Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den her noveller handler om en dejlig episode fra et halvt års tid siden.

Min kærestes veninde, som er flot uden at være for meget. Hun har altid vækket noget i mig, ikke som betagende men mere at hun skulle straffes, da hun godt kunne være lidt dominerende og nedladende overfor andre. Ved forskellige fester har hun vist frække blikke og når hun var rigtig fuld snakket frækt til mig, selvom hun har kæreste på.

SEX I DAG?

En dag skulle hun spise sammen med min kæreste hjemme hos os, jeg var stadig hjemme da hun kom, men min kæreste var stadig på arbejde grundet sygdom på arbejdet. Da jeg åbnede døren for hende stod hun i en flot stram kjole der viste hende fra den bedste vinkel. Semi store bryster og ikke så høj. I hånden en god flaske rødvin. Hun kom ind og jeg beklagede med at kæresten ikke var hjemme endnu. Jeg viste hende ind til stuen og åbnede vinen og gav os begge et glas. Vi snakkede frem og tilbage ang. Jobs, træning og kæresterne. Ved 2. glas rødvin tikkede en SMS ind med at min kæreste nok ville være hjemme om 1,5 times tid, hvis alt faldt i hak. Passede også meget godt, da jeg skulle til fest. Sagde til veninden at jeg lige ville skifte tøj, hun blev siddende i sofaen og jeg hoppede ind i soveværelset. Da jeg trækker i min skjorte kan jeg se ud i øjenkrogen at hun står ved døren og beundre min krop. Vender mig om og siger.

"Passer skjorten ik fint nok til tøjet" mens skjorten er åben og kan se min mave.

"Det meste tøj har sgu altid klædt dig"
Siger hun mens hun kommer lidt tættere på. Hun tager fat i skjorten for at lukke den mens hun lige strejfer mig bryst. Hun hiver lidt i skjorten for at få min tætter på og hun står på tær med lukkede øjne klar til at kysse mig. Jeg tager chancen og smider hende ned i sengen, hun kigger chokket op på min og ligger helt stille. Jeg tager skjorten af og siger.

"Jeg har sgu altid gerne ville bruge dig, din lille tøs." Hun ligger helt stille men så kommer der nogle ord ud af hendes mund.

"Så vis hvad du dur til" på den sarkastiske måde som hun kan sige det på, som om hun har styringen og bestemmer.

Jeg kommandere at hun skal rejse sig op og smide at tøjet og stå oprejst med hænderne bag sig.

Hun gør hvad der blir sagt, men prøver at gør det på en langsom og sexede måde. Det er jeg ligeglad med og river i hendes tøj så det kommer hurtigere af.

Til sidst står hun der helt nøgen med hænderne bag sig og med bedende øjne.

Jeg bruger lidt tid på at betragte hendes krop, den er lav, lidt chubby men med godt bryster og et kønt ansigt. Går hen til hende og strejfer med min finger hendes hage, ned til brystet og så lige over fissen. Går om bag hende og binder et pudebetræk om hendes hoved så hun intet kan se. Hund står stadig helt frosset, imens jeg går hen til min skuffe der flyder med masser af udstyr, alt fra DILDO til pisk og reb. Jeg tager et langt stykke reb og begynder at binde hendes bryster godt stramt op som jeg har gjort så mange gange før med min kæreste. Kan se hun ikke er vant til behandlingen men modsætter sig ikke. Når jeg er færdig træder jeg et skridt tilbage og nyder synet. Opbundet bryster der har skiftet lidt farve og en krop der sitre lidt af nervøsitet.

"Bare rolig vi er først lige startet" siger jeg mens jeg går forbi hende og befamler hende lidt imens jeg går hen til skuffen og henter mer reb. Får reb om hendes hænder og op til krogen på loftet så hun lige kan ramme gulvet. Så binder jeg det ene ben til et sengeben og det andet til radiator rør.

Nu kan jeg for alvor nyde synet, mens jeg tager en god tår af rødvinen.
Jeg tager nogle forskellige piske frem, korthalede og langhalede læder og en kraftig vibrator.

"Jeg har altid gerne ville afstraffe dig, du vækker en djævel i mig som er klar til at bruge dig hårdt"

Hun lytter nervøst til mig og bøjer underdanigt hoved lidt. Tager det som en besked på hun er klar. Tager en langhalet pisk og aer hende med den, først foran på brysterne som er blevet mørkerøde efter bondagen og fissen og så bagefter på ryggen og røven.

Jeg tager pisken til mig og svinger første slag mod hendes ene røv balle, der kommer et kæmpe hvin fra hende og hun kæmper lidt med rebene for at komme fri, men hun er spændt godt op. Næste slag rammer den anden balle og hun skriger igen.

Jeg starter uhæmmet med at piske ballerne på skift og stopper først da hun stopper med at hive i rebene men stadig skriger. Røven er blevet godt rød og mærker varmen med min hånd. Smider pisken fra mig og tager 2 klemmer frem som jeg langsomt men sikkert sætter på hendes nipple. Hun har overgivet sig til rebene men der kommer stadig klynk og to høje skrig når jeg slipper for klemmerne. Tager mine hænder ned til hendes fisse og nulre hende godt, hun er rimelig våd oppe i hendes hul så jeg stikker 2 fingre hurtigt op i hende og endnu et hyl kommer fra hende.

Onanere hende hårdt og hendes hyl går hurtig over til støn. Når hendes fisse er smurt godt igennem med fissesaft over det hele, tager jeg min korthalet pisk og rammer hende hårdt lige på fissen. Hun spjætter med benene for at prøve at dække hendes fisse til med lårene uden det hjælper. Jeg pisker hende der 8 gange mer så hun fissen er rød og hævet derefter sætter en vibrator på og tænder på næsten maks. Hun vrider sig og stønner.

"Så det kan luderen godt li hva!?"
Hun stønner.
"Åh åh, shiiiit, ved at komme"
Mens hun vrider sig i rebene.

Jeg fortsætter den hårde behandling af hende indtil hun kommer i et kæmpe brøl og ryster i hele kroppen.
Tager vibratoren af hende og ser hende mens hun ryster orgasmen fra sig.

Hun står med hævet bryster ildrød gabende fisse og en røv der nærmest damper.

Tager klemmerne af hende, hun hyler lidt, så kommer rebene af og det gør også ondt på hende. Når rebene er af hende, ælter jeg hendes bryster godt for at få gang i blodcirkulationen. Hun rykker sig lidt, men er total overgivet til min magt.

Løsner for hendes arme og ben, og hun er helt slap i kroppen når hun er fri. Tager hendes blindfold af og får hende ned på knæ.
"Åben kæften din slavetøs"
Siger jeg og propper min stive pik ned i halsen på hende, knepper hende i et kort stykke tid og kommer dybt i halsen på hende mens vi har øjenkontakt.

"Så er du færdig, hop på toilettet og lige få din frisket lidt op, du ligner en brugt so" siger jeg mens jeg pakker pikken væk og hopper i bukser og skjorte.

Da hun er færdig er jeg på vej ud af døren, tager lige fat i hende og hiver i hendes nipple mens jeg kigger hende i øjne. Hun kigger underdanigt på mig og kigger så ned.

På vej ned af trappen går jeg min kæreste i møde. Hun spørger
"Nå, fik i hyggeligt lidt?"

"Ja, det var stille og roligt" siger jeg med et smil og giver hende er hurtig kys og smutter i byen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.