Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie handler om en episode her i sommer hvor der skete noget jeg aldrig troede jeg skulle opleve. mine naboer er et ældre ægtepar sidst i tresserne, jeg selv er 48. vi har normalt ikke så meget med hinanden, men hilser når vi lige mødes ved havelågen eller er ude på lidt havearbejde. I tiden op til denne episode lagde jeg godt mærke til at hun smilede mere til mig når vi mødtes og hun havde det med at bukke sig ned med rumpen mod mig og rode med planterne når jeg var i nærheden og kunnne se hende. Hun er en pæn rimelig slank kvinde med små bryster og med en dejlig indbydende flot bagdel og slanke lår. Man kunne tydeligt se hendes venusbjerg når hun bukkede sig og hendes shorts blev stramme. og så sker der jo noget i ens bukser ved det syn.
Så en dag mødte jeg hendes mand ved deres havelåge hvor jeg også var ude og lave lidt oprydning i haven. Mens vi stod og talte om vind og vejr, gik konen inde i haven og smilede til mig og ind imellem bukkede hun sig frækt og lænede sig ind over lågen så der var fri udsigt ned i blusen til brysterne, for hun havde ikke BH på. På et tidspunkt spurgte han så om jeg ikke ville med indenfor og få et glas vin eller en øl. Det skulle han ikke sige 2 gange og jeg fulgte så med dem indenfor.
Konen og jeg satte os i deres sofa og manden kom med noget kold hvidvin til os og han satte sig ved siden af hende så hun sad mellem os.
Vi hyggede og snakkede lidt og stemmningen blev jo bedre med vinen og så sagde konen hun syntes det var sjovt at manden og jeg begge hedder Niels og at vi var lige søde begge 2. Så gav hun mig et kram og så fik jeg også et dybt kys. Manden sad og smilede af det, så det var klart noget de havde talt om og han fik listet en hånd op under hendes bluse og legede med hendes bryster mens vi kyssede. Hun har dejlige bryster syns du ikke spurgte han og de behøver ikke BH og hendes baller er også dejlige. Jo de er dejlige små struttende bryster lige til at lege med.
Jeg var blevet godt stiv nu og fik lagt hånden ned mellem hendes ben begyndte at gnide hende i skridtet. Så var hun solgt og begyndte at stønne højt og lagde sig bagover i sofaen. Du skal trække hendes bukser af sagde han, det tænder hende vildt meget og det gjorde jeg så. Og det var vist kun i haven hun brugte saksen, for sjældent har jeg set så stor en dusk, op ad maven og ud på lårene, men hun var drivvåd mellem benene så jeg kørte på hendes klitoris og oppe i skeden med et par fingre mens manden fulgte med i det hele.Manden sagde så lidt efter hun skulle lægge sig på knæene i sofaen så vi kunne lege med hendes kusse. Jeg skal love for der var udsigt til en dejlig bagdel og en gråhåret "have" der mindede om et vildnis med en godt våd kusse i midten. Hun strittede liderligt med rumpen godt bagud så vi havde god adgang til hendes kusse og så kunne jeg ikke holde mig mere. Jeg fik hevet mine bukser af og hun greb med det samme om min stive pik og manden kom også af med bukserne så vi begge sad med stiv pik og legede med hende.
Skal han kneppe dig spurgte han så konen?..ja ja knep mig søde Niels sagde hun straks. Jeg kom om bag hende og stak min pik og i hende med det samme, hun var dejlig stram og klemte lækkert om den mens jeg holdt om hendes skønne baller. Hun jamrede og stønnede så det var en lyst, hun var blevet godt liderlig nu, så jeg tog chancen og pressede en finger op i hendes bagerste hul og det fik hende bare til at presse rumpen mere bagud i takt med jeg kneppede. så kunne manden ikke styre sig mere og han satte sig på sofaen så han kunne stikke pikken i munden på hende. Det var virkeligt frækt og liderligt at se hende få hans pik i munden mens jeg tog hende bagfra. Det varede ikke længe før han sprøjtede og så kunne jeg heller klare synet mere så jeg kørte hurtigt og hårdt i hende og hun kom i nogle kraftige ryk og så kom jeg bagefter. Vi måtte lige sidde og puste lidt i sofaen og det var godt der var mere vin til at slukke efter med. Jeg fik mange kram af hende og de sagde pænt farvel og håbede jeg ville kigge indenfor igen. Det sker jo nok efter ferien.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 82 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.