Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Havde været hos tatovøren for nogle uger siden, og nu var min nye helet pænt op. Mikki havde skrevet til mig om han måtte se det færdige resultat, og om der var nogle huller der måske skulle have noget ekstra blæk.

Gik endnu en gang ned ad gade, dog ikke mod tattoo shoppen, men gaden ved siden af, smuttede ind i en opgang og trykkede på knappen, den gav et summen da døren åbner, går op til døren og tager en dyb indånding inden jeg banker på døren. I døren stod Mikki, høj, muskuløs, med de mest fantastiske tattoos man kan skimte under hans trøje, hans blå øjne skinner af lyst, han har en aura der skriger badboy, men jeg kender ham og ved det ikke passer. Han tager fat om livet på mig, og løfter mig ind i lejligheden smækker døren bag sig, han går hele vejen ind i stuen og sætter mig på sit spisebord. "lad mig se armen skat" tager min jakke af så jeg kun sidder i en top der tydeligt afsløre mine store bryster. Viser ham min arm, han kigger på den og lader fingrene løbe længere op af armen og op til min nakke, kan mærke hans hånd der tager fat og tvinger mig til at kigge op på ham. Hans blå øjne lyser og jeg føler mig helt hypnotiseret af dem, tager fat i ham med mine ben og trækker ham nærmere og ind imellem mine ben og låser ham fast der.

Vi kigger på hinanden længe, han bøjer sig og kysser mig, jeg kan ikke kontrollere alt energien der strømmer gennem kroppen på mig, kysser ham vildt og snor mig omkring ham. Han løfter mig igen ind til sengen, mens vi kysser og lader tungerne lege med hinanden. Han ligger mig ned og tager tøjet af mig og smider derefter sit eget, nyder synet af hans smukke tatoveret krop, og hans halvfede lækre pik. Han tager fat om halsen på mig og tvinger mig til et kys, fortsætter ned af kroppen på mig, han tager mine bryster i munden og suger, bider og jeg stønner, de er meget følsomme. Han fortsætter ned til min fisse, han begraver sit ansigt i min fisse, stønner voldsomt, den tunge er så god, han slikker og suger min drivvåde fisse i sig, mærker 2 finger komme op og han finder straks mit g-punkt, han giver mig så meget nydelse jeg skriger da jeg mærker en sprøjte orgasme gå i udbrud, han smiler frækt og kommer op og kysser mig med at min saft løbende ned i munden på mig, skubber ham om på ryggen, tager fat i hans pik og begynder at spille den af, slikker mig om munden og tager den helt til roden, i første mundfuld, han stønner dybt og vrider sig lidt. Suger og sutter hans pik mens jeg klemmer hans kugler samtidig. Han giver min røv et hårdt klask, og tager fat i mit hår, han skubber mig ned i madressen, og tager fat i min røv, giver den en gang klask, den er dejlig varm og rød, da han begynder at slikke min røv, den reagere hurtigt på ham, han stikker en finger ind og finder den klar og sulten. Han sætter sin pik til min stjerne og skubber sig ind, stønner af følelsen om en lækker tyk pik i min røv, han tager fat i mit hår igen og holder mig nede, han knepper mig først langsomt, tempoet øges, hans kugler banker mod min fisse, han tager hårdere og hårdere fat og min røv bliver vold kneppet nu, og kan mærke hans pik der vokser, jeg mærker orgasmen der endnu en gang ruller ind over mig, vi skriger og brøler vores orgasme ud, han fylder min røv med hans spærm.

Kolappser begge i sengen, putter mig ind til ham, og nyder duften af ham mens han begraver mig i sine arme.

Til dig min søde

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.