Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fin unge kæreste var kun 17 og jeg selv 25, men jeg elskede hende enormt og måske lidt for meget, for jeg kunne bare ikke lade hende være. Hun var jomfru og havde altid haft et forhold til sex, som noget højt helligt. Noget jeg bare ikke kunne vente på...jeg ville have hende. Når hun klædte sig stramt og sexet og alligevel så jomfrueligt, så kunne jeg bare ikke holde fingrene for mig selv, men hun viftede koldt mine hænder væk og sagde: Niks pille. Hun ville vente til hun blev gift. Hvilket endte med en voldtægt af min egen kæreste.

Det var en sen aften, hvor vi begge havde været til fødselsdag...hun var blevet introduceret for mine venner, som dog mente, at hun var lige lovlig ung. Men jeg var ligeglad...pigen ville jeg have.

Hun havde valgt at overnatte i min lejlighed på den betingelse, at jeg holdt fingrene for mig selv og bare lod nusse, som hun kaldte det. Men min pik var bare ustyrlig...tanken om at tage hendes mødom og kneppe hende vildt og voldsomt...kunne jeg bare ikke stå for.

Da vi gjorde os klar til at indtage soveværelset, greb jeg hende bagfra og hviskede blidt i hendes øre, at jeg bare måtte have hende. Men igen så afvisende og selvsikker...at jeg bare gik amok til sidst. Jeg rev hendes nederdel ned og greb om hendes faste baller...hun prøvede at skubbe mig væk, men jeg er jo stærkere end hende, så hun overgav sig langsomt...dog med tårerne rendende ned langs kinderne....skønt jeg elsker hende højt tændte det mig bare endnu mere og jeg smed hende ned på sengen, mens hun ivrigt forsøgte at komme fri. Hun tiggede og bad og jeg hørte slet ikke efter..."Jeg vil ikke, sagde hun"...men jeg var ligeglad...min fuldskab og liderlighed havde taget magten fra mig og jeg fik overmandet hende, så hun nu lå med spredte lår foran mig....trusserne fik jeg flået af og nu lå hun der med fri adgang til den jomfruelige fisse, som jeg havde valgt at indtage....hun græd nu højlydt og bad mig om at lade hende gå...men jeg blev brutal og råbte af hende, at hun skul le tie stille. Jeg fik taget mine bukser af og min pik stod og ventede som en tiger...jeg kunne ikke engang vente på, at gøre hende klar til finalen...jeg pressede pikken ind og der lød et skrig i lokalet, da mødommen sprang...hun vred sig i smerte og hendes ben rystede...jeg pumpede løs i det stakkels pigebarn, som bare lå og græd...MEN så skete det...hun begyndte at følge min rytmer og jeg mærkede hendes fisse blive vådere og vådere....hvilket tændte mig endnu mere...min pik var på bristepunktet og jeg mærkede snart en orgasme...hun stønnede sin egen orgasme ud...hun nød det åbenbart alligevel. Det blev for meget og jeg tømte hele min ladning i hendes kostbare livmoder, ....bagefter kyssede jeg hende blidt på brysterne og aede hendes mave. Jeg trak mig ud og så hvordan blod fra mødommen havde farvet min pikhoved. Hun kiggede på mig med skræmte øjne..."Du respekterede ikke mit ønske...men noget fik mig til at nyde det alligevel". Jeg var målløs...pigebarnet jeg lige havde

voldtaget, havde nydt min behandling....Jeg troede hun ville forsvinde og hade mig resten af sit liv, men akten gav frugt...jeg gjorde hende simpelthen gravid den aften...også selvom det var med magt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.