Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kom gående hen af gaden, på vej hen til den kaffebar vi havde aftalt at mødes på. Jeg er så spændt på at møde dig.

Vi havde skrevet sammen over g6n.dk du ville gerne mødes så vi kunne snakke da du havde en masse at komme ud med og jeg havde meldt mig som din lyttede skulder, og du havde virket lettet over at du ikke stod alene med det.

SEX I DAG?

Jeg var her nu, gik ind og fik straks øjenkontakt med den flotte modne mand bag disken, smilede sødt og gik over i hjørnet og satte mig ved et bord. han virkede bekendt og vidste straks hvem han var da jeg så han kom gående hen til nabobordet for at tørre det ekstra godt af, kender den røv på lang afstand uhm. sidder og kigger på menukortet et kort sekundt og kigger så op på ham igen, han kommer hen og spørg om jeg er klar til at bestille? "kan du foreslå en god kaffe med et stykke kage til?" spinder jeg. kan se han lige skal tage sig sammen for ikke at de andre gæster opdager noget. "jeg laver kun god kaffe, evt. noget med noget mælk og en sød kage til en sød pige?" smiler han frækt tilbage "ja gerne lave noget du synes passer til en chokoladekage tak" han går op og laver kaffen. jeg kigger over mod døren og venter spændt på du skal komme. min mobil bipper, du skriver at du er 15 min forsinket, jeg svare det er bare helt ok smukke. han vender tilbage med kaffen og et stykke chokoladekage med 2 jordbør ved siden af og kaffen har et smukt motiv af et hjerte. jeg smiler ved mig selv, han ved lige hvordan han skal gøre mig helt varm indeni, kigger op og fanger hans blik igen. tager et jordbær op og tager det langsomt ind i munden og sutter på det og tager en lille bid så lidt jordbærsaft løber ned af hagen på mig, tager en serviet og tøre mig igen. kan se i hans øjne at han tænder som et bål ved synet. kigger på servietten han har skrevet på den *hvad bringer dig helt her ´ned i dag skattepigen og så i min cafe?" finder en kugle pen og skriver på den anden side *jeg har en hemmelig date" går op efter en gaffel og ligger servietten på disken til ham. han spærre øjne op ved min besked og skriver noget mere og kommer ned til bordet og spørg efter om jeg mangler noget da han ligger servietten. "nej tak" smiler jeg, kigger på servietten og tager en tår af min kaffe, *hvem er den heldige fyr som har fanget dig i dag?* og som svar på hans besked, træder du ind af døren og skynder dig hen til mig og vi giver hinanden et stort knus. kan se han taber kæben og kigger spørgende på mig da det jo er hans kone jeg har en aftale med. smiler lumsk til ham og vender min fulde opmærksomhed mod dig.

"hej smukke hvad så hvordan har du det, jeg har bestil det samme til dig er det ok?"

jeg giver tegn til ham om at komme med det samme som jeg har fået til hende.

"ja det er helt fint søde, jeg har det bedre og det hjælper at snakke med dig og ville gerne se hans reaktion nu vi har sat os sammen her på den cafe hvor han arbejder er det ok med dig?"

jeg smiler lumsk til hende "selvfølgelig er det det, jeg er med på den værste ved du nok"

han kommer hen til os med en kaffe og et stykke kage mere, hun vinker ham væk med det samme og spiller lidt mut over for ham, han ligger en serviet hos mig, jeg kigger på den og viser den til hende. *hvad laver i to lige sammen?* jeg smiler til hende og hun smiler smøret tilbage.

"vi svare ham ikke vel?" sagde hun

"nej vi lader ham svede lidt, han ved jo ikke at du har fået ungerne passet og inviteret mig til en overnatning" griner jeg

han kigger over mod os, vi sidder og snakker, griner og hygger os rigtig meget.

"hvordan er det så at elske med en kvinde?" spørg hun.

"det kunne du jo finde ud af hvis du har lyst?" smiler jeg frækt til hende og tager hendes hånd.

Hun kigger mig dybt ind i øjne og kan se hun tænder på tanken, hun fletter sine fingre ind i mine og sådan sidder vi længe.

"skal vi ikke smutte hjem?" siger hun

Jeg nikker og kigger over på ham, og beder ham komme over. han kigger med store øjne, da han ser vi sidder og fletter fingre.

"regningen tak"

Han smutter og kommer tilbage igen, jeg betaler og vi rejser os og går ud til hendes bil. Da vi kommer hjem til hende, virker hun meget nervøs.

"vil du have en drink?" spørg hun

"ja kan vi godt" siger jeg

Hun er meget smuk og jeg kan mærke den velkendte varme brede sig i kroppen. Går op bag ved hende og lader hænderne glide op af hendes arme kan mærke hun gyser, kysser hende i nakken, uhm hun dufter sødt og frisk, lader hænderne glide op til hendes bryster og nusser dem blidt. Kan mærke hun reagere på min berøring, hun vender sig om i mine arme og skal lige tage mod til sig, jeg kysser hende blidt, hun kysser igen vores kys bliver mere og mere grådige og mine hænder har fundet vej til hendes dejlige faste røv. Vi bevæger os over mod sofaen. Jeg tager hendes tøj af og smider mit eget, hun kigger nysgerrigt på mig.

"må jeg røre"

Jeg nikker, hun tager forsigtig fat om mine bryster og nusser dem blidt, elektriciteten breder sig i kroppen, jeg trækker hende ind til mig og vi kysser igen, hun ligger sig i sofaen og jeg kysser hende ned af halsen ned til hendes dejlige runde bryster, kysser, sutter og bider blidt i hendes nipler, hun stønner, jeg føre en hånd ned til hendes fisse uhm hun er vildt våd, begynder at lege med hendes klit, hun vrider sig af nydelse, jeg kysser hende ned over hendes mave og ned mod hendes fisse, slikker hende åben og stikker tungen dybt ind i fissen og op igen til hendes klit, slikker, suger og drikker hver eneste dråbe af hendes safter der flyder ud af hende, hun stønner højt og kommer i en orgasme men viser ingen nåde, stikker to fingre op i hende mens jeg stadig slikker, hun kommer i en serie små orgasmer. Jeg stopper og lader hende komme til sig selv.

Kravler op og kysser hende så hun kan smage sig selv, efter lidt tid vender jeg mig så hun kan slikke mig, jeg ligger så jeg kan komme til hendes fisse og kysser lidt på den, kan mærke hun begynder lige så stille og slikke, skubber fissen ned i hovedet på hende, hun bliver mere og mere ivrig og stikker to fingre ind i mig, jeg nyder det og slikker, sutter og finger knepper hende lige så ivrigt som hun gør ved mig, her ligger vi og vi ryster begge voldsomt da vi kommer i en stor fælles orgasme. hun rejser sig og smutter ind efter to store T-shirts, vi tager dem på og sidder og drikker vores drinks da hendes mand kommer ind af døren og kigger målløs på os.

"hej skat, vil du være med" lyder det i kor fra os.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.