os tilbage i vores stole, så han kunne komme til at servere, da han skulle servere for Pernille, var det som om han stivnede, han kikkede ned på hendes kjole, den havde hun jo trukket noget op, for at jeg kunne komme til, så der var nok en god udsyn til hendes lår, måske lidt mere.
Han fik da sig taget sammen, så jeg også fik retten serveret. Lige før vi begyndte at spise, sagde Pernille "jeg har faktisk noget til dig her skatter" hun gav mig en lille lyserød tingest, jeg tog imod den, kikkede på den, for så til sidst at forstå det. Det var jo fjernbetjeningen til hendes æg, hun havde været ude på toilettet for at sætte det op, sikken en overraskelse, hun der gav mig. Nu havde hun jo givet mig herredømmet over hende, jeg kunne skrue op og ned som det lyster, hun kunne intet gøre, bare sidde der og bliver mere og mere liderlig.
Jeg tog den til mig, startede den langsomt, der kom et suk fra dig af, du sad der med lukkede øjne, var helt væk i dine egne tanker eller skulle jeg sige lyster. Jeg slukkede for den igen, for vi skulle jo have noget at spise, kunne se tjeneren han havde øje med os, viste ikke lige hvordan han skulle takle situationen.
Vi skålede, jeg sagde "skål for en uforglemmelig aften for os to".
Da vi et stykke tid senere var færdige med forretten, tog jeg fat i fjernbetjeningen, ventede på at vores tjener kom. Han kom hen til os, jeg kikkede på ham, det så faktisk ud til at han havde et ordentligt jern på, kunne jo godt være at han havde en mistanke om hvad vi havde gang i. Han kom hen, tog vores tallerkner, spurgte Pernille, hvad hun syntes om maden. "det smagte godt, faktisk ååh ååh ja rigtig godt", jeg havde startet ægget, så hun tabte tråden fuldstændigt. Tjeneren stod der, viste ikke lige hvilken ben, han skulle stå på, bulen i hans bukser blev ikke mindre kunne jeg se. Han fumlede med hendes tallerken, fik da fat i den, tabte en gaffe, bøjede sig ned for at samle den op, hvor han nok fik øje på Pernilles lår, sandsynligvis også hendes fisse, for han blev blussende rød i ansigtet, fik hurtig gaflen samlet op, og flygtede ud i køkkenet.
Pernille lo, "der var vist en der fik travlt, havde vist et stående problem" Jeg lo sammen med hende, slukkede for ægget igen, Pernille så lidt skuffet ud, men jeg havde jo ikke travlt.
Efter lidt ventetid, kom vores kære tjener med hovedretten, han var noget stiv i det, prøvede at lade være med at kikke på Pernille, men kunne ikke holde øjnene væk.
Pernille er jo en dejlig lille djævel, hun stak sin ene hånd ned under bordet, tog den op igen, lod en af sine fingre stikke ud fra hånden for så langsomt men frækt, smutte ind i hendes mund, tog den ud igen, kikkede på den, slikkede lige lidt på enden af den. Slikkede sig om munden, mens hun sagde "nu er den vist helt ren" vores stakkels tjener viste slet ikke hvad han skulle gøre, han smed faktisk, min tallerken på bordet, vendte sig om og flygtede ud i køkkenet igen. Jeg sagde "må jeg ikke også smage", hun stak hånden ned under bordet, rodede lidt rundt, tog hånden op, rakte hånden imod mig, med hendes pegefinger stikkede frem, den kom tæt på mine læber, jeg åbnede munden, hun lod hendes finger komme ind i min mund, jeg lukkede mine læber omkring hendes finger, mens hun trak den langsomt ud af min mund. Jeg kunne smage hendes sødlige smag af fisse, super frækt. Jeg kikkede rundt, der var flere par som havde set det, men måske troede de, at jeg bare ville sutte hendes finger ren for noget fra hendes tallerken, men vores kære tjener, han var vist ikke i tvivl om, hvad det var som vi havde gang i.
Jeg grinede til hende, skålede igen, hvorefter vi begyndte at spise. Maden var super godt, men jeg må da indrømme, at det ikke var det som stod øverst på min ønskeseddel. Jeg var tændt, sådan havde jeg aldrig prøvet at spise før, sådan at spise på et pænt sted, samtidig med at man er ved at sprænges af liderlighed. Jeg lod ægget være i gang engang imellem, hver gang jeg startede den, så stoppede Pernille med at spise, hun åbnede hendes mund lidt, der undslap ligge et lille støn. Det var et skønt, men også frækt syn
Da vi næsten var færdige med at spise, kikkede jeg op, der stod vores tjener, pegede ned mod os, for at vise os til de andre tjener. Nu kom der en anden tjener hen til os, spurgte os, om vi ønskede noget dessert, jeg kikkede på Pernille, "åh det ville da være dejlig, sådan noget rigtigt sødt, hvad har i" Jeg kunne se at vores nye tjener stod og nød synet af hendes dejlige lår. Mens han stod der, skubbede jeg til hendes stol, så den kørte lidt væk fra bordet, så nu fik han mere at se. Nu kunne han heller ikke lige holde masken, han begyndte at stamme, mens han fortalte om hvad de havde at kunne servere. Hun forbarmede sig over ham, sagde, at vi bare skulle have en isdessert, han nikkede hvorefter han skyndte sig ud i køkkenet.
Hun grinede til mig "din lille frækkert, nu fik han jo set næsten det hele" Jeg grinede tilbage og tænkte, det gjorde vist ikke noget, han så ikke ud til at han tog nogen skade af det.
Vi fik vores isdessert, Pernille spiste den meget langsomt, hun stak skeen ind i munden med langsomme bevægelser, satte sine læber omkring skeen, som var det en pik som hun var ved at sutte af for der efter tage den ud af munden, mens hun slikkede sig på hendes læber. Det var noget af det mest frække som jeg indtil videre havde set.
Nå langt om længe blev hun da færdig, jeg fik øjenkontakt med en tjener, det var ikke spor svært, de stod jo der og holdt øje med os. Vi rejste os gik op til disken, Pernille skulle lige lave det sidste nummer. Hun tog sin serviet, trak stolen ud, tørrede sædet af, krøllede den sammen i hånden, gik op til mig, hvor hun lagde den på disken, "åh undskyld jeg kom vist til at spilde på stolen, håber ikke det gør noget" Tjeneren stod der, med åben mund og polypper, var fuldstændig målløs. Jeg skyndte mig at trykke min kode ind på dankortautomaten, hvorefter jeg tog hende i hånden, for der efter at trække hende ud af restauranten. Hun kom leende ud af døren "så du ham ikke lige i hovedet, han viste ikke hvad han skulle gøre, den lille stakkels mand" Jeg kunne jo ikke andet end more mig sammen med hende.
"Hvad skal vi nu." spurgte jeg. "du har jo lovet mig at vi skulle i pornobiograf, selvom jeg har mest lyst til at kneppe dig her lige på åbent gade, jeg er pisse liderlig" kom det ud af hendes frække mund.
Jeg tog hende i hånden gav hende et stort knus, hvorefter jeg gav hende en rigtig krammer. Jeg kunne mærke hendes stive bryster imod mig bryst, hun pressede sit skød imod mit, hvor hun nok kunne mærke min stive pik, hun gned sig op af den, kikkede mig i øjnene "er det min skyld at den er så stor" jeg kunne kun nikke og holde om hende.
Vi trak os lidt fra hinanden, gav hinanden et sidste lille knus, for så at gå op i gaden.
Jeg er ikke kendt i Aalborg men Pernille, vidste lige hvor vi skulle hen. Der var ikke så langt at gå, vejret var godt så jeg nød turen, vi kom hen til en pornobutik, hvor der udenfor var et skilt, non stop sex film inde i butikken. Jeg kikkede på Pernille "er det det som du har lyst til" hun nikkede og vi gik ind i butikken.
Selve butikken var en slaraffenland, for sådanne nogle som os, der var alt det som hjertet kunne begære. Alt fra dvd'er med alskens film, en stor afdeling med div. dildoer, men der var også lavet en hel afdeling med div. ting som vedrører filmen Fifty Shades of Gray. Der var et helt univers af masker, piske, fjerkoste, alt hvad der blev brugt i filmen, og meget mere til.
Vi tog os god tid, jeg kunne godt se at vi vækkede opsigt, vi var jo ikke et normalt par, far og datter i en pornobutik, det var nok ikke noget, som de så hver dag. Jeg spurgte Pernille hvad hun kunne tænke sig, hun pegede på en stang som endte i et bøjet s. Jeg viste ikke lige hvad det var, før hun sagde det til mig. "den giver sådanne nogle dejlige stød, når min mand er bundet, så elsker jeg at være slem mod ham, så den her vil jeg bare elske"
Jeg tog den med mig op til disken, hvor der stod en sød lille pige. "er det er gave, skal den pakkes ind" kom det fra hende af. Nej kom den bare i en pose, sagde jeg. "for resten vi skal have nogle billetter til jeres biograf, hvad viser i af film lige nu" sagde jeg. Det kommer an på om i vil ind i den store sal, eller også har vi nogle små bokse, som kun er beregnet for to. "lad os få 2 billetter til den store sal, er der bestemte pladser man skal bestille" " nej der er ingen faste pladser" kom det fra hende af. "i er heldige, filmen den begynder om et par min."
Jeg fik mine 2 billetter, tog fat i Pernilles hånd, hvor efter vi gik ind i rummet. Det var en ikke særlig stor lokale, meget mørkt, det eneste lys var oppe fra lærredet, hvor der var lidt reklamer. Jeg fandt nogle pladser midt i lokalet, der hvor der ikke var andre omkring os. Vi fik os sat ned, jeg synes der var en speciel lugt i lokalet, jeg kunne ikke lige sige hvad det var, nå nu begynder filmen. Jeg lænede mig tilbage, så op på lærredet, hvor filmen begyndte, lige på og hårdt.
Det var inde i et soveværelse, hvor der var et par, der var i gang med at kneppe. Vi så ca. i et 15-20 min tid, før jeg fik fundet fjernbetjeningen frem, satte den på middel hastighed, lænede mig tilbage for at nyde synet. Pernille stivnede helt, hendes mund åbnede sig, hvorefter hun greb fat i mit lår, for at kramme det hårdt, tog med den anden hånd op til hendes ene bryst, tog ned i toppen så hele brystet sprang frem, gav sig til at klemme på vorten. Jeg tog min hånd ned mellem hendes ben, hun var drivende våd, det løb ud fra hendes fisse. Jeg fandt hendes klit, begyndte langsomt at køre to fingre op omkring den, så den var imellem de to fingre. Hun kørte endes skød frem på stolen sådan jeg rigtig kunne komme til hendes fisse, hendes lår var helt spredt, så hendes fisse stod vidåben. Jeg satte mig ned på mine knæ, jeg måtte smage hendes fisse, suge hendes fissesafte i mig. Jeg satte min mund til hendes læber, sugede dem ind i min mund, åh hvor smagte hun da himmelsk, der er stor forskel på en dejlig ung fisse, og så en fisse, som var fra en ældre kvinde. Der er smagsvarianter, ikke sådan at forstå at en gammel fisse ikke smager godt, nej, men den smager andeledes, mere stram i smagen.
Hun begyndte at stønne højere, hun var rigtig tændt, jeg holdt op med at slikke, hun skulle da ikke have lov til af komme endnu, nu skulle hun først lige komme til sig selv igen.
Jeg satte mig tilbage i stolen, knappede mine bukser op, krængede dem lidt ned, mit pikhoved, den stak sit glinsede hoved frem, af mine underbukser. "sut på min pik skat, den trænger til lidt mundvand" kom det lidt stønnende fra mig. Inden jeg kunne tælle til ti, var hun over min pik, hun sugede den ind i hendes dejlige varme mund, lod sine læber omkranse hovedet, lod tungen køre rundt om mit følsomme glans, for så at lade den køre helt ind i hendes mund. Hun var en specialist til det her, uden at hun fik opkastfornemmelser, tog hun hele min pik ind i hendes mund. Holdt den helt inde i hendes mund, lod mig mærke hendes læber imod mit skaft, for så langsomt at trække den ud af munden igen. For satan, det her kunne jeg ikke blive ved med at klare. "pas lidt på, ellers så kommer jeg lige snart" kom det lidt klagende fra mig af. Pernille kikkede op på mig, tog pikken ud af munden, gav lige den et kys på enden, tog fat på den kørte hånden et par gange frem og tilbage, for så at sætte sig tilbage i stolen igen.
Jeg kikkede mig lidt rundt, der var kommet mennesker på rækkerne omkring os, de var ikke helt tæt på, men de kikkede over på os.
Jeg hviskede til Pernille "jeg tror at vi har fået tilskuer, skal vi gå" "nej det er da for frækt det her, lad os se hvad der sker" kom det lidt stønnende fra Pernille.
Jeg skruede lidt på ægget, kunne se på hende at det var godt, hun lukkede øjerne, hendes mund var lidt åbent, der kom små støn fra hende af. Jeg var ligeglad med at der var folk omkring os, jeg satte mig ned mellem hendes ben, begyndte at slikke hendes fisse, samtidig stak jeg en finger hen imod hendes fisse, kørte den op i hende, nøj hvor var hun da helt vildt våd, kørte fingeren lidt op i hende, for så at føre den ned imellem hendes baller. Satte den imod hendes stjerne, pressede lidt til, den smuttede let op i røven på hende. Jeg begyndte at køre fingeren frem og tilbage i hendes røv, samtidig med, at jeg begyndte at slikke hendes klitoris. Hun begyndte at småstønne, jeg kunne mærke at hendes lukkemuskel den klemte omkring min finger, så kom hun med et skrig, hun holdt sig ikke tilbage, hun var helt væk, tænkte ikke på at der var folk omkring os. Jeg forsatte med at slikke, hun kom i flere omgange, til sidst kunne hun ikke mere, hun skubbede mit hoved væk fra hendes skød, mens hun langsomt kom til sig selv.
Jeg satte mig tilbage i sædet, kikkede rundt, kunne se at der var flere omkring os, der var flere som var i gang med at onanere, det tændte mig helt vildt, sådan at man var skyld i, at der er folk, som synes at det er så frækt det som vi gør, så de begynde at onanere efter os.
Pernille var kommet til sig selv, kikkede op, fik øje på folk, som var omkring os, blev lidt rød i hovedet, men så kravlede hun over armlænet, for at begynde at sutte på min pik. Denne gang kravlede hun ikke ned på gulvet, nej hun satte sig på sine knæ på hendes stol, lænede sig over til mig, tog omkring min stive pik, kørte forhuden lidt frem og tilbage, for så langsomt at køre den ind i hendes dejlige sugende mund. Jeg lænede mig tilbage, det her skulle bare nydes, kom lige til at kikke lidt op, det var faktisk kun mænd, der var omkring os, de var rykket lidt tættere på. De fleste af dem havde godt gang i at få den køre den af, der var særlig en, som var på rækken lige bag os som jeg lagde mærke til, han stod lige bag Pernilles stol, han stod og nød udsigten til hendes fisse og røv. Han kikkede på mig, gjorde tegn til om han måtte røre ved hende, jeg nikkede til ham. Han tog fat i hendes nederdel, løftede den lidt op af hendes ryg, hvorefter han begyndte at røre ved hendes baller.
Det fik gang i Pernilles sugning, hun sugede af alt kraft, tog omkring skaftet, mens hun sugede på enden af min pik. Jeg vildt tændt, sådan at få den suttet af i en biograf, foran masser fremmede mennesker. Jeg begyndt at støde frem og tilbage i hendes mund, kunne mærke at min orgasme, den blev langsomt bygget op, nu var jeg lige ved at komme. Så stoppede hun, det må hun jo have kunne mærke, jeg prøvede at støde min pik op i hendes mund, men hun satte hånden imod min mave, så det lykkedes ikke.
Da jeg var faldet lidt ned igen, begyndte hun at sutte. Lige inden at hun begyndte at sutte, kikkede jeg på manden, som stod bag hende, det så ud til at han havde en finger oppe i hende, med den anden hånd onanerede han med.
Det syn, samt Pernilles dejlige sugning, gjorde at jeg ikke kunne holde spermen tilbage. Jeg kom nu, det føltes, som det ikke sluttede, jeg kunne blive ved med at sprøjte sæd ud i hendes mund, jeg har jo også været tændt i rigtig lang tid, så der var jo blevet lavet en ordentlig ladning. Pernille var dygtig, ikke en eneste dråbe spildte hun, hun slikkede sig om munden. Hun stak hånden bagud, fjernede mandens hånd fra hendes skød, tog mig i hånden, trak mig op at stå, krammede mig, samtidig med at jeg prøvede på at få mine bukser trukket op. Vi begyndte at kysse, mens der var flere omkring os, der gav os lidt bifald, vi må have givet filmen lidt mere kolorit.
Vi gik ud af biografen, ud i tusmørket, jeg var blevet en utrolig fræk oplevelse rigere.
Jeg sagde "skal vi tage ned i gaden, eller hjem til dig" "hjem til mig, jeg har jo ikke fået tissemand endnu, lidt anal har jeg jo også lovet dig" kom det sødt fra hende af. Hånd i hånd gik vi hen til min bil, for at køre hjem til hendes hus, manden havde lovet ikke at være hjemme i aften, så vi havde hele huset for os selv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.