BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Del af mine 4 mdr. som slavinde.

En aften Henning skulle til møde på sit arbejde ville Iris bruge mig alene. Hun gav mig besked på at ligge mig ind i deres seng, nøgen. Hun startede med at sætte to stænger fast i fodenden af deres seng. Jeg fik så besked på at ligge mig på ryggen med enden næsten helt ude ved fodenden. Mens benene blev spredt, blev mine ben hægtet fast i de to stænger. Rent bortset fra mine ben, der var trukket næsten vandret op i luften var min krop trukket helt ud, for mine arme blev spredt og hægtet fast i hovedenden. Der blev skubbet en pude ind under min nakke, så hovet var hævet. Iris stillede sig ved min ende og kørte sin ene hånd rundt om min penis, mens hendes anden hånd kørte rundt om mine baller, for til sidst at ramme min anus. Hun tog en klat eksplosionscreme og smurte min anus ind i det. Hun stak sine fingre op i mig, og tog så en DILDO og stak den hårdt op min anus. Aavv, aavv pep jeg! Hun satte en strop fast i enden af dildoen og den anden ende bandt hun rundt om mine ben. Hun startede så dildoen og sagde nu går jeg i bad, men du går selvfølgelig ingen steder, vel.

SEX I DAG?

NEJ, nej, jeg skal nok blive her sagde jeg, velvidende at jeg blev nødt til at spille med på hendes morsomheder, ellers vankede der. Jeg lå bare der og ventede som jeg havde fået besked på, jeg kunne jo heller ikke and-et når jeg var bastet og bundet. Jeg kunne tydeligt mærke dildoen snurre lystigt oppe i min analåbning … skønt. Iris kom ind i gennem døren, nøgen med fugtig hud, kunne jeg se, for det dryppede fra hendes krop. Hun kravlede op i sengen og placerede hendes knæ på hver side af mit hoved. Som jeg lå der, kunne jeg tydeligt se op i hendes åbning, der dryppede en masse dråber ned i mit hoved. Det var selvfølgelig vand, men jeg vidste at om lidt ville det blive til noget andet. Iris sænkede langsomt sit skød ned mod min mund. Du skal slikke mig helt tør, inden du går rigtig i gang, sagde hun. Jeg lod min tunge køre lystigt rundt, og forsøgte at suge vanddråberne ind i min mund samtidigt. Jeg kiggede op ad hendes krop og kunne se hendes brystvorter stritte, men så pludselig kunne jeg ikke se mere for Iris begyndte at kneppe mit ansigt. Slik mig hårdt kommanderede hun, mens hun kørte sit skød frem

og tilbage over min mund og tunge og samtidig kunne jeg se hendes analåbning som jeg viste jeg også kom til at slikke. Samtidigt kørte dildoen stadigt lystigt snurrende oppe i min analåbning … Mmmm. Hele soveværelset bare dampede, osede af sex, det var så lækkert, og jeg var bare så liderlig, som vores opstemthed, vores liderlighed bare gjorde vildere og vildere. Som Iris sad på mit ansigt, vendte hendes hoved mod min knald hårde pik. Den var efterhånden helt spændt til bristepunktet, dunkede og ventede bare på en forløsning. Iris tog blidt om min pik, men holdt dog hånden helt stille. Du skal først få den til at komme på mig sagde hun. Jeg slikkede ihærdigt videre, både på og mellem hendes glinsende, glatte våde skamlæber. Men efter at have gledet frem og tilbage mellem skamlæberne, at have kysset klitoris, pressede Iris sig tilbage og løftede det ene ben lidt, og lod sin hånd hjælpe til at få sin anus presset mod min mund. Min tunge gled lidt frem og tilbage, og fik Iris` ringmuskel blidt til at give efter. Lidt efter pressede jeg lidt hårde på stjernen og med et svup gled min tunge ind i hendes analåbning. Min tunge blev omsluttet af Iris` ringmuskel, ikke villigt som jeg plejede, men som jeg lå der med Iris presse sin røv mod mit ansigt, havde jeg ingen muligheder for at slippe. Jeg ville heller ikke, for min pik var stadig knaldh ård.

Ja, ja elsk mig med tungen stønnede Iris og pressede sin røv hårde mod mit hoved. Selv om hendes pres gjorde ondt, blev min tunge ved med at køre frem og tilbage og hun kørte heldigvis frem en gang imellem så jeg også kunne slikke hendes voldsomt våde fisse. Gad vide om Henning havde været oppe bag i Iris med hans 22 cm, lå jeg og tænkte mens jeg stadig skiftevis blev tvunget til at bearbejdede Iris` fisse og anus. Hendes anus var ikke særlig stor og jeg måtte presse hårdt til for at komme igennem hendes ringmuskel. Jeg forsøgte at røvpule hende med tungen, men det var som om at ringmusklen forsøgte at fastholde tungen når den var helt inde, så den ikke kunne køre frem og tilbage. Mine læber blev så presset mod stjernen i ca. 5 sek. hver gang jeg havde den tungen stukket helt ind. Trods at Iris holdt hendes hånd stille rundt om min pik kunne jeg mærke hvordan min orgasme langsomt blev bygget op. Jeg kunne også mærke at Iris` orgasme var på vej, for hun blev mere

og mere ophidset i hendes bevægelser og hendes klitoris var blevet helt hård kunne jeg mærke da hun et kort øjeblik holdt stille men pressede samtidig hendes fisse hårdt mod min mund. Hendes orgasme kom eksplosivt da jeg sugede hendes blodfyldte klitoris ind i munden og samtidig sprøjtede min sperm ud over hendes hånd. Iris rykkede lidt frem så jeg fik trykket hendes sjask våde åbning mod min mund, mens hun ophidset sagde slik mig tør, helt tør.

Jeg slikkede så det bedste jeg kunne, selv om jeg vidste at det var en umulig opgave, for jeg havde aldrig oplevet at hendes fisse var tør. Mens jeg slikkede Iris` safter i mig mærkede jeg pludselig hendes ene hånd mellem hendes ben. Hun løftede sig lidt op og stak sin hånd ned mellem hendes ben og hendes fingre ned til mine læber, drik dine egne safter sagde hun. Lugten af min egen sperm var tydelig, men jeg slikkede det selvfølgelig af hendes hånd som jeg fik besked på. Efter et par minutter fjernede hun fingrene og sagde jeg skulle slikke videre på hendes fisse, jeg slikkede så igen videre i et forsøg på at slikke hende tør. Pludselig ringede dørklokken, det var noget, der skete meget sjældent. Dem der kom i huset plejede bare at gå ind, det var en aftale, de havde indgået for flere år siden hav-de Iris fortalt mig. De havde snakket om at der ikke var noget at holde skjult allige-vel, for alle havde set det hele hos alle. Det var selvfølgelig rigtigt, selv de mest in-tensive orgasmer havde man set hos nogle af dem. Iris rykkede irriteret tilbage fra mit ansigt og rejste sig op. Jeg må desværre forlade dig et øjeblik sagde hun, mens hun tog sin morgenkåbe på, det var ellers sjældent den blev brugt. Som inden vi startede så bliver du bare liggende sagde hun grinende mens hun gik hen til døren. Ja, ja, jeg skal nok blive liggende i samme stilling sagde jeg, selv grinende. Jeg kunne høre hende gå ud til døren, for hun havde ladet døren stå åben. Jeg hørte hendes overraskede udbrud, jamen hvorfor gik i ikke bare ind, det har vi da aftalt at vi bare kan gøre hos hinanden. Vi mødte Henning for et par timer siden nede i byen og han sagde at du skulle være alene hjemme i aften.

Han sagde, at du havde snakket noget om at du ville bruge jeres slavinde inde i jeres egen seng. Vi ville så ikke bare gå ind og overraske jer, kunne jeg høre Kate sige. Kom nu bare inde, hun ligger fastspændt inde i sengen, sagde Iris. Hun kan sikkert bruges til noget mere, og jeg kunne høre dem komme gående mod soveværelse, og der var bestemt flere end Iris og Kate. Da de kom ind i værelset viste det sig at det var Kate og Bjarne og Mona og Bjarne. Det gjorde det nogle gange svært når der var to, som hed det samme. Nej ligger du der, sagde de næsten alle med en mund. Jeg forsøge bare at smile, men det var ikke så sjovt når jeg lå bastet og bundet. Jeg kunne samtidig mærke at jeg var temmelig våd i hele hovedet, især var mine kinder meget våde eller nærmere fedtede. De havde stillet sig ved fodenden af sengen og stod og kiggede på mig. De kunne derfor tydeligt se at der stadig sad en dildo i min anus ellers kunne de i hvert fald høre den, selv om den var ved at løbe tør for strøm.

Skulle jeg ikke tage dildoen ud? spurgte Mona. Jeg er sikker på der er noget bedre til at erstatte den med, sagde hun men hun trak dildoen ud, det gjorde lidt ondt, for det var blevet meget tørt omkring den. Som Iris havde bundet mig fast lå min ende og dermed min anus frit fremme, så det var let at sætte sig på knæ mellem mine ben. Mona smurte min anus ind samtidig med at hun pillede dildoen ud. Monas mand Bjarne havde taget tøjet af og satte sig ned på mellem mine ben. Hans penis var allerede blevet stiv kunne jeg se inden han satte sig. Jeg kunne mærke hans pikhoved blidt presse sig gennem min ringmuskel og mærkede hans penis køre halvvejs ind i min anus. Det er smart med disse to stænger, sagde Bjarne. Jeg kunne se han tog fat med hver sin hånd i de to stænger mine ben var hægtet fast til. Ja, oh ja jeg vil elske slavinden i hendes analåbning, stønnede Bjarne. Må jeg sætte mig op spurgte Mona, jeg vidste godt hvad der blev spurgt om inden jeg hørte Iris svare, Ja. Straks efter mærkede jeg Monas knæ på hver side af min hoved, og lige efter mærkede jeg hendes fisseåbning presse mod min mund. Bjarne er du klar til at overtage efter mig spurgte Bjarne, mens hans pik kørte frem og tilbage. Hans pik var efterhånden kommet helt til bunds i min stramme røv mens

Mona kneppede min mund. Trods smerten var det, årh så skønt, og jeg skreg min ømhed ud i Monas fisse. Mona begyndte at stønne og hvine at hun var lige ved at komme, og jeg kunne tydeligt mærke det på alle hendes safter der kom. Bjarne førte hans penis helt til bunds, så min ringmuskel omsluttede ham helt ved roden. Bjarne kørte pludseligt hurtigere og hurtigere og skreg hans udløsning ud mens jeg mærkede Monas blodfyldte klitoris presse mod mine læber og jeg tog den i munden og slikkede heftigt på den, mens Mona stønnede hendes orgasme ud. Jeg mærkede Bjarne1 trække sin penis ud af mig og mærkede næsten med det samme Bjarne2 presse på. Han måtte presse på for hans penis var tykkere, så selv om min anus var godt våd og gennemkneppet var min ringmuskel stadig lidt stram.

Da Bjarne2 var kommet forbi ringmusklen med pikhovedet, tog han fat med begge sine hænder om stængerne, og begyndte at røvpule mig. Han kørte ud og ind i et massivt langsomt tempo, jeg mærkede ringmusklen fastholde ham, idet Kate pressede hendes fisse mod min mund. Jeg slikkede igen og kørte min tunge ud og ind. Efterhånden var den ved at blive godt øm. Jeg mærkede Kate` læber omslutte min penis og mærkede min ringmuskel klemme om Bjarnes penis. Det føltes meget stramt når Bjarne kørte frem og tilbage med hans tykke pik for ringmusklen klemte rykvis hver gang Kate kørte sin tunge rundt om mit pikhoved. Jeg mærkede hvordan orgasmen langsomt blev bygget op mens Bjarne kørte hans pik helt i bund hver gang og Kates tunge slyngede sig rundt om hovedet hver gang han var i bund. Jeg kom pludselig kraftig og hørte mig selv skrige op i Kates fisse mens hun samtidig heftigt gled hendes klitoris mod min mund og fik orgas-me så hendes safter sprøjtede ind i min mund. Bjarne2 trykkede sin

pik helt i bund og stønnede sin udløsning ud og eksploderede langt oppe bagi mig og sprøjtede spermen langt op i min anus. Det var en skøn følelse at mærke at vi faktisk kom samtidig. Bjarne kørte stadig frem og tilbage for at aflevere de sidste sprøjt mens jeg pludselig mærkede Kates læber mod mine. Da hun pressede sine læber mod mine kom hendes tunge ind og åbnede mine. Jeg kunne tydelig smage sæden som hun afleverede i min mund. Jeg slikkede hendes mund ren for sæd, mens hun mumlede, ja drik dine safter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.