Jeg har længe holdt fantasien for mig selv, nu begynder det at fylde mere og mere, jeg bliver tit liderlig af de tanker der flyver rundt i mit hovede. Før kunne jeg lægge låg på, men...

Hej mit navn er Jannie. Jeg har længe haft en dejlig fantasi om sex med helt fremmede mænd, måske endda flere mænd

Jeg har længe holdt fantasien for mig selv, nu begynder det at fylde mere og mere, jeg bliver tit liderlig af de tanker der flyver rundt i mit hovede.

Før kunne jeg lægge låg på, men nu går det lige i kroppen, mine brystvorter bliver stive, samtidig bliver min fisse våd. Det sker efterhånden alle steder når jeg handler, på arbejde jeg kan slet ikke styre det.

Jeg har i skjul undersøgt den nye dille der er kommet til Danmark. Dogging som kommer fra England og er tilfældige mennesker der mødes for at have sex eller lignende.

Jeg har også i skjul oprettet en profil på en Dansk dogging side, her har jeg chattet med en masse mennesker, flere af chatten har tændt mig så meget jeg om aften har måtte kaste mig over min mand Morten.

Det er blevet sommer i lille Danmark, en dejlig varm sommer, jeg har besluttet mig for at prøve at angeren et dogging møde, den beslutning har sat ild i min fisse, jeg voldtager næsten Morten hver dag, som han selvfølgelig nyder.

Morten har ikke fået mistanke om min forestående arrangement, han nyder nok bare min stigende lyst, og at Jeg igen barber min fisse helt glat.

Jeg har oprettet et dogging møde på min profil, der er kommet mange kommentarer, billeder osv.

Jeg lå et billede på profilen, hvor jeg stod i frækt undertøj, selvfølgelig uden ansigt, billedet var kun online en time, jeg blev totalt overvældet over hvor mange der skrev til mig.

Jeg har efterhånden gennemgået 100+ mail, blandt de mange mænd, par og kvinder har jeg valgt 10 mænd som er blevet inviteret til mit første dogging arrangement.

Det sværeste for mig er at finde et godt sted jeg kan afholde mit lille møde.

Jeg har skrevet datoen til de 10 mænd, men adressen kommer først senere, selvfølgelig falder der nogle fra når adresse bliver offentliggjort.

Jeg glæder mig helt vildt til at skulle opleve min store fantasi.
Sidste weekend fik jeg listet mig ud og handle lidt nyt tøj til dagen, Morten har stadig ikke fået mistanke om noget, selvom han aldrig har fået så meget fisse.

Det er blevet D. Dagen aldrig har jeg været så nervøs i hele mit liv, jeg er stået tidligt op, for at have god tid, men skal selvfølgelig have styr på mine nerver som hænger uden på tøjet.

Jeg tager et dejligt varmt bad, mens jeg står i badet kan jeg allerede mærke jeg er våd mellem mine lår, jeg leger lidt med brusehovedet og kommer i en lille forsigtigt orgasme.

Jeg får barberet mig alle steder, inden jeg står ud af brusebad, jeg tager mit nyindkøbte tøj på.

Jeg ser mig selv i spejlet, jeg har lagt en let sminke, sat mit hår op i rottehaler, en stram hvid skjorte, hvor knapperne over mit bryst er ved at springe, presset på skjorten afslører min nye hvide blonde bh, jeg har taget min nye lille skotskternet nederdel på, den overlader ikke meget til fantasien, den dækker kun lige kanten på mine sorte selvsiddende.

Jeg står og beundrer mig selv i spejlet, jeg er så klar nu, sommerfuglen flyver hurtigt rundt i min mave, det er nok også 20 gang jeg skal nervøs tisse.

Jeg tisser en sidste gang inden jeg hopper i mine sorte lårlange støvler.

Jeg har pakket en lille taske med nogle praktiske ting og en masse håndklæder.

Jeg køre nu mod adressen hvor jeg har ageret mødet , jeg er virkelig spændt, mens jeg sitrer i hele kroppen, jeg har også måtte gøre et par holdt undervejs for at få styr på mine nerver.

Jeg kommer frem til adressen. Næsgården som ligger lige op af en hyggelig sø.

Da jeg køre ind til den lille lysning holder der allerede en del biler, jeg parkerer min bil, jeg tager min taske og går mod et bænkesæt, jeg lægger et tæppe ud.

Jeg sætter min på bordet, min puls er på 400 jeg er simpelthen så nervøs.

Der kommer hurtig en god håndfuld mænd op til mig, flere med deres pik i hånden, min fisse er efterhånden så våd det løber ned af mine lår.

Der samler sig hurtigt en masse mænd omkring mig, jeg kan tælle 8 mænd i alle aldre, højde og drøjde.

To mænd begynder og røre ved mine bryster mens en har sat sig på knæ, jeg mærker hans dejlige tunge på min svulmet klit, jeg har en pik i både højre og venstre hånd, mens en mand står på bordet med hans stive pik lige ud for min mund.

Jeg bliver langsom fyldt, manden der slikkede mig har hans store pik oppe i min våde fisse, mens en anden knepper min mund, jeg har stadig en pik i hver hånd.

Jeg ser omkring mig, der står en masse mænd og onanere, jeg bliver kneppet grundigt i både mund og fisse, jeg har virkelig svært ved at koncentrere mig om de to mænd jeg har i hænderne.

Jeg kan mærke min fisse trækker sig sammen, ind over mig vælter en kæmpe orgasmer, hele min krop ryster mens manden i min mund sender en kæmpe ladning sperm langt ned i min hals.
Manden i min fisse kommer også op i mig.

Jeg står nu bøjet ind over bordet min skjorte er revet i stykker, min nederdel er trukket op, jeg har en ny pik i munden, og i fissen en kæmpe pik som giver den ene orgasme efter den anden, desværre holdte han ikke længe, så endnu en mand er klar i min fisse, aldrig er jeg blevet brugt så meget, min krop skriger på mere pik.

Jeg elsker at mærke så mange pikke i mig

Mange af mændene er kommet både i min mund og op i min ømme fisse, jeg kan mærke hvordan spermen løber ud af mig,

Der er heldigvis ikke så mange tilbage, jeg har virkelig brug for en pause, da jeg rejser mig løber spermen ud af min lille røde fisse, det er helt vildt så meget sperm der løber ud.

Jeg sætter mig på hug, jeg skal virkelig, virkelig tisse, mens jeg tisser presser en mand hans pik ind i min mund, jeg bliver siddende på hug og sutter den store pik mens jeg igen begynder at tisse, der samler sig hurtigt en håndfuld mænd omkring mig, alle onanere til synet, lidt grænseoverskridende men også lidt frækt.

Jeg sutter den dejlige pik virkelig ivrigt, mens mændene samler sig tættere omkring mig, min krop rystede af liderlighed.

En af mændene lægger sig på ryggen i græsset, hans pik står lige op i luften, jeg sætter mig over pikken, og lader den glide helt i bund i min søde våde fisse, jeg begynder stille at ride ham, der står stadig en masse mænd og onanere til mig.

Der kommer to mænd over til mig, den ene sætter hans stive pik mod min mund og presser pikken helt i bund, den anden står bare helt tæt og onanere, mens der kommer flere mænd tættere på.

En ældre mand stiller sig op bag mig, med hans halvstive pik i hånden, hans pik er tynd men lang, han spytter i hånden inden han igen onanere hans pik helt stiv.

Jeg ligger på alle 4 med en dejlig tyk pik i min våde fisse, en ung pik i munden og nogle stykker der onanere omkring mig, jeg er fuldstændig solgt til dem alle, jeg nyder opmærksomhed,at blive totalt tilfredsstille.

Den ældre mand bag mig sender en spytklat ned over mit røvhul, inden han stiller presser han lange pik ind, jeg vender det hvide ud af øjnene mens mit livs største orgasme ruller ind over min krop, jeg ryster min fisse trækker sig sammen, mens den ene orgasme overtager den anden, min stramme røv malkede hans pik så han kommer hurtig op i mit lille røvhul, mens min fisse suger hver en dråbe sperm ud af pikken.

Flere mænd omkring mig sprøjter deres varme sæd ud over mig, mit ansigt, bryster og røv
Manden i min mund sender sin ladning ned i min hals, og jeg falder totalt sammen i græsset.

Jeg må have været helt væk i noget tid, da jeg igen åbner øjnene er alle bilerne væk.

Jeg rejser mig går over til bænken for at pakke sammen, jeg kan spejle mig selv i et vindue på Næsgaard.

Der er sperm ud over alt mit tøj, mellem mine bryster og lår, som er rigtig klistret.

Min fisse brænder af alle de pikke, mens mit røvhul bare er vildt ømt, men oplevelse har været så utrolig dejlig, jeg får pakket og køre hjem mange oplevelser riger, jeg må nok indrømme der går nogle uger hvor Morten ikke får sex.

En rigtig dejlig oplevelse.
Knus Jannie

Min hemmelighed (fantasi)
I alt: 4.5 ud af 5 - fra i alt 18 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Flere historier fra samme forfatter: