Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun var gået forholdsvis tidligt i seng her til aften. Hun trængte til at lege lidt med sig selv. Hun vidste præcis, hvordan det skulle foregå. Hun havde sendt en sms til Thomas og skrevet, at hun trængte til at høre en godnathistorie i aften. Så havde hun taget sin trådløse telefon med ind i sengen for at være klar, når han ringede. Thomas var hendes nære ven, som hun sporadisk havde dyrket sex med gennem de sidste 10-12 år. Det var ham, der virkelig havde ført hende dybere ind i seksuallivets glæder og mysterier. Det var først da hun havde mødt ham, at hun for alvor havde lært sig selv at kende som 100 % kvinde.

Hun havde vel været omkring de 45 år, da hun første gang stiftede bekendtskab med Thomas og hans vidunderlige evne til at få en kvinde til at føle sig som kvinde. Han var i stand til at fremkalde de mest fantastiske orgasmer i løbet af elskovsakten. Selv om hun havde været igennem to ægteskaber og efterfølgende haft en række, liderlige mandfolk til at dæmpe sexhungeren med, så havde hun aldrig fået lært at onanere og tilfredsstille sig selv. Det havde Thomas lært hende blandt mange andre pragtfulde sexoplevelser. Han var mindst 15 år ældre end hende; men han var desværre en gift mand, der var glad for sin kone.

SEX I DAG?

Selv om kontakten mellem hende og Thomas var blevet sjældnere med årene, så havde hun dog stadigvæk den aftale med ham, at hun kunne sende ham en sms, hvis hun havde brug for lidt telefonsex til at sove på. Når hun så var kommet i seng med sin telefon, ringede Thomas til hende og læste en lille erotisk godnathistorie op for hende, mens hun lod fantasien køre og samtidig ihærdigt gnubbede sig til altopslugende orgasme. Det kunne naturligvis ikke undgås, at Thomas hørte hendes støn og skrig i telefonen. Det kunne han sikkert også bruge til noget. Hans fantasi fejlede i hvert fald ikke noget.

Nu lå hun så og ventede på hans opringning. Hun var spændt på hvilken historie Thomas havde valgt i aften. Når man er en enlig kvinde på 56 år, kan man få en helt formidabel orgasme, hvis det er en ung, viril og sprælsk fyr, der får lov til at boltre sig uhæmmet på ens glatte, hvide maveskind. Åh, hun var allerede våd ved tanken. Så ringede telefonen. Hun nød, når Thomas læste op. Hans stemme var så intens. Det var som om, hun var til stede midt i historien. Han kunne virkelig få hende til at leve sig ind i situationen. Han var oven i købet i stand til at gengive en kvindes liderlige ophidselse, skrig og støn, så det alene næsten var nok til at udløse en orgasme hos hende. Da han begyndte sin historie, slappede hun helt af, lyttede til hans varme stemme og begyndte blidt at lege med sig selv. Uden afbrydelse fortalte Thomas nu sin godnathistorie:

***

Johnny er en ung fyr på 23 år, som en af dine gode veninder har anbefalet dig til at installere nogle programmer og samtidig sætte lidt mere fut i din bærbare pc. Den har efterhånden en del år på bagen og er derfor ret sløv – sådan er det jo i øvrigt også tit med ægtemænd. Nå, det er en anden snak. Johnny er for kort tid siden kommet hjem fra militærtjeneste, hvor han blandt andet har arbejdet en del med pc’er. Du kontaktede ham for et stykke tid siden og aftalte, at han skulle komme i dag, som er lørdag eftermiddag.

Han dukker op til den aftalte tid, hilser på og går i gang med arbejdet med det samme. Du kan se, at han ikke er i tvivl om, hvordan det skal laves. Det gør dig tryg. Så han er formentlig også ret hurtigt færdig. Det passer dig ellers fint, at han roder med den maskine i dag, for du har faktisk ret god tid i dag. Du har ingen aftaler til i aften. Dit sidste bekendtskab, som du bollede med forrige nat, har meldt afbud. Det viste sig, at han havde fyldt dig med løgn, da han fortalte dig, at han ikke havde nogen anden kvinde. Han var med på det samme kursus som dig for et par uger siden. Da han på afslutningsaftenen så dig optræde nydelig klædt på og med din sædvanlige, udfordrende, sexede udstråling, blev han ret interesseret - og liderlig. Det var helt bestemt en dejlig oplevelse for dig at lære ham at kende – ingen tvivl om det. Oplevelsen bekræftede dig atter en gang i din overbevisning om, at der er mange fordele ved at elske med unge mænd. Det er meget sjældent, de er i et fast parforhold og de forventer kun at kneppe så hatten passer. De er ikke ude på at blive kæreste med en eller noget andet forpligtende. Derfor havde det også passet dig helt fint med et løst forhold hen ad vejen til ham Kim, som han nu en gang hed. Det havde tilsyneladende også passet ham meget godt; men nu var det så slut. Du ville under ingen omstændigheder finde dig i, at han fyldte dig med løgn.

Mens du sådan står der i dine egne tanker og filosoferer over disse fortrædeligheder, betragter du ubevidst, Johnny, der sidder bøjet over computeren. Han er helt bestemt en rigtig køn fyr. Han er høj og ret muskuløs at dømme efter den måde hans T-shirt er fyldt ud på. Han er meget høflig og har et varmt, vindende smil med et slet skjult glimt i øjnene. Det betyder alt.

"Ved du hvad, Johnny, jeg har det i hvert fald med varme i dag, så hvad vil du sige til, hvis jeg serverer et glas isafkølet hvidvin til os begge to?", siger du, da han har fået ordnet pc’en. "Det lyder skam dejligt. Jeg er også blevet lidt tør i halsen efterhånden", svarer Johnny, hvorefter du henter hvidvinen i køleskabet, tager proptrækker og to glas med ind i stuen. Johnny tager proptrækkeren og trækker resolut flasken op. Du nyder at iagttage hans muskler i ryggen, da han bøjer sig over flasken og lægger kræfterne i for at få den genstridige korkprop op.

Mens han gør det, tager du din lette, løsthængende jakke af på grund af varmen og hænger den på ryggen af en stol. Johnnys blik fanger omgående dine bryster og den indbydende kavalergang, som han betragter med et åbenlyst begær i øjnene. Du har din fine, lækre push-up bh på i dag, og en tynd, nedringet bomuldsbluse, så brysternes attraktive fyldighed og form er klart synlige. Du kan ikke lade være med at føle dig en lille smule stolt og smigret ved hans åbenlyse påskønnelse af dine attributter. Det tænder dig og du begynder at føle en sød, velkendt prikken i kroppen.

Johnny skænker den kølige vin op i glassene og sætter sig i sofaen. Så sætter du dig ved siden af ham, løfter dit glas og støder det mod hans, mens du siger: "Skål, skål, jeg er virkelig glad for, at du gad bruge en lørdag hos mig på at installere alle de nye ting på min pc. Nu er jeg virkelig godt kørende." "Ja, i hvert fald et par uger", svarer Johnny. "Et par uger?", du ser forvirret på ham. "Ja, teknikken udvikles jo så hurtigt efterhånden", siger han. "Ja, svarer du, det ved jeg godt, men jeg skal vel ikke nødvendigvis være med på det sidste nye hver gang? Hvad skal du for resten have for det, du har lavet her?" Det skal jeg da ikke have noget for", svarer han beskedent, "jeg synes, det er sjovt og lærerigt at lave sådan noget." "Tak, du er meget sød, men jeg vil gerne betale dig noget for det, så hvad har du tænkt dig? Skal du lave noget i aften, hjem til en sød pige eller sådan noget?" Han rødmer let. "Nej, jeg har ikke nogen pige, men jeg overvejer at gå på diskotek nede i byen." "Nå, det er måske for at finde en sød pige?", spørger du. "Ja, det er ikke udelukket, hvis det er muligt", smiler han lidt genert. "Jamen, hvis du ikke helt har besluttet dig endnu, så kan vi jo starte med at få lidt at spise her, så kan du jo bagefter finde ud af, om du vil på diskotek eller blive her." Han ser helt forkert ud i ansigtet. "Blive her?", udbryder han overrasket. "Ja, spil du bare overrasket", smiler du. "Tror du ikke, jeg lagde mærke til, hvordan du stirrede på mine bryster. Det gjorde da indtryk på mig. Jeg synes bestemt, at du er vældig sød og kan da godt lide dig. Det så også ud til, at du var ret interesseret i mig, så du må meget gerne blive her hos mig i aften, hvis du har lyst."

Han bliver helt rød i hovedet. "Jo, men…" Igen ser han på dig, og flytter blikket nedad. I det samme skyder du brysterne frem, så de aftegnes tydeligt gennem den tynde bluse. Han rødmer igen og synker en klump i halsen. "Dit tilbud er da vildt fristende", hvisker han hæst. Du kysser ham let på kinden og hvisker ind i øret på ham: "Hvis du henter pizza til os nede på hjørnet, så dækker jeg bord imens og finder en god flaske rødvin frem." "Javel!", svarer han lidt forvirret. Så giver du ham nogle penge med og spidser munden som til et kys, da han går nedad trappen. "Juhu, nu er aftenen reddet", jubler du for dig selv, mens du dækker bordet med tallerkener, bestik og levende lys.

Under måltidet får I en lang snak om pc’er og om hans studier på DTU. Det er ting, du ikke ved ret meget om, men han forklarer det hele med en entusiasme uden lige. Det er tydeligt, at han ved, hvad han snakker om. Da I er færdige med at spise, rydder I begge to ud af bordet, og tager et glas vin med ind i stuen. "Sæt dig i sofaen, Johnny", siger du bestemt. Johnny sætter sig lydigt i sofaen, og du sætter dig ved siden af ham. "Tak fordi du ordnede min pc. Du har vel også andre interesser ud over pc’erne?", siger du og smiler til ham med dit frække glimt i øjnene, mens du tager ham om skuldrene, kysser ham først på kinden og derefter på munden. Du åbner din mund en smule, leger på hans læber med din livlige tunge og inviterer hans tunge indenfor. Han besvarer begærligt dit kys. Du kan mærke hans begyndende begær og ivrigheden i hans bevægelser. Hans hænder går på opdagelse. Det varer kun et øjeblik, så mærker du hans stærke, slanke hænder på dine lækre bryster. Han kupler sin hånd over dit ene bryst, mens han kæler med det og krammer det meget blidt.

Han fortsætter med at lege med dine bryster, så brystvorterne bliver hårde igen. Du mærker Johnnys fingre, der ivrigt fumler med hægte og lynlås på din nederdel. Du fornemmer, at du er ved at blive ret våd i trusserne. Du kan lige så godt hjælpe ham med at lukke op. Du er jo selv ret interesseret i at komme videre. Så løfter du lidt på hofterne og vrikker lidt med dem, så Johnny kan trække din nederdel af. Nu kan du se, at bulen vokser i hans bukser. Du er efterhånden blevet vældig opsat på at røre ved hans stive pik, så du lyner omgående hans bukser op, løsner knapperne, og trækker bukserne ned over hans smidige og smækre hofter. I det øjeblik du helt fjerner hans små underhylere, springer en adræt og beredt pik omgående frem mod dig. "Øj, mand," sukker du uvilkårligt. "Det er rigtig længe siden, at jeg har set en, der er så flot."

Det er også et pragteksemplar, der åbenbarer sig. Den er så eventyrlig flot og velskabt. Aldrig har du set så stort og flot et hoved på en mandepik. Det er som at se toppen af en flot formet paddehat. Du kan allerede nu levende forestille dig, hvordan det vil være, at få denne velformede parringsmuskel højt op i dit underliv. Bare det at få lov til at føle, hvordan kanterne af dette flotte pikhoved ville gnide og trykke hele vejen op på indersiden af din skede. Forventningens glæde er enorm hos dig. Resolut tager du et fast og æggende greb omkring klenodiet og krammer hårdt omkring det ungdommelige, stive skaft. Med blid og erfaren hånd gnider du så forhuden frem og tilbage over det overdådige pikhoved, mens du holder med den anden hånd om hans hårde, fyldige pung. Du prøver på at være så blid og forsigtig som muligt, så hans nydelse bliver optimal. "Åh", grynter Johnny bare og nyder din kælende berøring.

Du har stadig dine trusser på. Johnny slanke fingre glider op ad den følsomme inderside på dine glatte, fyldige lår, ind under dine trusser og helt op til din varme og meget våde kusse. Han begynder langsomt og blidt at gnide din klitoris, som reagerer og sender ophidsende signaler ud overalt i din længselsfulde krop. Nu må han da se at komme videre, tænker du, men det er trods alt godt, at det ikke går for hurtigt. Det skader ikke at blive holdt hen i nysgerrighed. Det er din erfaring, at nysgerrige unge mænd ender med at være de bedste lagenakrobater, når de endelig når frem til målet for deres nysgerrighed og begær.

"Har du ikke lyst til at se mine bryster rigtigt?", spørger du, mens du prøver at tøjle din egen ophidselse. "Jo", stammer Johnny med et ophidset suk. "Jamen, så tag da min bluse af, Johnny". Han tager hurtigt blusen af dig og du hjælper ham med bh’en og trusserne. Nu er du helt nøgen - og meget indbydende. Johnny glider ned på knæ foran dig og begynder at slikke og sutte dine bryster. Johnnys tunge er lidt ru og føles helt vidunderligt pirrende, da den spiller og slikker rundt om dine brystvorter. "Kan du lide mine bryster, Johnny?" "Ja, de er så dejlige", svarer han hæst. "Du troede måske, at jeg ikke havde set dig betragte mig med det der sultne blik?", spørger du drillende. "Nå, nej, det …" Han ved ikke, hvad han skal svare, så optaget er han af din krop. Du fortsætter lidt drillende: "Hvad, er det ikke rigtigt? Nu lyver du, gør du ikke!" "Åh, undskyld", fremstammer han, "jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Du virker helt overvældende på mig. Det her er rigtigt spændende og frækt. Jo, jeg synes, at du er den dejligste kvinde, jeg nogensinde har set. Du er så dejlig fyldig i formerne, og så er du fræk og alligevel dejlig naturlig. Jeg er helt opslugt af dig." "Tak", svarer du. "Du er også så sød. Jeg tror vi to får en rigtig vidunderlig aften".

Du tager hans hånd, fører den op til dit ene bryst og presser så hånden sammen om brystet. Han lukker sin hånd om brystet og tager brystvorten i munden, mens han sutter ivrigt og spiller med sin tunge rundt om din følsomme brystvorte. Mens han leger med dine bryster, spreder du selv de våde skamlæber med fingrene og fører forsigtigt en finger ind i dig selv. Du vil være fuldstændig forberedt på hvad, der måtte komme. Du ved af erfaring, at det er vigtigt at være tilstrækkeligt blødt op og beredt til at modtage en viril, ung mands længselsfulde pik, uden at du først skal føle smerte. Det er faktisk rigtigt skønt at røre ved sig selv. Du kan næsten ikke vente længere på at få Johnnys pik langt op i dig. Du er rigtig liderlig nu.

Din varme hånd glider opfordrende og æggende ned over hans ryg, hen over den smækre lænd, op foran på hans muskuløse bryst, og så nedad igen – helt ned til det, som det hele drejer sig om – hans vidunderlige, jernhårde pik. Du lader fingeren cirkle rund om pikken, men næsten helt uden at røre den. Den er virkelig stor og dejlig, vel nok et par og tyve centimeter, dejlig tyk, og meget, meget, meget, meget stiv. Meget fristende hvisker du ind i hans øre: "Du er vist en meget, meget uartig ung mand. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad du tænker på i dette øjeblik. Fortæl mig om dine sjofle tanker, hvis du da har nogen!" Han stønner: "Åh, ja, du er virkelig dejlig. Jeg har aldrig været sammen med en kvinde i din alder. Det er vildt ophidsende. Hvor er du dog dejlig. Du er så moden og erfaren. Du har en skøn og utrolig fristende krop. Jeg er fuldstændig vild med dine dejlige bryster", fortsætter han. "Åh, Johnny, sig noget mere", hvisker du og fortsætter: "Du har selv alt det, en kvinde drømmer om: ungdom, virilitet, en flot krop, stærke muskler, et varmt smil og så nok det allermest attraktive hos dig. Du har en helt vidunderlig formet mandepik, som er uden sammenligning med, hvad jeg hidtil har mødt".

"Jeg er på den anden side dybt fascineret af dine dejlige, fyldige bryster", hvisker han. "De er så dejlig faste. Det havde jeg ikke forventet hos en kvinde i din alder. Jeg elsker at slikke på dine bryster, og kæle med dine dejlige brystvorter - og kramme dem – hele tiden". Mens han taler, krammer og kæler han for brysterne og kysser dig hele tiden.

I din vanvittige længsel føler du det, som om der er gået enorm lang tid, siden I begyndte på det her kæleri. Du er ved at blive vanvittig af længsel efter pik. Derfor lader du nu en hånd glide blidt op ad hans pik, fører pegefingeren hen over oversiden på pikhovedet og tilbage. Du mærker, at han sitrer, da du lukker hånden forsigtigt om den meget stive pik, og langsomt lader din blide hånd køre frem og tilbage nogle gange.

Få sex i dag

Nu må der til at ske noget, derfor spørger du - ovenud interesseret – kan man vist godt sige: "Sig mig, er det længe siden du sidst har fået noget på den dumme?" Dit direkte og pågående spørgsmål giver et næsten umærkeligt gib i ham, men han svarer helt åbent: "Ja, det er det faktisk. Jeg er ikke så god til at komme i kontakt med piger, som du måske tror. Jeg er ret genert, så jeg har svært ved at tage mod til mig, når endelig jeg har chancen".

"Åh, stakkels dig – og stakkels alle de piger, der går glip af en så vidunderlig pik, som du har at byde på. Vel er du genert, men jeg synes i hvert fald, at du er mægtig sød. Kom, dejlige, unge tyr, nu kan jeg i hvert fald ikke vente længere på din indsats. Kom med ind i min brede seng, der er god plads til fuld udfoldelse, kan jeg love dig.

Du rejser dig hurtigt op, tager et fast greb i hans store, stive pik, og trækker ham målrettet hen mod soveværelset. Uden at sige noget trækker du ham hen til sengen, lægger dig villigt på ryggen, og spreder dine lækre, bløde lår. Hele din smækre krop lyser ham nu vildt fristende lige op i hans unge fjæs. "Kom", hvisker du, "kom og slik mig. Jeg er renvasket". Blidt tager du om hans hoved med begge hænder og fører hans mund og livlige tunge ned mod din velduftende kærlighedsåbning. Du gør altid en dyd af, at være renvasket i sådanne situationer. Nogen har oven i købet en gang sagt, at din kusse smager som blide og venlige drømme.

Uden at sige et ord følger hans hoved med ned mod dit skød. Han begynder blidt at slikke indersiden af dine lår, mens han langsomt med tungen baner sig vej op mod din varme og meget fugtige revne. Hans livlige, søgende tunge glider hen over skamlæberne. Han begynder at slikke op og ned af sprækken. Det er virkelig skønt. Du stønner og presser dine hofter hårdt op mod hans hoved. "Åh, det er så dejligt", hvisker du. "Bliv ved. Mærk med din tunge den lille hårde knop oppe for oven. Det er trylleknappen, der kan gøre mig fuldstændig balstyrisk ved den rette behandling. Du må meget gerne øve dig på den – meget længe. Åh, hvor er du dog lærenem", tilføjer du stønnende, da Johnny omgående følger op på din anmodning og instruktion.

Du ændrer stilling, så hans kraftfulde pik er lige foran dit ansigt, så åbner du munden og begynder at slikke det store, flotte, violette hoved med tungen, før du blidt lukker læberne omkring hovedet og noget af skaftet. Langsomt kører du læberne ned over pikken, mens han fortsætter med at slikke din smægtende kusse. Hans pik smager dejligt af brunst. Den er eventyrlig dejlig at have i munden. Et stort sitrende jernhårdt muskelbundt, som det vil være en fryd at få lov til at skamride det meste af natten.

Gradvist æder du mere og mere af den store pik. Nu kan du mærke, at spidsen er ved at påvirke din drøbel. Den er næsten helt inde i munden. Du kan høre, han stønner højlydt. Det er dig, der styrer situationen. Nu skal han få lov til at nyde det lidt og så skal han til gengæld også få lov til at yde noget bagefter. Du begynder at bevæge dit hoved op og ned, som om dine læber er en blød kusse. Han må føle det sådan, for han stønner af vellyst og fortsætter med at slikke dig på din klitoris. Du mærker ophidselsen stiger inde i dig selv.

Langsomt øger du tempoet, og fører dine læber hurtigere og hurtigere hen over hans hårdtpumpede, unge pik. Med den ene hånd trækker du samtidig forhuden helt frem og helt tilbage og bliver ved i én uendelighed. Det er mere end han kan modstå. Du mærker, at han er ved at komme. Nogle få dråber væske drypper fra pikken, og du slikker omgående hans saft op. Det er NU!! Du ved, at det er præcis nu, han er moden til at plukke og det er nu han skal bruges til at skaffe dig den altopslugende orgasme, du har ventet på hele aftenen. Du klemmer hans pik hårdt nede ved roden, så hans udløsning stoppes. Så lægger du dig på ryggen, spreder benene, og hvisker opfordrende: "Kom så skat, nu skal du på overarbejde. Vis mig, hvad du kan. Knep mig helt til den lyse morgen. Jeg vil mærke din dejlige, store mandepik inde i mig hele natten og helt højt oppe i halsen". Han moser sig med voldsom kraft ind mellem dine lår. Du holder fat i pikken og gnider det store violette pikhoved op og ned ad din hungrende kusse.

Nu tager han selv fat om sin tykke, stive pik, placerer spidsen lige mod din kusse og sprækken mellem dine meget våde skamlæber. Han kigger ned på sit lem og stirrer ophidset på synet af den svulmende pik, der med de udstående blodårer, glinsende glider langsomt ud og ind i din skede. Du fornemmer hver eneste opsvulmet blodåre passere forbi din skedeåbning. Du mærker hvordan kraven på hovedet gnider mod skedevæggen, lige før pikken er ved at smutte ud af dig for atter at blive trykket l-a-a-a-a-angsomt et lille stykke op i dig.

Da pikken nu er halvvejs inde, trækker han sig næsten helt tilbage og skubber den igen langsomt lidt ind. Han bliver ved et stykke tid med at holde pikken tilbage i sin fulde længde. Du kan mærke, hvordan du inderst inde skriger efter at mærke hele dens enorme tykkelse og fulde længde. Han fortsætter med at pirre dig, indtil pikken langt om længe bliver hamret helt dybt i bund inden i dig og det i sin fulde længde. Du gisper efter vejret, da du mærker trykket i dit underliv.

Han begynder nu at støde kraftigt ind og ud, ind, ud, ind, ud. Du støder imod med hofterne, du ved af erfaring, at det er det, der ophidser en mand yderligere. Ganske rigtigt, gradvist øger han hastigheden til et vildt, malende tempo. Han knepper dig vanvittig hurtigt og hårdt. Du kan ligefrem høre den bløde lyd af hans nosser, der banker mod dit mellemkød, mens hans dunkende pik hele tiden glider ind og ud af dig. Du nyder virkelig, at han råknepper dig på den måde. Han er ikke til at køre træt. Han bliver ved og ved og ved med at hamre sit enorme lem i dets fulde længde dybt ind i dit underliv. Det hiver og slider i dine skamlæber og dunker og prikker i din klitoris. De ophidsende fornemmelser og følelser vil slet ingen ende tage. Det her er at få pik af meget høj karat. Det er meget bedre end noget andet, du har oplevet i mange år – og du er ellers ret forvænt med den slags, når du selv skal sige det!

"Åh, dejlige dreng", stønner du. "Hvor er det dog skønt at mærke din pragtfulde store, stive pik inde i mig. Jeg kan mærke dig hele vejen op. Nej, hvor er du god til at kneppe. Åh, jeg nyder det, skønne tyr. Knep mig bare rigtig hårdt. Bliv ved, bliv ved." "Åh", stønner Johnny. "Jeg sprøjter snart, jeg har svært ved at holde mig mere". Lidt desperat bønfalder du ham: "Vent, vent, så er du en skat. Vi skal opleve noget mere sammen, inden det er slut. Hurtigt rækker du en hånd ned og klemmer igen hårdt sammen om pikroden for at stoppe hans eksplosionstrang. Han trækker pikken ud af dig, netop sekundet før han er klar til at skyde. Du drejer ham rundt, så han kommer til at ligge på ryggen. Hans gudepik stritter stift lige op mod loftet, den er glinsende, rød og med blodårer langs siden, der er lige ved at sprænges af ophidselse. Nu sætter du dig oven på hans flade mave og lader en hånd glide ned til din fugtige og glødende kusse. Du begynder stille at gnide på din klitoris. Johnny læner sig frem og iagttager dig. Det synes du er meget ophidsende. Så løfter du din fyldige bagdel og anbringer din varme, indbydende skede ud for han store stive pikhoved. Langsomt sænker du bagdelen ned, mens hans vildt dunkende og jernhårde kærlighedsmuskel glider langt, langt op i dit indre. Du begynder at ride ham, først langsomt og blidt; men hurtigt øger du tempoet efterhånden som din liderlighed vokser. Aldrig nogensinde har du forestillet dig, at du kunne præstere en ridetur på en pik af så enorme dimensioner, i så lang tid som det er tilfældet nu. Du vil have det hele med. Det er bare så vildt ophidsende at få lov til at bestige og betvinge en så ung og viril hingst.

Johnny stønner vildt og griber fat med begge hænder i dine fristende og hoppende bryster. Han klemmer og krammer dem begærligt tilsyneladende helt ude af sig selv. Det er dig der styrer indsatsen igen. Du kan til gengæld også mærke, at det, der kommer om et splitsekund, er helt vanvittigt altopslugende. Oppe i rygsøjlen starter der en bølgende, krampagtig bevægelse, som forplanter sig i en eksplosion ud i din krop. Du vrider dig helt ukontrolleret og stønner din liderlighed langt ud i rummet. Pludselig udstøder du helt uhæmmet et vildt skrig. Det udløses helt dybt nede i din strube, i det øjeblik du kommer i en vanvittig, voldsom orgasme. "Ja, for satan, hvor det skøøønt. Åh, hvor er du stor. Jeg kan ikke mere. Jeg kommer NU, NU, nu, nu, ÅH, JAAAA." Med himmelvendte øjne og et lille suk i struben falder du sammen, meget slap og udmattet.

Langsomt vender du dig om på ryggen. Lynhurtigt er hans pik langt oppe i dig. Han ligger på knæ fatter om din bagdel og løfter dig op, så han rigtigt kan trænge langt op i dig. Nu knepper han dig med en vildskab, du ikke tidligere har mødt hos så ung en mand. De fleste ville være kommet for længst på dette tidspunkt. Så hører du med et hans uartikulerede brøl. Det er som brølet af en kronhjort i brunsttiden. Han banker sin store, hårdt spændte pik op i dig med enorm voldsomhed alt mens den med store og kraftige sprøjt pumper over én million små, varme og livlige sædceller højt op i dig. Han fortsætter med at kneppe dig. Han er helt utroligt udholdende. Det er et ubeskriveligt eventyr, du er midt i. Det her er helt sikkert Johnnys kvittering for en meget hyggelig og givende aften, der nu skal leves fuldt og helt ud. Det utrolige sker. Din ophidselse vokser atter til nye højder. Begæret får atter overtaget hos dig. Det er helt fantastisk. Du knepper op imod ham, pumper dit underliv op og ned mod hans kæmpekølle. Du gør det med lige så voldsom kraft og med lige så voldsomme bevægelser, som han er i stand til at præstere. Resultatet udebliver ikke. "Åh, ja, åh, Johnny, vidunderlige, dejlige dreng, kom nu, sprøjt, sprøjt, sprøjt, kom langt, langt op i mig. Jeg kommer nu, nu, sprøjt, åh, ja sådan sprøjt, ååååh!" Din anden orgasme kommer samtidig med, at han endnu en gang pumper dit varme indre op med endnu nogle millioner af disse små vidunderlige sædceller.

Splat, så ligger I der i din brede seng helt flade og totalt udmattede begge to. Længe ligger I tavse og kæler blidt med hinanden. Så hvisker han ind i dit øre: "Bliver du sur, hvis jeg tager hjem nu?" "Nej skat, bestemt ikke, det var rigtig dejligt. Vil du godt ringe til mig og give mig en chance mere, når du igen trænger til at kneppe?" "Ja", svarer han, mens han ser dig kærligt ind i øjnene. "Jeg har virkelig lyst til at kneppe med dig igen. Jeg er sikker på, at du og din pc får brug for den rette tekniske bistand rigtig mange gange i den kommende tid".

***

’Ah skønt. Tak, Thomas, for to pragtfulde orgasmer. Jeg sover allerede. Godnat!’, spandt du kælent ind i telefonen, da historien var slut. Thomas hviskede: ’Rart at det virkede atter en gang. Godnat, min ven, og sov godt!’ Så blev telefonen afbrudt. Tilbage i sengen lå der en 56-årig totalt udmattet, enlig kvinde på et pjaskvådt lagen. Hun sov allerede tungt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 236 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.