Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Gennem mit arbejde som taxichauffør får jeg mange gode og frække oplevelser.

En sen lørdag aften tog jeg en meget køn ung pige op, hun var meget beruset, og tumlede ind på forsædet ved siden af mig. Hun kunne næsten ikke forklare hvor hun boede, så beruset var hun, men jeg rodede i hendes taske og fandt adressen, som jeg så kørte hende til. På turen var hun faldet i søvn, og jeg betragtede hende. Hendes lette sommerkjole var gledet op, da hun var sunket ned i sædet. Hun havde nogle dejlige flotte brune ben, som jeg ikke kunne holde øjnene fra. Jeg prøvede forgæves at vække hende, men det var umuligt, så jeg tog igen hendes taske, for at finde den rigtige opgang/lejlighed og hendes nøgler. Jeg parkerede taxien, tog hende ud og under armen, fandt hendes lejlighed og låste op og fik hende ind. Inde i lejligheden fik jeg anbragt hende på dobbeltsengen i soveværelset, hvorefter jeg igen rodede i hendes taske for at finde penge til betalingen af taxituren. Hun havde kun småpenge og slet ikke nok, så jeg ruskede i hende, men uden held, hun var nærmest bevidstløs, men jeg ville sgu have betaling på den ene eller anden måde. Jeg fik trukket kjolen af hende, med noget besvær, hun var som en sæk kartofler. Hun var utrolig velskabt som hun lå der, kun iført BH og g-strengs trusser. Jeg tog også hendes BH af, og afslørede et på meget smukke bryster, som jeg lejede lidt med, klemte vorterne lidt, slikkede og bed i dem, hvorved vorterne blev stive, men ellers ingen reaktion fra hende. Jeg ville nu se hvad hun skjulte i trusserne, så dem trak jeg af hende, og hvilket syn, en smuk og fuldstændig glatbarberet fisse. Jeg spredte hendes ben og dykkede ned mellem dem, og begyndte at slikke hendes dejlig fisse. Hun reagerede stadig ikke på behandlingen, selv om jeg slikkede det bedste jeg havde lært, og fingerkneppede hende først med en finger, så to og lidt efter tre. Min pik havde været ved at springes lige fra jeg begyndte at klæde hende af, så nu skulle den ind i varmen. Jeg fik mine bukser af, trak hende ud til kanten af sengen og lagde hendes dejlige ben op på mine skuldre så fissen var lige ud for min stive pik. Pikke stak jeg forsigtigt ind mellem skamlæberne, som var våde af mit slikkeri. Jeg pressede den længere ind, arbejdede lidt frem og tilbage, hvorved hendes skede reagerede ved at tilføre væde, og snart var jeg helt i bund. Jeg kneppede hende i stadig hurtigere tempo, uden at hun så ud til at ville vågne, men fissen var dejlig stram, og der var noget ekstra frækt ved tanken om, at hun i morgen ikke ville ane en døjt om hvad der var foregået. Jeg var tæt på at komme, men syntes at det var for lidt valuta jeg havde fået for køreturen, så jeg trak mig ud, gik ud på hendes badeværelse og fandt noget creme, som jeg tog med ind til hende. Jeg vendte hende om på maven, spredte hendes balder og tog en ordentlig klat creme, som jeg smurte ind i hendes røvhul.

Jeg fingerkneppede hende i røven, for at sikre at et hullet blev godt fedtet til. Pikken dyppede jeg i cremekrukken, og nu var jeg klat til analkanalrundfart. Jeg spredte ballerne godt, så røvhullet åbnede sig og pikken kunne glide ind med lidt besvær. Igen arbejdede jeg lidt frem og tilbage, indtil jeg var helt i bund. Hendes røvhul havde nu vænnet sig til mit knepperi, så jeg kørte på i stadig stigende fart, og inden længe sprøjtede jeg dybt oppe i hendes røvhul, det var en skøn fornemmelse.

Jeg fandt noget køkkenrulle, og rensede hendes røv og kusse for spor, lagde hende under dynen. Jeg lagde også hendes tøj pænt, trusserne havde jeg trukket på hende igen. Jeg smækkede døren da jeg gik tilbage til min taxi for at genoptage arbejdet.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.