Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min mor var en almindelig mor, min far døde da jeg var fyldt 50, jeg var blevet sent gift (2 gang) fik så en flok unger, min mor kom meget og var hos os og nød sine børnebørn. Den dag jeg vil fortælle om, var en tidlig morgen, jeg hørte nogen støj fra oppe fra, tænkte at der var noget galt med en af ungerne og hoppede ud af sengen med en god morgenrejsning, gik efter hvor jeg mente støjen kom fra, lukkede badeværelsesdøren op og så kiggede jeg lige ind i en bar numse.

Jeg syntes ik jeg se på numsen hvem af mine unger det var, min i hvert fald var det ik min søn, MOR, PLUDSELIG vrikkede numsen kælent, der hvor hun stod lænet ind over toilettet, morgenrejsningen blev større, jeg har aldrig tidligere set min mor sådan, der har aldrig været en antydning af sex på nogen måde, MEN den godt behårede fisse strittede lige ud  mod mig der hvor hun stod på let skrævende ben.

Mange tanker fløj gennem mit hoved, skulle jeg liste af, men hun har jo levet i over 80 år med hendes gener og dem har jeg jo arvet, så jeg følte mig draget.

Pikken forlangte simpelthen FISSE her og nu, min kone og 4 børn var i værelserne rundt om toilettet, men dem tænkte jeg ikke på andet end jeg ikke skulle lave støj, og hvad pokker, jeg kunne vel godt glæde en gammel kone og samtidig glæde mig selv og komme af med min morgen liderlighed.

Jeg gik de 3 meter frem greb fat om pikken kørte den et par gange op og ned gennem fisserevnen, skubbede så til, UMMmmmmmm hviskede hun, jeg kørte nu pikken langsomt frem og tilbage i den godt fedtede fisse som jeg jo var kommet ud af for godt 50 år siden, hold da kæft hvor var den lækker, den havde ikke været brugt i ca. 10 år, siden min far var død, men liderlig var hun, UMMMMMM brummede hun igen og jeg tog fat i hofterne og med lange seje tag kørte jeg mine 18 cm frem og tilbage, jeg kunne mærke kramperne i fissen, benene på min mor blev bløde, jeg tog bedre fat i hofterne for at holde hende oppe, hovedet var faldet helt ned på toiletlåget, HOLD DA KÆFT nogle muskler hun havde i fissen, det havde jeg ikke prøvet før at fissekanalen kunne give sådan en malkemasage, selvom jeg stod helt stille og bare hold hende i hofterne, så krampede fissen helt vildt, der gik ikke mange sekunder så sprøjtede pikken hele sin ladning ud.

Det havde ikke taget mange minutter hele akten, jeg trak pikken ud af min mor med et svup, vippede den over i vasken fik lige vasket pikken hurtigt, min mor stod der stadig med måsen lige i vejret på skrævende ben, med spermen dryppende ud af fisserevnen og hoved og skuldre og hoved lå stadig på toiletlåget, armene hængte ned MMMMMMMMMM brummede hun og et spagt -tak min søn-  jeg luskede ind i sengen til min kone igen.

Jeg puttede mig ind til konen med nogle gevaldige tanker, morgenliderligheden havde jeg jo fået taget, men da konen lidt efter begyndte at vågne, fik jeg et stort morgenknuss og hun sagde! HVAD har du gjort ved morgenrejsningen, jeg sagde, den afleverede jeg på toilettet, hun skulle bare vide hvordan.

Vi stod op, min mor havde lavet morgenmad til os, hun lod som ingenting var hændt, alt var normalt, næsten.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 87 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.