BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Eva satte sig i stolen hvor min pege havde siddet få minutter før.. jeg knælede ned mellem hendes lår.. duftede til den søde mis og lod min tunge pirre rundt om den.. straks blev det røbet for mig at hun var glatbarberet.. fornemt. Et sted bag mig ku jeg skelne Alicias liderlige lyde fra de andre brunstudtryk.. hun var sikkert begravet i en eller anden kækker fisse mens hendes egen enten fik finger eller pik..

Eva begyndte at vrikke sig under min ferme behandling af hendes elskovs væskende underliv.. hivende i mit hår klynkede hun om at få min pikkert. Den skulle hun få.. men ikke her.. jeg rejste mig op og trak hende med mig ind i soveværelset.. ens hjem sidder jo på rygraden selvom det er mørkt.

SEX I DAG?

Sengen var allerede okuperet.. men plads nok til endnu et par elskende var der vel.. vi lagde os.. hvem mon det er? tænkte jeg.. en nydende lyd røbede at det var Yvonne.. men hvem hyggede hun sig med?

Anyway.. jeg førte Evapigen ned på de vel afprøvede lagner.. kælede for hendes labre strittende bryster.. for så at skille hendes lovewall ad med min underernærede penis.. et langt Oooohhh.. kom fra vor halse.

Hej Torben, hviskede Yvonne mellem de smaske lyde der lød fra hendes sutten af noget sexet. Hej Yvonne, svarede jeg, hygger du? -Ja for fanden, må jo lige prøve Finns store fallos. Så det var altså ham der var den tavse nyder, tænkte jeg. Er den god? Pragtfuld lød svaret..

Eva vred sig mere og mere lystigt under min hastige kneppen af hende.. Hendes kusse var underskøn og virkelig på med samarbejdet om amn så kan sige..jeg kunne høre at hun og Finn var stødt kyssende på hinanden.

Så pludseligt mærkede jeg en nussende hånd om mine boller.. kælende og klemmende..Dens fingre fortsatte dog kort efter og det ind i Evas numsehul.. hvilke jeg tydeligt ku høre på hendes hvinene over overraskelsen

Med et kom hun.. Bingo og med et sus så hun nærmest satte sig op i sengen.. ohhoho.. hvorpå hun trak min frækkert ud af sig og sank kyssende ind i Finns favn.

Vil du smage? Spørgsmålet klingede rungende men ikke hult i mit hoved.. Jeg havde jo suttede Martins pragt lem en del gange før når Alicia og jeg havde ham med i kassen.. så der var jo intet nyt ved det og Finns kolossos tændte.. det ku jeg jo ikke benægte. Jeg gav Yvonne et dybt vådt slaske snav for da at lade min tunge løbe op ad stammen på den store virilert.

Den var ikke bare stor.. nok en 27 til 28 cm men den var også tyk. Det var utroligt ophidsende at pleje hans ynglekæp sammen med min kvindes bedste veninde.. vi slikkede og suttede..op og ned.. rundt og rundt..kyssede hinanden.. lod vore tunge lege sammen på hans store dunkende pikhoved.. Efter en stund besluttede Yvonne sig for at nu ville hun have Finn op i sig.. en skam at det var mørkt.. for det syn ville jeg have nydt.. Overlade Eva til kærlige kys og Yvonne til kraftig pik.. Listed jeg ud af dynerne med en sær fornemmelse over lige at have en anden mands pik i munden.. men det var også en fræk fornemmelse.

Jeg skulle tisse som ind i helvede.. famlede mig til badeværelset hvor en forudseende gæst havde sat et lille fyrfadslys i spabadet, akkurat nok til at man ku orientere sig. Jeg blev overvældet af de vildeste liderlige lyster.. og besluttede mig at give helt slip.. kaste mig ind i orgiet i stuen og bare se hvad der skete.

Stuen genlød og emmede af saftig svedig sex.. men stønnede og kvinder hylede og hulkede.. jeg stilte mig bag sofaen og lod mine hænder gå på opdagelse over kanten.. skuldre.. hår.. jeg fik fat i et ansigt drejede det og min tunge stødte på en anden tunge.. dybt snav.. var det Lise? eller Susanne? Måske Michelle? Never mind.. Jeg fornemmede at en eller anden rettede sig op.. hånd om min ene balde.. mund der lukker sig om mit lem..mand? kvinde? Giv slip!

Den næste måske halve eller hele time bollede jeg løs som aldrig før.. Jeg fik tværede våde klistrede fisser som smagte af både honning sved og sæd over mit ansigt.. Jeg slikkede feminine numsehuller mens mænd og kvinder forgreb sig med deres glubske læber og grådige hænder på mit totalt stive lem.. Dejlige barme lukkede sig om lemmet mit, gokkende og masserende..Orgasmiske støn fra Yvonne som åbenbart var vendt tilbage, blev brølet ind i mit hoved mens jeg trængte op i en eller andens kvindes numse.. hårdt og skampulende.. Jeg fik proppet bryst i munden samtidigt med at en mandefinger blev forsigtigt luskede op i min anus mens en anden mandehånd rev frydefuldt i min pik.. Jeg sut slikkede kraftig kølle sammen med min kæreste som jeg krops og lydgenkendene stødte på i kampens hede.. For så at springe på den nærmeste fisse jeg ku gramse mig frem til.. altsammen for at ende med at levere en ekstrem fyldig sædafgang udover elskende jeg fornemmede kneppede foran mig..

De næste minutter var det ligesom at folk fik kneppet af.. En velfortjent pause var vist oplagt og min dejlige værtinde, Alicia tændte et par fyrfadslys.. Folk kiggede rundt med sødmende glade smil på læberne.Mænd og kvinder lå kælende i hinandens arme eller var på anden måde indflettede.

Hejsa lød det til to nyankommende.. vel mødt. Eva og Michelle besad sku et lige så sagligt udtryk som alle os andre.. Der kom friske forsyninger af is og soda til drinksene.. Finn begyndte at trylle en ordentlig splif frem.. ligeså Michelle.. da alle faktisk sugede med på de to lange joints skiftede stemningen til det afslappende hygge nussende.

Jeg tændte lyset i emhætten, anrettede nogle lækre snacks samt friske frugter til folket. Alicia kom ud til mig..-Wauv, sikke en aften og klokken er kun elleve. Vi kyssede hinanden dybt og længe.. serverede så de lette delikatesser for gæsterne og undskyldte os da vi lige ville smutte i bad.. alle andre var velkomne til også at tage en skyller.

De varme våde dråber friskede op inde i den åbne brusekabine.. Tænder det dig at se mig blive rå vold bollet så vildt og af så mange, skat? spurgte min elskede selvom hun udmærket kendte mit svar. For gu tænder det mig.. som bare pokker!´Mens vi sæbede hinanden ind fortalte hun mig om hvordan tøsene først havde gennem fisted hendes glubske kusse på skift.. samtidigt med at de i en turnus ordning havde mast deres dryppende kusser over hendes ansigt med befaling om at slikke det hele også bagpartierne, dybt godt og grundigt.. De havde hevet bidt og nevet hendes to vidunderlige meloner.. brugt klemmer på vorterne.. nappet og gumlet i hendes frodige kusse.. bundet hende.. og lade stearin lune hendes buttede bag for da at klaske den gloende rød med hårde og hårdere håndflade smæk.. Til slut, efter at hun havde skænket dem hver en orgasme med sin yderst effektive lirrende og legende tunge.. Bandt de hende, som jeg jo selv havde set til hovedgæret for så på skift at voldtage hende på tur med den sort lakerede roterende "stål" strap-on. - Og hold op! hvor jeg dog bare nød og elskede det hele vejen, at jeg var så megte swifter havde jeg dog ingen anelse om, skat.

Døren gik op og ind kom Gert og Lise.. -Må vi skylle med? vi har taget jeg drinks med.. friskt opfyldt. Vores åbne bruser var stor nok til fire så vi bød dem indenfor.. dog bad jeg først Lise om at fiske nogel håndklæder ud af skabet og åbne for vandet til spabadet. Nå, sker der noget inde i stuen? spurgte jeg. En smule, lød det fra Lis.. hende der.. Michelle tror jeg hun hedder er ved at lave et lille live show fra stolen af med en lille DILDO.. faktiske ganske frækt at se på..

Det var som om hele vort hjem var blevet forhekset med en vild utæmmet liderlighed som heldigvis ingen ende ville tage.. og snart var vi alle fire i færd med at skrubbe hinanden ømt, kærligt samt langsomt og liderligt.

Den blide indsæbende stund skulle dog ikke vare længe for ind kom både Martin og Finn i følgeskab med Susanne og Eva.. op hoppede de i vore store Spa som blot var lidt over halvfyldt.. ahh.. nød det lydende fra dem.. kravler i ikke med? her er stadig plads, forslog Eva. Min kære slog straks til sammen med Gert, hun kastede sig over Finn og han over Eva der straks stillede sig op med sin lille gode røv indbydende strittende mens hun støttede sig mod væggen.. -Skal vi snuppe os en smøg, Lise? Den var hun helt med på.

I stuen sad Yvonne afslappet i sofaen og en tydeligt lige klimaks kommet Michelle i stolen. Jeg satte mig ved siden af Yvonne og Lise ved min anden side.. Jeg lagde en arm om dem begge og de begyndte at nuldre og drille mit erigerede lem..

Nå, er der så noget du endnu ikke har fået oplevet her til aften, søde? kom det søgende fra Yvonne. -Tjah, svarede jeg, det var jo ubeskriveligt fedt med det løsslupne orgie.. men faktisk fik jeg ikke noget pik andet end i både mund og hånd. Det svar kom jeg næsten til at fortryde for noget senere, under påskud om at skulle lade vandet satte Yvonne en skummel plan i gang.

Ikke engang ti minutter senere befandt Alicia og jeg os i vort soveværelse..liggende side om side i vor store dobbeltseng på maven og holdt nede af vore mange gæster, kærligt men stærkt og beslutsomt.. Yvonne agerede leder og bad Susanne sætte sig foran mig så jeg ku slikke hendes flotte lyserøde kusse og Martin blev bedt om at møve sig ind foran min husfrue som så ku lukke sine læber om hans sprøde tisser. Ved min venstre side øjnede jeg Lise med strap-on´n på..

Glidecream flød mellem mine baller.. en finger gled forsigtigt op.. så en buttplug.. udvide.. så en dildo.. Mmmm..

Jeg var ikke helt vild med situationen og forbande nærmest Yvonne i mit stille sind, for at have arrangeret hele dette scenarie. Jeg var udmærket klar over hvad der nu skulle ske..

Jeg og min skønne kæreste skulle nu gennem kneppes på skift.. og det blev vi skal det lige siges.. Den første som besteg mig var Gert.. det gjorde sku nas selvom han tydeligt var varsom.. Lidt hjalp det at Eva havde lgt sig mellem mine lår og taget min pik i munden.. SHIT! Jeg var ved at blive røvpulet af en mand mens en masse andre stod og så på.. blot for at vente på at de kunne komme til.. Jeg ku høre at Lis med sin strap-on var i gang med min elskede partnerske.. Så byttede hun og Gert plads hvorpå hun brutalt besteg mig.. Det var en mærkelig blanding af smerte og fryd, begge dele mikset med vanvittig ophidselse.

Vi blev gennempulet på skift.. vi stønnede..af ve og af fryd.. vi skreg af liderlighed og tikkede kort efter om nåde.. jeg specielt da det blev Finns tur.. Men der var heldigvis ingen nåde at finde.. en befrielse var det dog da han trak sig ud for da at skifte plads med Michelle så han nu kunne udblokke min udkårnes numsehul.. Jeg svævede.. og ligeså gjorde Alicia.. jeg var stadig tilstede og alligevel ikke.. det sidste jeg huskede var at min kammerat Martin hoppede på mig hvorpå jeg lidt efter mærkede ham tømme sine væskende varme sædrester langt oppe i mig.. så gik jeg ud af ren udmattelse..

Næste morgen vågnede jeg med min darling ved min side.. vi slog nærmest øjnene op samtidigt. min krop var øm men en sitrende nydelse befandt sig sandelig endnu i den.. vi smilede til hinanden.. Jeg krøb ud for at lade vandet.. stuen var tom.. alt var ryddet op.. ingen spor var der at se efter gårdagens fest.

Ved siden af vore cigaretter lå der dog en nota;

I skal have tak for en pragtfuld aften.. Den bedste fødselsdagsfest vi alle har oplevet. Håber i ikke er for ømme.

God weekend.

Fødselsdags gæsterne.

PS: Susanne og Finn har inviteret os alle til party om to uger.. vi kan alle komme så håbes vi ses der.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.