Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en Fredag aften og jeg vente gæster men viste ikke rigtig hvem der kom, men jeg viste at min søster kom og at min kammerat kom sammen med et par piger som han ville tage med til den store fest, da klokken var ved at blive 19 og jeg kun sad og vente på at mine gæster skulle komme, jeg tog en slurk af min øl da det pludselig banke på min dør, jeg sagde kom ind og min søster kom ind sammen med min kammerat og de to piger som også skulle med, det var ikke min søster eller min kammerat jeg kikke på, nej, Der imod de to piger, jeg slugte en stor klump da de kom ind, den ene af dem havde lang lyst hår som var sat op i en top bag til, og det tøj hun havde på var en kort kjole, meget kort man kunne sku se hendes små trusser, jeg sad og tænkte over hvordan det mon så ud hvis hun nu ikke havde trusser på.

Den anden pige var en flot rød håret skønhed hun stod bare der og dufte af sex, jeg kunne fornemme at hun ville sku have noget på den dumme her til aften, det tøj hun bare var et par stramme bukser og en tynd tæt bluse i en hvid farve, bukserne var i en let sort farve.

SEX I DAG?

Jeg rejste mig hurtigt og bød dem velkommen, da jeg kom han til hende med det lyse hår så hun skævt til mig med et smil, jeg kunne ikke lade være med at smile igen, jeg fornemme at hun bare stod og så undersøgende på mig op og så ned med hovedet, det var som en stemme sagde til mig, rør ved mig nu ja nu, jeg ryste på hovedet og kikke op igen og sagde hej.

Jeg satte mig igen hen i min seng hvor efter den lys håret satte sig ved siden af mig, hun så smilene på mig der efter gav jeg hende et smil igen, så i to lød det pludseligt, jeg kikke hurtigt op og så min søster lige ind i hovedet og sagde kort efter Hvad nu? Hvad er der galt?.

Ja, nu er vi kommet så nu vil vi sku også have øl, har du ikke noget?

Jo, jo her, jeg har købt nok til os kan jeg se, derefter gik jeg hen til mit køleskab og lukke det op og viste det til min søster.

SHIT hvor mage har du købt Jan, sagde hun.

Åhhh 2 kasser har jeg da købt!

Fedt kom det pludseligt henne fra sengen, Den lys håret så nu meget glad ud.

Hvad hedder du? kunne jeg ikke lade være med at spøge om.

Du kan kalde mig vad du vil sagde hun med et smil.

Jeg studere hende et kort øjeblik og der efter peget jeg på hende ja, nu ved jeg det sagde jeg, Rosen..den Røde rose, det hedder du fra nu af.

Ok sagde hun sødt navn, så kald mig bare rosen ok, sagde hun med et smil.

Vil du have en øl Rose?

Ja, det kan du tro jeg vil Jan.

Jeg tog 7 øl med hen til bordet og satte dem på bordet og to selv 2 med hen i sengen til Rosen og mig.

Det er sku typisk Jan sagde min søster pludseligt Altid så galant over for pigerne Typisk.

Nå nu må vi vel lade de to ny forelske par være i fred sagde hun imens hun så på mig med et grin, jeg kikke op på Rosen og smilte til hende, hun gav et smil som svar.

Nu var klokken ved at blive 21 og musikken var ved at spille den nye med Vengaboys den der hed kis, jeg kunne mærke at rosens hoved hang på min skulder, jeg tog min hånd og lagde den forsigtigt på hendes kind og med en finger nusse jeg hendes kind forsigtigt da kunne jeg mærke at hun satte sig tættere op til mig hun tog sin den anden hånd og lagde den i min hånd ved hendes kind, hun flette mine finger med hendes der sad vi så, min søster så på mig med et smil og viske mig ind i øret, Nå der her du din pige, bare på grund af det brev Jan.

Jeg kikke tilbage til hende og sagde med et smil, Tak for hjælpen søster, mange tak, det havde jeg ikke kunne klare uden din hjælp.

Hun satte sig tilbage til hendes plads jeg kikke ned på rosen og så at hun havde hørt hvad mig og min søster snakke om, hun smilte til mig og sagde, jeg holder også af dig Jan, jeg smilte igen og sagde Det samme her min rose.

Aften gik og mine gæster skulle hjem eller næsten alle gæster skulle til at hjem, min van var strøget i byen med den rør håret pige så dem så vil ikke meget til den her aften, jeg spurte min søster om vi ikke lige skulle drikke en øl før hun skulle hjem i seng.

Jo, det kan vi godt Jan.

Jeg kikke derefter på rosen og som svar på det sagde hun ja tak Jan en til mig også.

Min søster tog tre øl fra køleskabet som nu var ved at blive tomt, Ja, det var så næsten to kasser øl der røg den her aften, sagde hun imens hun var ved at lukke de tre øl op, rosen sad nu op og det samme gjord jeg, vi sad nu og snakke om alt hvad vi kunne finde på.

Omkring 40 minutter efter var vi færdig med øllen og min søster skulle til at køre hjem da hun spurte rosen om vi skulle cykel sammen ned imod byen.

Nej, jeg bliver her i nat sagde hun imens hun smilte til mig.. Jeg har planer med din bror.

Nåååår det sagde hun med et letter fnis, jamen så god fornøjelse, og hyg jer vi ses Jan.

Ja, det gør vi søster jeg kikker en tur ned til dig i morgen ok.

Ok kom du bare så kan jeg få at vide hvad der skete her i nat, sagde hun da hun var på vej ud af døren, Jeg følger dig ud søster.

Jeg følger lige min søster ud til døren ik.

Ja, jeg render ingen steder Jan.

Da min søster og jeg kom op til døren spurte hun mig om jeg nu havde det du ved nok?

Nej det har jeg ikke på mig.

Hun tog sin pung og gav mit et.

Hvad skal det bruges til? Sagde jeg med et smil.

Ja det finder du nok ud af her i nat Jan sagde hun med et letter fnis.

Nå, Jan vi ses i morgen.

Ja, det gør vi.

Der efter kørte hun.

Jeg begav mig igen imod mit værelse, og blev noget overrasket over at se at Rosen sad på sengen med næsten intet tøj på, hun kikke på mig, og sagde til mig Kom her hen Jan.

Jeg gik hen til sengen, nu satte hun sig op i sengen og tog i min buksekant og trak mig hen til sig hvor hun langsomt lyne mine bukser ned og trak dem ned til mine føder og der efter trak hun mine under bukser ned, min pik var blevet noget stiv da hun trak mine under bukser ned, hun tog den i hånden og begyndte at lege med den som om det var hendes nye legetøj, hun havde næste også julelys i sine øjnene da hun tog den i munden og bevæge sit hoved frem og tilbage, hun blev ved til den var hel stiv og våd, jeg løfter hende op og lage hende forsigtigt på sengen og satte mig på hug foran hende. Jeg gav hende et lille kys og der efter på hendes hals om langsomt ned til hendes mave, og på hendes bryster, hun gav nogle små støn imens jeg var ved at kysse hende på hendes silke bløde lår, og så på hendes inder lår imens jeg var ved at kysse hende på hendes lår have jeg langsomt ført min finger op i hende og kørte nu min finger ind og ud i hende, Åhhhhhh hvor er det dejlig Jan, jeg var nu nået til hendes våde og varme fisse, forsigtig begyndte jeg at slikke hende på klitoris og der efter fandt jeg hendes G-punkt og stramte hendes muskler da jeg fandt hendes G-Punkt, så jeg havde ramt rigtig også den her gang, jeg slikke hende frem til en stor skede orgasme og hun spændte sine muskler da hun orgasmen rulle hen over hende, hun viske mig i øret, Jeg vil have mere Jan, meget mere hun satte sine ben op på mine skuler og jeg tog min pik og førte den langsom hen til hendes nu meget våde fisse og førte den langsomt op i hende, jeg fandt hurtigt et godt og behageligt tempo og langsomt kørte jeg min pik ud og ind i hende, Hold da kæft hvor er dette her godt, uhhh du er sku så varm Rose, og stødte min pik lidt hårdt op i hende og gav et skrig fra sig og sagde kan du gøre det igen, og igen gav jeg min pik et hårdt stød så den røg helt i bund på hende, kørte den hurtigere og hurtigere ind og ud i hende hun stønne nu højere en før, jeg satte farten lidt ned igen jeg trak mig ud af hende og hun rejste sig op, og jeg lage mig på sengen og hun satte sig forsigtigt over min pik, og forsigtigt lod hun sin fisse køre ned over min pik, til sidst var den helt i bund på hende igen, og hun hoppe langsom op og ned på mig jeg kunne mærke at det var ved at være tæt på, jeg fik fremstammet jeg kommer snart skat, Ja, det kan jeg mærke stønne hun også.

Hun tog min pik ud af sig og jeg rejste mig op fra sengen og stod foran hende, hun tog pikken i munden og begyndte at slikke til sidst kunne jeg ikke holde det tilbage, og gav et højt Åhhhh jeg kommer nu Rose, jeg sprøjtede hende i hendes ansigt der efter slikke hun lig ren igen, hun vente sig med røven til mig og igen førte jeg min pik op i hendes igen og kort efter var min pik stiv igen og jeg kørte min pik hurtigt ud og ind i hendes våde fisse, nu var det hendes tur til at komme hun kom med min pik oppe i hende jeg forsat bare med at bolle hendes våde og varme fisse, kort tid efter kom jeg for anden gang bare op i hende, hun malke min pik til der ikke vare sperm i mig, jeg rulle om på ryggen i sengen imens hun lå ved siden af mig, jeg tænkte der efter en smøg. Tak det var sku godt, hun nikke og faldt i søvn og kort tid efter faldt jeg også i søvn.

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.