Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Alicia, min kæreste havde fødselsdag.

Hendes veninde Yvonne og jeg havde planlagt den helt store overraskelse til om aftenen.

SEX I DAG?

Vi har prøvet en del, Alicia og jeg.. Som de fleste mennesker med et fantasifuldt sexliv.. Trekanter, legetøj SM m.m. er en naturlig ingrediens men begge havde vi en del lyster som endnu ikke var blevet opfyldt.

Jeg havde vækket min elskede på sengen med en mini brunch og gode flot indpakkede gaver. En liderlig lystig tur under bruseren blev det da også til inden hun drog af sted på arbejde. Det var fredag og hun ønskede ikke at fejre noget før næste weekend og ventede derfor blot at jeg lavede en lille intim middag for hende om aftenen.

Intim skulle aftenen nok blive.

Yvonne hendes dejlige veninde (som vi tit havde haft svedige hyggestunder med) og jeg havde sat den helt store plan i gang. Alicia skulle få sit livs fødseldagseventyr.

Nå, men tilbage til sagen. Min dejlige kæreste kom så hjem fra arbejde og mens jeg kokkerere resten af den dejlige middag sammen, drog hun i bad, i badeværelset havde jeg lagt en lille blød pakke til hende samt et kort med besked om at hun skulle iføre sig pakkens indhold.

Der sad vi så.. Jeg i sorte skinnede læderbukser og bar overkrop og min lækre snack af en kvinde i sit nye rå sexede lingeri som hun var helt vild med.. man kender jo sin kæres smag og størrelse..

Alicia fornemmede udmærket at der var lagt ekstra brænde i ovnen til i aften og stemning var fra start af måltidet ladet med intimitet.

Vi små snakkede dog først om lidt løst og fast.. men røg hurtigt ind på morgnens pragtfulde brusebads knald.. -Mmm.. Jeg elsker når du bare nærmest voldtager mig sådan som i morges, Shit hvor jeg bare kom.. men jeg har sørme også bare været vild liderlig hele dagen på job.. Ikke helt fedt!! Har jo haft en masse frække fantasier, du ved! Hun smilede skummelt,-Og jeg regner da med at du skænker mig det helt store fødselsdags knald i nat.. havde endda tænkt på om vi skulle ringe og høre om enten Martin eller Yvonne kunne komme. Men pyt, nu er det vores aften eller rettere min.. he he..

Jeg ku mærke på Alicia som ellers nærmest altid er tændt at hun var ekstra svedig i aften. Perfekt! tænkte jeg, for hun vil komme til at få sin sag for.

- Jeg har købt en lille ekstra gave til dig, men du får ikke lov til at pakke den ud men til at prøve den mens du er blindfolded, Søde. sagde jeg med et skummelt glimt i øjnene.. Ola´jeg glæder mig allerede helt vildt, lød svaret prompte.

Vi gik godt til vinen mens snakkens lystigheder gik hurtigere og hurtigere..

Snart, godt halv snalrede endte vi inde i dobbeltboxen hvor jeg spændte min kære fast med straps så hun lå i et kæmpe X på ryggen midt i sengen.. Jeg "blindede" hende og min legesyge tunge begyndte at gå på opdagelse ned af hendes råsexede velformede og småbuttede pornokrop med flittig støtte fra begge mine hænder.. min tunge fugtede hendes allerede godt våde skamlæber.. en finger eller to listede sig op.. Alicia stønnede.. vred sig.. Var smask liderlig.. Jeg fandt den nye DILDO frem.. lod hende lytte mens jeg pakkede den ud.. Bad hende om at være tålmodig og forlod da vort elskovsleje. Nu satte jeg Madonnas Blue ray på anlægget, listede ud i gangen og slog låsen fra og skyllede da dildoen hurtigt af i badeværelset.

Alicia var utålmodig.. -Mmm... hvad har du lavet? du skal da være her og tage dig af mig, det er jo min fødselsdag.. Jeg svarede ikke men knælede blot ned mellem hendes udspredte dejlige lår og lod hende da langsomt mærke den kuglelejede dildo med ekstra duppen til klitoris, trænge op i hendes savlende hungrende skød..

Wauvv.. den virkede fantastisk på hende. -uhh uuh uu.. Lød det klynkende fra hendes kysselæber mens hun begyndte at vride sig, -Åhh en fed overraskelse du har fundet der. Ha, tænkte jeg bare vent til om lidt.

Alicia var helt væk i sin ophidselse men jeg kunne sagtens høre gæsterne i stuen. Yvonne, Martin, Gert og Lise samt et par der hed Finn og Susanne som vi havde fundet på scor var ankommet.. og det i et vidst noget festligt humør.

Kæresten min ænsede ikke de kom ind i rummet.. Langsomt trak jeg det nye legetøj ud af hende.. Hov.. sagde hun med lidt forbløffelse i stemmen..

Da var det at de tre herre slog sig ned i sengen og lod deres hænder og læber mærke på hendes krop..

-HOV! kom det nu med stor forbløffelse i stemmen. - Jeg vil ikke.. Men det var for sent.. De liderlige handyr havde kasted sig over deres bytte.

Jeg listede ud af værelset sammen med damerne.. Yvonne og jeg havde de bredeste smil over vore læber.. He he, sagde de.

Gert og Lise var et par som yvonne havde mødt til en privatfest for et par måneder siden og om morgnen var de alle tre endt hjemme hos dem.. Gert var en flot mand i nok start fyrrene og Lise, lidt yngre, en lækker slank kvinde med faste små baller og en skøn lille barm. Jeg havde hørt fra Yvonne at de begge var nogle ganske friske mennesker. Finn og Susanne havde jeg kun mødt en gang før, det var på en cafe sammen med Yvonne hvor vi alle lige skulle se hinanden an, de var flinke og flotte.. slut fyrrene og helt med på ideen fra det sekund vi fik kontakt med dem på nettet.

Vi satte os alle i sofaen.. En mærkelig men fed fornemmelse at sidde sammen med tre let påklædte kvinder mens ens kærlighed bliver rå gennem kneppet af tre mandfolk i rummet ved siden af.

Yvonne hentede mere vin og flere glas.. de havde dog alle siddet den sidste times på en lille cafe og drukket sig lidt til så stemningen var allerede løssluppen.

Det er da godt nok noget af en kæmpe pik din mand holder sig, Susanne,lød det Lise. -Jaa.. jeg klager ikke men den kan altså gøre noget nas.. jeg kan ikke have at han bunder mig, du ved hvad jeg mener. Og så var snakken lagt.

Alicias stønnen mellem sætninger lydende ala´; ..Nej nej... det må i ikke.. fy.. åhhh ja ja.. hårdere.. mere.. nej nej.. gjorde mig om muligt endnu mere liderlig og nu kunne hverken jeg eller Yvonne meget længere holde vores nysgerrighed tilbage. en fem seks minutter senere listede vi mod soveværelset.

Det var det svedige skue der mødte os.. Kæresten var ikke spændt fast mere men blev rå kneppet bagfra af Martin som samtidigt klaskede hendes frodige runde røv mens hun kæmpede med at spille og sutte de to andre herres voldsomt erigerede lemme på skift. Med et spændtes Martins krop og min bedste ven fyrede sin varme salte sæd op i min kvindes umættelige kusse..

Han trak sig langsomt ud og Gert var straks på pletten, hev Alicia lidt tilbage og vendte hende om på ryggen.. Finn knælede ind over hende mens han proppede sit kæmpe lem ind i hendes lille mund som knap kunne gabe over den, alt imens Gert dunkede sin rod pircede penis ind i den glatbarberede kusse.. Det var vildt og voldsomt liderligt for mig at se på.. tændte helt vildt at se Alicia blive udnyttede af tre grådige mænd som bare brugte hende fuldt ud til deres egen fornøjelse.

Med et mærkede jeg en blød kvindekrop bag mig og en hånd åbnede mine bukser og lukkede sig så om min stiverik.. -Ja, min mands pik fylder godt i din kærestes mund, hviskede Susanne mens hun gik i gang med at lege med min lemmert, .. -Håber for hendes skyld at han ikke knepper hende i det bagerste hul, fortsatte hun.. så kan hun sku ikke sidde ned i morgen ha ha.

Yvonne og Lise var åbenbart forsvundet.. Susanne var fandme ferm med den finger behandling hun gav min tisser og nosser.. Med et fast tag om den førte hun mig tilbage til stuen, puffede mig ned i sofaen ved siden af Yvonne og Lise som i fuld gang med at overbegramse hinanden.. skål, sagde Lise.. gav mig mit vinglas.. drak selv og kastede sig så over mig.. inden jeg ku nå at blinke med øjnene spiddede hun sig over min totempæl. Hendes modne bryster mødte mine kyssende læber og flaprende tunge mens mit avlelem gang på gang pumpede sig op i hende.. hendes skedetrækninger var formidable.. nærmest malkende og det varede da heller ikke længe før jeg kom så vinden susede for mine øren. Al den liderlighed over det hele havde gjort mig fuldstændig åben.. skønt.

Der sad jeg så med et halv stift ny tømt lem og drak vin mens jeg betragte de tre kvinder varme hinanden helt vildt op inden det var deres tur til at afløse drengene hos min kæreste.. som for øvrigt var i færd med at skrige sig ind i sin anden eller tredje orgasme..

Jeg lod sex være sex for et øjeblik og tog mig en hurtig bruser..

Efter det herlige bad var jeg atter på.. kampklar og fit for fight! Jeg satte mig i stolen i soveværelset.. Hej skat.. mumlede min godt kneppede kæreste da hun fik øje på mig, for da at gumle videre på Gerts glinsende pik mens hun liggende ovenpå Martin med hans slambert i sin numse var ved at blive voldbollet af Finns kæmpe lem. Jeg begyndte at spille min nyrejste stivert.

Få sex i dag

Der var vi så.. fire mænd koncentreret om den samme kvinde om end på hver sin egen måde.. og sandelig ikke om vi alle fire nærmest kom samtidigt.. Finn tømte sin bazooka udover A´s babser og maveskind og jeg tydeligt se at Martins klimax rullede igennem ham og op i min dames røvhul mens Gert fyldte min kærestes kinder ud med sin hede sperm så hun havde hamsterkinder i et par sekunder.. Jeg lagde katten på gulvet.

Kort efter steg mændene ud af sengen, smilede anekendene til mig og forlod alle værelset.. På sengen lå min kvinde.. godt brugt og gennem knepspermet i både hoved og røv.

-Puha.. da tog du godt nok fusen på mig skat, hold da op.. Jeg smilede og hentede vin samt smøger.. i stuen meddelte jeg Yvonne at jeg lige sørgede for at A fik en lille pause inden de tre kvinder kastede sig over hende..

Vinden lå ikke mere i sengen men var gået under bruseren.. da hun kom ud fik jeg den hedeste omfavnelse og varme kys.. Tak, min skat. det er den bedste fødselsdagsgave jeg nogensinde har fået, du ved jo hvor længe jeg har fantaseret om at blive brugt godt og grundigt af en flæk rå liderlige stoddere. Vi satte os på sengen tændte smøger og drak vin.. -Hold op.. hvor skønt, de er vel ikke gået? Inden jeg fik svaret stod Yvonne i døren med ordene; Næh, de er her endnu men nu er det vores tur til at lege med dig. Hvorpå hun, Lise og Susan kravlede op i køjen til os. - Du må godt være med senere Torben men lige nu går det ikke, henvendte Yvonne sig til mig med et juicy smækkys til følge. Inden jeg lukkede døren hørte jeg Yvonne sige; Hold hende piger.. nu skal min veninde nemlig fødselsdags fistes!

Martin og de to andre sad og snakkede hyggeligt.. Jeg ku forstå at de virkeligt havde nydt at vol´dytte min darling i bamsen.. Jeg fandt noget forskelligt sprut og miks på bordet og der blevet skålet og bundet en hel del gange de næste 20 til 25 minutter.. Vi var alle godt oppe at køre. -Hvorfor kneppede du ikke med, Torben? spurgte Finn mig. -Fordi jeg havde travlt med at bolle din kone, Finn. svarede jeg med et lusket smil om læben.. Ha ha! grinte han.. Ja, Susanne er sku en frisk tøs,altid med på den værste..

Samtalen havde hele tiden drejet sig om sex og da vi kom ind på nydelsen ved at se kvinder være sammen sagde Gert at han var af den mening at alle mennesker havde en biseksuel side.. få minutter senere viste det sig at vi alle fire havde erfaring med en af hvort eget køn.. Min og Martins var den samme fra vore eskapader med min kæreste, vi havde godt nok ikke bollet hinanden men ofte kysset og snavet samt slikket hinandens lemme. Finn fortalte at han og Susanne havde da et fast bipar som de ind imellem så og da var der helt frie tøjler.. ok, Fyren havde da pevet lidt i starten når Finn bollede ham men det var jo et spørgsmål om forsigtighed. - Jo, tak tænkte jeg, med den monsterpik!

Gert sad og smilede for sig selv.. Hvad med dig? Spurgte jeg. Tjah, svarede han.. jeg har pillet lidt med en arbejds kollega i en sen brandert og han suttede den af på mig men mere er det aldrig blevet til, desværre.

Jeg havde aldrig forstillet mig at være i en situation hvor jeg sad med tre andre mænd, alle nøgne, flotte og nyligt tilfredsstillet af min udkårne og talte om bøssesex.. og slet ikke at det var tydeligt at se at snakken tændte os alle fire for med et havde vi alle jern på.

En underlig forlegenhed spredte sig langsomt.. alle var vi på og friske men ingen vovede springet.. Det var alligevel for stort på denne måde.. Skål sagde jeg, bottoms up, Boys! For jeg har en ide..

Jeg fortalte om en veninde som havde været til en lille men meget fræk fest hvor man pluseligt slukkede lyset så der var belragende mørkt og alle slog sig fuldstændigt løs. Slap hæmningerne og alle elskede med alle.. Se på vore kvinder sagde jeg. Jeg forslår at vi lusker ind til dem efter vi har mørkelagt hytten her komplet.. lavet lysforbud selv på badeværelset og så slår vi os alle løs.

Den var de alle tre helt med på.. Vi skålede igen.

Gardiner og persienner var alle allerede trukket for og rullet ned.. alt lys blev da slukket og musikken med.

Men det var ikke ensbetydende med fred for med et begyndte min tlf at kime løs.. jeg skulle lige til at slukke den, den jo både lyste op og generede da jeg så at opkaldet var fra Eva. En satans fræk veninde som sandelig var frisko mismus på det meste.. dog havde vi aldrig dusket hende sammen.. Hvad fanden tænkte jeg og svarede. Det var en tydeligt beruset Eva i røret som blot ville sige tillykke til Alcia, men da den var sat på svar ringede hun mig i stedet..

Hun spurgte om vi var oppe og om vi gav en lille en?

Jeg svarede at hun velkommen forbi men det krævede altså bare at hun var frisk på den vildeste oplevelse og så berettede jeg hende om min og Yvonnes fødselsdags surprise samt hvad vi mandfolk nu havde af planer.-Jeg kommer.. er der om ti min. lød svaret hvorpå der blev lagt på.

I soveværelset som naturligvis stadig var oplyst af både den lille sengelampe samt nogle store bloklys lå pigerne på sengen.. Dvs. ikke helt for min dyrebare var bundet op mod hovedgærdet med sin veldrejede møs strittende ud og op i vejret.. rødglødende af kvindehænders mange og vedvarende klask. Lise var i færd med at kneppe hende med den til dags dato sejeste strap-on dildo jeg havde set.

-Hej drenge, kom det fra Susanne som lå bag Yvonne der havde lukkede øjne pga. den nydelse Susannes fingre fremtryllede på hendes lille hårde klit.

Med et meget hårdt og dybt bundende stød som blev holdt inde halv hviskede Lise til slavtøs, A; Så skat, Nu tror jeg at du vist har fået nok for denne gang. hvorpå hun trak sig ud og løsnede min partnerske.

Vi indviede pigerne i vor plan og den var de helt med på. Det vil sige at i "mænner" også har tænkt jer at slippe tøjlerne? Sådan fuldkomment? Spurgte en lystig Lise masserende sin spacede strap-on med et skummelt smil om læberne. Ja, vi lever jo kun engang svarede hendes mand.

Til start havde vi et starinlys tændt.. så vi lige kunne fornemme vore glas.. alle vor gæster sad i vor kæmpe vinkelsofa.. Jeg med Alicia på skødet i den tilhørende sofastol. Tøserne trængte jo lige til en pause som de brugte på at gå gevaldigt til de hårde varer.. ligeså gjorde vi fyre.. sprut hjælper jo på modet.

Jeg ku tydeligt mærke på min elskede at hun var lykkelig.. ikke nok med at hun var blevet gang banget hårdt og herligt.. næh,også hendes voldtægts fantasi med at flere kvinder misbrugte hende var blevet opfyldt. Hun nussede og kyssede mig med det største og fedeste selvtilfredse smil om læberne som hviskede Tak skat.

Spændingen steg til bristepunktet.. hvem der pustede lyset ud fik jeg aldrig fat på men med et var det hele bare sort som kul. Stilheden blev ikke brudt af en sagte stønnen men af dørklokken. Det er Eva, sagde jeg.. et lille ekstra joyride til os alle. Jeg rejste mig og drog forsigtigt gennem mørket ud til hoveddøren.

Jeg kyssede vor veninde godaften.. ehh, jeg har taget en veninde med.. Frem trådte en rødhåret kvinde, ikke særligt høj med butted på den sexede måde og med rigeligt til både gården og gaden. -Hej, jeg hedder Michelle, nærmest hviskede hun da hun rakte hånden frem. Jeg hilst sagte og hviskede at de andre ikke skulle vide noget om Michelle men at hun bestemt var mere end velkommen til at joine legen.

De godt beduggede damer kom indenfor og afførte sig straks deres klude. - God pik han har, hviskede Michelle til Eva. De fulgte efter mig ind i stuen med forsigtige skridt.. Der var en øm summende stønnen som røbede hvad der forgik.. jeg nev Eva blidt i den ene balle, lod Michelle være Michelle og tog min nyankommende venindes hånd og førte hende over til stolen hvor Alicia sad.. eller rettere sad.. for stolen var tom.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.