Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Går ned af gaden, er spændt til bristepunktet, har bestilt tid hos en tatovør og damn en sexede stemme han havde, helt dyb og mørk, var spændt på af se ham og få min nye tattoo. Drejer om hjørnet og går ind i butikken, en smuk ung kvinde spørg "kan jeg hjælpe dig" smiler til hende, "jeg har en tid hos Mikki" hun viser mig vej lidt ned bagerst i lokalet, der sidder en høj muskuløs fyr, fyldt med tattoos, hans blå øjne skinner da han kigger op, de tager en tur ned over min krop, kan se hvordan han tager hver en detalje med, fra mit kobberrøde hår til mine store bryster, smalle talje og brede hofter, og slutter af ved mine brune øjne der skinner ved synet af ham. "du må være Pernille, kom du med mig" følger efter ned bagerst i butikken, sætter mig i den stol han henviser til. Han gør klar og begynder at tatovere, berøringen fra ham løber gennem kroppen på mig som små stød. Flirter med ham under det hele. Da jeg er færdig og vil vende mig for at gå, tager han fat i min hånd og tager mig med ind i et baglokale, han lukker døren og låser den.

"jeg har ikke tænkt på andet end dig de sidste par dage, du er lige så lækker og smuk som jeg havde forestillet mig, ville du bare gå fra mig igen"

SEX I DAG?

Smiler frækt til ham " ventede bare på du tog føringen skat, jeg har været liderligt efter dig siden du skrev første gang til mig"

Går hen til ham og tager fat i nakken på ham, tvinger ham ned til et kys, han tager straks fat om mig og løfter mig op og vender sig rundt så jeg har ryggen mod væggen, mens vi kysser vildt. Hopper ned og tager trøjen af ham så jeg kan se hans overkrop. Han kigger på mig mens jeg studere ham, ligger hovedet på skrå. Hvilket gør han tager fat om halsen på mig og trykker mig op mod væggen, han tager min top og bh af i en let bevægelse, han tager mine hænder op over hovedet på mig og holder dem med den ene hånd mens den anden finder vej til mit bryst og klemmer det. Stønner ved hans berøring "er du min lille pige skat"

Stønner " kun din skat kun din"

Det tænder ham endnu mere og man kan tydeligt se hans bukser er ved at sprænge, han bider mig i nakken og kysser sig vej til mine bryster, de får en hård men kærlig behandling, min fisse er drivvåd nu og skubber mit underliv mod ham, han tager mine bukser af og løfter mit ben op på hans skulder så han kan komme til min fisse med hans tunge, skriger et støn ud, da jeg mærker ham lege med sin tunge på min klit. Han slubre mine safter i sig, og jeg vugger mod ham da jeg er ved at få min første orgasme. Skriger den ud og falder på knæ foran ham, han smiler frækt, han rejser sig og kigger ned på mig med sine blå øjne, jeg tager hans bukser af, frem springer en lækker stor tyk pik, gisper lidt ved synet, må tage om den med begge hænder og begynder at lege med den i langsomme bevægelser. Tager hans kugler i munden og suger til så han stønner og er nødtil at læne sig ind over mig, leger med ham i noget tid inden jeg tager den i munden, suger og bevæger mig så savlet løber ned af hagen på mig, han tager fat i mit hår og begynder at mundkneppe mig, får tåre i øjne af dens størrelse ned i min hals, pludselig stopper han og løfter mig op så jeg hænger lige over han pik, så mine safter løber ned over den, han kysser mig og holder fast. "du så pisse dejlig min skat" stønner han ind i munden på mig. "jeg vil have din pik" trygler jeg ham om. Jeg glider ned over hans pik og skriger af nydelse over hvordan den fylder mig helt ud til bristepunktet. Han tager fat om min røv og begynder at bevæge sig langsomt, stønner og griber fat om hans nakke og kysser ham vildt og grådigt tempoet stiger, han banker sin pik ind i mig og kuglerne rammer min røv, vrider mig tættere på ham. Han løfter mig over til bordet der står i den anden end af lokalet, kommer ned på gulvet igen og bliver vendt rundt så han kan taget mig bagfra ind over bordet, han tager fat i min nakke og banker pikken ind i min fisse igen, stønner og mere og mere, han knepper mig så hårdt at jeg vrider min røv af nydelse, kan mærke hans finger ved min stjerne, han massere den og glider let ind mens han vold knepper mig samtidig. Små stråler af energi skyder gennem kroppen på mig da jeg kan mærke orgasmen begynder at rulle ind over mig, han sætter tempoet op og kan mærke han vokser, min fisse klemmer om hans pik da vi begge kommer i en fælles orgasme. Benende forsvinder under mig og bliver grebet af hans store arme som holder mig tæt ind til sig da han sætter sig med mig i skødet. Ryster stadig efter orgasmen, vi kysser længe og nyder bare hinandens berøring.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.