Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Inden jeg blev gift for ca 15 år siden, havde jeg et forhold til min kærestes mor som på det tidspunkt havde været enke i en 5 års tid. Vi kom ofte i huset til mad og da vi kun havde adgang til fælles faciliteter der hvor vi boede, spiste vi også ofte og fik vasket tøj.

Jeg kunne godt mærke at ”sviger” var glad for mig og vi havde det også rart sammen. Hun var en meget åbenhjertig dame og der var ikke noget man ikke kunne tale om. Hun havde bl.a. den vane, at når vi skulle komme eller hente hente til tur i teater eller andet, så rendte hun altid rundt i bluse og trusser eller bare BH som om hun ikke kunne få gjort sig færdig til tiden. Men hun var en dejlig buttet kvinde med dejlige bryster og en bred bagdel. Hun vidste godt jeg kunne li at se hende sådan og hun smilede altid skælmsk til mig. En dag hvor jeg gik ind alene hvor min kæreste sad og ventede i bilen, så stod hun der bare i trusser som sædvanlig. Jeg gav hende et klap på ballerne og sagde hun skulle skynde sig, så langede hun bare en hånd ud og klemte mig i skridtet og sagde der var vist noget at komme efter.
På et tidpunkt begyndte jeg at få skiftende arbejdstider og tog så over til ”sviger” for at få kaffe og hyggesnak. Hun var begyndt at lave lidt gymnastik sagde hun en dag, for hun ville gerne være lidt slankere om maven. Nu skal du se sagde hun så og så lagde hun sig på ryggen og begyndte at løfte benene. Det gik ikke så godt, hun pustede og stønne men kunne ikke fåe dem ret højt op. Jeg satte mig på gulvet ved siden af hende og sagde hun skulle bruge mavemusklerne i stedet for ryggen. Så lagde jeg en hånd på hendes mave og sagde hun skulle løfte benene. Der var ikke mange muskler der, så jeg foreslog jeg hjalp med at løfte hendes ben. Hun havde en sommerkjole på og selvfølgelig gled kjolen op og blottede et par trusser med lidt vådt i skridtet og en stor dusk og lidt af en skamlæbe der stak ud for de var lidt smalle i skridtet.

Det kan nok være jeg begyndte at blive stiv, men hun sagde at jeg skulle prøve at løfte dem højere op. Jeg rykkede hen mellem hendes ben og løftede op i dem og så var der ellers udsigt. Hun lå bare og stønnede af anstrengelserne og sikkert også af noget andet. Av sagde hun så, jeg har fået lidt ond i ryggen, går lige ind i soveværelset og ser om der er noget. Jeg sad lidt og ventede, men hun kom ikke tilbage så jeg gik bagefter. Og der stod hun så foran et højt spejl med kjolen trukket op over brysterne og trusserne nede om numsen. Kan du se noget spurgte spurgte hun og trak mere ned i trusserne. Så kunne jeg ikke holde mig mere, jeg stak en hånd ned i trusserne, kælede med hende dejlige baller og sagde hun var dejlig. Så stønnede hun bare højt og jeg trak hendes trusser af hende og lod min hånd gå mellem hendes ben og kælede for en nu meget våd dusk. Åh sagde hun vil du ikke nok kneppe mig bagfra og det skulle hun ikke spørge om 2 gange. Mine bukser kom af og jeg fik hende bukket frem over sengekanten og pressede min godt stive pik op i hendes kusse. Hun fik en god kneppetur mens jeg holdt om hendes hofter og nød hendes bryster der gyngede lystigt i takt til den højlydte smasken af hendes kusse og klaskende baller. Hun kom snart i et hyl og jeg kørte hurtigt og hårdt i hende så kom jeg også med en stor ladning i hende.

Hun var enormt dejlig et elske med og vi gjorde nogle flere gange i løbet at den tid jeg var kæreste med hendes datter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 171 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.