Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der gik god 14 dage mor havde ikke snakket eller været sammen med nogen, pludselig en dag jeg havde fri fra skole, jeg var lidt sent ude, stod han manden jeg havde været sammen med Ham, min blomst jeg vil snakke med dig skal vi køre ud i skoven , vi skal kun snakke, jeg skal ikke have pikken i dig i dag.
Vi gik derind hvor vi var sidst han satte en finger op i min fisse mens vi snakkede vil du mødes med mig i morgen så skal du få pik der er en der vil filme når min pik hænger fast i dig , ja gispede og stønnede jeg, jeg rejste mig, for at sætte mig op på hans pik, nu var det mig der skulle presse hans pik op i min fisse.

Åh voldtag mig, jeg satte mig hårdt på hans pik, prøvede at presse med min vægt, av det gør ondt, men din pik skal ind i mig, jeg gav et skrig, så var den inde, jeg kunne ikke lade være med at ride på ham, jeg var så liderlig, og vild, det varede ikke længe inden han gik i mig. jeg skal hjem , jeg lovede at komme hurtig hjem, jeg rejste mig, men igen hang hans pik fast i mig, jeg rykkede men det gjorde så ondt, så jeg måtte vente til pikken var skrumpet lidt, der gik lang tid inden jeg kom fri, vi ses i morgen så var han væk, da jeg satte mig på cyklen gjorde det ondt, også når jeg skulle.

Mor var hjemme, hvor bliver du af, ham der gav mig pik kom op til skolen og ville snakke med mig, men det blev også til hans pik, den skal jeg have igen i morgen, må jeg tage et par timer før fri i morgen, ja min pige det må du, jeg skal også have pik i morgen.

Jeg var meget spændt på at blive filmet, det vidste mor ikke, jeg fik fri kl. 11 og manden var uden for, han var i bil så jeg cyklede ud til skoven, fotografen var der, tæppet var lagt ud, så jeg trak af tøjet og lå mig på tæppet med spredte ben, manden trak af bukserne, og frem kom hans store tykke pik, er i klar spurgte FILM manden, nu sad han imellem mine ben ham der skulle ride på mig, han satte pikken mod min fisse, den var øm fra i går, han pressede, jeg ømmede mig, han kom ikke ind, nu var han mere hård ved mig , jeg skreg av av det gør ondt jeg vil ikke mere, han gav et brøl åh min pik er i din lille fisse, han var stille , men der blev mere fart på han red hårdt på mig , jeg stønnede og skreg af liderlighed, han red på mig længe, inden han sprøjtede i mig, så trak han pikken ud, men han løftede mig, den sad bare fast, de filmede os fra mange sider, hvor gang han løftede i mig skreg jeg det gjorde ondt. han prøvede at give flere huk for at komme fri, nej du skal blive derinde skreg jeg, din pik er så tyk, i min lille fisse.
Film folkene var må løse de havde set meget sex men ikke det her, nu gav han et ryk, og han kom fri af min fisse, jeg har så ondt, jeg sagde farvel, fik mange penge for det, jeg satte mig op på cyklen, men måtte stå af , min fisse var så øm.

Jeg så aldrig den mand mere, jeg tror også hans pik havde fået nok.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.