Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Peter hopper ud af sengen og går over og leder i min skuffe, hvor alt mit legetøj ligger i, manden og jeg udveksler blikke. spændte på hvad han nu finder på, kan se min mand tænder mere og mere på, jeg ligger og leger med fingrende uden på min fisse med langsomme cirkler. "nu skal du vist have håndjern og bind for øjne din frække tøs" siger Peter ved siden af mig. jeg kigger udfordrende op på ham, "har jeg været så slem" Peter tager mine hænder om på ryggen og giver mig læder manchetterne på, elsker følelsen af læder mod min hud, så giver et lille suk fra mig, "hvad siger du min ven, skal vi give hende bind for øjne?" min mand nikker så ivrigt at stolen hopper.

Peter kommer hen til mig og giver mig det sorte silketørklæde på så alt bliver helt mørkt, kan høre mine to mænd trække vejret, og sengen gynger da peter kommer helt tæt på mig, "nu ligger jeg dig ned på ryggen og vi vil bruge dig nu som vi lyster, så nu slipper jeg din mand fri smukke" sengen gynger da peter forlader den, kan høre rebende blive bundet op og min mand der rejser sig, "det var satme frækt at se dig kneppe min kone, især den frække mund hun har" siger manden, kan mærke der er en der trækker mig hen til kanten af sengen, og sætter mig op, stikker pikken helt hen til mine læber, jeg genkender strakts min mand på hans duft, den let søde mos agtige duft, kan mærke jeg bliver meget våd og vildt tændt, jeg åbner munden så han kan putte den ind, uhmm, fornemmelsen af at være helt fyldt ud og mærke savlen løbe ned af hagen på mig da han trænger længere ind i munden med pikken så jeg får den helt ned i halsen. han begynder at mund kneppe mig først langsomt så hurtigere , samtidig har peter fat i mit ene bryst og nabber og vrider min nipel, mens den anden hånd har fundet vej ned til min sjask våde fisse, han finder hurtigt klitten og begynder at lege med den, jeg vrider mig af nydelse over de to mænd der bruger mig, mens jeg intet kan se eller gøre. kan høre min mands vejrtrækning bliver tungere og tungere, han er tæt på at komme, jeg suger endnu mere til og kan mærke en hånd der slipper mit bryst og tager hårdt fat om roden på min mands pik lige inden han sætter de sidste stød hårdt ind og tømmer sig i et brøl helt nede i halsen på mig, jeg slikker hans sperm i mig og sutter ham helt ren.

jeg bilver straks vendt om og sat op på peters pik der fylder min sjask våde fisse helt ud igen, "nu vil jeg mærke den dejlig stramme fisse igen" jeg lader mig glide langsomt ned over hans pik og tager den helt i bund, der sidder jeg og vipper lidt med hofterne så han giver et tilfreds støn fra sig. jeg begynder at ride ham langsomt pludseligt bliver mine manchetter revet af, pludselig kan jeg mærke en tunge ved min stjerne der slikker, jeg bliver helt ør i hovedet og endnu mere våd ved spændingen om han vil trænge ind i min lille røv, endelig kommer der en finger og så to og tre, efter lidt tid kan jeg mærke han sætter hans pikhovede mod min stjerne og presser til, han glider lige op i mig uden problemer, jeg stopper og lader mændene finde en fælles rytme, de knepper mig hårdt men langsomt, jeg nyder hver eneste stød fra dem, og klynker og stønner af fryd. " åhh ja vi fylder dig jo helt op skatter" siger peter, de tager mig hårdere og hårdere og hurtigere og hurtigere, lige inden jeg er ved at få en kæmpe orgasme, stopper de og bytter plads, jeg bliver taget endnu hårdere nu og de tager begge hårdt fat om min hofte mens de pumper løs i mine huller og jeg bliver mere og mere øm, jeg kan mærke bølgen af liderlighed strømme i kroppen på mig, jeg er tæt på at komme igen, og kan mærke at det er de også, deres pikke bliver endnu større i mig da sæden ruller ud af deres pikke i det samme jeg får en kæmpe sprøjte orgasme og skriver højt mens de brøler, vi falder sammen i sengen alle sammen og ligger bare og nyder hinanden. "det her må vi prøve igen" siger min mand med et fjoget grin.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.