Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er tidlig morgen i den lille bygkt. Solen er knapt steget op over hustagene og en kølig morgendis lægger et røgslør over alt. Min mor vækker mig og siger at det er i dag jeg skal indvies da jeg havde min første menstruation for 1 uge siden. Hun følger mig ud i køkkenet hvor det store badekar er sat på gulvet og fyldt med varmt vand. Hun instruere mig i at jeg ikke må tale under sermonien og at jeg i dag skal underkastes indvielsen som vil lukke mig ind i de voksnes rækker. Jeg bliver iført en hvid kjole, hvide handsker, en hvid hat, hvide strømper og hvide sko, men intet undertøj. Mit lange, glatte, blonde hår skinner efter at det er blevet tørret og redt. Mor tager mig i hånden og følger mig over mod kirken, \"Pastoren venter på os,\" siger hun. Bygden virker mennesketom og helt stille. Vi går bag om kirken og ind gennem en lille dør nær koret hvor vi møder præsten. Han er iført den lange kappe, han bærer, når han prædiker til højmesse. Han er høj og bredskuldre t, har blå øjne og sort hår, han hæver et øjenbryn og spørger alvorligt om jeg har givet drenge lov at røre ved mig. Jeg rødmer, kikker ned i gulvet og fremstammer et NEJ.

Jeg får bind for øjnene og bliver ført ind i kirke rummet. Jeg kan høre på ekkoet og de dæmpede lyde at der er mange mennesker i rummet. Jeg bliver ført op til alteret og med ryggen til dette. Herefter er der to der tager mig under armene og løfter mig op så jeg ligger på alteret med benene hængende ud over kanten. Mine arme bliver fæstnet med reb over mit hoved og mine ben bliver bøjet og ført ud til hver sin side og fæstnet. Jeg kan høre musikken begynde at spille og præsten messe, efter et stykke tid standser musikken og præsten spørger ud i rummet "hvem føre denne pige frem til indvielse" min moder svare. Præsten messer videre " så gå da med hendes gudmødre i gang med at gøre hende klar til indvielsen". Jeg kan mærke hænder skubbe kjolen op over min mave samtidig med at andre trækker den ned over mine ikke helt færdigudviklede bryster. Hænderne begynder at kærtegne bryster og skød og efter et øjeblik bliver de erstattet af munde og tunger. Jeg begynder at trække vejret tungt og snappe efter vejret. Bølger af vellyst skyller igennem mig. Og der går kun et øjeblik før min krop trækker sig sammen i kramper.

SEX I DAG?

Da orgasmen epper ud opdager jeg at der ikke længere bliver rørt ved mig og at der er helt stille i kirken bortset fra mit eget hivende åndedrag.

Præsten går igen i gang med at messe "Hvem skal stå for indvielsen af denne pige til de voksnes rækker". Min fars stemme svare ved siden af mig "det skal jeg".

Hænderne og mundene vender tilbage til mit skød og mine bryster og min krop begynder igen at dirre. Da den er lige ved at gå i orgasme, forsvinder munden fra mit skød og erstattes af en pik mod mine skamlæber.

Præsten Messer "Før nu denne pige til de voksnes rækker med viden om at al overgang kan gøre ondt men er nødvendig for at komme videre og udfylde sin plads i livet"

Et par store hænder griber om mine hofter og pikken skyder brutalt frem, baner sig vej i min smalle jomfruelige fisse og bryder hinden på sin vej i bund.

Smerten er voldsom og jeg skriger og hulker, forsøger at komme væk, men ingen flugt er mulig. Pikken er helt i bund og rolig afventende, samtidig med at hænder og tunger kærtegner mine bryster og mit skød.

Min krop begynder langsomt at vende sig til den nye fornemmelse, og smerten ændre sig til accept. Pikken begynder at pumpe ind og ud i langsomme seje stød. Accept ændrer sig langsomt til lyst og min krop begynder ufrivilligt at møde hvert stød. Pikken begynder at arbejde nådesløst, hurtigt, hårdt og efter et øjeblik eksplodere den i mig.

Der bliver igen stille og pikken bliver trukket, ud en mund overtager dens plads og holder mig på randen af orgasme.

Præsten messer igen "Før da hendes gudfædre frem for den endelige indvielse".

Musikken starter igen og mine hænder og fødder bliver løsnet. Min kjole bliver fjernet og jeg får et bælte om livet og manchetter om hænder og ankler. Manchetterne på mine ankler bliver med meget korte bånd fastgjort til bæltet så mine ben er tvunget i hug. Herefter bliver jeg løftet ned ad alteret og placeret oven på en liggende mand med min dunkende fisse over hans pik. Denne pik er en del større end den første, og jeg piber ynkeligt da den ved hjælp af tyngdekraften trænger op i min snævre, ømme men velsmurte fisse. Samtidig bliver mine håndled fæstet til ringe i gulvet på det podium vi ligger på. Præsten træder hen til mit hoved og taler for første gang til mig "Og nu er det tid til at du modtager den frugtbare sæd med hele din krop og hele dit væsen" Han åbner min mund og før jeg ved af det er hans pik i den. Ømheden i fissen og pikken i munden gør at jeg næsten ikke lægger mærke til at hænder er begyndt at kærtegne min bagdel og især mit numsehul, Hænder der er godt fed tet ind i smørelse. Et andet par hænder griber mig om hofterne og jeg bliver pludselig opmærksom på et voldsomt pres mod mit numsehul, jeg prøver at skrige, protestere, flygte men uden hel. Og med stor kraft tvinger pikken sig op i mig.

Det sortner næsten for øjnene af mig og tårerne gennemvæder mit bind for øjnene, jeg hulker halvkvalt.

Min krop får et stykke tid til at vænne sig til at være helt udblokket og igen indtræder accepten.

Alle tre pikke begynder nu at arbejde langsomt ud og ind. For hver gang min krop giver sig lidt øges tempoet mere og smerten aftager gradvist. En hånd sniger sig ind og begynder at massere min klitoris, andre hænder masere mine bryster og brystvorter. Lysten vender langsomt tilbage jeg overgiver min krop, slipper kontrollen, acceptere det uundgåelige og min krop begynder langsomt at trækker sig sammen i orgasme kramper, jeg skriger halvkvalt.

Alle tre pikke eksplodere næsten samtidig og jeg må sluge den sæd der skyder i lange tag ind i munden på mig.

Pikkene forlader min krop og hænderne og mundene overtage igen og bringer mig endnu engang frem til en voldsom orgasme, denne gang kan jeg skrige uhæmmet.

Da orgasmen er klinget af bliver mine bånd løsnet og mit bind fjernet. Jeg står foran det fyldte kirkerum iført intet andet end mine lange hvide strømper og små sko. Sæden driver ned af lårene på mig.

Jeg bliver ført hen til den store døbefond afklædt strømper og sko og sænket ned i det varme vand. Jeg bliver hjulpet op igen og bliver med stor ømhed tørret af min mor og 3 andre kvinder. Herefter bliver jeg iklædt en hellang mørk rød kjole med stor udskæring med elastik så mine skuldre er frie. Og et sort snøreliv til at holde den sammen om livet og fremhæve min talje. Igen intet undertøj kun lange røde strømper og små sorte støvler med lidt hæl. Musikken stopper.

Præsten messer igen "dette tøj er symbolet på din nye status som voksen, og skal bæres indtil du bliver frugtsommelig med dit første barn, du må i denne periode ikke nægte nogen mand adgang til din krop, dog har din fader, brødre og bedstefædre ikke adgang til din fisse. Efter fødslen af dit første barn har du ret til selv at vælge dit tøj så længe det ikke er rødt eller hvidt, at sige nej til mænd, flytte fra dine forældres hus og eventuelt vælge en fast partner at leve med….. Skulle der gå mere end 3 år fra fødslen af et barn til undfangelsen af et nyt, vil du igen blive iført den røde dragt….. Gå nu med fred og vær en nyttig del af bygdens samfund"

Musikken starter igen og mine forældre træder op på hver side af mig og følger mig ud i solskinnet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.