Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Handymanden arbejder, laver loft hos fætteren i deres ny indkøbte hus, i går havde jeg en god gang sex med sønnen, og mig, der aldrig havde troet at sådan noget bøsseri kunne overgå mig, men det skete og jeg vil virkelig ikke skrue tiden tilbage, skøn oplevelse. (se bi/homo)

I dag her to dage før St. Bededag 2008, kører jeg over og fortsætte med at lave det aftalte, jeg ved ik om jeg håbede på mere sex med sønnen, jeg var vel egentligt mættet for nogle dage. Medens jeg går og arbejder kommer sønnen og vi hjælpes ad med at sætte plader op, det går fint indtil hobbykniven smutter ind i hans fingre som begynder at bløde voldsomt. Vi ringer efter hans mor, min fætters kone, hun er sygeplejerske og har jo første strejkedag i dag, så hun gik hjemme, i stedet for at være på barrikaderne, men hun kom og kiggede på fingeren, satte forbinding på, men knægten var uarbejdsdygtig og kører hjem.

SEX I DAG?

Så sagde Bente, nu kunne hun jo hjælpe i stedet for sønnen og OK med mig, nu skulle jeg nok selv skære pladerne så der ikke kom flere til skade. Vi gik så der en times tid, og drønvarmt var der, og jeg siger så at jeg er nødt til at ha det svedige tøj af, og fortæller, i går gik vi i kun underbukser og arbejdede da der jo også var varmt, hun svedte også gevaldigt, det var lige så håret var klasket sammen, så vi fik smidt så vi bare gik i undertøj og jeg med handy mands forklædet, der havde jeg jo lommerne til målebånd og skruer, Jeg kom til at kigge på Bente hun er jo en dejlig kvinde 58 år og rimeligt velholdt, Jeg siger til hende at hvis hun ikke havde været i forhold, så ville jeg ha stået i køen af bejlere til hende. Hun blev klædeligt rød i kinderne selvom det næsten umuligt i den varme, Nå vi fik den sidste plade op og hun siger: Nu trænger vi til et bad.

Bente tager mig i hånden og trækker mig med hen til stigen og vi kravler ned, hun smiler og siger: KOM. Vi går ud i badeværelset, får tændt bruseren og går sammen derind, jeg sæber hende godt og grundigt ind selvfølgelig får bryster og fisse en ekstra tur, og så fik hun sæben og begynder at nusse rundt på mig, opdager at pikken strittet det bedste den har lært, jeg får en god gang oral LÆKKERT, men lige inden jeg spermer hende i munden stopper hun og siger: læg dig på gulvet, jeg lægger mig på ryggen, der var da heldigvis varme i gulvet, hun sætter sig ned over pikken, lige så langsomt, hold da helt op hvor er hun saftig, fissesaften drypper ud af hende, det svupper bare rigtigt lækkert, og det dufter virkelig af erotik. Jeg tar hendes store hængebryster i hænderne nulre vorterne, så de bliver store og stive, Bente vipper lige så stille frem og tilbage.

PLUDSELIG kommer min fætter ind af badeværelsesdøren: HVA FAN SKER HER, siger han meget højt, han virker lige så overrasket som os, men han er bare hurtig og siger: NEJ i må IKKE stoppe og hurtigt er han ude af klæderne, pikken stritter allerede på ham, jeg har mistænkt ham for at ha stået og luret, men han falder på knæ bag Bente, imellem vores ben, og så styrer han sin voldsomt store pik ind, ja det troede jeg også i numsen på hende, men NEJ ind i fissen hvor jeg ellers havde taget plads, sjov fornemmelse at mærke en andens pik glide sammen med min i sådan en dejlig svuppende fisse, som pludselig blev meget stram og WUPTI så knæpper vi hans kone, begge to i fissen, DET VAR ALTSÅ KANON lækkert, og for dælen da hun hylede af velvære, nu var der ikke mere små lækre vippende hofter, NU var der knald på pikkene gik som stempler med turbo, der gik mange splitsekunder så spermede jeg bare helt vildt, ja det føltes som om der var mindst 1 liter, men hvis Bente havde haft en sprøjtorgasme samtidig med at vi spermede i hende, ja det hele rendte jo ned over mig,

SÅDAN sagde min fætter og jeg siger at NU trænger jeg virkelig til en øl, og han stak armen ud af døren og havde en 6 stk. Tuborg med ind igen, så vi trak splitten og tyllede håndbajeren ned i store slurke, og fik den næste åbnet, den sad vi så og nød, der på det varme badeværelsesgulv.

Ja men nu er jeg jo færdig med den del af projektet jeg havde lovet, men som min fætter sidder og siger, vi må jo finde på noget mere du kan komme og hjælpe med  hi hi hi.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 71 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.