Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde set ham før, når jeg gik gennem den lille park for at komme hjem efter træning. De første par gange havde han været alene. Sidste gang havde han været i selskab med et par skolekammerater; en varm forårsdag, med mange mennesker i parken og de havde fjollet rundt og grinet af et eller andet, da jeg passerede dem i modsat retning. Men han havde alligevel fanget mit blik et kort sekund og jeg havde bagefter en følelse af, at det ikke var tilfældigt.
I dag var han igen alene. Han havde slentret rundt på græsset ovre ved søen, tilsyneladende uden noget egentligt mål, da jeg gik op ad den lille bakke mod den nordlige udgang.
Jeg skulle tisse og jeg var gået ind i den lille toiletbygning, som lå lidt tilbagetrukket mellem træerne til venstre lige inden udgangen. Her stod jeg nu, havde trukket kalorius ud i det fri og var netop begyndt at lade mit vand i renden, da jeg hørte døren gå op i den anden ende af rummet. Jeg mærkede en person ved min side og da jeg drejede hovedet mod højre, så jeg hans pjuskede mørke hår, en lyseblå T-shirt med et logo, som jeg ikke kunne tyde i den dunkle belysning, lyse løstsiddende jeans og blå basketstøvler. En spinkel fyr ikke højere end mine 175 cm og bestemt ikke meget over de tyve år.
Han kiggede lidt fraværende nedad og ind i væggen, løsnede sit bælte, så knapperne og hans jeans gled ned midt på lårene. Jeg tissede endnu og i den blanke stålvæg foran os kunne jeg se, hvordan han fremdrog en lang tyk salami af banantypen, trak forhuden lidt tilbage og gjorde mine til at ville tisse, men strålen udeblev.
Jeg blev selv færdig med tisseriet, men synet af den unge fyr ved min side gav mig ikke anledning til pakke sammen. I stedet rystede jeg den lidt og lod min forhud glide frem og tilbage nogle gange, mens jeg opmærksomt fulgte hver en bevægelse hos min sidemand, som roligt fulgte mit eksempel. Jeg så, hvordan den voksede i hans højre hånd. Den stod nu lige ud i luften i en blød fremoverbøjet bue og jeg mærkede, hvordan min egen søgte opad og blev hård. I begyndelsen stod vi med en lille halv meter mellem os, men han var næsten umærkeligt gledet helt tæt på mig, så jeg nu kunne mærke hans bare arm mod min. Jeg kunne ikke længere modstå fristelsen og lod min højre hånd glide bagom ham, hvor jeg lod den hvile på den ene af hans små runde baller. Jeg drejede hovedet og for første gang så jeg lige ind i hans forventningsfulde brune øjne. Hans lille bag var endnu dækket af de små boxers, men i en hurtig bevægelse, lod han dem falde med bukserne, så begge dele endte om anklerne.
Jeg lod mine fingre gå på opdagelse og han gav et lille suk, da min langemand fandt og begyndte at massere hans lille roset. Samtidig mærkede jeg hans venstre hånd lukke sig om min nu meget hårde stav og et øjeblik senere bukkede han sig frem og tog den i munden. Med min venstre hånd pressede jeg hans hoved ned, så jeg kom ind til roden og med først en og så to fingre masserede jeg hans roset, til han med et dybt suk lod dem begge komme indenfor. Jeg masserede nu hans bløde indre i rolige bevægelser, mens jeg i fulde drag nød hans mundarbejde omkring min stang.
Efter nogen tid trak jeg ham fri og rettede ham op. Vore tunger mødtes til en kort tagfat, inden jeg trak mig om bag ham, hvor jeg lod min stang hvile mod hans ene balle. Han vrikkede lidt med enden for at lede den ind i revnen og pressede så forventningsfuldt sin bag mod mig, mens han spredte ballerne med hænderne og det varede ikke længe før min stang der endnu var slimet af hans spyt, fandt rosetten. Jeg holdt ham fast om hoften og i et langt roligt stød gled jeg indenfor og fortsatte, til jeg var helt i bund. Sådan holdt jeg ham fast nogen tid. Da han begyndte at presse sig endnu mere mod mig, lod jeg min venstre hånd søge ind under hans T-shirt. Jeg begyndte at kneppe ham i lange dybe stød, mens jeg fandt og nev hans små stive brystvorter og med højre hånd greb jeg om hans tykke stamme der klistrede af den presperm, der løb ud af den. Han lagde hovedet tilbage og vores læber mødtes i et hedt kys.
På trods af at vi befandt os i en kølig og halvmørk toiletbygning, var vi begge svedige og tøjet klæbede mod vore kroppe. Jeg satte tempoet i vejret, pressede hans overkrop frem mod væggen med den ene hånd mod hans nakke og med et fast tag trak jeg hans hofte bagud. Han støttede sig mod væggen med begge hænder, mens han udstødte små klynk for hver gang, jeg bankede min pæl i bund. Med ét spændtes hele hans krop, han udstødte et hyl og han dirrede som i krampe. Han snørrede sig sammen om min pæl, så jeg ikke kunne holde det længere og jeg sprøjtede min saft dybt ind i ham.
Jeg holdt om ham til vi begge fik luften og langsomt gled jeg ud af ham. Vi mødtes i et langt hedt kys. Han førte et par fingre op i sit fugtige hul, slikkede på dem og sendte mig et stort smil!
Vi kom i tøjet og fulgtes udenfor i forårssolen.
Det blev ikke sidste gang jeg gik gennem parken det år.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.