Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Instinktivt løb jeg ud af teltet med et tæppe af pels omkring mig. jeg stopper pludseligt op og tænker på hvad der lige er sket. Jeg var fri, men mine ben begyndte at føre mig tilbage til hans telt, jeg står i åbningen og kigger på ham. Han sidder i pelsene og kigger ind i bålet, man kan se hans muskler spille i flammerne, det røde hår der er flettet i en lang fletning ned ad ryggen på ham. Som om han ved jeg står der, vender han sig og kigger på mig, de grønne øjne lyser, jeg bliver tryllebundet på ny.

"hvad hedder du" hvisker jeg som om jeg har åndenød.

SEX I DAG?

"Ivar og dit navn er Saga, kommer du ind igen min lille smukke pige?"

Han opfanger min tøven, rejser sig i sin fulde størrelse, han er højere end jeg troede, kigger op på ham da han kommer helt hen til mig og tager min hånd, jeg følger efter ham ind i teltet igen og stopper op i nærheden af bålet.

Står og kigger op på ham, tusind tanker flyver gennem mit hoved.

"er jeg din slave"

"nej, du er købt som slave, men du er en fri kvinde nu, så du bestemmer selv hvad du vil"

"hvis jeg bliver hos dig, behøver jeg så frygte at blive banket igen"

Han kigger på mig med kærlige øjne.

"du skal aldrig frygte at blive afstraffet på den måde igen og ingen mand skal aldrig nogensinde få lov at røre ved dig igen mod din vilje, hvis du bliver hos mig"

Rækker min hånd frem og rør ved hans bryst, lader min hånd glide ned over hans mave til kanten af hans læderbukser, kigger op på ham og bliver straks tryllebundet af hans grønne øjne. Fjerner min anden hånd hvor efter pelsen falder ned på jorden og jeg står helt nøgen med mine brede hofter og store gyngende bryster til fri udsyn for ham. Min anden hånd røre let ved bryst, jeg flytter mig tættere på ham og stiller mig helt tæt op af ham, han lægger armene omkring mig og vi står sådan lidt. Pludselig skubber han mig blidt væk, tager omkring mine håndled og føre armene op omkring hans hals, han løfter mig op, jeg omslutter hans krop med mine ben og holder godt fast da han går med mig over til pelsene endnu en gang.

"jeg bestemmer og du er min nu"

Han giver mig lænkerne på omkring mine håndled igen og jeg følger hans bevægelser med øjne. Får mit halsbånd på igen og bliver trukket op på knæ, så mit ansigt er lige ud for hans underliv, han tager sine læderbukser af og kigger på mig. nyder synet af hans halvstive pik. Han stiller sig helt hen til mig og tager fat i mit hår.

"åben min pige"

Jeg åbner munden og han stikker sin pik helt hen til mig, slikker på den og mærker den varme fornemmelse skylle igennem mig, han tvinger sin pik ind i munden på mig og begynder at mundkneppe mig, savlen løber ned af hagen på mig og ned over mine bryster, stønner lavt med hans pik i min mund.

Han tager sin pik ud og vender mig rundt så jeg står på alle 4, han finder vej til min drivvåde fisse, og begynder at slikke min fisse og røv samtidig, jeg stønner og bliver mere og mere vanvittig af begær da en orgasme nærmer sig, lige inden jeg kommer stopper han og tager fat om mine hofter og hamre sin pik ind i min fisse, jeg skriger af nydelse og bider mig hårdt i underlæben så smagen af blod fylder min mund. Han trækker sig langsomt ud igen og hamre pikken ind i mig igen med sådan en kraft så jeg bliver skubbet voldsomt fremad samtidig med han holder fast i min hofte og holder mig på plads. Dette gør han gentagende gange og jeg bliver mere og mere våd og vanvittig af begær. Jeg stønner voldsomt og mærker han ændre tempo. Han knepper mig så hårdt og hurtigt at jeg ser sol, måne og stjerne da jeg skriger min orgasme ud og min fisse klemmer voldsomt omkring hans pik.

Han lader mig ikke få ro og trækker sig ud af min drivvåde og savlende fisse. Pludselig mærker jeg hans pik ved min røv og gisper først, men efter kort tid presser han sin pik ind i min røv og glider langsomt op i mig. min røv føles totalt udvidet og jeg stønner voldsomt ved den nye følelse i kroppen. Han presser sig helt op i mig og bliver der til min røv har accepteret ham. Han begynder at kneppe mig langsomt, jeg stønner og nyder følelsen i min krop, han tager hårdt fat i mig igen og trækker sig næsten ud af min røv igen og hamre sin pik ind i røven på mig, jeg skriger endnu en gang og han knepper mig hårdt og brutalt i min røv og øger tempoet mere og mere, han gennem knepper min røv og vi begynder begge at ryste voldsomt da orgasmen er over os, jeg klemmer min røv hårdt sammen om hans pik, og han vokser voldsomt da jeg kriger min orgasme ud endnu en gang, og kort efter brøler han som en bjørn da han kommer.

Han trækker sin pik ud af mig og sæden løber ud af min røv og blander sig med mine fissesafter og sæd fra tidligere. Han bukker sig og slikker mig helt ren og pirre min fissen endnu en gang. Jeg kommer hurtigt igen og skriger endnu en gang. Da jeg er færdig med bølgerne der strømmer gennem min krop. Ligger han sig ved siden af mig og kysser mig dybt og kærligt.

"vil du blive hos mig" spørg han

"jeg bliver her, jeg forlader dig aldrig"

Han kysser mig igen og vi ligger sådan længe....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.