Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vågnede ved lyden af et bål der knitrede i nærheden, bevægede mig let, men stoppede da jeg mærkede pelsen mod min nøgne hud, fornemmelsen af læder omkring min hals, håndled og ankler, kan mærke de tunge kæder der løber ned af min krop.

Kiggede ud af pelsen og stivnede ved synet af den store skygge af en mand der sad og spiste på de anden siden af bålet.

Forsøgte at gemme mig under pelsen, ville ikke have han opdagede at jeg var vågnet, for det var den mand min far havde solgt mig til og jeg var bange.

Kiggede nysgerrigt frem igen, og stirrede på manden, han stoppede med at spise og vendte sig rundt. Hans øjne fangede mine gennem ilden, og jeg blev helt tryllebundet af det blide udtryk i dem. Han rejste sig op og kom hen til mig. Jeg rullede mig sammen og krøb op i hjørnet for jeg var stadig bange.

"bare rolig min pige, jeg gør dig ikke noget" lød det fra manden da han kom hen og satte sig i nærheden af mig. Jeg kiggede ham i øjnene, de var blide med et strejf af fasthed. Han rakte sin hånd frem mod mig "kom min smukke pige, hvis du adlyder mig, er jeg blid ved dig, hvis ikke. så må jeg straffe dig"

Jeg bevæger mig langsomt hen til hans hånd, han ligger den på min kind og jeg lukker øjnene af den blide berøring der sender en varme igennem mig. han er en flot stor mand med et stort rødt skæg. Åbner øjnene igen og ser han kigger på mig, jeg kravler helt op på skødet af ham, totalt tryllebundet af hans grønne øjne.

"jeg gør som du siger, du købte mig, du ejer mig" lyder det lavt fra mig af " din far er en drukkenbolt og han kan aldrig gøre dig fortræd igen, for du er min lille pige nu" lyder det kærligt fra ham af.

Han tager fat om mine arme og ligger dem rundt om hans hals, jeg holder godt fast da han løfter mig op og ligger mig på ryggen på pelsen. Han kysser mig blidt i ansigtet men stopper for at kigge ned på mig, han nyder synet af min kurvede krop, rør let ved lænkerne der løber ned mellem mine store svulmende bryster og ned til håndleddene og videre ned til anklerne. Han tager sig tøj af og frem springer en stor halvfed pik med et par stor tunge nosser lige bag ved. Jeg gisper let ved synet af hans velholdte krop og store hænder der tager fat om mine bryster. Jeg skælver let ved hans berøring, han kysser mig let på munden, jeg kysser igen og pludselig bliver hans berøring og kys mere grådige, jeg stønner og sukker let af vellyst, han bider, sutter og slikker mine bryster så de er helt ømme, han bevæger sig ned af min mave og kan mærke hans hånd der spreder min ben så han kan komme til. Skriger højt da hans fingre trænger lidt op i mig. "du er jo jomfru min pige" lyder det overrasket fra ham, han rykker med mellem mine ben og begynder at slikke min åbning så mine safter løber ud af mig, han suger til på min klit og vrider mig, stønner højt da jeg mærker en bølge af elektrisitet strømme gennem kroppen på mig. kigger ham i øjnene og spørg let "hvad skete der lige der" han smiler op til mig "du kom vist min pige, nu det min tur og det kommer til at gøre ondt i starten"

Han rykkede op mellem mine ben og satte spidsen af sin pik mod min åbning, jeg skreg af nydelse og smerte da han lige så langsomt trængte op i mig, jeg var fyldt til bristepunktet af hans pik og stønnede da han begyndte at bevæge sig inde i mig, først blide vuggende bevægelser, der blev hårdere og hårdere, snoede mine ben omkring ham, stønnede højt og fulgt hver eneste af hans bevægelser. Han tog fat om mine baller og bankede sin pik dybt op i mig i hårde og hurtige stød. Jeg skælvede igen, bølgen af elektrisitet rullede endnu en gang ind over mig og blev ved med at rulle, indtil jeg kunne mærke hans pik svulmede op lige inden han brølede sin orgasme ud. Han faldt sammen oven på mig og vi lå sådan lidt.

"er du ok min pige" spørg han let bekymret " ja jeg er ok" hvisker jeg, havde aldrig oplevet sådan en varme og tryghed i min krop før, jeg puttede mig tæt ind til ham i hans arme. "jeg vil altid passe på dig, du min lille pige nu" han løsnede mine lænker. "du kan løbe hvis du vil, du er fri nu"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.