Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er en sand historie - Jeg var 15 år, og ret muskuløs efter andres mening. En aften, da jeg kom hjem efter basketball, var jeg alene hjemme. Mine forældre var til fest, og min 16-årige søster var ikke hjemme. Jeg tog mig et hurtigt bad og trak så i nogle underbukser.

Jeg gik ud i køkkenet, satte noget høj musik på, og begyndte så at lave mad. En omgang spaghetti med kødsovs. Jeg dansede lidt rundt, imens lugten af mad stille bredte sig. Da guitarsoloen kom, spillede jeg allerede luftguitar - da min søster så stoppede musikken.. Hun så på mig med et smil på læberne.

Da jeg kom op på benene igen, sagde hun: "Nå nå, du er vist glad for at se mig?" imens hun nikkede mod min pik. Jeg så ned og bemærkede, at jeg havde fået rejsning. Ikke af nogen speciel grund - det er bare det typiske pubertets-pis.

Min søster er ca. 10 cm lavere end mig, mørk-håret, brune-øjne, slank, veludviklede (store) bryster, og en lille stram røv. Hun gav mig et kram og kyssede mig - som normalt. Men så førte hun hånden ned i mine underbukser. Jeg fik et chok. Blev bare stående. "WOW! Sikke stor du er blevet!" gispede hun med en fryd af overraskelse i stemmen. Hun begyndte at spille den af på mig. Langsomt slikkede hun ned over min brystkasse, for til sidst at nå til min pik.

Hun tog den i munden og suttede løs. HELT til roden, så hun nærmest fik den i halsen. Jeg var målløs over, hvor god min søster var. Hun tirrede pik-hovedet med sin tunge, og suttede så i bund igen. Til sidst kunne jeg ikke holde mig mere. Jeg sprøjtede en ladning sæd i munden på hende. Hun slog øjnene op i overraskelse, men smilte så. Hun legede lidt med min varme sæd i munden, hvorefter hun til sidst slugte det.

Hun rejste sig op, men så at min pik stadig var stiv. "Du er rigtig nok liderlig, hva' brormand," sagde hun, imens hun løftede op i sin sorte kjole. Hun lagde hænderne på køkkenbordet og strittede med numsen. "Kom nu! Jeg skal da også have noget?" sagde hun og grinte. En masse tanker gik igennem mit hoved. Det var vel egentligt forkert at kneppe sin egen søster.. men på den anden side.. der er 5 timer til, mine forældre kom hjem.

Jeg stilte mig bag hende, og maste så stille og roligt min pik mod hendes mis. GAL hun var stram!! Jeg maste mere på, og hun stønnede mere og mere. Til sidst var jeg helt i bund. Hun hvinede, men tiggede så om mere. Jeg pumpede løs oppe i hende. Hun skreg og råbte "TAG MIG!". Til sidst kunne jeg næsten ikke mere, og jeg fortalte hende, jeg var ved at komme. "Træk dig ikke ud! Kom oppe i mig, bror! FYLD MIG OP!" skreg hun. Hun maste sig op mod min pik og spændte i fisse-musklerne, så hun nærmest malkede min pik. Og dråbe for dråbe, fyldte jeg hende op!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 123 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.