Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg ringer på din dør præcis klokken 19. Jeg plejer godt nok ikke at ringe på, men af en eller anden grund føles aftenen allerede speciel.
Det er jo ikke hver dag man får en sms fra en veninde hvor der bare står: "Middag klokken 19 hos mig - dristig påklædning og frækt humør påkrævet."

Du åbner døren, iført stramme jeans, en ualmindelig lille top og et smørret smil. Efter et velkomstknus byder du mig indenfor, hvor jeg hurtigt indser, at jeg er den eneste gæst du har inviteret i aften. Med et stort smil på læben stikker jeg hovedet indenfor i køkkenet og siger:

SEX I DAG?

"Nå, kunne de andre ikke komme til din dristige og intime middag?"

Du vender dig hurtigt om og ser på mig med alvorlige øjne, mens du siger, at du helst vil være alene med mig i aften.

Jeg tænker for mig selv, at du enten har noget du vil snakke om eller også har du en lusket bagtanke, men din udtalelse får alligevel min temperatur til at stige en del, og til din store begejstring, smider jeg jakken og afslører, at jeg indenunder er iført en gennemsigtig og meget nedringet skjorte.

Du spørger nu om det ikke er i orden, at vi kun bliver os to, og på forunderlig vis får jeg fremstammet noget der må have været et positivt svar, for du kommer straks hen og ligger armene omkring mig, og siger at du er rigtig glad for at jeg ville komme.

"Maden er lige straks færdig, så sæt dig ind til bordet og skænk noget vin, så kommer jeg om to sekunder," siger du.

Jeg går ind i stuen, hvor du har placeret levende lys i hver en afkrog, sætter mig ved bordet og skænker vin op til os begge to. Ud af anlægget strømmer der nogle blide og sensuelle toner.

Jeg sidder stille med lukkede øjne og nyder øjeblikket, da du kommer ind og serverer maden.

"Det ser lækkert ud," siger jeg.

Du takker og vi begynder at spise. Stilheden varer bestemt ikke længe, for som de gode veninder vi er, er der altid en masse der skal sladres om når vi er sammen, og denne aften er bestemt ingen undtagelse. Efter som aftenen skrider frem og vinen ryger ned, falder snakken på sex, som den så ofte gør mellem veninder, og denne gang bliver der delt rigeligt ud af erfaringer og oplevelser, og jeg lægger mærke til, at du flere gange insisterer på at fortælle om en kollega, som har fortalt dig om hendes erfaringer med pige sex. Her kommer jeg i tanke om den fornemmelse jeg havde først på aftenen, om dine eventuelle planer, men da du skifter emne bliver den tanke hurtigt erstattet med nogle nye.

Det er først da vi har taget af bordet, og står ude i køkkenet, at tanken vender tilbage, for pludselig siger du til mig:

"Kan du huske da du fortalte mig, at du tændte på sex med en pige og at du gerne ville prøve, og jeg sagde at det ikke var noget for mig?"

Helt slået ud af virkelighedens verden, er det eneste jeg kan gøre bare at nikke og afvente hvad du siger efterfølgende, men da du træder et par skridt nærmere, ser mig i øjnene og siger: "Jeg tror jeg tog fejl," bli'r jeg så overrasket at jeg gisper efter vejret.

Min reaktion morer dig tydeligvis en smule, men du bestemmer dig for, at gå lige til sagen. Du står nu helt tæt på mig, og siger:

"Hvis du stadig har lyst, vil jeg meget gerne prøve, men du må vise mig hvordan."

Jeg griber fat i din hånd, og forsøger, at få forklaret dig, at jeg helt opgav den tanke dengang du ikke var interesseret i at prøve. Jeg ville aldrig have turdet, at prøve det med andre end dig. Eller rettere jeg har aldrig turdet, at fortælle andre om det.

Helt forvirret og pinligt berørt forlader jeg køkkenet igen og går videre ind i stuen. Jeg når knap nok hen til min stol før jeg tænker fandeme nej, og vender om igen.

I køkkenet finder jeg dig, lettere bukket ind over køkkenbordet, og jeg stiller mig bag dig, og ligger mine hænder på dine skuldre, mens jeg inderst inde håber, at du ikke allerede har ombestemt dig.

Mine hænder glider langsomt ned af dine arme, indtil jeg når dine hænder, som jeg gir et lille klem.

Jeg stiller mig helt tæt ind til dig, og hvisker i dit øre:

"Fik jeg skræmt dig, eller har du stadig lyst?"

Med en stille og utydelig stemme siger du:

"Jeg har stadig lyst til dig."

Men svaret er ganske unøvendigt for din vejrtrækning er så dyb, at jeg tydelig kan mærke hvor tændt du er.

Du vender dig om, og ser mig direkte i øjnene med et usikkert blik, som om du ikke helt ved hvad du skal gøre. Jeg kan tydeligt mærke, at du vil have at jeg skal starte.

Jeg kysser dig på halsen, og arbejder mig langsomt op til din mund. Du er så tændt, at du gisper efter vejret, og jeg bestemmer mig for at trække pinen ud, og stopper mine kys lige før mine læber rammer dine. Du ser på mig med et desperat udtryk i øjnene, og da jeg ikke kan lade være med at smile, tager du sagen i egen hånd og trækker mig ind til dig og kysser mig intenst. Snart er jeg mindst lige så tændt som dig, og det mærker du, for du giver igen, ved ganske langsomt at begynde at nappe forsigtigt i min underlæbe med din mund, mens dine fingre langsom kører hen over mine brystvorter.

Mine hænder finder hurtigt ind under din top, hvor jeg opdager, at du ikke har bh på. Det tænder mig helt utroligt, og jeg kan mærke, at jeg er våd. Jeg kæler for dine bryster, men inden længe bevæger jeg hånden ned og begynder at massere din fisse udenpå bukserne.

Vi står kind mod kind, vi kæler for hinanden og jeg kan mærke på dit tunge åndedræt at du er meget tændt nu, så jeg tar fat i din hånd og leder dig ud af køkkenet og ned mod soveværelset, men så langt når vi ikke. Du standser ved spisebordet i stuen, trækker mig hen til dig og skubber mig ind over bordet, så jeg nu sidder på bordet og du står mellem mine spredte ben. Du knapper min skjorte op, ulideligt langsomt, mens din tunge drillende spiller hen over mine læber. Du giver mig et forsigtigt skub, jeg ligger nu på bordet, og du begynder at kæle for mine bryster med den ene hånd og med den anden knapper du mine bukser op, og snart ligger de på gulvet.

Du kan tydeligt mærke hvor våde mine trusser er, og det tænder dig, at vide at du er grunden til det.

I en hurtig bevægelse sætter jeg mig op, tager skjorten helt af, hopper ned fra bordet og hiver dig med ind i soveværelset. Jeg flår sengetøjet af, beder dig om at ligge dig på sengen og spørger om du har noget massageolie. Uvidende om hvad der sker peger du på sengebordet, som jeg straks åbner og finder olien. Du sætter dig op igen og spørger:

"Hvad sker der?"

Jeg sætter mig ned bag dig og hvisker i dit øre:

"Stol på mig."

"Jamen hvad vil du?" prøver du igen.

Med en hæs og ophidset stemme hvisker jeg:

"Jeg vil ha' dig."

Endelig overgiver du dig og ligger dig på maven som jeg har bedt dig om. Jeg smører mine hænder ind i olien, og starter med at massere din nakke og ryg, og da jeg kan mærke, at du begynde at slappe af, bevæger jeg mig længere ned af din krop.

Da jeg beder dig om at vende dig, smiler du for dig selv og sender mig de frækkeste øjne. Du ved hvad der skal ske, og venter i spænding, men det er mig der bestemmer farten.

Jeg masserer dine arme og hænder, men det varer ikke længe før mine hænder drages mod et andet sted. Jeg lader forsigtigt mine fingre cirkle rundt om dine bryster, men med et fast greb placerer du mine hænder på dine bryster, og jeg begynder at kæle for dem. Virkningen er tydelig, og du begynder at vride dig på sengen. Den virkning aftager bestemt ikke da jeg beslutter mig for at fortsætte længere ned. Jeg masserer dig i lange langsomme træk fra taljen og helt ned til knæene, men da jeg begynder på dine inderlår, slår du pludselig øjnene op og rejser dig op på albuerne så du kan følge med. Jeg følger din opfordring og massagen er nu meget intim. Jeg starter med at behage dig med et par forsigtige og eksperimenterende fingre, og jeg finder hurtigt din klit, som jeg forsigtigt kæler for.

Duften af dig og massageolien gør mig ekstremt ophidset, og der går ikke længe før jeg fortsætter min leg med tungen. Med spidsen af min tunge tirrer jeg din klit, mens et par af mine fingre udforsker resten af området. Jeg finder hurtigt en rytme med både tunge og fingre, og jeg kan mærke at jeg selv bliver meget tændt af det her.

Jeg ser op på dig, du ligger stadig på dine albuer, men du har nu kastet hovedet bagover og udsender små klynk mens du mumler nogle uforståelige ord.

Jeg stopper min leg og spørger dig hvad du siger. Du kigger ned på mig med et desperat udtryk i øjnene og siger, at du er tæt på at komme og at jeg ikke må stoppe.

Jeg lader min hånd glide hen over dine bryster og i takt med at min hånd glider længere ned, spændes din krop i en bue, og din fisse blir nærmest skudt i min retning.

Jeg griber chancen, tager fat i dine underlår og holder din krop låst fast i buen.

Jeg har nu nem adgang, og endnu engang pirrer jeg din klit med tungen, mens et par fingre forsigtigt smutter indenfor. Jeg lader tungen cirkle uendelig langsomt omkring klitten, men endelig omsluttet mine læber den helt, og min tunge spiller drillende hen over den mens jeg forsigtigt suger en smule. Jeg slipper den igen og fortsætter min leg længere nede. Jeg trækker mine fingre ud af dig igen og slikker nu hele området. Du åbner dig for mig, og jeg starter herfra og fører tungen op mod din klit igen. I samme sekund min tunge rammer den, stønner du højt og beder mig om, at forløse dig. Jeg lader tungen spille hen over den efterhånden meget spændte klit igen og igen, og jeg kan mærke at du presser dit underliv mod mine læber.

Jeg bruger nu tungens fulde bredde og slikker hele området, men du strækker din hånd ned og skubber mit hovede op mod din klit igen. Du er tydeligvis meget tæt på at komme nu, du stønner og vrider dig frem og tilbage. Mine læber griber fat om din klit, og napper forsigtigt i den. Tungen kører hen over den i et vildt tempo, og jeg kan mærke, at din fisse begynder at trække sig sammen i små ryk. Du klynker og holder ved mit hovede. Jeg sætter den sidste indsats ind og imens stønner du kraftigt din orgasme ud i rummet.

Du falder helt sammen, jeg kysser dig på kinden, og smider mig ved siden af dig, mens jeg inderst inde håber, at du har lidt mere i dig.

Jeg når knap nok at fuldføre tanken før du slår øjnene op, vender dig imod mig og smiler lusket.

"Hvad nu?" siger jeg og undrer mig over hvad du tænker på.

Du kæler for mine bryster, mens du stille hvisker i mit øre:

"Nu er det min tur - jeg vil smage dig ude i badet, mens det varme vand løber ned over os begge to."

Hvem kan sige nej til sådan et tilbud?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.