Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde gjort mig klar til besøg. Denne gang havde jeg inviteret to fyre hjem. Jeg hørte bilen parkere i indkørslen og tog straks mit blindfold på, som var en del af legen. De to fyre kom samtidig, lukkede sig selv ind og kom hen til mig, der sad klar på madrassen i stuen. Jeg var nervøs men også spændt på hvad der ville ske. Jeg kunne høre det tog tøjet af og snakkede om hvordan de ville starte med mig. Jeg blev kommanderet op på knæ og fik snart stukket en halvslap pik i munden. Jeg slikkede den det bedste jeg havde lært og snart voksede den i min mund. ?Glem ikke mig? sagde den anden og jeg skiftede pik. Pikken var allerede stor og blev hård da jeg tog den i munden. Pikken gled ind og ud af min mund. Fyren tog fat omkring mit hoved og gaggede mig. Stødte skiftevis pikken helt i bund og hev den helt ud. Min savl løb ned ad hagen og jeg var lige ved at kaste op. Sådan har jeg det altid i starten. Men snart gik det bedre og jeg kunne tage hans store pik helt til roden. De skiftes til at gagge mig, både blidt og hårdt. Den ene fyr var vild med at holde fast om mit hoved og støde pikken helt i bund, holde den der til jeg ikke kunne få luft.
Jeg blev kommanderet ned på alle fire, fik straks en pik i munden som jeg slikkede på. Den anden fyr rullede et kondom på sin pik og stak forsigtigt sin pik op i min røv. Min røv var nyvasket, fyldt med glidecreme og såååå klar. Han kørte langsomt pikken helt i bund og holdt den der. Fuck, hvor var han dejlig stor. Han tog fat om mine hofter og kneppede mig dybt. Imens gaggede den anden fyr mig i min sultne mund. Fyren der kneppede mig, stak nu en finger op samtidig, udvidede mig med endnu en finger.
Fyren der gaggede mig trak sig ud, rullede et kondom på pikken. Og jeg kunne høre han lagde sig ned på madrassen. Han kommanderede mig ned over sin pik. Den anden fyr trak sig ud og jeg tog fat om pikken på ham der lå ned. Styrede pikken op i min frække røv og gled helt ned over ham. Jeg løftede mit underliv op og ned over hans store pik og kunne mærke, hvor hård han var. Han hev min overkrop ned over sig og holdt mig fast. Den anden fyr bandt mine hænder på ryggen, som vi havde aftalt kunne være frækt. Jeg tænder vildt på bondage med den/de rette.
Den første fyr stillede sig på knæ bagved mig og pressede forsigtigt sin pik op i min røv. Fuuuck, hvor var det frækt at mærke de to fyre samtidig. Han gled langsomt ind og fyldte min røv til bristepunktet. Tog igen fat omkring mine hofter og kneppede mig dybt og hårdt. Det gjorde ondt men godt på samme tid. Og jeg kunne intet gøre, da jeg var bundet og holdt fast af de to frække fyre. Hvor længe de kneppede mig, ved jeg ikke. Deres to pikke fyldte min frække røv og kørte ind og ud af mig. Og den øverste fyr stønnede højt. ?Fuck, hvor er du fræk at kneppe?. Sagde han. Herefter blev jeg lagt på maven, stadig med mine hænder bundet. De kneppede mig hårdt på skift. Noget jeg helt sikkert ville mærke næste dag? Til sidst løste de mine reb og kommanderede mig op på knæ. Og jeg blev igen gagget af dem begge på skift. ?Er du klar til at give ham sperm??, spurgte den ene. ?Yes, lad os fylde hans mund med varm sperm? sagde den anden. Og de spillede begge deres pik færdig, imens jeg sad med åben mund. De kom næsten samtidig og spermen blev afleveret i min mund og udover mit ansigt. Det var en ordentlig mundfuld jeg fik og fik ?lov? at slikke deres pikke rene igen.
?Bliv siddende til vi er gået?, sagde den ene. Jeg sad på knæ stadig blindfoldet, med spermen løbende nedad mit ansigt, imens jeg kunne høre at de igen tog tøj på. De sagde farvel og tak for oplevelsen. Snart hørte jeg bilen kører ud af indkørslen igen. Og jeg kunne tage blindfold af igen.
Det er absolut ikke sidste gang jeg inviterer de to fyre på besøg?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.