Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter at have været i kløerne i 4 måneder på min tidligere hersker, som hed Henning, så var der blevet stille i mit Transliv. Men for godt og vel 6 måneder siden blev mine lyster vækket igen. Grunden til det var, at jeg fandt noget af det undertøj som Henning i sin tid ydmygede mig i.

Pludselig huskede jeg de ekstremt ydmygende men dejlige ting han havde fået mig til. Så en formiddag jeg var alene hjemme tog jeg undertøjet på og satte mig for at chatte på Ofir.dk

SEX I DAG?

Jeg loggede ind i trans-rummet under navnet ”ungskabstrans”. Der var flere der skrev i rødt, som jeg småchattede med. Men så var der en moden mand som skrev – Kan du li` dominans -?

Der var jeg solgt!!!! Det blev starten til endnu et forhold, men denne gang bare ”værre” end mit tidligere forhold med Henning.

”Knud” som vi kalder ham for diskretionens skyld, startede med at sætte tingene skarp op.

For det første skulle jeg underskrive en ”kontrakt” som han ville sende til mig med posten, og den skulle være gældende i 3 måneder. Umiddelbart var jeg skræmt ved tanken om at skulle skrive under på noget, men også pirret med situationen. Det hele endte med at jeg gav ham min adresse og 3 dage senere kom kontrakten. Jeg skrev under på at jeg ville adlyde hans ønsker, og samtidig skrev jeg under på at hvis jeg ikke adlød, ville det få alvorligt konsekvenser!!! Kontrakten blev scannet og sendt til hans mailadresse. 2 dage senere kom den første mail fra ham. Jeg blev temmelig lamslået!

Han skrev: Hej Tøs. Det første du skal inden vi kan starte legen, er at få fat i nogle ting som enhver Slavetøs ejer. Du tager imorgen ind i Videoshoppen i Odense og køber følgende: Et langt analbor , en mellemstor buttplug med fjernbetjent vibrator. Du skal også købe et catsuit, en g-strengs body, bundløse strømpebukser samt et par trusser med indbygget DILDO. Og så skal du bede ekspedienten om at finde et par ”Super Bussen” til dig. Sig til ekspedienten at du gerne lige vil prøve dem inden du køber dem. Til sidst i mailen stod det der virkelig fik mig til at gå i panik ” Husk jeg holder måske øje med dig” Skriv når du har handlet.

Dagen efter tog jeg med bankende hjerte ind i butikken. Analboret – buttpluggen kom i kurven. Det forskellige tøj som jeg skulle købe røg i kurven, men så kom chokket!!! Jeg kunne ikke finde ”Super Bussen”. Jeg anede ikke hvad det var, så jeg måtte med nervøs stemme henvende mig til ekspedienten. Ekspedienten var en mand i fyrrende. Da jeg spurgte efter nogle ” Super Bussen” kiggede han på mig og sagde: Nå…der er nok en der tager skridtet helt ud!!! Jeg anede svagt hvad han hentydede til….Han bukkede sig ned under disken og fiskede et par kunstige bryster frem!!!!

Er du sikker på du skal have dem? spurgte han. Ja, svarede jeg. Jeg kom til at tænke på hvad der stod i mailen…..Jeg spurgte: Må jeg prøve dem? Han kiggede på mig. Ja, prøverummet er derover.

Få sex i dag

Jeg gik derover, trak forhænget for og prøvede dem. De var fantastiske at have på. Jeg skyndte mig at pakke dem ned igen og gik tilbage til disken. Til min store skræk stod der et ungt par og var ved at betale for en dildo, så jeg måtte pænt vente. Da de havde betalt henvendte ekspedienten sig til mig mens det unge par stadig stod ved disken. Nå, passede brysterne dig? Jeg var ildrød i hovedet! Den unge pige kiggede på mig og rystede på hovedet, hvorefter hun sammen med kæresten gik.

Ja, svarede jeg stille. Nå, så er du klar til en sjov aften sagde ekspedienten og slog beløbet ind. Det blev en mindre formue, men jeg betalte bare og stormede ud af butikken. Resten af dagen skete der ikke noget, ingen mails fra Knud…ikke en skid. Næste morgen da jeg vågnede, tændte jeg for computeren og logge på chatten. Knud var logget på og spurgte med det samme om jeg havde nydt min tur i byen. Jeg svarede ja. Han spurgte om jeg havde fået købt det hele. Jeg svarede ja, det har jeg. Så kom spørgsmålet som overraskede mig: Var han irriterende ham ekspedienten? Ja, mon ikke svarede jeg. Så gjorder han jo bare hvad jeg havde bedt ham om svarede Knud……Jeg var chokeret! Kender du ham, spurgte jeg? Ja, svarede han. Og han ved også hvorfor du købte det du gjorder, og hvad det skal bruges til!!!! For fanden tænkte jeg…..Inden chokket havde lagt sig, kom et spørgsmål: Hvor mange gange kan du komme på en time? 1-2 gange svarede jeg. Godt, for nu skal du høre her: Når klokken er 13 så sidder du i Bistroen i Bilka. Du skal have din catsuit på. I lommen skal du have din butt-plug og et par strømpebukser samt din mobiltelefon. Jeg ringer præsic kl.13. Inden jeg kunne nå at svare logge han af.

Da klokken var 5 minutter i 13 stod jeg med hjertet oppe i halsen. Foran mig lå Bilka og rundt om mig var masser af mennesker. Jeg gik ind i Bilka. Det hele virkede så uvirkeligt. Her gik lille mig iført catsuit og med lommerne fulde af frække ting. Tænk hvis jeg bliver stoppet af en butiksdetektiv……tanken gjorder mig helt kold indvendig. Jeg gik videre, forbi informationen og ind i selve butikken. Jeg var lige kommet forbi afdelingen med dameundertøj da min mobil ringede.

Da jeg tog den, sagde en meget ru mandestemme: Du fik vist for langt lille tøs. Tilbage igen, hent en indkøbskurv og find en hofteholder og en corsage og læg det i kurven…..Husk jeg overvåger dig måske..og så blev der afbrudt! Min første indskydelse var at stille kurven og gå ud af forretningen. Men så kom jeg i tanke om hvor frygteligt det ville være hvis han virkelig var i forretningen, og fik en detektiv til at stoppe mig. Det ville jeg ikke kunne klare. Jeg fandt hvad jeg fik besked på og fortsatte mod Bistroen. Jeg købte mig en kop kaffe og satte mig ned bagved. Tiden gik og snart var klokken kvart over 1….stadig ingen telefon der ringede. Jeg var færdig med min kaffe og havde besluttet mig for at tage hjem. Der skete jo ikke noget. I det jeg rejste mig ringede telefonen. Det var Knud. ”Hej lille skat, hvordan har du det forneden”? Spurgte han. Jeg svarede at jeg var nervøs, men også lidt liderlig. Okey, hør her sagde han. Nu går du pænt ud på toilettet. Der putter du di n butt-plug op hvor den hører hjemme og putter fjernbetjeningen ned i din bukselomme. Når du går ud fra toilettet så tæller du til 10 inde i dig selv. Hver gang du er nået til 10, så starter du vibratoren. Du lader den kører på fuld power mens du igen tæller til 10. Og sådan fortsætter du indtil du er helt ude af Bilka. Jeg gjorder som jeg havde fået besked på. Gik ud på toilettet, låste døren efter mig trak bukserne ned og fandt hullet i catsuitet og stak putt-pluggen op. Det gjorder en smule ondt, men det forsvandt hurtig. Jeg satte tøjet pænt og forlod toilettet mens jeg startede med at tælle til 10…..Så startede jeg vibratoren…Jeg gik næsten i knæ, så dejligt var det. Jeg kunne slet ikke koncenterer mig om at tælle….Jeg stoppede vibratoren igen. Der gik flere sekunder før jeg blev mig selv igen. Uden at tænke mig om, tændte jeg for vibratoreren igen…det var så skønt!!! Jeg ved ikke om nogen af de andre indkøbsgæster kunne se det på mig, jeg var også ligeglad nu….Nu skull e jeg bare nyde det.

Jeg var efterhånden nået til diskene ved kød, vibratorer hamrede løs i min røvfisse og pludselig mærkede jeg noget bekendt……Jeg var ved at komme. Problemet var at jeg havde den bundløse catsuit på og dermed ikke noget til at forhindre spermen i at løbe ned af benet…..mens ordet ”sperm” løb gennem mit hoved, så kom jeg……Jeg pumpede spermen ud i bukserne..hvor var det dejligt…det løb ned af benene……lidt efter lidt kom jeg til mig selv. Jeg stod bukket ind over den ene køddisk, foran mig lå to saftige bøffer. Pludselig blev jeg helt klar over hvor jeg var. Jeg havde været i en anden verden….Jeg rettede mig op, og i det samme kunne jeg mærke spermen ned af mine ben. For helvede! Tænkte jeg. Hvad laver jeg dog? Jeg fik samling på mig selv og gik ned mod vinafdelingen. Mens jeg passerede vinafdeling blev jeg forfærdelig flov. Flov over at jeg var gået med på SÅ en pervers leg. Og så lige midt i Bilka Odense……Min Telefon ringede, jeg blev så forskrækket at jeg næsten tabte indkøbsku rven med undertøjet. Det var Knud….Det var ellers en orgasme der kunne ses…sagde han. Hvad fanden mener du? Spurgte jeg. Jeg stod mindre en 20 meter fra dig da du kom sagde han. Jeg var ikke bare chokeret, jeg var dybt rystet. Nu skal du høre,-sagde han. Herfra er der ikke langt over McDonals ved Rosengårdscenteret. Der går du over nu. Jeg følger efter dig, men du kan godt sparer dig…..du ser mig ikke. Når du kommer derover, så bestil en stor pommesfrites og så tager du 2 små bæger til pommefritessovs. Men fylder kun det ene. Det andet skal bruges til noget andet…..han lagde på.

Jeg gik mod kasselinien. Mens jeg stod i kø, kunne jeg tydeligt mærke min eget sperm ned af benet. Jeg kigge diskret ned på mine sko. På min højre kunne man se spermen nede mellem snørerbåndene. Telefonen ringede……jeg tog den. ”gider du ikke lige tænde for din butt-plug? Du kan ligeså godt bruge tiden til noget fornuftigt…..dut..dut..dut..han havde lagt på. Jeg førte forsigtigt hånden ned i lommen og fandt fjernbetjeningen og startede vibratoren….for fanden hvor var det godt!!. Jeg kom frem til kassedamen, en moden flot dame. Jeg lagde mine pikante varer op på båndet, hun kiggede noget på dem, men sagde ikke noget.. Jeg tog mine varer og gik mod udgangen, mens min røvfisse snurrede. ” Hej Michael” var der pludselig en der sagde bag mig. Jeg stivnede….Det var min gamle nabo, En moden men meget flot dame sidst i 50`erne. Vibeke som hun hedder, kom helt hen til mig. Jeg kunne mærke på hende hun ville snakke, men ærlig talt, så ville jeg helst bare videre. Hun begyndte og snakke om vores tid som naboer, og spurgte om hvad jeg lavede nu. Jeg svarede så godt som nu kunne med vibratoreren der arbejdede intents i min røvfisse. ” Hvad har du købt” spurgte hun? Vibeke havde altid været en meget nysgerrig og ligefrem type. Så uden at spørge om lov fiskede hun hofteholderen og corsagen frem….Hun kiggede på det. Nej hvor sødt sagde hun. Hvem er det til? I det samme fik jeg orgasme i fissen. I mit kaos af tanker svarede jeg: Det er til mig selv!!!!! Hvad siger du? Spurgte hun? Til dig selv…Sig mig, jeg vidste da ikke du kunne var til den slags. Jeg undskyldte mange gange, greb tingene ud af hendes hånd og stormede ud af butikken. Jeg gik MEGET hurtig. Efter at have gået 200-300 meter, ringede min telefon. ” Hejsa Skat. Det var Knud der ringede. Hvem viste du dit undertøj? Pis, han havde set det!! Det var min gamle nabo svarede jeg. Nå, kunne hun lide hvad hun så? Jeg svarede ikke. Nå lille skat, nu skal du høre hvad vi nu skal. Nu går du pænt over på Mcdonald . Du starte med at bestille en stor portion pommesfrites, og husk at tage 2 bæger til pommefritessovs. Det ene tager du ketchup eller hvad du vil have i, og det andet bæger tager du med til dit bord. Vi ses. Han havde lagt røret på. Jeg gik mod McDonalds. Da jeg kom ind på Mcdonald, gik jeg direkte til kassen og bestilte en stor gang pommefrites og en lille cola. Da jeg havde fået den udleveret, gik jeg over og hentede pommefritessovs og tog et ekstra bæger som jeg havde fået besked på. Jeg kigge rundt i restauranten og så et ledigt bord over i hjørnet. Jeg gik derover og satte mig. Det gjorder lidt ondt at sidde på butt-pluggen, men jeg vrikkede lidt med røvfissen og fik den til at sidde ordentligt. Da jeg havde spist 4-5 pommefrites så jeg en pæn moden mand komme gående jeg en bakke mad. Han kiggede sig rundt efter et ledigt bord. Der var en hel del ledige borde, men han kom over til mig. Undskyld, sidder der nogen ved siden af dig? Nej svarede jeg desorienteret. Uden at s pørge om lov satte han sig ned. Han præsenterede sig: Hej lille skat. Jeg hedder Knud. Jeg gik total i chok. Jeg stoppe med at tygge og sad med åben mund. Hvor det dejligt at møde dig sagde han. Nu skal du høre hvad du skal med det ekstra bæger. Om et øjeblik tænder du for vibratorer i røvfissen og så lader du den kører lige indtil du er ved at sperme, så stoppe du den. Tager bæget i hånden og går ud på toilettet. Der tager du din pik frem og tømmer ned i bægeret. Når det er gjort, komme du her tilbage med spermen. Han rykkede over ved siden af. Jeg tændte for vibratoren. Den velkendte summen forplantede sig fra min røvfisse og videre op gennem ryggen for til sidst at sætte min hjerne skakmat. Jeg kunne mærke at jeg meget snart ville komme igen. Han må have kunne se det på mig. Stop den vibrator og gå ud og tøm din tøsepik i bæget!!! Jeg rejste mig og gik med raske skridt mod toilettet. Jeg skyndte mig ind i den bås, åbnede bukserne og fiskede min pik frem…Jeg tog om den, og i samme sekund kom spermen….jeg tømte mig ned i bæget, mens jeg så stjerner…Hvor var det skønt!!!. Jeg stod med lukkede øjne og sundede mig et øjeblik og blev mig selv. Da jeg åbnede mine øjne kiggede jeg ned i bægeret. Det var næsten fyldt med hvid, klæbrig, varm sperm. Min første indskydelse var at skylle det ud i toilettet, men jeg kom så i tanke om at Knud sad og ventede. Enden på mine tanker blev, at jeg pænt pakkede min nu slappe pik ind bag blonderne på catsuitet og trak mine bukser op, og gik tilbage til Knud med bægeret. Han sad med et smøret grin om munden. Nå, var det godt? Ja, svarede jeg og kiggede flovt ned på mine pommefrites. Er du tørstig spurgte han. Ja, svarede jeg og rakte ud efter min cola. Han greb min hånd og holdt den i et jerngreb. Ikke cola…..tag bæget og tøm det. Jeg kiggede på ham. Mener du det alvorligt? Ja, svarede han med hård stemme. Du har skrevet under på at du vil opfylde mine ordre, så det gør du bare!!! Drik så din sperm din lille liderl ige ludertøs. Hans stemme havde fået en tand opad, så af frygt for andre kunne høre hvad han sagde, satte jeg bæget op til munden. Han kiggede på mig. Jeg tømte bægeret, men kunne ikke få mig selv til at synke det. Han kiggede på mig. Åbn din mund sagde han, jeg åbnede munden så man kunne så min spermfyldte mund. Godt, så synker du den dejlige sperm. Jeg lukkede munden og sank…..Det var godt sagde han. Jeg havde brækfornemmelser og rakte ud efter min cola. Den føltes let. Jeg sugede og var ved at brække mig. Knud kiggede mig. Sådan smager min sperm sagde han. Nu sad jeg med munden fyldt med en fremmede mands sperm…..Han kiggede intents på mig mens han snerrede SYNK!!! Jeg sank hans sperm og fik øjeblikkelig brækfornemmelse igen. Nå..var det godt? Spurgte han. Nej svarede jeg, det er fanme for ulækket svarede jeg. Han kiggede hårdt på. Nu skal du høre her min lille slavetøs. Hvis du troede at du havde oplevet topmålet af ydmygelse, så tro om igen. Vi er kun lige begyndte.

Knud fortsatte, Nu skal du høre her. Jeg vil være mere end 100% sikker på at du gør som jeg siger de næste 3 måneder. Og for at være helt sikker så skal jeg ” have noget på dig”. Han tog et lille digitalkamera op af lommen. Ved du hvad vi gør? Spurgte han. Nej, svarede jeg. Vi tager lige lidt billeder. Hvis du gør som jeg befaler i den kommende tid, så beholder jeg billederne til mig selv, hvis du ikke gør som jeg siger, så offentliggøre jeg dem på nettet!!! Jeg følte jeg havde fået en meget stor og tung hammer i hovedet. Jeg var sat total skakmat. Han havde mig i sin hule hånd. Jeg kunne nu vælge mellem at underkaste mig hans perverse tilbøjeligheder, eller blive offentliggjort på nettet. Okey, svarede jeg. Jeg har tabt. Godt sagde han, så fik vi det på plads. Nu skal vi bare lige have taget nogle billeder. Knap dine bukser op og træk dem ned. ”Hvad, sku`da ikke her” sagde jeg. Jo sagde han med rolig stemme. Jeg kiggede på han, kiggede rundt i restauranten. Der var ingen i nærheden. Jeg lettede mig og knappede mine bukser op. Hov hov….sagde Knud. Rejs dig op, tag dine bukser af og sæt dig igen. Jeg så på ham med bedende øjne. Han rystede på hovedet. Ingen kære mor her. Jeg rejste mig lynhurtigt, trak bukserne ned og satte mig igen. Han holdt kameraet op og tog et ansigtbillede af mig. Jeg kiggede forskrækket rundt i restauranten. Heldigvis var der igen der havde bemærket blitzen. Knap din skjorte op!! Jeg knappede de 3 øverste knapper op, så man kunne se blonderne på catsuitet…BLIZT….han tog igen et billedet. Tag fat om din luderpik og spil den! Jeg gjorder som han sagde…..BLITZ….det var godt sagde han. Nu tager du de strømpebukser som du købte i Bilka og lægger dem på bordet. Jeg fandt dem frem og lagde dem på bordet. Pak dem langsomt ud og tag dem på….Jeg gjorder som han sagde….Til min store overraskelse kunne jeg mærke at liderligheden bruse op i mig. Min pik var stiv og klar igen. Knud havde set min stive luderpik. Mens jeg diskret arbejde de med at få stømpebukserne på afbrød han mig. Spil lige din pik til den sprøjter….jeg kiggede på ham. Han øjne afslørede ingen nåde. Jeg tog fat om min pik spillede. Efter forbløffende kort tid, højst et minut, kunne jeg mærke eftermiddagens tredje portion sperm var hastigt på vej. Tag bæget og fyldt det sagde Knud. Jeg tog bæget ned under bordet, holdt det mod pikhovedet og sprøjtede…..Denne tredje udløsning var bedre end de to andre. Har sad jeg med opknappet skjorte, så alle kunne se mine frække blonder på maven, butt-pluggen oppe i røvfissen og et papbæger fyldt med min egen sperm…..Ind i munden med det sagde han. Jeg tømte det ind i min mund. Det var stadig varmt. Ikke synke..sagde Knud og holdt kameraet op. Åbn munden så vi kan få et billede af din spermfyldte mund. Jeg åbnede munden og ham tog et billede. Nu må du gerne synke din sperm sagde han….Jeg kiggede ham dybt i øjnene og sank. Du er dejlig sagde han mens han pakkede sit kamera ned i lommen. Tag du bare dit t øj på nu. Jeg gjorder som han sagde. Jeg havde lige fået mit tøj i orden, da der kom et ungt par og satte sig ved borden ved siden af os…..puha…der var tæt på.

Skal jeg ikke kører dig hjem, spurgte han? Jeg var fuldstændig flad, så jeg takkede pænt ja. Vi gik ud til hans bil og satte os ind. Han kiggede mig dybt i øjnene. Hvor er du skøn! sagde han. Tak svarede jeg. Nu skal du høre her, sagde han. Jeg er en gift mand og kan naturligvis ikke have et fast forhold til mig. Men jeg vil elske og dominerere dig og flytte dine grænser, men jeg har et lille problem. Jeg skal rejse til USA i 12 måneder, så vi kan ikke mødes face to face mere. Men nu skal du høre hvad vi så gør. Du køber hurtigst muligt et webcam og sætter op derhjemme og så skriver du en meget præsic historie om hvad der skete i dag.I slutningen af historien opfordere du læserne til at kontakte dig på mail. De må komme med alle de perverse ønsker som de har lyst til og du skal opfylde allesammen foran dit webcam så de kan se det. Hvis der er nogen der føler sig snydt af dig, så kan de skrive til min mailadresse og så skal jeg nok tage affære. Men husk, det må KUN foregå fora n dit webcam. Ikke noget med at mødes med nogen. Jeg tænkte over det og nikkede. Det er i orden svarede jeg. Godt sagde han, så slutter vi lige med manèr. Nu kører vi tilbage til Bilkas parkeringsplads og så sutter du lige min pik af, og tømmer den for sperm. Med de ord startede han bilen og kørte tilbage mod Bilka. Da vi kom derover fandt han en plads ikke langt fra indgangen og stoppede bilen. Han lettede sig fra sædet og trak sine bukser og underbukser ned. Frem sprang en stiv pik på 16-18 cm. Uden at sige noget trak han mit hovedet ned til pikken. Jeg havde ikke andre muligheder end bare åbne munden. Han tog hårdt fat om nakken på mig og kørte mit hoved op og ned. Hans pik var ikke lang, men lang nok til at jeg havde den langt nede i halsen. Der gik ikke mere end 2 minutter, så kunne jeg mærke han satte tempoet op og så kom han. Han holdt mit hoved som i en skruestik mens han pumpede sperm ned i halsen på mig. Jeg slugte så meget som jeg overhovedet kunne. Jeg rejste mig op i sædet og hans sperm løb ned over min hage. Han sad tilbagelænet med lukkede øjne. Da han åbnede sine øjne igen kiggede han på mig og sagde tak lille skat. Derefter startede han bilen og kørte mig hjem.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.