Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

De to uger sneglede sig af sted men endelig oprandt weekenden og ved aftenstide fandt vi frem til et smukt og øde beliggende landsted.

Finn og Susanne manglede umiddelbart ikke noget, det var en smuk firelænget gård med et stort træ midt på gårdspladsen.

SEX I DAG?

Begge kom de ud og tog i mod os alle, Trængt havde der været i bilen for på bagsædet havde både Yvonne, Martin samt Eva og Michelle klemt sig ind.

Da vi kom ind i stuen var der ikke blot Gert og Lise men et andet par som vi ikke havde mødt før, En Ung kvinde midt i tyverne med et langt rødt hår, gode former og skruet ned i en stram sort kjole som var top ned og opringet så intet var overladt til fantasien samt hendes partner.. en veltrænet høj fyr helt plysset med et varmt smil og en god udstråling. Lonni og Rene præsenterede de sig som.

Kort efter satte vi os alle til bords og endnu en overraskelse fulgte. Ind kom der både en tjenerinde og en tjener.. Begge i latex gear.. unge og flotte.

-Vores lille opvartende stab.. Ulla og Ronnie.. De vil hele natten stå til jeres FULDE disposition og dermed forstået opfylde jeres både største såvel som mindste ønsker for da slet ikke at glemme vores dejlige "kogekone" ude i køkkenet, men hende kan i hilse på senere. Og dermed bød vor værtinde Susanne os alle Værsgo´.

Tjenerne gjorde det fantastisk, maden var lækker og veltænkt og vinen til flere top dollars.

Min borddame var Lise og min gemalinde Alicias bordherre var såmænd den for os ukendte Rene.

Stemningen var fra start i højsædet, Der emmede allerede af erotik.. lysene var ganske dæmpede.. og musikken lav men livlig.

Finn slog kniven mod glasset og rejste sig for at tale.

-Jeg vil hermed på vegne af Susanne og mig selv byde jer alle hjerteligt velkommen til vort elskede hjem, Vi håber at i alle vil få en uovertruffen og super sjofel aften.. Som i kan se er det noget af en stor knaldhytte vi holder os med mange værelser som i kan gå eller rettere elske på opdagelse i alt som i formår og lyster.. Alt står til vor højt ærede gæsters disposition.. Så, Vær velkommen, Finn løftede sit glas, Og skål!

-Skååål.. Genlød det fra os alle som var i super stemning.

Nu kom desserten på bordet og vi var flere af herrerne der ikke længere kunne holde nallerne fra den yndige vimsende tjenerinde.. Ligeså gjaldt det damerne hvad angår den unge tjener.

Det var tydeligt at min Alicia havde gang i den med Rene.. Meget tydeligt at der forgik noget fræk under bordet.. Det ophidsede mig herligt at vide hun sad der og enten spillede eller masserede hans lystige lem og ligeså tydeligt var det at han nød det fuldt ud. -Hygger du dig skat? Spurgte Ulla med et frækt grin om læberne. -Det gør jeg, søde.. Meget.. rigtigt Meget. Svarede en sagelig Rene. Ulla smuttede da under bordet og kort efter kunne jeg høre at hun befandt sig mellem min kvindes lår.. praktiske at hun var trusseløs under den lårkorte kjole.

Under desserten lagde jeg mærke til at Yvonne og Eva var smuttede.. Folk var begyndt at slå sig løs.. der blev kysset, gnavet samt ravet og pillet rundt om bordet.

-Kom, sagde Lise,-lad os gå på opdagelse, og tog min hånd. Hun førte mig ud i entreen og vi trinede den op ad trappen. En lang gang åbenbarede sig til højre og en åben stue med en hestesko formet sofa til venstre. I stuen brændte der som eneste belysning en sagte gaspejs. Kort efter sad jeg i den bløde skønne sofa og var i færd med at få det niceste blowjob af en utrolig energisk Lise. Hendes tunge var som en slanges.. snoende og lynhurtigt dirrende over og omkring mit glinsende hoved.. en spyttende slange oven i købet for min pik blev komplet indsavlet af hendes boblende spyt.. Kort tid efter måtte jeg tvinge hende "af" mit lem ellers ville jeg blot tømme alt i hendes mund.. Jeg slyngede mig ned i de "softe" hynder og styrede hende i position til en 69ér. Hendes kusse havde fået ny frisure.. nu var der tre fine striber.. farvet knaldrøde.. Shit! det så fedt ud! Jeg ku´både genkende hendes meget svage sødlige duft og min tunge jublede da hendes honningsafter ramte den med en lille mild smag af urin..

Der gik sørme ikke lang tid før vi begge spandt og hvinede os ind i en nærmest samtidig orgasme.

Der lå vi så lidt i Ying og Yang form og slappede totalt af.. Vi ku høre flere komme op ad trappen og forsvinde ind i forskellige rum ned af gangen.. Min nysgerrighed voksede med det samme.

-Er der noget de herskaber mangler? Lød en stemme bag os. Det var den unge tjener. - Ja, et par glas vin, svarede jeg, og kort efter Ronnie, som den tjendede ånd var navngivet tilbage med 2 glas dejlig rødvin.

Sæt dig ned, befalede Lise ham og gjorde tegn ved at klappe hånden ned i hynden ved hendes side..

Da jeg havde nydt nok af min vin samt synet af Lisa som red sin ny trendede kusse på tjenerens anselige pik rejste jeg mig for at tilfredsstille min nysgerrighed.

Den første dør nede af gangen stod på klem.. Kikkede ind.Aha! Så det var der Yvonne og Eva var endt.. Damerne Var ved at indmassere hinanden noget såre yndefuldt og nydende i en meget kraftigt duftende Lavendel olie.. det var tydeligt at de havde deres helt eget lille gick kørende og efter at have nydt synet af de to glinsende kroppe luskede jeg videre ned gangen..

Da var det at jeg hørte en stønnen jeg ville ku´genkende blandt alle støn i hele den vide verden..

Forsigtigt åbnede jeg døren.. en knirken røbede mig tydeligt. Op kiggede Rene fra en stor sort gitterseng som han var bundet fast til.. Ovenpå ham sad min gemalinde og red med dybe hastige hug hans bundgarnspæl.. Mit halv stive lem blev straks kampklar ved det liderlige syn.. Hendes S side var ved at dukke op i fuld flor.. for hun vappede ham kærligt en lussing og han takkede ydmygt..

Hmm.. Skulle jeg stille mig op over ham og lad Alicia smage min stivert på sit vilde ridt? Nej.. hun skulle have sin helt egen fornøjelse med Rene, besluttede jeg, Og sex skulle jeg jo nok komme til at få rigeligt af i løbet af aftenen. Yvonne kom i et brøl da jeg passerede hende og Eva. Hestesko´s sofaen var tom så Lise havde åbenbart fået tjenerpik nok.

Spisestuen var forladt og bordet var blevet ryddet.. Jeg vimsede videre ind i den tilstødende stue.. Her, foran pejsen lå Martin og rå pulede Michelle på et kæmpe langhåret mørkt skind for fulde knald.. Hans tykke pikkert vart trængt langt op i hendes bagerste hul.. hvilke hun tydeligt nød i fulde stønnende drag samtidigt med at han varmede hendes store dejlige røv med tunge højtlydende klask.. Den Martin, tænkte jeg, altid mest tændt på at kneppe damerne i røven.

Men hvor var alle de andre mon?

Jeg åbnede en glasskydedør og en skøn fugtig varme kom mig i møde med det samme. Foran mig var der en indendørs swimmingpool.. En lille bar.. et par store palmeagtige planter og den skønneste effekt på glas loftet og væggene fra den undervands belyste bassin.

Poolen skrånede åbenbart ned i den ene ende som var det en strandkant og der i strandkanten lå Susanne med Gert mellem sine brune spredte ben dybt begravet i hendes svulmende kusse.. Ovre i baren sad Finn på en barstol med en drink i den ene hånd og den anden oppe mellem Tjenestepigens lår. Lonnie, tjenerinden var samtidigt i færd med at skænke Lises bryster den mest eksentriske slikketur jeg længe havde set.

-Hey, er det ikke Torben du hedder? lød en sexet stemme fra den anden ende af poolen. Det var Ulla, kæresten til den mand som min kvinde var ved at malke til døde.. -Hop i! bød hun.

Ulla bryster var vidunderlige at befamle i det varme vand.. hendes kys var intense og grådige og hendes hænder ferme om min lemmert.. hendes ryg løb nynsomt ud i hendes gudinde formede røv.. Og mens vi ivrigt trådte vande favnede vi hinanden ømt, undersøgende og intenst. Ulla spurgte om jeg havde nogen ide om hvor hendes Rene og min madam var blevet af? Jeg briefede hende i detaljen til svar, hvilke tydeligt ophidsede hende. Kort efter tørrede vi hinandens brændende kroppe..

Da vi entrerede rummet med den store sorte gitterseng var vor respektive kærligheder forsvundet, ligeså var Yvonne og Eva da Ulla og jeg tjekkede deres værelse. Hmm.. Mens vi stod og skumlede ringede det på døren.. vil listede os hen til trappekanten og stak langsomt hovederne rundt om hjørnet.. det ringede atter på.. kort efter kom Susanne iført en lang kimono ud i entreen og åbnede.

-Heeejsa! Så kom i alligevel! Ind trådte der en sjælden form for par i hvor lille land.. Han var en stor sort mand og hun en lille asiat. Susanne, kyssede og krammede dem begge to og vi ku forstå på samtalen at de nyankommende gæster alligevel havde fået en babysitter.

Parret fulgte efter Susanne og der var atter stille hvor vi var.

Ulla begyndte at kæle for mig.. vi væltede ind i værelset hvor Yvonne og Eva tidligere var og kastede os heftigt elskende på sengen.. hun førte min tisser direkte op i sit numsehul.. blødt og stramt føltes det mens jeg kyssende holdt hendes arme fast og trængte ind i hendes dyb.. hendes varme numse klemte skønt og de æggende bevægelser samt knibetarmsøvelserne var komplet ekstra ophidsende omkring mit avlslem..

Således elskede vi, gu´ved hvor længe, Op og ned.. over stolen..inde i klædeskabet.. langs vægge og i vindueskarmen. indtil hun kom i den fineste orgasme for da at spille min penis af med det fasteste håndtryk jeg nogensinde havde oplevet.. ud sprøjtede jeg over hendes unge bryster og spændte maveskind..

Tørsten meldte sig.. og ned i køkkenet drog vi. En, ikke særlig høj kvinde var i færd med at anrette chokolade dyppede jordbær på et stort fad, Det måtte være den såkaldte kogekone. Hun køn, omkring start de 50 og kun iført et forklæde. Godaften, sagde hun med entydelig fransk accent. Hendes mørke øjne gnistrede i samme kulør som hendes korte men kraftigt krøllede hår. Hvad kan jeg være behjælpelig med?

Kort efter havde vi både vin og et par delikate snacks i maven.. Ulla spurgte om hun havde nogen ide om hvor de andre var? Marie France som den lille sexbombe hed fortalte at der både var folk i poolen samt kælderen.

Lydene afslørede straks hvad der drog for sig da vi åbnede døren. Forsigtigt sneg vi os ned af trappen..

En åbenbaring skuede vore blikke.. Her var indrettede en luksus spankingkælder.

Og gæt hvem der lige var i sit es? Rigtigt nok, Min Kvinde.

Faktisk var alle samlet her.. - Nå der er i! Lød det far en glad Finn der stod i læderchaps strittende med sit kæmpe lem. Kom og vælg "side" om man så kan sige..

På en lang sort sofa sad Sadisterne naturligvis.. eller retters dem der var i det switch humør lige nu.. Alicia og Finn naturligvis, sammen med Lise og Michelle samt den sorte Mikkel.. stående 2 meter overfor på en lang række var Yvonne og Martin, Susanne, Rene Samt Evapigen. Jeg satte mig på den sorte sofas armlæn hvorimod Ulla joinede slavernes række.

Nu skulle der leges perverse lege..

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.