BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det hele startede faktisk for et stykke tid siden. Jeg fandt jo vores nye husven Bo, som jeg indbød til at besøge os, og være med til at kneppe min kone mens hun var bundet(se tidlige afsnit)
Så snød hun jo mig med ham sidste gang, hvor det entrede med at jeg blev bundet af dem, efterfølgende dyrkede de hed elskov hvor det svinede mig til og gjorde mig til cuckold.
Jeg er nok et skarn hvis jeg siger at det ikke også var frækt.
Dagen efter fik jeg idéen til en fræk hævn over konen (historien over mig kommer hvis I ønsker det)

Denne historie er delvis oplevet og resten er ønsketænkning.
Jeg sad en morgen med et hold i ryggen så jeg ikke kunne komme på arbejde. Jeg gik på nettet og tjekkede EB, jeg kedede mig , havde også lidt ondt af mig selv. Så kom jeg "til" at åbne G6n. Der var faktisk en masse på nettet, jeg kunne se at der var en ung pige som havde været inde på min profil ret mange gange, hun havde også liked mine noveller. Hun havde rost det som jeg skrev, anbefalede mig at skrive noget mere i samme retning.
Jeg klikkede på hendes profil, kunne se at vi kom fra den samme region Nordjylland. Jeg kunne også se at hun var online, jeg skrev "hvad laver du" en ganske original indledning. Den kunne jo ikke være noget som skræmte sådan en ungt menneske væk. "jordbærgrød " lød svaret.
Studsede lidt kl. var jo ikke mere end lidt over 8,00, men forsatte "håber ikke du synes at jeg er en gammel gris" sådan at skrive til sådan en sød ung pige. "nej jeg skulle så sandelig ikke tro at hun var en sød pige" var svaret.
Langsomt udviklede samtalen sig til at omhandle sex, den slags som vi tændte på. Jeg har jo en drøm om at få lov til at prøve rigtig analsex med en kvinde som elsker det. Min kone vil jo ikke gerne det (blev snydt af Bo, kommer måske i en anden novelle), så jeg har en lyst til at prøve det.
Jeg sad jo og blev meget tændt, måtte knappe mine bukser op samt køre lynlåsen ned, så der blev plads.
Her sad jeg en ældre mand og chattede med en ung pige som er yngre end nogle af mine egne børn.
Pernille som pigen hed (i får ikke hendes profilnavn) det har jeg lovet hende, gik hen og blev utrolig fræk.
Hun tændte på "ældre mænds lugt". Gentleman som man jo er, tilbød jeg at komme forbi engang så hun kunne lugte. Det var hun ikke helt afvisende over.
Vi begyndte at chatte om at det kunne være sjovt hvis jeg kom forbi, og havde sex sammen med hendes mand, hvor hun så skulle være i midtpunkt. Pernille sagde "Jeg elsker analsex, bliver helt tændt af vores samtale så nu har jeg proppet en butt plug op i min numse", samt mine trusser var så våde at du kunne vride dem"
Man kan jo ikke sige at man bliver mundlam når man chatter, men måtte lige synke et par gange mens jeg lige måtte gnide et par gange over pikken, som stod høj og flot. Det var jo bare frækt det her, en ung pige som sagde til mig at hun var tændt over det som jeg skrev, og havde stukket en plug i enden. Jeg fik nogle billeder på nethinden Yes. Sådan en ældre mand at han kunne tænde sådan en steg, havde jeg da ikke lige regnet med. Hun skrev, jeg har fået taget nogle flotte billeder, har du lyst til at se dem, om jeg havde.
Der var en speciel som jeg blev tændt over. Hun sad på alle fire med hendes hænder bundet til hovedgærdet, taget lidt bagfra, så man kunne se hendes ende en fræk parisernumse. Hun var jo lige klar til at blive brugt
Lige pludselig var kl. faktisk blevet over 1. Vi havde chattet sammen i over 6 timer, hvor var klokken da blevet af. Jeg har faktisk haft stådreng i over 6 timer, havde bestemt at jeg ikke ville onanere over vores samtale, syntes at det ville være forkert for det var faktisk smukt det som vi havde sammen.
Jeg måtte jo skrive at jeg snart måtte stoppe. Pernille sagde "du er jo ikke kommet endnu, skal vi ikke lige sige at du er på besøg ved os nu og du er i gang med at kneppe mig i røven med din store pik"
Det kunne da ikke være rigtig en pige på chatten ville have mig til at onanere efter hendes chat.
Jeg trak mine plettede underbukser ned og gled noget præsperm rundt på hovedet og begyndte at onanere. Jeg skrev at nu begyndte jeg. Hun skrev tilbage "jeg kan mærke din pik, jeg er også ved at komme, kan du mærke at jeg klemmer røven sammen om din pik"
Nu kunne jeg mærke at det begyndte at trække fra mit røvhul op i mine nosser. Jeg kom igen og igen. Havde aldrig kommet så kraftig, samt mængden af sæd, den var også stor. Havde selvfølgelig også været tændt i over 6 timer.
Jeg sagde "hvad med dig " " Jeg venter til min mand kommer hjem men jeg vil tænke på vores chat hele dagen og være tændt.
Vi chattede nu regelmæssigt og kom tættede på hinanden, da jeg synes at vi "kendte" hinanden kom jeg med et forslag "Kunne du tænke dig at overraske os en aften, så vil jeg have bundet min kone. Så kunne du komme og lære hende at hun måske har en anden side. Jeg ville helt sikkert være tændt af at se jer to slikke fisse på hinanden.
Hun sagde sgu ja, og vi aftalte at den næste lørdag kunne hun komme, vi bor jo ikke så langt fra hinanden, så det var ingen problem. Jeg skulle lige sørge for at få min kone op på mærkerne.

Lørdag? hævnen
Så blev det endelig lørdag, planen skulle lægges. Jeg lagde op til om vi ikke skulle hygge os om aftenen, så kunne jeg jo binde dig som sidste gang. Hvem ved hvem der måske kommer og besøge os så. "Kommer Bo så jeg kan få noget ordentlig pik ikke en som din" Hun begyndte at køre i samme spor som sidste gang at Bo var ved os.
Jeg smillede til hende "det kan da godt være, lad os nu se hvad der sker" sagde jeg. Om eftermiddagen fik jeg Lilian (konens navn) til at få ægget op i skeden og det var mig der skulle styre hvornår den skulle tændes og slukkes. Skønt at se hvordan hun gav et sæt hver gang jeg tændte for den. Jeg kunne se på hende at det var noget som tændte hende. Hun blev også kærlig, hver gang at hun kom forbi mig fik mine baller, eller foran lige et klem.
Hen imod aftenen aftalte vi at gå i bad sammen, jeg sæbede hendes skridt ind, og fik de nye hår barberet væk så den var ren at trutte i. Sådan at køre med skraberen op over nogle skamlæber det kan få enhver mand op og stå. Hendes læber blev store og svulmende, "skal vi ikke lige tage en hurtig tur, jeg er så liderlig" Jeg stålsatte mig, "nej skal vi venter til at vi skal i seng, det skal være rigtig godt for os i aften" "okay, det ville ellers være så dejlig, men jeg kan godt se det er bedst at vi venter"
Efter en lang dags lir, kom aftenen endelig. Jeg massager Lilian hun fik den helt store tur, helt oppe fra nakken ned af ryggen ballerne, hendes inderlår, lår og til sidst lige røre lidt hendes skamlæber før hun blev vendt om. Så fik hendes bryster en tur, fik først den ene vorte til at blive stiv. Nullede den anden bagefter, og gik ned imod fissen.
"Nu er det vist på tide at jeg binder dig, vend dig lige modsat som sædvanlig" Hvorfor det" sagde hun "du få det at se" I stedet for at være bundet til hovedgærdet så bliv hendes arme bundet fast på senge enden. Jeg bandt hendes ankler fast på hendes lår, så hendes ben blev bøjet, med knæene oppe, og benene blev trukket fra hinanden. Jeg lagde en pude under hendes ende så kussen blev løftet. Lidt bøvlet men der var en mening med galskabet.
Jeg gik hen til skuffen med vore sexting, fandt 2 brystklemmer. Jeg slikkede hendes vorter, nullede dem, så de blev helt stive, så satte jeg klemmene på "av det gør ondt, tag dem af" "nej du kan tro nej, har du glemt hvad du gjorde ved mig sammen med Bo" sagde jeg. Jeg fandt vores blind fold, dækkede hendes øjne til, fandt en af hendes massagestave tændte for den og kørte den langsomt op imod brystklemmene. Jeg kunne både høre og se hendes vorter sitre, men det var noget som hun kunne lide. Kørte den langsomt ned over maven, ned imod hendes køn. Kørte forbi skamlæberne ned af det ene lår og op ad det anden. Kørte imod mellemkødet, langsomt ned mod stjernen men kørte til bage igen. Lod den lige røre ved hendes skamlæber først den en så den anden. Kørte de så imellem dem og op imod klitten. Lod den lige røre ved klitten "ah dejlig bliv ved skat" nå det var en anden lyd tænkte jeg.
Jeg kravlede op i enden af sengen fik mig kantet rundt og begyndte at slikke hendes kusse. Slikkede hendes safter i mig med glæde, langsomt glider min tunge op imod klitten. Jeg sætter mine læber imod og suger den langsomt ind imellem mine læbe, samtidig, kan jeg lade min tungespids røre ved enden. Jeg kan høre at det her kan jeg ikke blive ved med i ret lang tid, så jeg stoppede. Henter hendes butt plug, smører den med hendes saft fra kussen, sætter den imod røvhullet og presser den langsomt op. Plot, så gled den igennem ringmusklen. Jeg drejede den rundt så hun kunne mærke den men også lige at vende sig til følelsen. Da den var sat på plads rejste jeg mig, "jeg skriver lige en sms" " ja Bo skal komme og knæppe mig jeg er bare så liderlig" kom det fra Lilian.
Jeg gik ud i gangen og sendte en sms til Pernille. Vi havde aftalt at hun ville være i nærheden.
Der gik ikke 5 min så ringede på døren. Jeg lukkede op og ind kom gudekvinden. Hvordan kan en mand være så heldig tænkte jeg. Vi gav hinanden et kram, lagde mærkede til at hun snusede til mig. "hvordan lugter jeg, er det godt nok" jeg kendte jo din mani med at man skulle lugte rigtig hvis du skulle være tændt.
"du er faktisk endnu dejligere i virkeligheden end i mine fantasier" sagde jeg.
Jeg så en flot ung kvinde på 24 år, skøn som en gudinde, ca 157 cm høj, brun hår, og vurderet til en str. 85 i bh.
Du lagde en finger imod mine læber for at få mig til at tire. Gav mig et kys, krammede mig, satte en hånd ned imod min pik, nulrede den blidt.
Vi flåede hinandens tøj af, jeg satte mig ned på knæ, jeg måtte se hendes kusse. Jeg satte næsen imod for at kunne lugte hendes mokusagtig lugt, som kun en liderlig kvinde har. Spredte hendes lår og lod min tunge røre ved dine skamlæber. Du hev mig i håret fik mig op og stå "nu er det min tur" satte dig ned lod dine læber omkranse hovedet, kørte tungen omkring glans, og slikkede på strengen der er under hovedet. Så sugede du pikken ind og langsomt lod du den køre helt ind i munden. Jeg var kommet i himlen. Jeg kunne lige røre ved dine dejlige store bryster, nullede dine vorter så de stivnede imellem mine fingre.
Du rejste dig og sagde smilende "godt at din pik, ikke så så stor, som de andre børn på nettet plejer at prale med når de chatter, den er lige tilpas til min røv, det har jeg har jo lovet dig det hvis kemien var der. Det er den, jeg er bare så tændt. Jeg kyssede dig, vi lod vores tunger røre ved hinandens, pirrende. Vi stønnede om kap, og havde slet ikke lyst til at slippe hinanden.
Det blev vi jo nødt til for der var jo en inde i sengen som skulle overraskes. Vi gik ind i soveværelset hvor Lilian lå og vred sig. Jeg hviskede "begynd at slikke hendes fisse, hun må ikke opdage at du ikke er en mand" Pernille kravlede op i fodenden og satte langsomt hovedet ned mod Lilians kusse. Jeg kunne se at det var noget som hun havde glædet sig til. Hun tog fat i butt pluggen og kørte den lidt frem og tilbage.
Jeg kunne ikke stå tilbage for det syn. Jeg lod min pik røre ved Lilians læber, hun åbnede munden og tog den ind. Jeg holdt om hendes kæber og kørte min pik, ind i munden på hende som var det en kusse. Et par gange kom jeg lidt for langt ind, hun sagde lyde som om hun skal kaste op. Der var ingen nåde, hun skulle bare bruges, jeg havde noget som skulle hævnes. Jeg løsnede hendes brystklemmer. Av det gør ondt" sagde hun. Blodet løb jo tilbage i vorten igen. Det var også noget som tændte hende. Jeg sagde "skal vi ikke lige bytte engang".
Jeg smilede til Pernille, som holdt op med at slikke, skulle lige køre pluggen ud og ind et par gange mere. Rejste sig og gik hen til mig. Jeg hviskede" lad hende nu smage din kusse, hun tror nu at du er Bo, det bliver sjovt" Jeg kravlede op til hovedgærdet så jeg kunne se hvordan Lilian ville reagere. Du satte dig over hendes hoved, spredte dine smukke kronblade, og lod den langsom nærme sig min kones læber. Nu rørte de dem, hendes ansigt ændrede sig. Rynkede på mundvigene og prøver at dreje hovedet. Pernille satte sine knæ omkring dit hoved så du ikke kunne dreje sig og satte sig ned over dit ansigt. Dine skamlæber omsluttede min kones både næse og mund. Prøvende lod hun sin tunge køre op i dig, så mere sikkert, til sidst op til din klit. Du nød det også, du begyndte at spinne, kørte din kusse over min kones ansigt. Jeg gik hen til dig, krammede dine dejlige bryster, kyssede dine vorter, mærkede dem stivne inde i min mund.
Jeg sagde "lad os kneppe, så kan min kone for lov til se mig komme i din kusse" jeg løftede dig op og lagde dig i den anden side af vores dobbeltseng. Du lå der med spredte ben "slik mig først, la´ mig mærke din tunge i min kusse, slik også mit røvhul" sød som jeg er så gjorde jeg som jeg fik besked på. Først skulle jeg lige fjerne blind foldet fra min kone. Hun skulle ikke snydes for synet af mig kneppe sådan en ung steg.
Jeg fjernede bindet fra Lilian, gav hende et kys, kravlede over til Pernille og begyndte at slikke hende.
Lod min tunge langsomt køre imellem hendes blodfylte skamlæber. Tog min ene hånd op og skilte hendes læber fra hinanden og kørte tungen imellem læberne op i mod klitoris, som var som en stor ært for oven. Sugede den ind i munden, lod tungen køre rundt om den som var det en pik som der var inde i munden. "yes det er bare godt det her, i guder hvor er du bare god, synd at din kone ikke synes om det her" kom det fra Permille, "stop nu jeg vil have din sperm i munden vend dig om, din kone skal se at jeg knepper dig med min mund"
Jeg lagde mig på ryggen, Pernille kravled op mellem mine ben tog omkring min stige pik og begyndte krævende at sutte. Fantastik som hun kunne sutte, slet ikke på samme måde som min kone men mere krævende. Hun må kunne mærke at jeg var ved at komme måske fordi jeg var begyndt at lave samleje bevægelse ind i hendes mund. Hun holdt en pause, og slikkede på en finger, gjorde den våd og stak den op i enden på mig. Så gik hun i gang med at bolle mig i røven mens hun suttede af fuld kraft.
Jeg kom med et brøl som hvis naboerne var oppe villet kunne høre det. Skød alt min sperm langt op ned i halsen på Pernille, det føles at jeg kom og kom. Du blinkede ikke engang med øjerne, slugte hver en dråbe, ikke en eneste en gik til spilde. Kravlede op til mit ansigt gav mig et kys med åben mund, kørte tungen ind i min mund så jeg kunne smage min egen sperm.
"Nu kan du vist tåle at hvile dig lidt så vil jeg lige fornøje mig med din kone" hun kravlede op og lagde sig i en 69 over hende, begyndte at slikke min kone. Det var jo ikke svært på den måde at hun var bundet på. Hun pressede selv hendes kusse ned over min kone ansigt. Jeg lagde mig på siden og nød synet.
Der gik lidt tid så kom min kones tunge tøvende op imod Pernilles skamlæber, så lidt mere modigt, og til sidt så gik hun også i gang med at slikke. Det fik mig op på mærkerne igen. Jeg kravlede op bag dig, slikkede dit røvhul, og stikker prøvende en finger ind i hullet. Jeg fik dit røvhul lidt åbent proppede en finger mere op. Kørte den lidt rundt og kunne se at du ikke kunne holde røven i ro. Enten fordi min kone slikker dig eller også var det min finger. "knep mit røvhul, stik din stive pik ind i min røv, den pik som din kone ikke vil have op i hendes finne røv det vil jeg godt" Jeg var ikke sen til først at stikke pikken først op i kussen. Åh hun var blød og varm som en handske. Jeg kørte min pik langsom frem og tilbage, trak den langsomt ud og stak den imellem min kones ansigt og Pernilles kusse. Min kone slikkede lidt på den, jeg kunne høre at hun var tændt, men hun fik jo også slikket fisse af en fagkvinde. Jeg stak prøvende min pik imod Pernilles røvhul, pressede lidt hårdere imod, gled så langsomt ind. Jeg var kommet i himlen. Jeg nød det, kørte langsomt den op i hendes tarm, noget som var mig forbudt for lidt siden af min kone, gjorde jeg nu med en ung pige. Jeg nød bare det at kunne køre frem og tilbage, heldigvis var jeg kommet for lidt siden, så jeg kunne holde længere, ellers så var jeg kommet med det samme. Jeg kunne høre nu på min kone, at dit slikkeri gav resultat,, det fik dig til at komme. Pernille kom også nu. Hun råbte "fuck hver er det godt " Jeg kunne mærke at hendes røv klemte min pik som var den i en skruestik, jeg kunne ikke holde mig længere. Jeg jog den så langt op i Pernilles røv som den kunne komme og så kom jeg også. Jeg lod den blive inde i dig indtil at den blev slap, trak den ud, og der fulgte noget sperm ud. Pernille kørte røven lidt frem så det kunne løbe ud i min kones mund. Hun slikkede i sig som var det softice. Nu kunne vi ikke mere, vi fik løsnet min kone, hun var helt fra den, sansede ikke noget, men lod sig bare blive lagt om på siden så vi kunne kramme. Pernille lagde sig bag hende med armene omkring hende, hendes bryster imod ryggen og begge hænder på Lilians bryster. Sådan faldt vi i en drømmeløs søvn.
Jeg vågnede næste morgen med en mærkelig følelse. Hvad var der lige ved at ske, slog mine øjne op og så 2 skønne kvinde i gang med at slikke fisse på hinanden. Lilian fik øje på mig "skat er det ikke min tur til at få din pik op i mig nu" Jeg var straks klar igen.
Jeg tror at klokken var over 12,00 før vi kom ud af sengen for at få noget at spise. Min kone har fundet en ny side af sig, har fundet ud af at pigesex også kan bruges. Jeg fik kneppet en ung pige og et par dage senere så fik jeg også lov til at kneppe min kone i røven.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.