BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter vores oplevelse hvor min kone fik fremmed pik med min tilladelse, så var vejen jo banet til næste skridt, et besøg, hvor vi nok i første omgang skulle se om det var noget for os, i en swinger klub
Jeg gik ind på nettet, søgte efter swinger klubber. Der dukkede flere op men ikke lige nogle i vores nærhed. Jeg tænkte det gjorde jo ikke noget, det ville jo være lidt mærkelig hvis man lige mødte nogle som man kendte.
Jeg fandt en klub ca. 75 km fra hvor vi bor. Jeg ringede og fik kontakt til en meget frisk kvinde, som sagde at der næste torsdag ville være åbent, og vi var mere end velkomne lige i øjeblikket var der nemlig lukket for single mænd. Vi skulle bare komme kl. 20,00 så ville hun være klar og lige vise os tilrette, så vi kunne se hvordan det var. Vi kunne så gå rundt den første aften for at se om det var noget for os. Vi skulle lige tage noget pænt undertøj på, selvom det nok ikke ville blive på ret langt tid sagde hun med en latter.
Jeg fortalte det til konen, og hun mente at det ville nok blive noget af en oplevelse. Vi aftalte at vi nok lige ville tage en kikker første gang, for det var jo ikke sikker at vi var klar til at dyrke sex sådan et sted, men vi var frisk på at prøve.
I ugen op til vores første besøg, fik vi lavet nogle regler for hvad vi vil gøre. Vi aftalte at hvis en af os fik kolde fødder så tog vi hjem. Vi havde også en aftale om at hvis en af os bliv jaloux mens vi var der så skulle vi også holde med det samme.
Nu nærmede dagen sig, jeg blev mere og mere opstemt, men min kone begyndte at fortryde. Hun ville godt med bare for min skyld, men måske vil hun hjem med det samme. Jeg kunne jo ikke sige andet en det var i orden.
Så kom torsdagen og vi gjorde os klar. Jeg havde købt nogle flotte underbukser, og fruen have fundet noget sort undertøj. Hendes BH var en som løftede hendes bryster så de så noget så flotte ud. Jeg var rigtig stolt af min kone, sikken en udseende i hendes alder, ingen tegn på hængepatte eller appelsinhud. Det kunne godt betale sig at dyrke noget Sumba kunne man se.
Vi startede køreturen og til at begynde med snakkede vi løst og fast om hvordan det ville være, men jo nærmere vi kom ankomststedet jo mindre snaksalige blev vi. Så nåede vi klubben, vi kørte lige et par gange forbi for at se hvordan det så ud. Det var et almindelig stort hus. Ingen store skilte udenfor hvor der stod "swinger klub".
Vi kørte et par hundrede meter forbi, og kom til en parkeringsplads. Nej vores bil skulle da ikke lige stå udenfor, tænkt hvis der var nogle som kunne kende den.
Vi gik langsomt hen imod indgangen, lige før vi ringede på sagde jeg "sidste chance for at fortryde" "nej nu har vi kørt turen lad´ os nu gå ind" sagde min kone.
Vi kom ind i en stor forhal, og der kom en flot midaldrende dame hen imod os og sagde " i må være de nye, velkommen" hæng lige jeres overtøj her og la 'os gå ind i samlingsrummet"
Vi kom ind i rummet som var anrettet med flere sofaarrangementer og i hjørnet en stort bar med en masse barstole omkring. Folk i rummet var i undertøj. Kvinderne i trusser og bh, de fleste mænd i underbukser, men med en håndklæde omkring sig.
Vi gik ud fra rummet og ind i et mindre rum hvor vi fik besked på at klæde os om. Vi begyndte langsomt at trække af vores tøj, men til sidst så var vi jo begge 2 i undertøj.
"La os nu gå ind til de andre" sagde vores ledsager til os "For resten så kald mig Lone"
Vi gik ind i samlingsrummet og satte os i en sofa. På den ene væg var der hængt et kæmpe tv skærm, hvor de viste en FILM med en kvinde som fik pik bagfra medens hun suttede den af på en anden mand.
"Vil i ikke lige have en drink, jeg kan se at I er lidt stive i det. Det kan jo hjælpe med til at i kan slappe lidt af" blev det sagt af Lone. Vi sagde begge 2 tak til en øl, og medens vi nød den begyndte hun med at fortælle os om husreglerne. Det vigtigste er at et nej det er et nej, ellers så er det ud med det samme. Al sex er med gummi, den eneste man må have sex med er ens egen partner uden gummi. Ellers så er det at man skal snakke pænt med hinanden og have respekt.
"Skal vi tage en runde her i huset så i kan se det hele". Vi rejste os, og jeg lagde mærke til at de fleste mænd klædte min kone af med øjerne. Jeg tænkte det bliver nok ingen problem for hende at finde en, det er nok sværere for mig.
Vi gik først ned i kælderen, som viste sig som et slags spanking rum. Der var sat et x op og der lå flere piske fremme. Rummet var tomt, min kone sagde forsigtig " der skal godt nok ikke op og hænge" Lone hørte det og sagde " vent du bare, det siger de fleste, men på et tidspunkt så skal de lige prøve det, og det viser sig at det er super frækt"
Ind i rummet ved siden af der var en kneppemaskine. Det var en slags stol/bænk hvor der var fastgjort en gummipik som var mekanisk så den kunne køre frem og tilbage. På et bord ved siden af var der et håndtag. Lone sagde "det er til at styre hastigheden på tissemanden, det rr jo ikke meningen at man selv skal bestemme hastigheden. Den her maskine bliver meget brugt af vores herskere.
Min kone spurgte "Herskere, hvem der det" Lone sagde" det kan både være mænd og kvinder, men lige for øjeblikket så har vi 3 kvindelige herskere, den ene har en mand som slave, og de 2 andre har 1 og 2 piger som slavinder"
Vi gik ovenpå igen og gik ind i et værelse/toilet Der var toiletrum hvor vi kunne se at der var huller ind til dem.
Lone sagde "det er til dem som er inde i båsen, de skal kunne lege at de er på toilet og så er der lige pludselig en mand som stikker en pik ind i hullet" Mens vi stod der og snakkede kom der en mand ind i rummet, kikkede under dørene, så at der var et par ben i den ene bås. Sagde lige hej til os gik hen til vægen ind mod toilettet, trak ned i sine trusser og stak sin pik ind i hullet. Vi kunne jo ikke se hvad der skete, men noget så til at noget skete der. Han pressede underlivet helt imod væggen og gjorde samleje bevægelse.
Vi gik og lod dem passe sig selv og gik op af en trappe. "Heroppe her har vi så flere rum hvor man enten er parvis, eller de lidt større rum hvor der er mulighed for at være flere på en gang. Så har vi det helt store rum hvor vi har plads til rigtig mange mennesker. "nu har i vist set det meste, vil i med ned igen og lige sige hej til dem der er kommet"
Vi gik ned og gik lidt rundt og hilste på, der var nok en små 30 stykker i rummet. Vi viste ikke lige hvor vi skulle gøre af os selv, da der pludselig kom et par på vores alder hen til os.
"Hej I er jo nye, vil i ikke med os op i et af de minde rum, så kan vi jo snakke samme" Vi gik op af trappen og jeg følte en helt masse øjne som brændte i ryggen på mig. Der var et lidt ældre på som også gik op lige bagefter os.
Vi blev vist ind i et af de list større rum hvor vi satte os på nogle madrasser som lå på gulvet. På den ene væg hang der også et stort fjernsyn. Filmen var kommet lidt videre, nu fik hun banket en stor pik op i røven mens at hun slikkede en anden kvinde, og goggede den af på den anden mand.
Vi satte os tilrette på nogle madrasser. Snakkede lidt frem og tilbage og de fortalte om hvor lang tid de havde været medlemmer. Vi begyndte at slappe mere af da de andre begyndte at trække af deres undertøj. Mændene tog deres håndklæde og lagde dem over deres skridt. Vi kikkede på hinanden og så gjorde det samme og vi forsatte med at snakke løst og fast om hvordan det gik for sig i klubben.
Så pludselig tog en ene af kvinderne håndklædet fra den ene mand.
Op sprang en stort stift lem. Hun tog omkring den og begyndte at køre hånden frem og tilbage. Det lod det andet sig på ikke stå tilbage over. Ups så var han også nøgen, og hun gik et skridt længere og tog hans noget kortere men tykkere pik, langsom ind i munden. Hun tog den ud af munden og lod hendes tungespids køre langsomt og pirrende rundt omkring hovedet. Så løftede hun hovedet, vinkede af min kone at hun skulle komme over til dem. Hun kikkede på mig og fik et nik af mig.
Hun kravlede langsomt over til parret, tog omkring mandens pik og begyndte langsomt at køre den af. Kvinden tog fat på hendes hoved og pressede den ned imod pikken så hun kunne ikke andet en at begynde at sutte på den. Hun tog den langsomt ind i munden lavede vakuum, kørte hovedet ind i munden, langsomt og så langt ind som hun kunne, så langsomt ud igen. Den anden mand var også i gang med at få den suttet af Lidt efter stoppede de og han kravlede over til min kone. Begyndte at røre ved hendes bryster og røv, kravled bag hende og begyndte at slikke hendes ende.
Jeg nød synet men synes at det også nok skulle være min tur til noget men jeg skulle ikke lige snydes.
De 2 andre kvinder kravlede over imod mig som 2 sultne kattekillinger. De slikkede sig om munden og kom over til mig. "Hej jeg hedder Jytte og hende den anden hedder Anna" "Det ser ud til at vores mænd synes at din kone er mere interessante en os, de er vist rimelig optaget lige nu" Jytte tog fat om min pik og tog den hurtig ind i munden. Anna begyndte at slikke hende bagfra. Tog fat om hendes baller, spredte dem og stak tungen op i hende.
I mens kunne jeg se at den ene mand var begyndt at stikke flere fingre op i min kone. Hun vrikkede med røven så han kunne komme til. Inden jeg kunne tælle til ti, så var klar til at stikke sin pik op i hende. Han satte hovedet i mod skamlæberne, og kørte den langsomt op i hende. Jeg kunne se at hun havde svært ved at koncentrere sig om hendes sutning af den anden mand.
Jeg bliv afbrudt af synet, da Anna skubbede Jytte væk og overtog sutningen af min pik. Jytte begyndte i stedet for at sutte mine boller ind i munden. Først den ene så den anden ikke nok med at hun suttede på dem hun lod også hånden glide ned under mine baller og fandt stjernen og trykkede en finger imod hullet Da hun havde hygget sig med det et stykke tid, så skiftede de. Anna kravlede op på mit bryst, satte fissen over mit hoved og sænkede sig, så jeg kunne komme til at slikke. Hun var fuldstændig glatbarberet, så hendes flotte skamlæber stod frem som den flotteste blomst.
Pludselig kom de et par unge mænd ind i rummet, de spurgte om de måtte kikke på, vi sagde at det var ok. De smed deres håndklæder og deres pikke strittede til den store guldmedalje. De begyndte langsomt at køre den af. Jeg kunne se at min kone var tændt og hun vinkede de to unge mænd hen til hende. De kravlede hen til hende og hun tog omkring deres pikke og begyndte at onanere på dem.
Hun skiftes til at sutte de 3 fyre som hun var i gang med. Det varede ikke længe for de 2 unge knægte måtte overgive sig. Den ene kom med et brøl i hendes mund mens den anden sprøjtede ud over hendes hår og hoved. Den ældre mand, han var lidt mere erfaren så han holdt stadig fanen højt.
Jytte holdt op med at sutte, kravlede op, satte min pik imod hendes skamlæber, med et suk lod hun sig langsomt synke ned over den.
Det var skønt, det var som en varm fløjlshandske som omsluttede min pik. De to piger begyndte at snavre, og tage hinanden på brysterne. Jeg prøvede på om jeg kunne få tungen op i røven på Anna. Jeg satte spidsen imod og prøvede at presse den op. Det var godt nok noget som fik hende op på mærkerne, hun kunne ikke side stille, hun vred sig fra siden til siden. Hun sagde " lad os bytte" De de skiftede men jeg bliv overrasket over at i stedet for at Anna tog min pik op i kussen, så tog hun et fast greb om skaftet, satte hovedet imod hendes stjerne. Uden det helt store problem gled jeg langsomt op i tarmen på hende. Det var noget som hun ikke var uerfaren med. Hun strammede sine knibemuskler i enden, så min pik sad som var det i en skruestik. Et par stød, så måtte jeg give op og skød min sæd op i røven på hende. Okay så i gummiet, det skulle vi jo bruge.
Jeg trak den ud, og hun tog det fyldte gummi af og gav mig en suttetur. Hun kravlede op og begyndte at slikke fisse på Jytte. Et øjeblik senere lå de i en 69. En af de unge mænd tog et kondom på og stillede sig bag Jytte og begyndte langsomt at stikke den op i hende. Den anden nød synet og begyndte at onanere. Manden som var i gang med min kone kunne nu heller ikke mere, så han kom med et brøl oppe i hende. Den unge mand med håndarbejdet var straks klar, kravled over til min kone, begyndte at knæppe hende i doggy stile. Hun begyndte at stønne og tilsidt så kom hun i en kæmpe orgasme. Den unge mand var ikke helt færdig, så han forsatte med at køre den i bund i hendes nu våde kusse. Han trak den ud, og satte den imod hendes røvhul og med lidt besvær fik han den op i tarmen på hende. Min kone gjorde store øjene kunne jeg se, og hun gav sig lidt, men lod ham forsætte. Et par stød mere skulle der ikke til så kørte han den helt i bund og kom. Trak sig ud og sagde "for satan hvor er du godt nok en lækker skår en rigtig steg"
Jeg kravlede over til hende og gav hende et stort kys, og hviskede " var det så ikke godt nok at vi kom" Hun nikkede og sagde " skal vi ikke gå ned, jeg trænger til at få smagen væk af sperm"
Vi fandt vores undertøj og tog det på, og listede stille ud af rummet. Pigerne var i gang endnu, og det så ud til at deres mænd der var ved at være klar igen, deres pikke var ikke slappe længere.
Vi gik ned af trappen hen til samlingsrummet. Satte os ved baren og bestilte en øl hver.
Kiggede lidt rundt for at se hvem der var i rummet. Folk sad parvis, nogle en tre fire stykker, og nogle enlige, mest mænd, sad for sig selv og kikkede rundt.
Pludselig kom der en høj flot kvinde ind i lokalet. Straks blev der stille, folk kikkede på hende, og der var nok at se på. Hun havde sorte lange lakstøvler, en kort lædernederdel, og en slags læder vest som endte i en slags push up bh. Hendes bryster blev løftet op, og fremstod store og flotte. Hun havde kulsort langt hår som var sat op i en hestehale, hun var rigtig mejet ud, knaldrøde læber og sort øjenskygge. Hun havde en pisk i den ene hånd, bag hende gik der en kvinde med små skridt. Hun gik med bøjet hoved og kikkede ikke op. Parret kom over til os i baren, hende i læderdresset satte sig på en barstol ved siden af min kone, mens den anden satte sig på gulvet ved siden af stolen.
Hun bestilte en øl og straks var der flere mænd som tilbød at betale for den. Hun lod som om det var en naturlig ting, og kikkede over på os. "i er hvis de nye her, velkommen i klubben.
Hun kikkede min kone dybt i øjerne, indtil at min kone slog blikket ned. Hun løftede hånden med pisken og lod enden af den røre ved min kones ene bryst, mens hun sagde " du er vist en de trænger til en rigtig herskerinde. "du kender vist ikke din plads" Hun kikkede på mig og sagde " er det i orden jeg lige låner hende nogen timer. Min kone havde store øjne, men jeg kunne se at hun var tændt.
Jeg nikkede "tæven er din, gør hvad du vil med hende"

forsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.