Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en afsindig varm sommerdag efter danske forhold, da jeg kom hjem fra arbejde denne eftermiddag. Solen skinnede fra en skyfri blå himmel, og temperaturen lå på 34 grader ifølge mit termometer i skyggen. Det var en af de dage, hvor man tænker på koldt vand til at drikke og til kroppen som den bedste afkølende effekt.
På vejen hjem fra dagens arbejde tænkte jeg over, hvilke rute jeg skulle løbe, når jeg kom hjem. På grund af varmen og min generelle lyst til at løbe i skoven så blev det igen igen min yndlingsrute ad parkstierne ud til det store skovområde og rundt om den store, smukke sø, før jeg løb samme vej hjem igen. 15.6 km. Lidt i underkanten i forhold til det marathon, der lå 1 måned længere fremme, men jeg kunne give ekstra gas med indlagte intervaller undervejs i dag.

Her kom jeg til at tænke på skovfogdens hus, der lå ved både ind- og udgangen til skovområdet og lige ved starten til søens ene langside. Ikke så meget på grund af ham som jeg hilste på, når jeg i weekenderne mødte ham på løbeturen eller på grund af huset men på grund af hans kone, eller i hvert fald hende jeg troede, der var hans kone. Hun var altid ude i haven, når jeg løb forbi huset, og de sidste 3-4 løbeture, når jeg løb forbi, så sad hun altid oppe på terrassen og tog solbad iført bikini og solbriller, men når jeg løb retur, stod hun altid nede ved hækken ud til grusvejen og hilste uden at sige noget med et smil på munden. Hun var slank, høj, solbrun, mørkeblond med små bryster, lækker lille røv og en utroligt veldefineret krop.
Et kort øjeblik "snappede" jeg ud af mine tanker og kunne mærke, at min halvstive pik reagerede på tankerne men "back to reality": Hjem, træning, fokus og afslapning i aften.

SEX I DAG?

Mit løbetøj lå klart på sofaen som sædvanlig, så jeg ikke brugte unødig spildtid fra hjemkomsten efter arbejdet, og til træningen skulle udføres. Ligesom jeg plejede. Selvom jeg havde drukket meget vand i løbet af dagen, så åbnede jeg køleskabet og drak en iskold tår vand fra flasken, før jeg gik ud på badeværelset med løbetøjet og gjorde mig klar til dagens træning. Jeg stod et kort øjeblik helt nøgen og betragtede min tonede krop med den tydelige sixpack og den solbrune hud ovenpå de mange løbeture i høj sommersol med bar overkrop og i shorts. Jeg må indrømme, at jeg var godt tilfreds, hvorefter jeg smurte kroppen ind i solcreme, tog løbeshorts og strømper på, hvorefter jeg gik ud og lavede opvarmningsøvelser som det faste ritual før løbeturen. Med musik i ørerne og solbrillerne på plads løb jeg afsted ud af vejen og ned af parkstien til højre, hvor skyggen befriede mig for den varme asfalt.

Efter nogle opvarmende og svedige kilometre på stierne så kom jeg ud til søen og skovfogedhuset ved grusvejen, hvor jeg løb forbi og kiggede ind: Hun lå præcis som sidste gang og tog solbad oppe på terrassen med det gule murstenshus i baggrunden samt den nedadskrånende græsplæne mod hækken som kulisse omkring hende. Igen måtte jeg droppe at kigge og ignorere min begyndende stive pik og fastholde mit fokus på dagens træning, som varmen ellers gjorde svær nok i forvejen. Lige da jeg ville dreje hovedet, så vinkede hun med et lille smil på læben, og jeg løftede hånden i en anerkendende bevægelse, mens jeg smilte tilbage. Det havde hun ikke gjort før, men jeg huskede igen mig selv på at være fokuseret på min træning.

Efter at være løbet søen rundt så kom jeg tilbage til grusvejen og huset igen, og igen igen stod hun nede ved hækken ud mod grusvejen, men denne gang stod hun ikke og arbejdede eller fokuserede på andre ting men kiggede direkte min vej, da jeg kom løbende. 50 meter fra hende begyndte hun at smile og tog hænderne op til ørerne og førte dem ned... Signal til mig om at fjerne mine høretelefoner, hvad jeg gjorde, mens jeg sagtnede farten og satte høretelefonerne fast i kanten ved mine løbeshorts.

"Hold da op hvor du løber! Bliver du aldrig træt eller tørstig," sagde hun, mens hun smilte til mig. Jeg må indrømme, at hun så VIRKELIG fræk og lækker ud helt tæt på. Hendes sorte bikini og hendes solbrune krop matchede helt perfekt hinanden i seksuel udstråling, og hun var en virkelig smuk og fræk kvinde. Hun havde sat solbrillerne op i sit opsatte mørkeblonde hår. Hun havde små, sexede svedperler på kroppen.
"Det er svært ikke at blive tørstig i den her varme", sagde jeg og sendte hende et smil og søde øjne, hvorefter jeg lettere manipulerende signalerede tør mund med tungen og kiggede ind mod haven.
"Kom med op og få noget vand", sagde hun og gik ind af den lille havelåge. Jeg tøvede ikke et sekund og fulgte efter, Hold nu kæft: G-streng! Hun vrikkede med røven foran mig op ad græsplænen mod terrassedøren, og jeg kunne mærke, hvordan min pik reagerede, men jeg forsøgte også at bevare mit fokus og min ordentlighed. Intet er som i en PORNOFILM.

Hun åbnede terrassedøren og bad mig om at komme indenfor, og jeg gik med ind i det, der var et moderne køkken-alrum, hvor en murstensvæg op til brysthøjde adskilte selve køkkenet fra resten af rummet. Hun åbnede køleskabet og smilte til mig, imens hendes øjne gled fra øjenkontakt og ned og op igen. På samme tid gav hun mig en flaske kold vand. Jeg drak en solid slurk og smilte til hende, mens jeg slugte vandet og drak en tår til. For helvede hvor var hun bare fræk, hot og lækker på alle niveauer! Hun smilte tilbage og bed sig i underlæben, mens hun tydeligvis tænkte.
"Tak for vandet", sagde jeg uden at være færdig, "det gør virkelig godt i den her varme!" Hun var alt for fræk, og jeg kunne ikke lade være med at følge svedperlerne på halsen, brystet, brysterne, maven og benene.
Hun smilte.
"Kan du godt holde varmen ud, når du ligger derude?" Jeg forestillede mig, at hendes bikini forsvandt med et trylleslag.
"Jeg kan altid gå ind og tage en kold skylle, hvis jeg får brug for det, men det er ikke varmen, der gør det ulideligt for mig", sagde hun og tav med et intenst blik i mine øjne.

Jeg kunne ikke klare mere! Den halvtomme vandflaske faldt på gulvet, og jeg trådte et hurtigt skridt frem og tog fat om hendes hofter og lænd, hvorefter jeg kyssede hende. Ingen tøven fra hende side: Hun åd mig med sin tunge, og jeg åd hende, mens jeg med det samme fik åbnet hendes bikinitop, men jeg nåede ikke at få den af, før hun droppede på knæ og hev mine shorts ned og begyndte at sutte min pik som et vildt dyr.
Min pik var allerede alt for stiv og stor, så det må have været åbenlyst, men hendes lyst kom til udtryk gennem hendes fanatiske blowjob. Hun suttede min pik med dyrisk fart og fanatiske gaggingbevægelser, mens hun klemte sine bryster hårdt. Jeg tog fat i hendes hår og begyndte at mundkneppe, til hun savlede på gulvet, hvor hendes savl blev blandet med det spildte vand fra flasken. Hun hev efter vejret og gik i bund igen flere gange efter hinanden med meget intenst og liderligt udtryk.

Med ét stoppede hun og lagde sig ned i sit savl og vand på gulvet og sagde: "Knep mig! Vil du ikke nok kneppe mig?! Hurtigt!" Mens hun sagde det, så tog jeg fat rundt om hende og løftede hende op og lagde hende ned på gulvet, hvor jeg rev hendes G-streng af og tog min store, stive og savlbefængte pik og lod den glide ind i hendes fisse. Hun begyndte at stønne og skrige højt, da hun mærkede min pik i første ryk. Jeg kyssede hende dybt, intenst og vådt, mens jeg holdt hende fast om nakken/hovedet og rundt om højre ben, så hendes krop var presset helt ind mod min, og jeg kunne støde så dybt, hårdt og råt i hende, som jeg ville med fuld øjenkontakt. Hun skreg i hvert kys, og jeg stønnede i hvert kys, mens hendes underliv begyndte at vibrere og gå i rytme med min pik. Jeg var virkelig tændt og ville med hvert stød lade hende huske, at jeg var den største eksterne lyst nogensinde i hendes liv.
Pludselig stødte og skubbede hun mig febrilsk væk, mens hun skreg højt, hvorefter hun sprøjtede ud over min store, stive og våde pik samt på køkkengulvet. Jeg lagde hurtigt ansigtet ned og mærkede hendes safter, mens jeg slikkede hendes klitoris i få sekunder, indtil hun stoppede med at sprøjte. Jeg skyndte mig op og kyssede hende intenst igen, mens hun var i trance og lod min pik glide ind i hendes våde og skælvende fisse igen, hvorefter hun kyssede mig som et dyr, indtil hun sagde: "Giv mig din sperm i min fisse! Skynd dig!"
Som gnister i hjernen blev jeg overtaget af mit indre dyr, og jeg kneppede hende som en robot ude af kontrol, ren vildskab og fanatisme i min bevægelser, hvor hun efter 5 minutter fik en sprøjteorgasme mere, men jeg ville ikke trække mig eller vise hensyn, så jeg fortsætte med at kneppe hende egoistisk og dyrisk. Imens holdt jeg hende hele tiden tæt og fast og kyssede hendes orgasme ind i hendes mund, indtil jeg til sidst sprøjtede min sperm og orgasme dybt ind i hende.

Vi fik øjenkontakt få sekunder efter orgasmen, og hun smilte, mens hun kyssede mig blidt og førte hånden ned til sin fisse og min pik, tog både egne safter samt min sperm på fingrene og slikkede det, mens hun smilte endnu mere. Jeg kyssede hende intenst, råt og dybt, mens gulvet under os sejlede i liderlighed, lyst og tilfredsstillelse.

Efter kysset blev jeg sendt ud af hoveddøren i ekspresfart med mine løbeshorts tilbage på plads, solbriller i hånden og musikken i kanten af shorts´ene. Jeg fik et sidste kys på vej ud af døren, men hun sagde, at jeg skulle skynde mig væk. Nu løb jeg ud af deres indkørsel og ned til grusvejen, hvor jeg kom fra og løb videre ned ad grusvejen tilbage mod parkstierne. Mindre end to minutter nede ad grusvejen kom skovfogeden, hendes mand, kørende i sin bil mod mig og vinkede smilende til mig. Jeg vinkede diskret og anerkendende tilbage, mens jeg kunne mærke og smage hans kones orgasme hele vejen hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.