Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Så blev det igen klubaften i swinger klubben. Min mand og mig har jo fået strenge ordre af vores herskerinde, at vi skulle komme den her aften. Vi kørte lidt spændte afsted men var heller ikke rigtige store af det, viste jo ikke hvordan det skulle ske.

Det som der skete sidste gang, med at en masser fremmede "ulækre "mænd befamlede mig, skulle have den suttet af osv., var for mig meget grænseoverskridende. Aldrig havde jeg troet at jeg ville gøre sådan noget, men for fanden hvor var det frækt, sådan bare lade sine hæmninger give los.
V kom ind i klubben fik vores tøj af, tog en håndklæde omkring os, så vi så anstændige ud, gik ud i fællesrummet. Vi satte os i en sofa, small talkede med nogle andre som sad ved siden af, ventede bare på at vores herskerinder skulle komme, også på hvordan hendes "veninde" ville være.
Pludselig kom hun, samme påklædning som sidst, ved siden af hende kom der en ung skøn kvinde, ca. de 25 år gammel, brunt hår. Hun havde sådan en Venedig maske, jeg mener den bliver kaldt en Venetianske maske. Det er sådan en lille maske som lige dækker øjerne, og er meget farvestrålende. Hun havde nogle utrolige flotte bryster, hun havde sådan en bh, som understøtter hendes bryster, så de blive løftet op.
Jeg synes der var noget bekendt ved hende?.
De kom hen til os "på knæ, slik vores støvler" var det første vi fik at vide. Min mand og mig kikkede på hinanden, kom ned på tæppet, tog hver en af pigerne. Jeg fik vores master, min mand fik den unge veninde.
Min mand fik et spark/puf af hendes støvle, "kan du ikke gøre det bedre end det der, så må jeg jo lære dig at gøre det ordentlig" lød det fra veninden. Han fik et par klask med hendes ridepisk, med over ryggen.
Jeg fik travlt med at slikke, jeg skulle ikke lige nyde noget af det der, så jeg gjorde det bedste som jeg kunne.
Herskerinden tog 2 pighalsbånd frem, ligner sådan nogle som punkerne de går med. Til halsbåndene fulgte der 2 lange læderremme.
Herskerinden gav mig mit halsbånd, satte det omkring min hals, strammede det til, jeg kunne se ud af øjenkrogen at hendes veninde gav min mand hans halsbånd, så også ud til at hun lige kælede med ham. Hun lod sine fingre køre rundt på hans bryst, klemte hans brystvorter. Hun tog ved den ene af dem og vred rundt, kunne se på min mand at det gjorde nas.
Da vi begge havde fået vores halsbånd på blev der sat en rem fast i hver af dem. "lad os lige gå en tur rundt, så alle kan se at de to nye, de tilhører os" lød det fra herskerinden. Vi blev trukket rund i lokalet, der blev kikket på os, nogle fik julelys i øjnene, kunne ikke lige se hvorfor, men fandt ud af det senere på aftenen.
Vi blev trukket op til baren hvor vi fik ordre til at sætte os på gulvet, vi satte os, herskerinden og veninden kunne lige nå vores skuldre med deres fødder, så de brugte lige os som en fodskammel. Mens de sad der oppe ved bare kom der flere op og spurgte om det var i aften af vi skulle indviedes som slaver. "lad os nu lige se tiden an" lød svaret.
Da de sådan var færdige med deres drink, rejste de sig, gik med os i snor ud af lokalet, ned i kælderen. Vi kom ned, ind i det samme rum som vi havde set sidste gang. Der var bare kommet lidt flere ting ind i rummet f.eks. en gammel dags gabestok. Den slags hvor man har sine arme og hoved ind igennem nogle huller, så de stikker ud på den anden side. På den ene side, var der lagt en madras, nok for at ens knæ ikke skulle blive ødelagte. Korset var der stadig, men der var blevet en mere sat op, men knap så høj som den anden. Der var i den ene side af rummet også kommet en chaiselong. Sådan en gammeldags sofa med en høj kant i den ene ende og ingen i den anden ende, jeg kunne ikke lige se hvad den lige skulle/kunne bruges til.
Vi blev hver spændt op i hver af vores kors, jeg fik den mindste, men den var høj nok, til at mine arme blev helt udstrakte. Min mand blev spændt op af veninden. Vi fik vores trusser/underbukser trukket ned. "løft lige dine ben, ellers så klipper vi dem i stykker" fik vi at vide. Vi gjorde som sagt, da vi sådan var nøgne (jeg havde da stadig min BH på) gik de i gang med at spænde vores ben ud til siden. Jeg følte mig meget åben da det var gjort, mine ben var jo spredt, så min kusse stod åben, sådan følte jer det.
Jeg kikkede over på min mand, kunne se at han var ophidset, hans pik stod i fuld størrelse. Jeg kunne også se at veninden var begyndt at gnide på hans pik, da jeg hørte ham sige "gud er du ikke vores Pernille" da kunne jeg da også se det, det var jo pigen som min mand havde chattet med på g6n, hende som jeg havde slikke fisse på. Herskerinden opdagede at min mand havde talt med Pernille, straks faldt straffen. Penille blev skubbet til siden, min mands pik fik 2 lette slag med ridepisken.
"sådan gør vi når de snakker uden at have fået lov til det" lød det fra herskerinden (Ilse). "husk det nu, ellers så kan du også få et par dask" lød det.
Jeg var lidt forundret, den anden aften da var Pernille, jo til det lidt blide, jeg kunne ikke lige se hende som herskerinde.
Ilse gav os hver en bordtennisbold i hånden. "Hvis I ikke kan klare mere så slipper I bolden, men husk det koster 2 slag, også selv om det er ved et uheld" Jeg forstod det ikke men fandt ud af det lidt senere, de fandt nemlig 2 ring-gag. Det var sådan en rød bold med en snor igennem. Jeg fik den ind i munden og den blev spændt fast bag hovedet. Nu kunne jeg kun brumme, det var faktisk som om man var ved tandlægen.
Der blev fundet 2 brystklemmer til mig, de blev fastgjort til mine vorter. Det gjorde helt vildt ondt da de blev spændt fast omkring vorten. De hang sammen med en lænke, så når man rykkede i lænken så blev begge mine vorter trukket frem. Der blev bundet snore omkring begge mine bryster, stramt så mine bryster faktisk stod ud fra kroppen, det gjorde nas, de blev også helt blå. Det spændte omkring hele brystet, det var faktisk som om alt blodet flød ud i mine bryster.
Ilse lod hendes pisk køre rundt, først kørte hun den op til mit ansigt, den strejfede først min ene kind, så den anden. Hun kørte den pisken ned af min hals, ned mod mit ene bryst, lod den køre rundt omkring vorten, rørte ved lænken, så mine vorter blev hevet i, kørte langsomt over til det andet bryst. Tog den væk fra brystet, pludselig slog hun ført mit ene bryst så det andet, ikke vildt hårdt, men jeg blev overrasket, så jeg kom til at tabe min bold. Ilse samlede min bold op, gav mig den i hånden. "hold nu godt ved den" så fik jeg et par slag på mine lår, da slog hun noget hårdere. Jeg kunne kun stønne, da jeg havde bolden i munden, men jeg tabte ikke bolden igen.
Jeg kunne føle at det her tændte mig helt vildt. Det at man ikke kan gøre noget som helst, er underlagt en anden for godt befindende. Det drev ned af mine ben ud fra min fisse af, havde faktisk ikke været så våd før.
Ilse tog pisken og kørte den ned af mit ene lår over på det andet og så ind på mit ene inderlår. Startede nede ved mit knæ og så langsomt op i mod min fisse, lige før fissen, kørte hun over på det andet lår og langsomt pirrende ned igen. Kørte op igen og denne gang nåede hun min fisse. Kørte lidt rundt på mine skamlæber, for så pludselig lige at give et par dask direkte på minde nu blodfyldte skamlæber. "uh uh lød det fra mig, andet kunne jeg jo ikke rigtig sige. "Prøv lige at se luderen, tror at hun godt kan li det her, se hvor det driver ud af hende" kom det rammende fra Ilse.
Ilse gik lidt fra mig, kikkede på mig, lod til at hun kunne lide synet. Gik over til væggen hvor der stod et skab, åbnede skabet. Jeg kunne se at skabet var fyldt med små og store dildoer, mange forskellige typer piske og en masser andre ting som jeg ikke lige viste hvad hed.
Jeg kikkede over på min mand, han havde fået en gummi ring sat fast på hans pik, helt oppe ved skridtet.
Pernille var i gang med at sætte en masse tøjklemmer på ham. Der var en masse sat fast på hans bryster, ned af maven, og på hans testikler. Omkring han pik var der en snor hvor den var sat nogle vægte fast. Det gjorde at han pik ikke stod lodret op, men nærmere mere vandret. Ved ikke lige hvordan det er for en mand men hvis det var på samme måde det mærkede som de klemmer der er på mine bryster, så gjorde det nas.
Jeg glemte snart min mand, Ilse kom med den DILDO med en snor i. Den var godt nok stor, hun fugtede spidsen med mit fisesaft, kørte den imellem mine skamlæber, og lod den langsomt køre op i min fisse. Hun kunne kun få den lidt op til at begynde med, men med lidt besvær så endte det jo med at hun fik den helt op, så man næsten kun kunne se snoren. Hun tog fat i snoren og spændte den omkring mine lår samt bagom. "Den skulle jo helst ikke falde ud igen" lød det fra hende. Hun tog pisken, begyndte at slå på dildoen. For hver slag, kunne jeg mærke at den lige smuttede et lille stykke op, for så at ryge ned igen, det var som at blive kneppet. En gang imellem smuttede pisken lige og ramte mine skamlæber. Jeg kunne se på Ilse at det tændte hende, hun fik et blik i hendes øjne, de strålede faktisk. Jeg kunne se at engang imellem så kørte hende hånd lige ned imellem hendes ben, hendes fisse skulle nok lige masseres.
"Kom lige over til mig" lød det fra Ilse til Pernille. Pernille kom over til os, kikkede på Ilse, tog hende omkring nakken og begyndte at snave med hende. Jeg kunne se deres tunger køre rundt, deres hænder begyndte at tage på hinandens bryster. Ilse bryster blev helt blottet, hendes vorter blev masseret, til sidst satte Pernille sin mund ned til hendes bryst og begyndte at sutte på Ilse´s brystvorter.
Vi kunne jo kun stå og se på, efter nogen tid, så blev Pernille trukket over til chaiselongen, Ilse lagde sig på den, trak ud i hendes trusse, så hun blottede sin kusse så Pernille kunne komme til. Hun var ikke sen til at komme ned på knæ, hvor hun så begyndte at slikke. Vi havde lige udsigt til hendes røv, fast og spændstig, hvor så den godt ud.
Ilse begyndte at stønne tog Pernille om nakken og trak hende helt ned til hendes kusse. Så kom hun med et skrig, kørte Pernilles ansigt rundt i hendes kusse, mens hun kom.
Da hun var komme til sig selv, så rejste hun sig op, de gik over til os. Jeg blev løsnet men blev ført over til chaiselongen. Blev lagt over den høje ende af den og spændt fast. Min ende var jo højt løftet, mine ben blev spredt over mod hver ben på sofaen, og bundet fast. Jeg fik et reb omkring maven så jeg ikke kunne flytte mig fra den.
Jeg kunne se at min mand blev flyttet fra korset og over i gabestokken. Den blev åbnet, hoved og arme blev stukket igennem, klappen kom ned, låst i den ene ende, så var han også blevet spændt fast. Pernille og Ilse gik over til skabet hvor de fandt hver en butt plug det så heldigvis ud til at være en af de lidt mindre størrelse.
Ilse gik over til mig, smurte den i noget creme(tror jeg), den føltes kold, pressede den imod min stjerne, som langsomt blev lukket op, for til sidst at smuttede op. Hun kørte den frem og tilbage. Pressede den helt op, gav mine balle et par klask med flad hånd. "så kan du lige vende dig til den, for om lidt får du en som er meget større" kom det fra hende.
Hun gik over til gabestokken, kikkede på Pernilles arbejde. Snoren omkring hans pik var blevet fjernet, Pernille var i gang med at få pluggen stukket op i hans røv. Jeg kunne se at Peters pik, den stod kampberedt, så han havde heller ikke fået lov til at få udløsning. Pernille fik den sat rigtig på plads i hans røv, hvorefter hun tog en vacumpumpe, satte den på enden af hans pik, hvor den blev suget op i røret. Så blev den ellers pumpet tom for luft, jeg kunne se at pikken blev suget helt ind i røret, langsomt blev den ligesom større. Pernille blev ved med at pumpe, kunne se at det var noget som hun nød, jeg kunne se på min mand at hans nydelse, langsomt blev afløst at smerte. Da Pernille syntes at det var nok, slap hun pumpen, lod den hænge imellem min mands ben, så den kunne passe sig selv, min mands pik fik en farve som lignede blåviolet.
De gik over til mig, tog prøvende fat i butt pluggen, fandt at den godt kunne skiftes, fandt en som var betydelig tykkere. Jeg fik dem skiftet rundt, følte mig fuldstændig fyldt ud. Havde en i min fisse, samt nu var min røv også blevet fyldt helt op.
Pernille begyndte at varme min ende, hun slog min ende med hendes flade hånd, til at begynde med, lidt blødt, så fik hun besked på, at hun skulle slå noget hårdere. Til sidst havde jeg den følelse at min ende, den glødede af varme, det var ikke fordi at det gjorde så ondt, men smerten flød lige ned i min kusse. Jeg var fyldt op af lidenskab, kunne ikke få nok, vrikkede med røven , så nogle af hendes slag ikke ramte rent, men i stedet for på butt pluggen. Det gav et jag i min ende hver gang den blev skubbet lidt mere op. Nu løsnede hun båndet omkring min mave, trak dildoen ud, men den blev erstattet af en massage apparat, en af de store med en tap på enden. Den blev stukket op i min kusse, enden blev sat sådan den lige rørte min klit, så blev den startet, ganske langsomt. Jeg kunne mærke vibrationer i hele mit underliv. Penille lagde sig op på chaiselongen. Kørte hendes ben ud på hver side af min krop, så hendes fisse var lige ud for min mund. "slik min kusse" lød ordren fra Pernille.
Hun trak hendes nederdel op og jeg kunne se at hun ingen trusser havde på. Spredte sine skamlæber, så jeg kunne komme til. Jeg begyndte tøvende med at slikke, så pludselig fik jeg et slag i min røv. Det var Ilse som syntes at det gik lidt for sløvt, så kom der gang i min tunge. Tungen kørte i et rask tempo omkring klitten på Pernille, jeg slikkede alt hendes fissesaft op i min mund, det smagte som det skønneste nektar. Pernille begyndte at stønne, vred sig lid omkring, kunne ikke lige finde ro. Det tog ikke langt tid før Pernille kom i en stor orgasme. Jeg kunne se hendes skamlæber bevæge sig ind og ud, for til sidst at åbne sig som den smukkeste blomst.
Pernille rejste sig, sagde til Ilse " skal vi nu ikke se hvor mange der har lyst til at prøve de to nye slaver vi har fået" Ilse sagde "jeg har hørt at det er en pæn flok denne gang, for de har noget at glæde sig til. Vores negerven har også meldt sin ankomst" "Ham med den store pik" lød det stakåndet fra Pernille " ja nemlig, bliver spændende om hun kan snuppe den eller om hun bliver helt sprængt" kom det klukkende fra Ilse.

forsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.