Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde snakket med peter en del over chatten den sidste tid, en sød moden mand som kunne tænde mig på måder jeg ikke troede muligt, vi havde en helt fantastisk kemi selvom vi er langt fra hinanden.

Jeg spurgte min mand om ikke vi skulle invitere ham over til middag en dag, det kunne vi godt, min mand havde fået afvide jeg skrev med peter, og det passede ham fint da han snakkede med en fræk tøs. jeg skrev til peter om ikke han ville komme over til middag lørdag, og det ville han gerne og han ville tage vin med. gik hele dagen og glædet mig som et lille barn til han skulle komme og blev mere og mere opstemt over at finde ud af hvordan han duftede.

SEX I DAG?

Endelig blev det lørdag, jeg gør mig klar i en sort bh og sort blonde gstring, en rød top og sort stramtsiddende nederdel der slutter lige over knæet og i et par høje stiletter. min mand bliver vildt tændt og vi helst pille det hele af mig igen men det får han ikke lov til, har nemlig en overraskelse til ham senere og han ved det ikke en gang.

Det ringer på døren og jeg springer ud til døren, så min mand er ved at dø af grin over mig, jeg åbner og der står han, en smuk ældre herre , til den mere sporty side kan jeg se da han går ind af døren gud en lille lækker røv han har i de bukser mums. "hej smukke det var rigtig pænt af jer at invitere mig" sagde han da han kiggede på mig. "det var da så lidt, altid rart at vide hvem der gør min kone vild i varmen" sagde manden da han kom ud til os og gav peter hånden. de to snakkede løs da de gik ind i stuen for at åbne den flaske vin peter havde med, jeg var helt mundlam og vildt opstemt bare ved synet af ham. jeg gik ud i køkkenet for at lave maden færdig og vi satte os til bordet for at spise, vi snakkede alle sammen længe og under maden sad jeg og klædte peter af med øjne, og ville gøre næsten alt for at mærke hans fyldige læber mod mine og over hele min krop. manden gik ud på badeværelset, da jeg ville tage af bordet og gå ud i køkkenet, kan mærke at peter stiller sig op af mig og hvisker " er du lige så tændt som jeg er?" uhm lyder det halvt klynkende fra mig, jeg kan mærke han hænder som massere mine baller let "jeg har drømt om din dejlige røv i lang tid nu smukke" åh så leg med den jeg vil have dig lige nu flyver det ud af munden på mig da min mand kommer ud i køkkenet og ser os. skat kom siger jeg til manden og trækker dem begge med mig ind i sovværelset, tager alt tøjet af min mand og falder på knæ foran ham og sutter og slikker hans pik helt stiv, "nu skal du have en overraskelse min skat" siger jeg og sætter ham på en stol og begynder at binde ham fast peter kommer straks over til os og hjælper mig. peter tager fat om mine hænder mens han står helt tæt op af min ryg,"nu vil jeg vise din mand hvordan sådan en fræk tøs skal håndteres".

Han begynder at tage toppen af mig og smider den foran min mand der sidder og kigger på os, jeg kan mærke varmen breder sig i mig da han tager mit bryst så det smutter u af bhen og begynder og sutte og slikke på den, jeg stønner og klynker let da jeg mærker hans fingre der har fundet vej til mine sjask våde trusser som han gnider let udenpå, pludselig bliver jeg skubbet ned på sengen og han tager nederdel og gstring af i et snuptag, kigger forbløffet op på ham han smider tøjet og frem springer en stor og bred pik. jeg begynder at røre ved den og tager hans kugler i munden og sutter og slikker, kan høre ham stønne. jeg tager pikken i munden og begynder at sutte den, nyder smagen af ham og duften denne let kryddret duft der gør mig endnu mere liderlig og våd, han stopper mig og ligger mig ned og kysser sig vej op til min mis der er driv våd af mine safter der siver ud af mig, jeg kan mærke elektrisiteten der går gennem kroppen på mig ved hans berøring hans tunge finder vej til revnen mellem mine læber og begynder at slikke mig så jeg er lige ved at klappe benene sammen om hovedet på ham, han finder vej til min klit og og slikker jeg kan ikke klare det og kommer i en kæmpe sprøjtende orgasme lige i hovedet på peter der kigger over på min mand og siger "sådan skal det gøres" kan se min mand er ved at springes af liderlighed. da jeg er faldet til ro igen tager peter og vender mig om så han kan trænge ind i min mis bagfra, han føre den langsomt ind, og kan mærke min mis giver sig for hver tomme der trænger inde i mig og stønner højt da han rammer helt i bund og begynder at kneppe mig først langsomt og så hurtigere, han føre en finger hen til min stjerne og begynder at massere den let og bryder igennem først med en finger, så to og så tre, og knepper mig i røven med fingrne mens hans pik tager min fisse, pludselig trækker han alt ud og trænger ind i min røv med pikken jeg er bare så klar til ham at det slet ikke gør ondt, og nuller min klit samtidig, han knepper mig nu hurgtigere og hurtigere og hårdere og hårdere jeg stønner og klynker af fryd mens han pumper løs i min stramme røv, kan mærke han er tæt på at komme sammen med mig, da han brøler højt og jeg skriger af fryd over vores fælles orgasme som føltes som en stor, vi falder sammen på sengen og kigger over på min mand der er ved at springes, "det bliver snart din tur min ven" siger peter og kysser mig hungrende efter mere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.