BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Du får tilsendt et chastity-bur, som du skal tage på. Der er ingen nøgle med. Kun en hængelås, som du skal låse buret med - og sende billede som bevis.
Hvis du vil ud af buret igen, skal du møde op i Klubben på et aftalt tidspunkt.

I Klubben venter jeg. Du får besked på at tage ALT dit tøj af. Håndjern holder dine hænder bag ryggen. Du skal stå oprejst, så alle kan se dig, mens mine venner og jeg sidder ned. Alle har lov til at røre dig, mærke din røv, dine bryster og din låste pik..... Der er rimelig mange mænd i lokalet. Flere kommer hen til dig, niver dig i brystvorterne og tjekker din røv. Et par fingre finder vej ind i din røv, fingerknepper dig og en anden stikker et par fingre i munden på dig. Prøver hvor meget du kan tage....... Alle har opmærksomheden mod dig - følger interesseret med i, hvad der sker. Adskillige kommer med frække tilråb.....

SEX I DAG?

Jeg sidder og kigger på din pik, der kæmper forgæves imod den trænge plads i buret. Jeg rejser mig, og trækker dig ind midt i rummet - hvor en kæde hænger ned fra loftet. Du får et blindfold for øjnene. Tager dine håndjern af - og binder dine hænder sammen over hovedet, og fastgør dem til kæden. Alle i lokalet har nu frit udsyn til din nøgne krop. Du kan intet se - kun fornemme tilskuernes stirrende blikke og høre de frække tilråb. Det sitrer i hele din krop, når jeg sætter krokodille-næb i dine brystvorter. Krokodillenæbene er forbundet med en kæde, som jeg trækker ud i - så dine bryster bliver løftet og trukket ud fra kroppen, til stor jubel for hele forsamlingen.......

To af mændene, der sidder tættest på, binder reb om hver af dine ankler, og trækker dine ben ud til siden - så du nu står med vidt spredte ben, strukket helt ud med hænderne bundet til kæden i loftet, og skarpe klemmer i brysterne forbundet med kæde. Pikken er forsvarligt på plads i buret, men nosserne hænger tilgængeligt mellem dine ben. Jeg tager en pisk, og begynder med nogle lette slag nedefra, op mod dine nosser. Lægger gradvis flere kræfter i, i takt med tilskuerne jubler og din jamren. Rebene om dine ankler bliver holdt meget stramt, så du ikke har mulighed for at unddrage dig slagene fra pisken.

Jeg spørger ud i forsamlingen, om din pik skal slippes ud af buret....... men der er generel enighed om, at det skal den ikke..... endnu.

En fra forsamlingen kommer op til dig, og tager fat i kæden til brystklemmerne - så nu bliver dine brystvorter trukket ud. Din stønnen og jamren går nu over små skrig, hver gang der bliver trukket i kæden. Jeg overlader pisken til en anden mand - og en tredje kommer også med en pisk. De stiller sig bag dig - og skiftes til at varme dine baller. Først et slag fra den ene, så et slag fra den anden, igen fra den første, så den anden. De bliver ved til alle kan se to flotte røde baller med tydelige røde striber. Efter tyve slag fra hver af piskene, ser det ud til, at du er ved at være medgørlig.

Jeg får lidt medlidenhed med dig og din stor-dryppende pik, så jeg låser buret op, og lader din pik komme fri. Kan se, at der kommer et tilfreds smil på dine læber, så jeg griber straks en pisk, og giver dig et hårdt velplaceret slag direkte på din stive pik. Et højt jubelråb lyder i forsamlingen, når jeg rammer pikhovedet. Du prøver at rykke tilbage, men opbindingen tillader det ikke. Så snart du slapper af, får du endnu en slag direkte på pikhovedet.

Jeg spørger ud i forsamlingen, om der er nogen, der vil kneppe slaven......

Jeg tager klemmerne af dine bryster, en ad gangen. Kan både se og høre på dig, at det gør ondt, når blodet løber tilbage til vorterne. Jeg løsner dine hænder fra kæden i loftet, men holder dem bundne. Trækker dig op til baren. Mændene, der har fat i rebene om din ankler følger med. På vej op til baren, bliver dine bryster, pik og røv begramset af alle. Enkelte tager hårdt fat i brystvortene, og en enkelt tager hårdt fat om dine nosser og klemmer til. Jeg går langsomt, så alle får tid til at røre dig, som de vil.

Oppe ved baren lægger jeg dig på maven hen over en barstol. Dine hænder og ankler bliver bundet fast til barstolens ben med dine ben spredte, så nu er du i en god possition. Jeg sætter igen klemmerne i dine bryster, og hænger et par lodder i kæden, så der er et lodret træk nedad i vorterne. Det skal nok hjælp med at holde dig på plads.

Der er allerede nogle stykker, der har fisket deres pik ud af bukserne.

Jeg annoncerer til hele forsamlingen, at nu er der fri bar...... og den første har allerede taget fat i dine ører, løftet dit hoved og tvunget sin pik ind i din mund, mens en anden spytter dig i røven og presser sin pik op i dig. Han støder helt i bund med et langt stød, trækker ud igen og støder i bund igen. I munden bliver pikken også kørt helt i bund og ud igen. Det to kneppere finder hurtigt en fælles takt, så de glider ind og ud i takt. Du er som en grillkylling på spyd. Vægtene i brystklemmernes kæde gynger i takt til pikkenes rytme. Flere af tilskuerne har fundet deres pikke frem, og gør sig klar til det bliver deres tur. Enkelte af tilskuerne har fundet deres mobiltelefoner frem og tager billeder og VIDEO af det frække optrin....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.