BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min Frue skrev en dag en mail til mig, den var kort og præcis: "slave, stoler du på mig?"

Jeg skrev hurtigt "Ja Frue, 100%!", og tænkte hvad Fruen mon mente med det.

SEX I DAG?

Der kom hurtigt svar retur "Så mød op i morgen, i Aabenraa Havn, mole 5 (til læseren husk at dette er ren fantasi!), og ude for enden ligger en større motorbåd. Du møder op kl. 12.00, tager skoene af og går ned under og lukker dørene efter dig. Dernede tager du alt dit tøj af, tager de fremlagte manchetter på ankler og håndled, og det samme med masken! FORSTÅET slave?!"

Jeg kunne mærke pulsen stige da jeg læste det og svarede uden at tænke mig om "Tak Frue, med glæde!".

Vidste at når jeg skulle møde hos Fruen skulle jeg altid være nybarberet alle steder og ren alle steder, også bagi! Kunne næsten ikke sove den nat for tankerne fyldte mit hovede og slavepikken var hård, men vidste at jeg ikke måtte onanere, for Fruen vil altid have hendes slave så liderlig som mulig.

Faldt endelig i søvn ved 4 tiden og fik 4 timers søvn. Efter morgenmad og kaffe, gjorde jeg mig klar og det var svært ikke at tage en spiller, men lod være.

Tog bilen til Aabenraa Havn, parkerede i god tid, og ventede så der var ca. 5 minutter til jeg skulle gå om bord. Steg ud af bilen og havde svært ved at skjule min hårde slavepik i bukserne, så jeg måtte holde hænderne nede foran og gå lidt akavet.

Fandt molen og gik ud for enden, det var en flot stor motorbåd. Tog skoene af og gik om bord, fandt hurtigt dørene der førte neden under, gik ned, lukkede dørene bag mig. Dernede tog jeg mit tøj af og så manchetter og maske ligge klar på et bord.

Tog det alt sammen på og satte mig lydigt på knæ, helt makseret dog med åbning til mund og næse.

Ved ikke hvor længe der gik, men det virkede både som lang tid og kort tid. Hørte nogle komme om bord, lidt højrøstede, der var mere end 3 stemmer, måske 4 eller 5. Det var svært at høre. Blev meget nervøs, indtil jeg hørte min Frues stemme og blev mere tryg.

Dørene ned til mig gik op, og jeg hørte en nærme sig, kunne genkende parfumen og det var min Frue. Hun tog mig under hagen og løftede mit ansigt "Stoler du på mig slave, 100%?!". "Ja Frue".

"Godt slave, for du får en helt speciel oplevelse i dag. Noget jeg ikke tror du nogensinde vil eller tør opleve igen! Båden tilhører en af mine vennder, der er biseksuel. Han har en mandeklub, hvor de indimellem sejler ud og hygger sig, hvis du forstår!" "Ja Frue, jeg forstår", svarede jeg nervøst.

"Det specielle er, at de har lige været i Odense og fået taget en test for sexuelle sygdomme og de er raske, så derfor skal du opleve det specielle i dag!"

Tankerne fløj gennem mit hovede, hvad mente Fruen og hvad betød det for mig? Hvad kunne jeg forvente?

Pludselig hørte jeg motoren starte, og mændende talte sammen deroppe og langsomt sejlede vi.

"Er du med slave? Vil du have en once in a lifetime oplevelse med din Frue?".

"Ja Frue" fik jeg fremstammet.

Fruen åbnede dørene op til mændene og sagde "Han er klar og har hørt om jer!". Mændende kvitterede med ord som "Fedt", "Frækt" og "Fuck det bliver godt!".

Fruen beordrede mig op at stå og lænede mig ind over det bord, hvor udstyret havde ligget på. Jeg mærkede en rem hen over ryggen helt oppe, hvor remmen kunne komme lige under armhulerne og rundt, og blev spændt fast. Det var noget velcro.

Dernæst samme over lænden, om hvert ben til bordbenene og armene blev fæstnet sammen under bordet. Jeg lå fuldstændig fastspændt, prøvede at røre mig, men overkrop og ben var helt fastbundne. Armene kunne jeg røre, men ikke bruge til noget.

"Så er han klar, gutter!", sagde Fruen op til mændene.

Hørte en komme ned ad trapperne, han sagde til Fruen "Det ser godt ud, ham skal vi nok få hygget os med". Mærkede en hånd køre over mine balder, strejfede mit hul, ned over mellemkødet, pungen og kørte lidt frem og tilbage på min stenhårde pik.

Fruen sad tæt på mig så jeg var tryg.

Manden satte sig ned, spredte mine balder og jeg mærkede hans tunge køre hen over mit rene glatte hul, jeg stønnede af liderlighed. Fruen sagde "nå slave, det kan du godt lide?!". "Ja Frue, tak!".

Manden onanerede mig erfarent imens han slikkede mig godt våd, og stoppede i tide inden jeg kom.
Han rejste sig og jeg hørte han tog tøjet af, han kørte sin pik op mellem mine balder, hen over mit hul. Han spyttede på min røv og kørte hans pik ind i det. Jeg mærkede hans pikhoved mod min røv..... fuuck det er noget andet end en DILDO! Langsomt pressede han, det gjorde ondt men han var forsigtig, stille og roligt centimeter for centimeter kom han indenfor.

Jeg stønnede af liderlighed og lidt smerte..."Du er så dygtig slave", sagde Fruen. Det var trygt at Fruen sad ved siden af. Manden kørte lidt ind og ud, helt stille, og jeg vænnede mig til det og det blev bedre og bedre. Mine støn var nu ren liderlighed. "Bare støn højt slave!", kommanderede manden. Jeg adlød og stønnede højt, gik ud fra vi var ude af havnen og på åbent vand.

Det tiltrak nogle af de andre mænd, og jeg kunne høre de kom ned ad trapperne, imens jeg langsomt blev kneppet. De kom med kommentarer og mærkede på min pik og kælede for mig, det var tydeligt at det var ikke første gang for dem, at de gjorde dette.

"Drej hovedet den her vej, slave", beordrede en mand og jeg drejede i hans retning. Jeg mærkede en pik mod mine læber og åbnede munden, kørte tungen rundt på pikhovedet som jeg selv kan lide det. Han pressede den lidt ind og jeg suttede imens jeg blev kneppet. Han blev ekstra hård og stønnede så højt.

Ham der kneppede mig satte tempoet op, stønnede højere og højere, blev hårdere og mere hårdhændet, holdt mig om hofterne og tog godt fat i mig og kneppede mig godt og grundigt! Var dar det ikke for remmene om min krop var jeg blevet rykket godt frem og tilbage. Der gik ikke længe, så kunne jeg høre og mærke at han var tæt på, tænkte "fuck!!!!" men kom i tanke om at Fruen havde sagt at de var testet og jeg gik ud fra at Fruen havde set og godkendt testene, ellers ville Fruen ikke sætte dette i stand.

Der gik ikke lang tid så brølende ham der kneppede mig, sin udløsning ud og jeg kunne mærke hans pk dunke og dunke, og mærkede hans sperm oppe i mig. Det var en vild fornemmelse, især for en som mig der foragter alt der har med bareback at gøre!!!

Ham jeg suttede, trak sig ud af min mund samtidig med ham der havde kneppet mig, og pludselig lå jeg der helt tom, men kunne mærke hans sperm langsomt glide ud af mig. De to mænd gik ovenpå igen og jeg lå der, liderlig og brugt.

Fruen sagde "Det var godt, slave. Det klarede du fint, og jeg blev så liderlig! Hørte Fruen flyttede på sig, og Fruen lagde sig så hendes fisse lå ud for mit hoved, og jeg vidste at det betød jeg skulle slikke Fruen. Gik i gang og kunne høre nogle kommentarer ovenfra, der var nogle der kiggede på Fruen blev tilfredsstillet. Hørte en sige "Det bliver en god VIDEO det her!". Det vil sige at en stod og filmede at jeg slikkede min Frue, samtidig med at sperm langsomt sivede ud af min brugte røv, og jeg er sikker på at min slavepik savlede af liderlighed!

(fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.