Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej vil fortælle om min første oplevelse med en anden fyr vi er i 1971. jeg var fyldt 13 nogle måneder forinden, var meget tynd rigtig meget og skal siges fik ikke hår andre steder end på hovedet før jeg var vel 24 år. Havde på dette tidspunkt spillet pik sammen med en kammerat i en kælder, og kneppet mig selv med stearinlys, og så var jeg dengang så elastisk at jeg kunne slikke pik på mig selv.
Denne meget varme sommerdag var jeg kørt en tur på cykel iført shorts og T shirts, syd for mit barndomshjem var et stor skovparti det var her jeg kørte ind og et stykke inde i skoven så jeg en ny til trampet sti og blev lidt nysgerrig fulgte stien ca 200 meter, her stod en herrecykel foran nogle tætte graner, jeg stillede min cykel og listede lidt rundt om disse graner
her lå en mand på vel ca 35-40 år på et tæppe nøgen og legede med sin pik (som var kæmpe) syntes jeg blev vildt liderlig af at se på det, stak hånden ned i mine bukser og min lille pik var begyndt at vokse, jeg smed hurtigt bukserne og trøjen og stod og iagttog og legede med mig selv, da en stemme sagde "kom da herom og læg dig ved siden af mig" øhhh skulle jeg stikke af eller ?? valgte at gå om til ham han klappede på tæppet og sagde "læg dig her ved siden af mig" jeg var vildt fascineret af han pik og lagde mig forsigtig ved siden af ham
han bad mig rykke tættere på hvilket jeg gjorde med samme, du må godt røre min pik hvis du har lyst ? om jeg havde lyst tog et godt greb om hans store pik med ve hånd og det var lidt akavet da jeg lå på hans højre side, så han sagde sæt dig over mine knæ så kan du få fat med begge dine små hænder, det gjorde jeg nu sad jeg der overskrævs på hans lår og med bege hænder kørte jeg op og ned forsigtigt på hans pik, efter et par minutter sagde han "du må kysse min pik hvis du har lyst"?
jeg tøvede men nærmede min mund hans pik hoved og tænkte den er ren lugter godt hvorfor ikke så jeg kyssede forsigtigt hans pik hoved og åbnede munden og stak tungen ud og slikkede ganske forsigtigt på hans pik hoved pludselig kom der et voldsomt skud sperm som ramte ind i min mund og det kunne jeg efter lige at have smagt på det lidt godt lide, så jeg lappede det hele stille og roligt i mig det hele uhmmm.
Herefter lagde vi os og snakkede om sex han spurgte om hvad jeg havde prøvet osv
jeg fortalte at jeg havde spillet pik og kneppet mig selv med stearinlys det fik ham til at spørge om jeg kunne lide dette? ja det måtte jeg jo indrømme, skal jeg ikke prøve at kneppe dig i din lille røv ? det var syntes jeg en stor mundfuld!! jeg skal nok være forsigtig og jeg har noget vaseline her som jeg kan smøre med !
Jeg var bare så liderlig så jeg tænkte prøve det skulle jeg men forsigtig!!
Mig op på alle fire og så startede han med en pegefinger og godt med vaseline og lidt efter to fingre og da han havde arbejdet lidt med dem sagde han "nu prøver jeg forsigtigt med pikken" kunne mærke da han satte pik hovedet til årh lækkert og så begyndte han at presse der kom lynglimt i hovedet på mig samtidig med at det bare var så lækkert, og pludselig var hovedet inde, der stod han lidt og begyndte så langsomt at trykke pikken længere ind og efter vel 3-5 minutter begyndte han rytmisk at kneppe mig og jeg begyndte at slappe af og nyde det og pludselig kom han oppe i mig og jeg dryppede sperm selv
han faldt sammen på tæppet og spurgte og det var noget jeg kunne lide? om det var, vi lå så og snakkede en times tid, og aftale at vi skulle mødes der den næste uge og han forklarede mig også dette med at være ud skyllet osv. Jeg mødtes med ham 8 gange den sommer og det blev mere og mere lækkert en rigtig dejlig sommer .Nogen vil sige er det ikke smask ulovligt ?? jo det var det sikkert også dengang, men jeg nød det jo og gik med til det ganske frivilligt, og hvorfor skulle nogen blande sig i det, mødte ham igen da jeg var 17½ men det vil jeg fortælle om en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.