Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

SÅ er handymanden på spil igen, havde helt glemt at skrive om mine oplevelser, MEN her er en helt frisk St. Bededags ferieberetning 2008.

Jeg var på besøg hos min fætter og hans kone, i påsken, de var ved at renovere et ældre hus de lige havde købt, men fætteren var væltet på knallerten og kommet til skade så han ikke kunne lave det han var begyndt på, nemlig udnyttelse af loftet, men han var da langt i projektet, han kunne dog passe sit job som indkøber i et byggemarked. Jeg lovede at komme og hjælpe, fik samtidig at vide at sønnen kom hjem til en forlænget Bededagsferie.

Jeg fortsatte hvor fætteren var stoppet, der gik nogle dage så pludselig mandag eftermiddag var der en der kom brasende og sagde Heiiii, det var sønnen der kom op af stigen, vi snakkede lidt om hvad han lavede, han er Soldat og havde været udsendt et par gange.

Nå vi fik slæbt en masse gipsplader op og fik dem sat op, fortsatte tirsdag og det var bare varmt, så jeg der er naturist og ellers arbejder i så lidt som muligt, men ville ikke genere den unge mand, men pludselig siger han at han var totalt våd af sved, om jeg havde noget imod at han smed lidt af sit tøj, OK, jeg sagde at jeg også ville ha de svedige klude af, så jeg smed så jeg kun var i underbukser og handymands forklæde.

Han var en flot sportstrænet mand, vi baksede lidt mere med plader, han var kommet til samme erkendelse som jeg, bukserne klaskede til benene på ham og nu var han også i underbukser, Bjørn Borg , uha uha så moderne. Vi snakkede og grinte og arbejdede og vi kunne jo ikke undgå at røre ved hinanden, da vi jo skulle sætte de plader op, en holdt pladen medens den anden skruede skruerne i. Vi kom da også til at snakke om piger om han havde kæreste, men det havde han pt. Ikke, da det var skidt for et forhold når han var væk flere måneder af gangen, jeg kunne ik lade være med at spørge om når de var ude om de gik på bordel eller hvad, men han fortalte at det gjorde han ikke, men han hyggede sig med kammeraterne og de havde somme tider sex, der var jo også kvindelige soldater i lejrene, men dem havde han ikke haft så meget held med, han stod og holdt en plade helt nede på skråvæggen, jeg ku ik lade være at gi ham et klask i numsen, og jeg sagde UNDSKYLD, jeg skal jo ik slå dig når du går og hjælper mig og aede ham så medens jeg sagde det, han vrikkede med numsen og pludselig var plader plader og sex sex og hvordan det gik til ved jeg egentligt ikke helt, men pludselig stod jeg og bankede pikken i røven på den unge mand, det var næsten lige så godt som kvindes fisse, da jeg havde pumpet et stykke tid, spurgte om jeg ikke måtte få hans pik i røven, jow jow da, og så var det mig der måtte bukke mig hen over bygningsrundsaven.

Det var dog en utrolig fornemmelse at få pikken op i numsen, at jeg der er snart 60 havde fravalgt dette i så mange år, jeg prøvede det da jeg var ca. 14 med to andre drenge i samme alder, men der var det ik noget jeg fortsatte med, MEN FOR POKKER DA, han trykkede pikken langsomt ind i røvfissen på mig det kriblede lækkert, så kørte han ganske langsomt frem og tilbage, han holdt godt fast i hofterne på mig, UUMMMMM det var bare herligt og pludselig havde han hånden om pikken på mig samtidig, JAMMEN DOG, han kunne noget den unge mand som jeg aldrig i min vildeste fantasi havde forestillet mig, han pumpede og pumpede i røven på mig og samtidig spillede han min pik som var så stiv at den var lige ved at flække, SÅ kom han i et BRØL og det var SÅ frækt at jeg spermede helt vildt.

Vi gik ned og tog et bad, snakkede lidt om det skete, men han sagde at det var jo en af måderne at komme af med spændinger og erotiske tanker. Og fordi man havde sex med en anden mand var jo ik ensbetydende med, forelskelse, det var jo bare trykket der skulle tages, man kan da stadig ha noget sammen med en kvinde, MEN for dælen da, her åbnede der sig en ny verden for mig, og sig så ik at de unge ik kan lære de gamle noget, men nu glæder jeg mig da til i dag, der skal vi nemlig ha de sidste plader sat op.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.