BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Virkelighed eller ønsketænkning (fantasi) ? ? ? ? ? ? ?

Måske lidt omskrevet sandhed MEN, Jeg er en mand midt i 40 og er blevet skilt for 5 år siden, har haft en kræftsygdom som yngre hvor jeg blev den i familien der blev taget hensyn til /forkælet, som jeg nok har taget skade af, for jeg udnytter faktisk min familie/venner hvor jeg lever på nas, sådan da.

SEX I DAG?

Jeg er uddannet bygningshåndværker og er dermed blevet familiens Handyman, jeg har tag over hovedet, får vasket og mad hver dag og bliver rigtigt forkælet, i disse tider hvor mange er singler og mangler en handyman, ja så går jeg på omgang hos venner og familie, ja det er lige før jeg ikke behøver nogen kalender eller egen lejlighed for familie/venner aftaler selv hvordan, jeg sætter så bare nogle ca. tider på, sådan går tiden bare smadder godt, jeg får min førtidspension og lidt lommepenge for udført arbejde og lever sorgløst.

Men sådan kan man jo ikke leve vil nogen sige og hvorfor ikke? Sidst var jeg hos en kusine, Karen der er sidst i 60, måske har hun et par dusin kilo for meget, men hun er jo et menneske og familiemedlem og jeg skal da ikke tænke på om hun er sild eller slasket, men et dejligt menneske er hun.

Jeg skulle lave nyt badeværelse i kælderen, det gik fint, for installationerne var der jo i forvejen, ud med badekarret og op med fliserne, blank poleret marmor som måske nok er lidt upraktiske med hensyn til indtørret vand (kalkpletter), men så må man jo lige tørre det over når man har bruset, det tager kun lige et øjeblik hvis man husker det hver dag.

Vi havde haft mange sjove timer med skitserne og på byggemarkedet, hvor jeg foreslog at brusekabinen skulle være med klart glas, sådan at det ikke sprøjtede over det hele og at hun jo så kunne stå under brusen og gøre sig dejlig medens hendes elsker kunne sidde på tønden med en drink og nyde hendes dans under de varme stråler. Hun sagde stammende, at hun da ingen elsker havde haft i mange år.

Nå men badeværelset blev færdig og jeg spurgte sådan i spøg om vi ikke lige skulle indvie nyskabelsen og gav Karen et knus, og begyndte at knappe hendes bluse op, det gav et gevaldigt sæt i hende, for jeg er jo hendes fætter og sådan gør man jo ikke i familien, vi kommer fra det Vestjyske og dermed Missionske (Hvide Sande) så vi er jo ærbare, men jeg spurgte om jeg ikke skulle ha lidt ekstra belønning da resultatet jo efter hendes udsagn var blevet bedre end hun havde turdet håbe, så lidt sidegevinst kunne der vel blive til, hun slappede af og jeg snuppede trøjen, hun var allerede begyndt at vugge i hofterne, vupti og hun stod dejlig nøgen med alle sine lækre deller.

Jeg gav hende et klap i numsen, hun smuttede ind i brusekabinen og forsøgte at finde ud af den nye termostat, hun kaldte på mig og jeg måtte igen yde assistance ind og vise hvordan indstillingen skulle være, men jeg havde ikke forudset at hun fyldte så meget at døren var spærret og jeg ikke lige kunne komme ud så da hun åbnede for vandet fik jeg bad med tøjet på, Karen skraldergrinede og hjalp mig det våde tøj af og hun sagde at jeg jo nu lige så godt kunne gå med i bad og indvie det nye baderum med maner.

Så blev der vasket, fantasien havde ingen grænser, det er længe siden mine kønsdele er blevet vasket så grundigt og resultatet udeblev da heller ikke, jeg fik en mega rejsning som hun nød meget, tror jeg da, vi lukkede for vandet og sank sammen på gulvet hev en flok badelagner ned for at ligge lidt blødt på det varme gulv, og jeg blev slikket til den store guldmedalje. Utroligt at en sådan missionsk Quinde der var organist i kirken i hele sit liv, havde et sådant håndelag for sex, jeg var målløs og havde ikke tidligere oplevet at nogen kunne få så meget af min pik så langt ned i halsen det var en enorm dejlig fornemmelse når den smuttede forbi drøbelen, som en ekstra klemme ring. Jeg stoppede hende inden jeg fik udløsning og dermed var færdig som aktør, fik hende vendt så jeg kunne smage på hendes elskovssafter, jeg fik et hår i munden og sagde at det duede da ikke og nu skulle vi ha det fjernet, så skamlæberne kunne rigtigt nydes.

Jeg fandt mit barbergrej frem og lidt efter var pelsen væk, der blev dog en lille trimmet tot som altankasse, jeg tørrede efter med en fugtig vaskeklud og et tørt håndklæde, men lige meget hvor meget jeg tørrede så var der stadig fugtigt, og jeg masserede hende godt og dybt, hun lå og stønnede, ja sådan en Quinde på næsten 70 år var pludselig i sit indre 50 år yngre og for fanden da hvor var hun tændt, hun fik med tre fingre en god gang indvendig massage, elskovsgrotten saftede så det rendte ud af hende som om det var Niagara vandfaldet, hun brummede gevaldigt og pludselig sprøjtede fissen et stråle en ½ meter op i luften et par ordentlige strint og hun vred sig i bare orgasme rus, jeg masserede videre selvom musklerne i skeden næsten maste mine fingre.

Jeg satte tungen på klitoris, den smagte enormt lækkert jeg masserede videre indvendig kunne mærke at hele grotten blev ru som et vaskebræt og pludselig sprøjtede hun igen, op i ansigtet på mig, jeg lappede safterne i mig, ren nektar, det var en af de helt store belønninger, hun var næsten besvimet.

Karen vendte sig med besvær om og stod på hænder og knæ, hun forlangte at få PIK NU, og jeg satte spidsen til den nybarberede elskovsåbning og stødte til, for pokker hvor var hun stram, lige så stram som en på 20 år, så vidt jeg husker. Jeg stod på mine ømme knæ og trak mig ud, fik et badelagen lagt sammen og under også hendes knæ og så satte jeg igen pikken mod hendes lækre fissen, men pludselig vred hun sig lidt og vupti så var spidsen ved anus, det havde jeg aldrig prøvet og jeg tænkte, skidt, jeg er jo i baderummet og sådan en kan jo vaskes, jeg snuppede noget krem der stod på hylden og smurte en masse på både pik og anus, jeg pressede, langsomt gav hendes stjerne efter. Jeg havde mistet min jomfru dom hvad anal sex angår, det var dejligt at kører lige så langsomt frem og tilbage. Der gik ikke mange stød, så ofrede jeg den opsparede sperm dybt i hendes dejlig fede røv. Meeennnnnn det lugter nu ikke så godt, mensom sagt, sådan en kan jo vaskes.

Vi fik sveden vasket af, i badekåberne og satte os i køkkenet delte 2 øl og fik snakket det skete igennem, vi havde begge nyt det og der er jo ingen grund til at fortælle nogen om det, så bliver ingen forarget, ja mine venner vil jeg da ikke fortælle at jeg har bollet en 25 år ældre kusine og hun vil jo heller ikke miste det image hun har, som en god kristen Quinde.

Men jeg skulle jo videre nu hvor badeværelset er færdigt, jeg skulle til hendes søster, der var det galt med isolering og vinduer, hun har en stor sort Schæfer han hund. MEN det bliver en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.