Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde på et tidspunkt i mine yngre år fået arbejde på en fabrik i Hjørring. Det var en tradition på denne fabrik, at alle medarbejderne blev inviteret på et weekendophold den sidste weekend i november. Her foregik der lidt forskellige aktiviteter om dagen om lørdagen. Og lørdag aften var der middag og musik og dans.

Alle medarbejdere blev inviteret til at tage deres mænd/koner/kærester/samlevere med til arrangementet. Jeg var single og det var en af mine kollegaer Jens også. Da vi var de 2 eneste singler blev vi spurgt om vi ville have noget imod at dele et dobbeltværelse. Det var helt fint med mig og Jens sagde også ok til idéen.

SEX I DAG?

Jeg kendte ikke Jens særlig godt. Vi arbejdede i to forskellige afdelinger og jeg havde kun været i firmaet ca. 2 måneder da weekenden oprandt. Så jeg var lidt spændt på, hvordan det skulle gå med at dele værelse med et fremmed menneske.

Vel ankommet på hotellet fik vi udleveret vores nøgler og gik ned på værelset med vores bagage. Værelset var ikke det største jeg har set. Der var to stole og et lille bord ved vinduet og lige indenfor døren var der en dobbeltseng. Og det var en rigtig dobbeltseng, så der var ingen mulighed for at trække sengene fra hinanden.

"Nå da da", sagde Jens, "vi kommer godt nok til at ligge tæt sammen."

Jeg svarede ham at det havde han da ret i, men jeg var sikker på at det nok skulle gå. Det var han også sikker på sagde han. Så vi fik pakket ud og gjorde os klar til at møde kollegaerne til eftermiddagens arrangement.

Vi fik en kop kaffe og et stykke kage. Bagefter var der mulighed for enten at spille fodbold eller gå en tur i klitterne og langs stranden. Jeg valgte det sidste og det gjorde Jens også. Vi gik og sludrede sammen på turen og jeg fandt ud af at han faktisk var en meget sympatisk fyr. Jeg betragtede ham også lidt i smug og konstaterede, at han tilligemed var en ganske flot fyr. Ikke så høj som meget, men meget kompakt bygget. Havde et kønt ansigt og nogle meget smukke smilende øjne.

Vel tilbage på hotellet efter gåturen samledes vi i hotellets dagligstue. Efter kort tid sagde jeg til Jens, at jeg ville gå ned på vores værelse og tage mig et bad og klæde om til aftenens fest. Han sagde det var helt okay med ham så ville han vente med at tage bad til jeg var færdig.

Jeg kom ind på værelset, smed tøjet og gik ud i badet. Da jeg stod under bruseren kom jeg til at tænke på Jens og det faktum at vi skulle ligge så tæt op ad hinanden hele natten. Jeg fik straks uartige tanker om hvad jeg ville gøre ved ham, hvis hun var med på det. Jeg stod og blev rigtig liderlig og min pik stod rank op ad maven på mig. Jeg tænkte at jeg sagtens kunne nå at tage mig en spiller inden Jens ville komme for at få sig et bad. Så jeg gik i gang med at gnide op og ned på min spændte pik.

Jeg havde åbenbart været så optaget af mine fantasier og mit pikspilleri, at jeg ikke havde hørt Jens komme ind på værelset. Jeg havde nu slukket for bruseren og var ved at nå slutspurten med mit spilleri. Pludselig gik døren op og der stod Jens og gloede på mig og mit forehavende.

Han undskyldte sin ankomst på toilettet med at han trængte voldsomt til at tisse og han da han ikke hørte nogen lyde fra toilettet troede, at jeg var færdig her ude. Mens han kom med denne forklaring forsøgte jeg forgæves at skjule min stive pik og det jeg havde haft gang i. Jens stod bare og kiggede på mig og min stive pik uden at sige noget.

Efter at have sundet mig lidt sagde jeg til ham, at jeg ikke var helt færdig med badet endnu, men han da bare kunne tisse, hvis han var så trængende. Han stilled sig ved toiletkummen, åbnede sine bukser, trak dem lidt ned og hev sin pik frem for at tisse. Han stod halvt med front mod mig mens han gjorde dette. Jeg kunne derfor ikke undgå at se hans slappe pik. Den var ganske nydelig men det der forbavsede mig var at den var helt glatbarberet. Også nosserne var helt glatte. Det havde jeg aldrig set før og jeg var ikke begyndt at barbere mig derned endnu.

Jens fik tisset færdig og kørte forhuden frem og tilbage på sin pik for at få rystet de sidste tisdråber af den. Min pik var imens faldet lidt og hang nu næsten slap ned imellem mine ben. Jens gjorde ingen tegn til at trække sine bukser op igen. Tværtimod vente han sig med front imod mig og kiggede mig lige i øjnene. Han spurgte om ikke vi bare kunne tage bad sammen. så kunne vi jo vaske hinanden på ryggen. Jeg tøvede lidt og stod og overvejede hvad han mon var ude på. Men det var jo nok ret indlysende hvad han lagde op til og han havde jo for kort tid set mig stå og spille pik. Så jeg sagde at det var da okay med mig.

Jens smuttede ud på værelset og kort tid efter stod han nøgen ved siden af mig i badet. Han åbnede for bruseren og lod vandet løbe ned over hele hans krop. Stillede sig med ryggen til mig og bad mig om at sæbe hans ryg ind. Jeg tog sæbe på hænderne og begyndte at gnide den ind i hans dejlige faste krop. Startede oppe på skulderne og bevægede mig langsomt ned ad ryggen til jeg nåede hans faste baller. Jeg tog mere sæbe på hænderne og gav hans baller en god tur. Han bukkede sig let forover og skød bagdelen frem mod mig. Jeg bearbejdede hans faste baller grundigt og prøvende kørte jeg en hånd ind mellem ballerne og lod en finger berøre revnen. Det lette gisp og det efterfølgende suk der kom fra ham fortalte mig. at det her var noget han kunne lide.

Jeg fortsatte med at kærtegne hans faste bagdel og lod en finger gøre lidt op i hullet. Nu kunne Jens ikke holde sig tilbage mere. Han vendte sig om mod mig med en stiv pik der pegede lige mod mig. Han kiggede ned på min pik der nu igen stod hård og stiv op ad maven på mig. Han tog fat om min pik og sagde at da han havde set mig stå og spille på min tykke pik havde han kun en tanke i hovedet, og det var at han var nødt til at prøve at blive kneppet af denne tykke pik. Han tilføjede at han havde prøvet at blive kneppet nogle gange, men han havde aldrig set en pik der var så tyk som min og han ville bare så gerne prøve den i sit stramme røvhul.

Jeg fortalte ham som sandt var på daværende tidspunkt, at jeg havde prøvet at være sammen med en del fyre, men at det mest havde drejet sig om gensidige blowjobs. Jeg havde selv prøvet at blive kneppet et par gange men jeg havde selv kun prøvet at kneppe en fyr en gang. Det havde ikke været den bedste oplevelse da fyren havde haft svært ved at tage imod min tykke pik og det derfor faktisk havde gjort lidt ondt på mig. Men hvis han så gerne ville prøve at tage min pik op i sig, så var jeg da med på at prøve.

Han spyttede nu i sin højre hånd og kørte spyttet af i sin revne. Det gentog han nogle gange og kørte et par fingre op i sig for at få spyttet ind i åbningen. Da denne øvelse var overstået satte han sig på hug og tog min stive pik i munden. Han suttede og slikkede godt på min pik der efterhånden drev af hans spyt. Pludselig rejste han sig op stillede sig med begge hænder mod væggen og vendte røven mod mig. Han tog fat i begge sine baller med hænderne og spredte dem godt så hullet kom til syne. Så sagde han at jeg skulle trænge op i ham.

Jeg gik lidt ned i knæ. Tog fat i min stive og våde pik og styrede den mod det glinsende hul der var lige foran mig. Jeg satte pikhovedet mod hullet og begyndte at presse. Jeg pressede mere og mere og han stødte imod. Pludselig røg mit pikhoved igennem ringmuskelen og lige indenfor i hans røv. Han gav sig en del og stopped sit pres mod min pik. Jeg blev indenfor i hans hul og stod bare og ventede på at han skulle slappe af i musklerne, så jeg kunne komme helt i bund i ham. Han gav sig stadig, men nu kunne jeg mærke at der langsom blev bedre plads til min pik. Jeg begyndte at presse igen og gled langsomt op i ham til jeg mærkede mine nosser ramme hans baller.

Nu blev Jens helt vild. Han bad mig om at kneppe ham. Han stønnede og klagede sig men samtidigt var det klart at han nød. Han begyndte at følge min knepperytme og stødte godt imod hver gang jeg stødte i bund i ham. Jeg kneppede ham hurtigere og hurtigere og min pik gled nemmere og nemmere frem og tilbage i ham. Pludselig rejste Jens sig op og tog fat om sin egen pik og begyndte at gnide på den. Efter nogle få strøg op og ned på pikken fik han en enorm udløsning der sprøjtede langt op ad flisevæggen. Den hvide sperm gled langsomt ned af fliserne. Mens han fik denne vilde udløsning kunne jeg mærke hvordan hans røvmuskler rytmisk trak sig sammen og dermed masserede min glidende pik. Det var første gang jeg havde prøvet denne vidunderlige følelse af hvordan min pik blev masseret mens han fik udløsning. Det blev bare for meget for mig og uden at tænke over hvad det var jeg havde gang i sprøjtede jeg min udløsning op i ham. Jeg bankede mig pik helt i bund for hvert sprøjt og stønnede meget højt samtidigt med at jeg klemte hans krop ind til mig.

Langsomt ebbede min udløsning ud og efter et lille stykke tid trak jeg min pik ud af ham. Han vendte sig om mod mig og tog om mig i et kæmpe kram. "Tak", sagde Jens, "det var en helt fantastisk oplevelse." Han tilføjede, at han i starten ikke havde troet at han ville kunne åbne sig så meget at der blev plads til min tykke pik. Men da den først var kommet op i ham havde den bare fyldt hullet så godt ud at det havde givet ham den mest fantastiske lystfølelse. Men vi havde stået der mig med Jens arme om mig havde jeg igen lagt mine hænder på hans balder og kærtegnede dem. Jeg stak en finger ind i revnen på ham og kunne nu mærke hvordan min sperm begyndte at sive ud af ham.

Vi vaskede os færdig og Jens tog til sidst og skruede bruserhovedet af og skyllede sit hul grundigt for at få resterne af min sperm ud. Vi tørrede hinanden og pjattede en del. Kom ind i værelset og fik tøj på. God afslappede og tilfredsstillede gik ved ned til resten af selskabet og festen.

Da vi ud på natten kom tilbage til værelset for at sove blev vi grebet af liderligheden igen. Efter en god lang 69'er afsluttede vi med at Jens red på min pik indtil både han og jeg fik en god udløsning igen.

Det var et dejligt weekendophold. Og jeg tror ikke at nogen af vores kollegaer nogensinde fandt ud af hvad vi to liderlige fyre lavede. Jeg arbejdede på fabrikken næsten et år mere og de første 3 måneder efter weekendopholdet mødtes vi regelmæssigt og havde en masse frække oplevelser sammen. Men desværre flyttede Jens til Sverige og jeg så ham først igen mange år senere på en bar efter jeg var flyttet til København. Da var han i et fast forhold med en svensker og de havde boet sammen i flere år.

Jeg er Jens mange tak skyldig. Det var ham det lærte mig hvordan jeg skulle kneppe ham så han fik mest ud af det. Jeg blev en rimelig god knepper takket være ham. Og det var også Jens der viste mig hvor dejligt det er med helt glatte nosser, pik og røvsprække. Jeg har stort set lige siden regelmæssigt barberet mig i de nedre regioner.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.