BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nu er jeg jo en forhåndsvis ny person herinde, så jeg skulle jo lige finde ud af hvordan man opførte sig.

Jeg var sygemeldt en dag med dårlig ryg, så jeg lukkede siden op og begyndte at se hvem der var online.
Jeg fandt en spændende ung pige her på siden. Med nervøse fingre, skrev jeg godmorgen, spurgte hvordan hun havde det. Hun svarede hurtig tilbage og vi begyndte at små chatter. Hun var en utrolig frisk pige, ganske langsomt kom jeg ind på det mere frække. Nu er jeg jo meget ældre end hende, så jeg ville jo ikke virke som en gammel gris, som bare var på nettet for at finde en ung pige for at gokke den af.
Det viste sig snart at det som tændte mig, det var hun fuldstændig vild med. Det skal lige siges at hun faktisk tændte på ældre mænd, eller rettere sagt duften af mænd.
Jeg kom ind på at få et blowjob, det var noget som hun var fuldstændig vild med samt hun var også helt vild med at sluge det hele. Tændte faktisk på smagen af sperm, sagde hun. En af mine andre ting som kunne tænde mig var anal sex, min kone vil ikke den slags sex, så det er jo en drøm for mig at få lov til at prøve det. Den her første dag brugte vi faktisk over 6 timer sammen så jeg må sige at jeg var rimelig brugt da jeg lukkede siden. Jeg havde faktisk haft stådreng i over 6 timer, det var utroligt pirrende at chatte med hende, jeg sluttede af med at få en spiller, mens jeg drømte om at få lov til at være sammen med hende, måske var jeg en lille gammel gris alligevel?
De næste mange dage var det en fast del at vores aften at lige at skrive sammen. Jeg kunne sidde inde i vores stue med min pc, hvor jeg så chattede med Pernille, mens min kone sad overfor mig og så tv eller strikkede uvidende om at jeg sad og var fræk med en ung pige. Jeg havde altid en løs bluse på som kunne dække min stive lem. Efter længere tid hvor vi havde chattet sammen, hvor jeg flere gange lokkede hende med at det kunne da være lidt sjovt hvis vi engang skulle ses. Så en aften fik jeg gevinst, hun sagde sgu ja, jeg skulle besøge hende næste fredag. Hun havde aftalt med hendes mand at det kunne være spændende at vi alle tre mødtes. Han viste godt at hun havde chattet med en ældre herre på g6n.
Hele fredagen gik jeg med sommerfugle i maven, kunne ikke lige koncentrere mig på mit arbejde, jeg gik lidt ved siden af mig selv. Jeg havde sagt til min kone, at jeg skulle på besøg ved en af vores andre afdelinger langt nordpå, så jeg ville først komme sent hjem.
Vi havde jo kun aftalt at vi skulle mødes, lige for at se hvordan det gik, for det var også med hendes mand. Jeg havde været forbi en vinbutik, havde flottet mig og købt en rigtig god rødvin.
Jeg fandt deres adresse og gik meget spændt op af deres indkørsel, jeg ringede på, døren blev åbnet, der stod en underskøn ung kvinde. Hun var i en stram nederdel, som sluttede lige under knæet, og havde en flot rød top på som var så stram så den overlod intet overlod til fantasien. Jeg kunne se at hun var sportstrænet, hun havde en rigtig flot krop, jeg blev straks tændt. "hej smukke, det var rigtig pænt af jer at invitere mig" sagde jeg. Manden sagde " det var da så lidt, altid rart at vide, hvem det er som gør min kone vild i varmen. Vi begyndte at snakke sammen mens Pernille gik ud for at åbne den flaske vin som jeg havde med.
Vi fik lige et glas rødvin, mens Pernille var ude i køkkenet, for at gøre maden færdig.
Pernille blev pladser ét ved siden af mig ved bordet, mens hendes mand sad over for os. Jeg kunne se på hende at hun var tændt, hendes bluse var så stram så jeg kunne se at hun ingen bh havde på, hendes brystvorter var tydelig igennem blusen. Lige pludselig kunne jeg mærke hendes hånd på mit ene lår, den klemte omkring låret, langsomt bevægede den sig op imod mit skridt. Så nåede den mit skridt, hun fandt mit stive lem og begyndte at klemme omkring den. Jeg fjernede den mens jeg sagde "tag det lige lidt roligt vi har jo hele aftenen. Hun lavede trutmund og spillede tøsefornærmet.
Jeg synes at jeg lige skulle gøre gengæld, så jeg fandt hendes lår, hvor jeg ganske langsomt førte hånden op under hendes nederdel. Til sidst kom den op til trussekanten, jeg kunne mærke at den var våd, så hun var også godt tændt. Jeg listede en finger ind under kanten fandt hendes skamlæber, hvor jeg lige følte mig frem. Hun var fuldstændig våd, jeg kørte en finger i imellem hendes læber, som spredte sig villigt, for til sidst at køre fingeren op til hendes klit. Jeg kørte fingeren rundt omkring knoppen, der kom en stønnen fra hende, hun spredte sine ben helt, skubbede underlivet frem på stolen så jeg rigtig kunne komme til. Jeg havde jo ikke travlt, så jeg legede lidt med hendes fisse, kikkede over til hendes mand for at se hvordan han tog det. Jeg kunne se at det jeg var i gang med ikke gjorde noget. Han havde en hånd under bordet, hvor den bevægede sig i en bevægelse som lignede noget som kunne være onani.
Jeg tog min hånd til mig selv, kikkede Pernille i hendes brune øjne, tog fingeren op til munden, suttede den ren for hendes safter. Pernilles øjne strålede som to store stjerner.
Langt om længe var vi færdige med at spise, Pernille begyndte at tage af bordet. Jeg synes lige at jeg ville hjælpe, så jeg tog også noget bestik med ud. Pernille stod ved siden af vasken hvor hun var i gang med at skylle nogle tallerkner af. Jeg stillede mig bag hende, klemte min pik imod hendes stramme baller og tog hende let på brysterne. Hviskede hende i øret "er du lige så tændt som mig" "uhm lød det fra hende, mens hun pressede hendes ende imod min pik. Jeg gned min pik imod hendes baller for så at træde lidt tilbage, for at jeg kunne komme til at klemme hendes baller. "jeg har tænkt på din røv i megen lang tid smukke" sagde jeg. Hun vendte sig om og sagde "Jeg vil ha´ dig lige nu" sagde hun, i det samme kom hendes mand ud i køkkenet "i står nok og hygger jer" sagde han. "ja og nu skal vi rigtig til at hygge os" kom det fra Pernille, samtidig satte hun sig på hug, løsnede min livrem, knappede mine bukser op, lynede ned, ud sprang min stive pik.
Hun begyndte at sutte på min pik, begyndte lige at slikke omkring hovedet, kørte tungen rundt omkring glans, stak spidsen af tungen ind i urinrøret, hvor hun så slikkede mit presperm i sig.
Så holdt hun pludselig op, gik over til hendes mand, hvor hun tog ham i hånden. Hun trak ham med ind i deres soveværelse, hvor hun begyndte at trække tøjet af ham. Da han var helt nøgen sutter hun ham helt stiv "nu skal du have en overraskelse skat" kom det fra hende. Hun trak ham over imod en stol, fik ham sat ned, hvorefter hun begyndte at binde ham. Jeg gik over til dem for at se hvad der nu skulle ske, jeg havde bare lige trukket min bukser op med den ene hånd, det her var ikke lige noget jeg havde forudset. Da han var godt bastet og bundet til stolen, tog jeg fat i Pernille, drejede hende rundt og begyndte at kysse hende. Først på munden så videre ned på halsen. Stoppede op for at tage fat i hendes bluse, hvor jeg trak den op over hendes hoved. Hendes bryster sprang frem da de ikke længere var fængslet af blusen. Jeg begyndte straks at sutte på hendes brystvorter, suttede på dem så de blev helt stive. Mens jeg gjorde det så jeg mit snit til at stikke en hånd op under hendes nederdel. Jeg listede en finger ind under trussekanten, og nussede hendes skamlæber. Jeg skubbede hende hen imod deres seng, hvor hun ramte kanten og blev væltet omkuld. Jeg fjernede hurtig hendes trusser, det var de mindste g-strengs som jeg havde set, samt hendes nederdel. Så hun lå der i sengen helt nøgen lige til at springe på.
Jeg trak hurtig af mit tøj, gik hen til hende så hun kunne begynde at røre ved min pik, hun tog med den ene hånd omkring mine nosser, den anden hånd brugte hun til at køre forhuden frem og tilbage. Til sidst tog hun pikken op til hendes mund, hvor hun så begyndte at sutte på den. Jeg lod hende sutte på den lidt tid, før jeg stoppede hende,
Jeg begyndte lige at slikke på hendes vorter, mens jeg lod min hånd køre omkring hendes nakke, kørte en finger ind i hendes øre, for derefter køre den langsomt ned mod hendes ene bryst, hvor den lige klemte den lidt, tog fat om vorten, klemte den lidt hårdt. Åh det er dejlig lød det fra hende af, jeg forsatte håndens langsomme vandring ned imod hendes navle. Kørte lige en finger rundt i hendes navle, for så at køre ned hen over hendes glatbarberede fisse. Sprang hurtig ned mod hendes lår, hvor de fik sig en gang massage, jeg kørte langsomt hånden op i mod hendes fisse. Hun spredte sine ben så jeg kunne komme til. Jeg kørte min finger hen over hendes ene skamlæbe, den var helt blodfyldt, og stak lidt ud fra hendes åbning, så hen over til den anden, som også fik en omgang. Langsomt stak jeg en finger op i ham, hun var drivende våd, så der var ingen problem med at få den op i hende.
Jeg holdt op med at slikke og sutte på hendes dejlige bryster, kravlede ned i sengeenden og kikkede på hendes glatte og skinnede kusse. Så lige over imod hendes mand, han sad stadig i stolen, men det var da ikke så slemt, for hans pik den stod da flot nok. Jeg begyndte at slikke hendes glinsede skamlæber, først langsomst på den ene. Langsomst og pirrende, let som en fjer, så til sidst forbarmede jeg mig over hende, kørte tungen op mod hendes klit. Startede med at køre tungen omkring knoppen, for til sidst at suge den ind i munden. Jeg kørte min tunge omkring klitten, det kunne hun ikke stå for, hun klemte sine lår omkring mit hoved så den blev låst fast, så kom hun i en sprøjte orgasme. Da den var klinget af, og jeg slap fri, rejste jeg mig op på mine knæ "sådan skal det gøres" sagde jeg over imod hendes mand.
Jeg vendte Pernille om så hun lå på hendes knæ med røven imod mig. Nu var det min tur til at få noget ud af det. Jeg kørte først min pik imod hendes skamlæber, for så til sidst at sætte den imod åbningen, hvor jeg så kørte den langsomt og nydende op i hende. Hun var utrolig stram, ikke lige som min kone, som efter et par barnefødsler, med nogle store børn, så var det jo dejlig med sådan en stram ung pige kusse. Jeg kørte frem og tilbage, kom for hver gang længere og længere op i hende. Til sidst så var jeg helt oppe i hende, hun klemte sine skedemuskler omkring min pik, jeg kunne mærke at hun var sportstrænet. Jeg beholdte min pik helt oppe i hende, satte en pegefinger imod hendes stjerne. Kørte den langsomt imod, pressede lidt imod hullet, den åbnede sig let. Jeg kørte den op i hendes røv, udvidede den langsomt, for så at føre en finger mere op i hende. Da hun var godt udvidet, trak jeg min pik ud af fissen, spyttede lige lidt ud på røven på hende. Kørte med pikken rundt i det, for så til sidst at sætte hovedet imod røvhullet. Pressede imod hullet, den mødte først lidt modstand, for til sidst at langsomt at smutte ind. Først hovedet, så siden hen lidt af skaftet. Jeg trak den næsten helt ud for så at køre den op igen.
Jeg var kommet i himlen, ikke bare fik jeg mit ønske om analsex opfyldt, men med sådan en ung og alt for flot pige for mig. Det var bare dejlig, hvis jeg kunne så ville jeg knibe mig selv i armen, men i stedet for kørte jeg pikken helt op i røven på hende. Jeg kunne mærke hendes ringmuskel omkring min pik, den strammede godt omkring skaftet. Jeg stoppede med at køre den frem og tilbage, for at trække min orgasme ud. Tog hånden omkring hende for at nulle hendes fisse, jeg fandt hendes knop, for så at begynde at pille ved den.
Pernille var helt tændt, jeg kunne mærke at hun igen var ved at komme: Hun kunne ikke blive ved med at holde sig oppe, hun lagde sig med hovedet ned mod dynen, tog fat i puden pressede den imod hendes mund måske for at kvæle hendes stønnen og småskrig. "Åh jeg kommer nu, kom nu du skal også komme nu" kom det fra hende. Jeg kunne heller ikke blive ved med at trække det ud, det var helt vildt dejlig, kunne mærke at det begyndte at krille omkring mine nosser, de trak sig ligesom lidt op. Jeg stødte min pik helt op i hende, hun tog hele skaftet, og så kom jeg i en forrygende orgasme. Jeg kunne ikke holde balancen, faldt sammen over Pernille, jeg tror faktisk at jeg skreg min orgasme, jeg havde aldrig følt sådan, det var ubeskrivelig. Efter et stykke tid kom vi til os selv, Pernille kikke kærlig over imod hendes mand og hun sagde "nu er det snart din tur"
Jeg rejste mig fra sengen, gik lidt rundt i soveværelset, kikke frækt ind i klædeskabet, for til sidst at kikke i sengebordet, trak en skuffe ud, og hvad lå der. Håndjern og noget blind fold. Jeg kikkede over imod sengen hvor Pernille lå og slappede af. Hun havde vendt sig så hendes fisse vendte imod hendes mand. Hun spredte sine skamlæber til siden så han kunne se lige op i hendes helt åbne fisse. Hun havde et par fingre oppe ved hendes klit, hvor hun langsomt og nydende onanerede lidt
Jeg gik over imod hende "du er vist en rigtig slem pige" sagde jeg. Jeg tog hendes hænder om på ryggen og spændte den sammen med håndjernene. Gav hende blindfoldet på, lagde hende på ryggen på sengen
"Nu skal din mand vist være med" sagde jeg. Gik over og løsnede ham. Han skyndte sig over til hende, tog omkring sin pik, stak den op i hovedet på hende. Dygtig som hun er åbnede hun munde så han kunne komme ind i hendes mund. Han tog ikke hensyn til hende, han begyndte at mundkneppe hende. Stak den godt ned i halsen på hende, jeg kunne se at hun ikke lige kunne få vejret, for så at trække den ud igen. Hun kunne ikke gøre modstand, kunne kun åbne munden og lade hendes mand bruge hendes mund som en fisse.
Jeg satte mig ved siden af hende, tog fast omkring hendes brystvorter hvor jeg begyndte at klemme og vride dem. De blev hurtigt helt stive, jeg forsatte med at klemme og nive i dem. Pernilles mand begyndte at stønne og stødte den helt vildt ind i hendes mund.
"Skal vi ikke prøve at kneppe hende begge to på en gang" kom det fra mig af.
Jeg lagde mig på ryggen i sengen, fik Pernille hen over mig, satte hende hen over min pik, for så at sørge for at hun langsomt satte sig ned over den. Hendes mand fjernede håndjernene, kravled bag hende og begyndte at slikke hendes stjerne. Der var nok noget at min sperm som sivede ud af hullet men det lod ikke til at genere ham. Da han havde gjort hullet stor nok, satte han sin pik imod. Han kørte hans pik hurtig op i røven på hende, jeg havde jo været der for lidt siden. Jeg kunne mærke at han kom op i hende, jeg kunne mærke hans pik imod min pik bare med noget hud imellem. Pernille sank helt ned over min pik, manden stødte hans pik helt op i hende. Der lød en stønnen fra hende, hun lagde sig hen over mig, stadig med min pik oppe i sig. Efter et stykke tid fandt vi ind i en fælles rytme. Jeg tog min hånd ned imellem os, fandt hendes klitoris, som jeg begyndte at nulle. Hendes mand kunne ikke mere nu, han stødte helt op i hende, hvorefter han råbte sin orgasme ud. Pernille kom også, så var det kun mig tilbage. Jeg drejede mig rundt, så Pernille kom til at lige på ryggen. Jeg tog hendes ben op så jeg kunne støde min pik hårdt op i hendes kusse. Jeg sansede intet, jeg ville bare komme så hurtig som mulig, jeg kunne høre vores skød der ramte hinanden med et klask, så kom jeg også, stødte den helt op i hende hvor jeg så kom. Jeg troede ikke jeg kunne komme to gange på så kort tid, men det kunne jeg. Jeg faldt helt sammen oven på hende.
Vi lå helt slappe alle tre, langsomt kom vi til hinanden, Pernille tog fat på vores pikke. "De to stakler de skal vist have en pause, de kan nok ikke lige bruges til noget"
Hun rejste sig som vorherre havde skabt hende, var ligeglad med at vores sæd rendte ud af hendes huller, tog sin bluse og tørrede det værste væk, for så at gå ud i køkkenet hvor hun lidt efter kom med 3 kolde pilsner. Vi satte os på sengekanten med hende i midten, hvor vi nød dem, samtidig gik snakken løs om hvor godt det her har været. Da vi var ved at være færdige, kunne jeg mærke en hånd omkring min slappe pik, kikkede ned og så at Pernille havde gang i både min pik, men også hendes mands. "er i klar til anden halvleg" kom det frækt fra hende. Du kan tro vi hurtig blev klar....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.