Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Set fra hans synsvinkel:

Ilden knitret i bålet, man kan se skyggen af en stor mand der sidder og kigger hen mod en bunke pelse hvor en mørkhåret ung kvinde ligger og sover. De har været på farten i 6 uger nu.

SEX I DAG?

Det vare ikke længe inden vi skal pakke sammen igen og ride videre, vi er snart tilbage ved den bjerglandsby jeg voksede op i. mon hun vil kunne lide min hytte?? Han sidder i sine egne tanker, da han ser hun bevæger sig ud af øjenkrogen.

Han rejser sig og går over til hende og kysser hende let på panden, hun slår de ravfarvet øjne op og kigger kærligt op på ham.

"godmorgen min smukke lille pige, sovet godt"

"godmorgen, ja er vi klar til at tage af sted snart"

"ja vi skal bare pakke de sidste ting her så er vi klar, vi burde være fremme om en halv dags tid. Så hop i tøjet og gør dig klar så vi kan komme afsted"

Kan mærke hendes øjne der følger mig da jeg begynder at pakke det sidste, går ud og sadler hestene og venter på hun kommer ud af hulen vi har sovet i nat.

Hun ser fantastisk ud i sadlen på den røde hoppe hun ridder på. Vi tager af sted og bruger det meste af dagen i sadlen.

Da vi endelig er fremme, lyser hendes øjne op ved synet af min hytte der ligger ved en sø, for enden af vandfaldet.

"skal vi bo her"

Jeg kigger på hendes fyldige røv der sidder perfekt i sadlen. Kan mærke jeg bliver halvstiv ved synet af den.

Får hurtigt hestene gjort færdige, med tanker om Sagas fantastiske figur, finder hende ved kanten af søen, hvor hun er ved at smide tøjet, står og kigger på hende.

Hendes bryster hopper og gynger ved frigivelse af hendes tøj, hendes baller gynger let da de slipper ud af de stramme bukser. Hun er et syn for guderne med hendes store tunge bryster, smalle talje, sexede brede hofter og mørke hår der falder ned over ryggen på hende. hun er en lille pige, kun 154 cm og ved siden af mine 190 cm, ligner hun en dukke med forførende kvindeformer.

Hendes krop bliver opslugt af vandet. Kan mærke jeg bliver mere og mere tændt ved tanken om hendes krop mod min krop.

Jeg smider hurtigt tøjet og går ned i vandet, gyser lidt ved fornemmelsen af det kolde vand mod min varme hud, svømmer hen til Saga og tager fat i hendes bryster bagfra og mærker gyset der går gennem kroppen på hende ved min berøring. Massere hendes bryster, mens jeg kysser hende i nakken, hun giver en tilfreds stønnen fra sig, lader min ene hånd glide ned af hendes mave og ned til hendes varme grotte.

Lader fingrene nulre om hendes klit, hun gisper af fryd, inden jeg bevæger hånden ind i hendes varme grotte. Hun vugger let med hofterne da jeg begynder at fingerkneppe hende med et fast greb omkring hendes ene bryst, min stive pik bliver trykket nedad hendes frække røv, mens hun vugger let.

Vender hende rundt og kysser hendes opsvulmet læber, tager hendes arme omkring min hals og løfter hende op så min pik kan glide ind i hende, hun slynger benende omkring mig og tager imod mig med en dyb stønnen, bevæger hende op og ned af min pik med et fast greb omkring hendes fyldige baller. Knepper hende hurtigt så hun kommer i en bølge af små orgasmer, holder hende tæt så hun kan finde ro.

Tager hende med op af vandet, den kølige luft føles skøn mod vores hud, løfter hende hele vejen tilbage til hytten. Skubber døren op og går hen i værelset fyldt med pelsene som vi sover i. ligger hende ned og står og nyder synet af hendes smukke kurver, de brede hofter der bare indbyder til opdagelse og hendes store faste men bløde bryster der er lige til at bide i.

Hun kravler hen til mig og snuser til mine kugler, inden hun tager en i munden og suger, kan mærke en bølge løbe gennem kroppen af ekstase, pikken hopper af nydelse, hun giver mine kugler en grundig tur med hendes mund inden hun bevæger sig videre til min nu sten hårde pik.

(hendes synsvinkel)

Sutter hans lækre pik, mens han stønner og brummer som en bjørn. Han tager fat i mit hår og presser han pik ned i halsen på mig. jeg tager den til roden og kan mærke han bliver mere og mere tændt igen. han begynder at mundkneppe mig, hårdt og krævende, savlet løber ned af hagen på mig og videre ned mellem mine bryster, pludselig stopper han og vender mig rundt med røven i vejret. Gisper da han begynder at slikke min røv, følelsen er ubeskrivelig og jeg stønner af nydelse. Han leger med en finger omkring min stjerne og presser den let ind jeg stønner af en blanding af nydelse og overgivelse til hans lyster. Han udvider min røv mere og mere så der er plads til hans pik. Han rejser sig og sætter pikken mod min røv. Han presser let og hans store hårde pik glider lige ind i mig. min røv er fyldt op af hans pik. Han bevæger sig langsomt og nydelsen bølger gennem kroppen på mig. han knepper mig hårdere og hårdere, jeg stønner højt og vildt og skriger hans navn. Mens han pumper løs i min røv, hans pik vokser og jeg skriger da jeg kan mærke orgasmen nærme sig. Vi vugger sammen som i en symfoni og han brøler mens jeg skriger vores fælles orgasme ud i rummet. Vi falder sammen på pelsene og ligger slynget i hinandens kropsdele.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.