BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

ANNO 2002

 

SEX I DAG?

Vi mødtes som så mange mødes, på Dating, i foråret, vi skrev sammen nogle gange, vi snakkede i telefon, og endelig oprandt dagen. Vi mødtes på Jensens Bøfhus i Århus, dvs., jeg var tidligt på den, var gået lidt derfra og kikkede på at gågaden blev ombygget, pludselig rundede hun gadehjørnet, der var overhovedet ingen tvivl, det var HENDE, auraen lyste omkring HENDE, hun var bare KVINDEN over alle KVINDER. Jeg have kun set to billeder af HENDE og de lignede slet ikke den samme kvinde, men nu stod HUN over for mig, goddag, et forsigtigt knus og så ind i varmen. Jeg kan slet ikke huske hvad vi fik at spise.

 

Snakken gik og vi sluttede med capetineo. Jeg regnede så med at jeg skulle kører hjem, der var en god times kørsel, men hun ville gerne give kaffe hjemme hos HENDE, og jeg tænkte lækkert så skal jeg ikke kører hjem i aften men sådan gik det ikke, men vi snakkede godt sammen om mange ting, jeg følte mig rigtigt velkommen, men HENDES aura havde lagt sig omkring HENDE, det var som et panser jeg ikke fysisk kunne trænge igennem, men jeg har det nu også bedst 0 sex første gang vi mødes, jeg regnede og håbede på at det så kom i løbet af få dage. Jeg kørte glad hjem forventningsfuld, VAR HUN godt nok mere end jeg kunne klare?? HUN var som en Champagne der lige var åbnet, meget sprudlende, ville det slå mig ihjel?? pyt, så døde jeg glad men det kunne da godt vente nogle år endnu. Det gik ikke som jeg håbede, jeg var forelsket, men det var hun ikke, jeg blev skrottet, så på igen Dating.

 

Der kom inden for en uge en anden kvinde som jeg så fik et dejligt behageligt forhold til, hun var 7 år ældre end mig, men bestemt ikke tabt bag af en vogn, jeg fik en masse dejlig sex og nød det, jeg besøgte hende to gange, 14 dage hver gang, hun bor i Spanien. Hun ville gerne ha at jeg boede fast hos hende, i begyndelsen syntes jeg det var dejligt, men anden gang jeg besøgte hende, det var anderledes, og jeg fik mange negative tanker, kunne jeg være så meget væk fra Danmark, mine børn, familie, venner. NEJ da jeg kom hjem anden gang forsøgte jeg at sætte et brev sammen til hende og gøre det forbi, men kunne ikke finde ordene.

 

Men pludselig kom der en e-mail fra HENDE Århuspigen, vi aftalte at vi skulle mødes, det var sommer og varmt, jeg var hos HENDE ved 15 tiden, hun forslog at vi kørte til Århusbugten og nød det varme vejr, vi gik der hånd i hånd, snakken gik også vi satte os i sandet og pludselig var vi i en tæt omfavnelse, jeg kunne slet ikke løsrive mig, jeg havde ikke været så forelsket i mange år. Nå men vi kørte hjem til HENDE og fik aftensmad, delte en flaske rødvin eller to og så kunne jeg jo ingen steder kører og skulle overnatte hos HENDE, men jeg havde moralske skrupler, jeg plejer at afslutte et forhold inden jeg starter et nyt. Jeg havde forklaret mig med hensyn til min morale og utroskab, så da det var sengetid, kravlede vi af tøjet, gik i bad, og så i seng tæt omslyngede, nød nærheden og nussede, rimeligt anstændigt.

 

Vi vågnede næste morgen, og der kunne jeg ikke skjule min lyst til HENDE vi fik en morgen kæletur, hvor jeg stadig ikke ville være utro , men det var jeg heller ikke rigtigt, men jeg kyssede HENDES lækre bryster, bed i vorterne, slikkede navlen og pludselig lå jeg og slikkede HENDES herlige elskovsgrotte, for fanden da hvor var jeg liderlig og HUN saftede bare helt vildt, jeg slubrede safterne i mig, det var den skønneste nektar, ja da vi var rimeligt mættede der førte jeg mit paringsorgan hen til hvor den hørte hjemme, trykkede til og den forsvandt i den skønneste elskovsgrotte jeg havde prøvet i flere år, jeg kom til besindelse, jeg ville ha klare linier, UTROSKAB nej fandeme nej, jeg trak mig ud, selvom det var utroligt svært. Utroskab var årsagen til at jeg blev skilt fra mine børns mor, MEN det var IKKE MIG der var det.

 

Jeg kørte hjem, skrev til min kæreste at vi ikke var par mere, det blev hun ked af at hører, men jeg havde forklaret mig om følelser og med at være væk fra DK, sådan måtte det blive, selvom hun var forbandet god til oralsex, men sex er jo ikke alting, men måske kun 99 % af alting *SS*.

 

Jeg smuttede efter nogle dage til Århus igen, det var stadig varmt, og vi ville ha en aftendukkert i Århusbugten, vi havde badetøj med, men da vi kom til stranden var der kun få mennesker der, et par unge mænd var på vej ud i bølgerne helt nøgne og jeg forslog at vi jo kunne gøre ligesådan, og HUN sagde at det havde hun da også i sinde. Vi hoppede i, svømmede lidt rundt og mødtes i et kys, hun er lidt mindre end mig, HUN hoppede op og slog benene omkring mig, jeg fik en enorm rejsning som HUN ikke kunne undgå at mærke, hun satte hånden ned og vupti, så var rejsningen væk, dvs. at jeg havde ingenting der dinglede, den var bare puttet hen hvor den hørte hjemme, det var enormt frækt, jeg havde ikke for 5 minutter siden drømt om at jeg nogensinde skulle sexe andre steder end i en seng, MEN HUN kunne bare det der, det var lækkert og ENORMT frækt, hun roterede og bevægede sig herligt, der var andre der badede, men det var nok 25 m. væk, ind i mellem gik der nogen forbi inde på stranden 10 m. væk, men de kunne ikke se hvad vi havde gang i under vandet, tiden stod stille for mig, HUN lænede sig tilbage men hang stadig på mit lem, med benene krydsede omkring mine hofter, HUN var sku Danmarks dejligste kvinde, lige min drømmekvinde. Alting har en ende, jeg fik ingen udløsning, men en gang dejlig fræk erotik, lige kvinde for mig.

 

Vi kom hjem til HENDE og så nød vi hinanden i HENDES seng, jeg slikkede hendes safter i mig, det var lige så jeg glinsede over hele ansigtet, igen gik jeg over grænsen, jeg nyder at slikke en kvinde, men har altid holdt mig til elskovssprækken, men HUN var så lækker at, ja jeg slikkede hende også helt omme i det bagerste hul, der har jeg aldrig rigtigt været, men nu var der pludselig ingen grænse for hvad jeg havde lyst til, hun smagte bare SÅ dejligt, ingen bismag af nogen art, bare smagen af lækker saftig sexet kvinde.

 

Jeg var forelsket, og som man siger, Kærlighed gør blind, så jeg følte mig frem, følelserne sad udvendigt, vi tog på sommerferie i 3 uger sammen, hvor vi badede og nød hinanden, en rigtig sommerforelskelse, det er mange år siden jeg har fået sædsækken tømt så grundigt, vi opførte os som to teenagere men det er vi er 40 år for gamle til at være, vi er begge sidst i halvtredserne. Sex er sundt og sjovt, min erfaring er at det bliver bedre MEGET bedre med årene.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.