BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Alle Quinder har krav på en handyman.

Jeg hopper lidt tættere på sandheden, bliver lidt ældre og smutter i arbejdstøjet hos kusine Astrid, som har en enorm stor Schæfer han hund på 9 år, der har et gebis som en krokodille følte jeg da jeg første gang blev præsenteret for uhyret Bingo. Jeg har et job som altmuligmand på et mindre feriecenter i Hvide Sande, men der er jo kun noget at lave fra pinse og til skoleferien er slut, resten af året er jeg familie/venners Handyman.

SEX I DAG?

Jeg skulle lave Astrids isolering under vinduerne, det er et hus bygget i 60erne med kun en eternitplade under vinduerne og så 10 cm.isolering mellem eternit og radiator. Radiatoren skulle flyttes lidt ind og jeg skulle mure en dobbelt mur op til under vinduet og så skulle der lægges en marmorplade i som vinduesplade og skiffer som sålbænk.

Det var sommer, jeg tappede alt vandet af centralvarmeanlægget pillede de 4 radiatorer ned fik brækket det gamle træværk væk fik klaret murerarbejdet. Vi havde købt muresten i lidt kontrastfarve da vi ikke kunne finde nogen der passede. Det blev nydeligt, radiatorerne blev monteret med nye termostater og lidt fittings jeg lå der med røven lige i vejret og skruede, pludselig mærkede jeg noget pusle ved min frække sprække der var blevet synlig da jeg jo bukkede mig sammen på gulvet, blev angst for hvad evt. Bingo kunne finde på, den havde før sat mig på plads, så jeg vendte mig så jeg sad på gulvet i stedet og aede hunden på pelsen og nussede ørene på den, men det var da frækt at den snuste i numsen på mig.

Jeg snakkede med Astrid om det ved eftermiddagskaffen og hun grinte skælmsk og rødmede lidt, undskyldte på hundes vegne. Jeg fik nogle luskede tanker, hunden havde godt nok sin seng/kurv i soveværelset, Astrid er enke på 5 år og hun er 72 år gammel, men en nydelig erotisk buttet Quinde der er meget aktiv, cykler hver dag med hunden er altid smadder frisk.

Nå jeg havde jo et job at gøre, jeg skulle nu ha fod lister sat på, lå igen i den dumme stilling på de ømme knæ med røven lige i vejret og pludselig var Bingo der, denne gang var jeg lidt forberedt og lod køteren med det store gebis snuse, det var meget pirrende, og pludselig mærkede jeg den ru tunge i skidesprækken, da splattede jeg ud, faldt lige ned på maven, det var sq for groft og jeg tænkte at jeg vist hellere måtte holde øje med Bingo og hvad den ellers kunne finde på med min kusine.

Det var en enorm varm sommer, vi holdt nogle lange pauser midt på dagen hvor jeg lå nede i haven, jeg er naturist når jeg ellers kan komme af sted med det uden at genere nogen ret meget, nyder meget at der ikke er det hvide bælte om livet når jeg er godt solbrun om sommeren, så jeg lå i solen og snorksov var bare helt væk i ekstrem nydelse pludselig vågnede jeg ved at Bingo stod og snusede og slikkede på min pik, jeg var knapt vågen, så jeg sagde bare til den at den skulle gå, det gjorden den ikke, den gav et par slik mere, hunden og jeg var alene i haven og jeg var bare helt bevidstløs i varmen, mine vage ordre til hunden virkede ikke, pikken begyndte at vokse og pludselig stod min kusine Astrid ved siden af mig og spurgte om jeg havde problemer med Bingo, jeg var ved at vågne rigtigt nu, for jeg var jo snuppet i noget privat, en gevaldig rejsning, men Astrid lod som ingenting, troede jeg.

Om aftenen blev der igen disket op med lækkerier, faktisk alt for tungt som sommer menu, men Astrid ville jo ikke ha at jeg skulle mangle noget og hun var jo opdraget dengang hvor 2 retter til middag var normalt og det fik jeg megen glæde af, Jeg havde taget et bad og havde bare en løs hængende kortærmet skjorte og shorts uden underbukser i, hunden rumsterede rundt som vanligt og pludselig satte den snuden op i buksebenet og lige ind på min pik, jeg hoppede helt op i loftet slog mit skaldede hoved, faldt ned igen, Astrid skraldergrinede og viste godt hvad der var sket, hunden havde på en eller anden måde fået fat i shortsene med en ikke særlig stram elastik og jeg stod der faktisk totalt nøgen ved middagsbordet, med kun en uknappet skjorte på. Astrids øjne blev helt blanke, jeg viste ikke om det var af grin eller andet, jeg fik halet bukserne op vi spiste færdigt i fra min side pinlig tavshed.

Vi satte os ude i havestolene og nød den dejlige varme sommeraften, fik nogle kolde øl, Astrid havde stadig blanke øjne og der var et eller andet over hende som ikke plejede at være, det var blevet sent og vi ryddede op og mødtes i døren samtidig, en af os måtte bakke, jeg stod med hænderne fulde og Astrid greb om mig og lavede nogle dansetrin hun trak mig ind til sig. Jeg kunne ikke gøre noget med 4 tomme ølflasker i hver hånd, hun vrikkede med underlivet og stødte mod min pik, som nu de sidste dage havde været meget i centrum, nå jeg fik stillet flaskerne og vi dansede til en af sommerens slagere der sivede berusende ud fra højtalerne, der kom så en stille melodi og vi sjælede stille rund og nød hinandens nærhed, mig i shorts og løs skjorte og hun i en sarong tror jeg den hedder, det er faktisk et tørklæde med en strop, rundt om hendes buttede talje en tynd trøje og BH i G eller H størrelse det er i hvert fald nogle mega store babser hun har, og når jeg så tænker på min ekskone med sine 50 kg. og 75A BH. Ja der var BHen unødvendig, for der var kune lige vorterne men de var også pirrelige. Der er heldigvis stor forskel på de dejlige Quinder.

Jeg trak Astrid ind til mig lagde kinden ned til hende og vi trippede rundt, hun hagede sig ind til mig, mine hænder vandrede rundt på ryggen af hende, hunden sad og kikkede forundret på os, mine fingre kom meget rundt på ryggen af Astrid, hun vred sig rundt og pludselig stod hun med ryggen imod mig og jeg holdt om hendes mega bryster, hendes bagdel kørte i 8 taller jeg var helt salig. Vi glemte ganske alder og familiære forhold, der var erotik i luften, Bingo var gået ind i sin seng jeg tog i stroppen til hendes slå om nederdel og der stod hun sq godt nok nøgen fra trøjen og ned, den gamle kone var sq godt nok trusseløs, hol da helt kæft hvor frækt, NU var jeg sikker på at det var det var hende der forførte mig og ikke omvendt, men skidt resultatet blev jo det samme.

Det er jo sommer og der går solen jo også ned, så det blev naturligt mørkt og vi mødtes i et vådt kys, sikke en fræk hård tunge hun har, hun skrubber mine tænder med den og tungerne motionere/motiverer hinanden, vi danser ind i soveværelset medens resterne af vor i forvejen sparsomme beklædning falder på gulvet. Jeg blev puffet om på sengen får en god gang erotisk massage, hendes bryster bliver slæbt rundt på min hårløse krop, dupperne stritter gevaldigt og på hele bryst kransen rundt er der små knopper som jo er et tydeligt tegn på seksuel ophidselse og selv en lidt ældre Quinde kan jo også blive opstemt.

Hun gav mig en gang dejlig oral sex og jeg fik fingrene bugseret til hendes køns åbning, jeg var lige ved at tro at det var Ringkøbing Fjord jeg havde fået hånden i, så våd var den, dejlige saftige mis, nej der var jo INGEN mis, pelsen var væk, hun var ganske hårløs ikke engang en lille tot over klitoris som jeg syntes pynter dejligt. Den dejlige elskovsgrotte måtte jeg smage, jeg fik mine 110 kg. bakset rundt og næsen sat direkte på klitten som strittede gevaldigt og tungen mellem skamlæberne og ind i grotten, jeg flyttede næsen lidt ned så den plumpede i skedeåbningen og tungen legede med stjernen = det bagerste hul. Havde hun været vild inden, så var der ingen grænser nu, det var som at sætte turboen til, hun var næsten ikke til at styre, hun ville mærke pikken i kussen, op mellem mel sækkene ind med pikken, og sikke hun kunne, hun ligefrem malkede pikken med skeden, hun bad mig ligge ganske stille og jeg fik den skønneste massage af skede musklerne, ja som det var en gang oral men helt anderledes, det kriblede og krablede og pludselig skreg hun, det suste i underlivet, jeg havde næsten ikke bevæget mig, men jeg kunne bare ikke holde sæden tilbage, den måtte ud, det var bare skønt, jeg væltede om på ryggen.

Jeg kom lidt til mig selv og hørte slubre lyde og skulle så se hvad det var, og hvad måtte mine øjne se, BINGO stod og ryddede op efter mig, med sin lange ru tunge, Astrid var helt væk, hun bare lå, så hunden kunne gøre hvad en ville, men da den havde tømt grotten for elskovssafter hoppede den ned i sin kurv igen. Jeg orkede ikke at gå ind i gæsteværelset så jeg trak bare et tyndt tæppe over Astrid og mig og faldt i en bevidstløs lignende søvn.

Næste morgen vågnede jeg til duften af kaffe og en dejlig fornemmelse i pikken, og ved siden af sengen stod morgenmad og mellem mine ben lå min kusine Astrid med mine kønsdele i munden, en dejlig måde at blive vækket på, jeg snuppede et rundstykke med ost, spiste lidt og drak kaffe til, jeg var måske lidt fraværende, pikken strittede og det kom jo egentligt ikke mig ved, for jeg var sulten, og Astrid havde jo gang i pikken og det kunne hun fint selv klare og uden mad og drikke duer helten jo ikke.

Jeg fik morgenmaden spist med besvær, og Astrid lagde sig på ryggen, tog et godt tag i mine kønsdele og trak mig op på hendes mave, jeg jog pikken direkte i hendes dejlige kusse, der var ingen forberedelse fra min siden, men jeg havde jo siddet og spist, så jeg havde ikke bemærket at hun selv havde været i gang, med en pink farvet selvlysende DILDO der nu var placeret i stjernen og mig i kussen, sikke dog et snurren, der gik igen ikke lang tid inden jeg måtte skyde pikken af, det summede helt ud i tæerne og jeg lignede nok en der havde epileptiske kramper, jeg væltede om på ryggen, men Astrid var slet ikke færdig, hun lagde sig op på min mave men med munden på min pik og tungen slikkede pikken ren for spermen og sørme da om hun ikke fik stivelsen tilbage i den, ved at holde om roden og trække ud med den ene hånd og så tage fat ved roden med den anden hånd fik hun malket pikken godt stiv igen, hun havde placeret kussen på min mund, jeg tænkte ikke over noget og begyndte at slikke og pludselig kom der en ordentlig skylle af alt det jeg lige havde skudt ind i hende, nu var det mig der fik alt proteinet som dessert til morgenmaden, jeg havde nu tidligere smagt min egen sperm, det smager nu ikke så ringe endda, men overrasket blev jeg, men slikkede videre med dildoen i vibrerende i hendes dejlige erotisk buttede rumpe.

Jeg havde efterhånden suget klitten godt op, den fyldte godt, jeg tyggede blidt i skamlæberne med tænderne og slikkede, det var noget bøvl med den dildo og jeg trak den ud, snuppede noget klinex og tørrede glidekremen af stjernen og gav den så en god tur med tungen, jeg stak tungen så langt ind jeg kunne og kunne smage glidekremen, det gav en sjov fornemmelse på læberne, det var bare så erotisk, Astrid havde nu pikken så kampklar at hun satte sig op på den, men med hendes frække dejligt fede røv, pikken røg direkte i bund og hun vuggede på en dejlig måde, men hvis jeg skulle vælge så ville jeg nu hellere knæppe hende i hendes dejligt masserende kusse, men det er jo frækt pirrende med en gang analsex, hun lagde sig ned over mig stadig med pikken i røven og kyssede mig og slikkede vore klistrede safter af, som jeg havde i hele ansigtet, det er da godt jeg er hårløs over det hele.

Hun satte op igen tog dildoen stoppede den op i kussen tændte for den gav sig igen til at vugge på den dejlig måde, så hendes store bryster dinglede rundt på min brystkasse og i hovedet på mig, jeg fangede en af vorterne med tænderne tyggede blidt i den sugede den ind i munden holdt fast med tænderne og masserede tippen med tungen, resultatet udeblev ikke, bryst kransen blev fyldt med knopper, det andet bryst fik naturligvis samme tur mens jeg holdt om brystet med begge hænder, jeg kunne mærke i pikken og de brumme lyde hun kom med at nu var det tæt på at hun kom og ganske rigtigt hun splattede helt ud skreg orgasmen ud så Bingo begyndte at hyle med. Hun væltede ned af mig og jeg trak dildoen ud og smed den på gulvet, borede pikken op i hendes godt saftige kusse og pumpede løs, hun trak sine ben helt op til ørene, jeg lagde mine arme udenom så hun faktisk var foldet sammen med benene oppe ved hovedgæret, Astrid trak vejret stødvis NU kom vi sammen hun sprøjtede sin orgasme ud, det var helt vildt, jeg væltede ned af hendes dejlige frække deller trak vejret som blæsebælgen på orgelet i vor lokale kirke, hvor jeg som barn havde trådt luftpedalerne for min anden kusine. Vi lå i lang tid og sundede os gik så ud under bruseren og fik fjernet alle sporene, men tankerne kunne ikke vaskes væk, så jeg havde mange gode minder med da jeg rejste.

Vi snakkede om det med hunden, som lå ganske stille i sin kurv og gnaskede på dildoen, den duede i hvert fald ikke mere til det den var købt til. Astrid fortalte at Bingo var kastreret for mange år siden, da de var bange for at de ikke kunne styre den store hund, men proteinerne kunne den da godt lide *SF* Så mine fantasier med hende og hunden havde altså næsten ingenting på sig.

Men det er sq da hårdt at være handy mand, tidligere kunne jeg arbejde om dagen og hvile om natten. Nu skulle jeg pludselig servicer døgnet rundt. Nå jeg var jo færdig med de sidste småting og maling så jeg skulle videre til næste opgave. Et køkken hos mine venner, hvor jeg havde en lejlighed de første år efter jeg blev skilt. Der viste jeg jo af erfaring at der var ingen erotik, andet en lidt vovet vits en gang imellem, troede jeg da.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.