BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

For noget tid siden kom jeg i kontakt med en ung pige på et site for erotiske noveller. Hun havde lavet et spændende opslag, og jeg ville lige byde hende velkommen og kommentere på det. Til min store overraskelse svarede hun min hilsen og det blev indledningen til en længere brevskrivning, der førte langt videre end jeg nogensinde havde forestillet mig.

Årsagen hertil ligger i at jeg er en mand, der har rundet 50 og nok ikke er en decideret fotomodel. Til gengæld var pigen kun en smule ældre end 18 og så ganske køn og veldrejet ud på profilen. Min umiddelbare reaktion var da også at det måtte være en fejl eller hun ville gøre grin med mig. Efter lidt skriverier fik hun fortalt, at hun faktisk havde en stor lyst til at vise sig frem mere eller mindre nøgen. Hun ville gerne besøge en nudist strand, men hun turde ikke rigtig alene, og i øvrigt vidste hun ikke helt hvordan og hvorledes. Jævnaldrende fyre sagde hende ikke så meget, men tanken, om at ældre mænd så hendes fine små ungpige bryster og måske hele kroppen, tændte hende helt vildt. Jeg var meget skeptisk, men på den anden side ville jeg lyve, hvis jeg påstod, at jeg ikke nød synet af smukke piger, og chancen for at være den heldige afgjorde sagen. Men livet har jo også lært en noget om både de dårlige sider men også de positive sider af livet. Så det var lidt med bremsen let trukket, at jeg skrev, at jeg gerne ville hjælpe, men for at være sikker, skulle hun inden en uge tage en nøgen selfie i et prøverum og sende til mig. Og for at jeg kunne være sikker på, at hun var den hun sagde, og at hun mente det, skulle hun på billedet stå så jeg tydeligt kunne se hendes forslag til mødested og tidspunkt. Til gengæld lovede jeg at jeg også ville være nøgen på stranden.

SEX I DAG?

4 dage senere modtog jeg en besked med et billede, der viste forsiden af en smuk ung pige. Billedet var skarpt og dækkede området fra halsen til knæene. Øverst anede jeg nogle lyse hårspidser, brysterne vurderede jeg til at være ca en b-skål med faste bryster og let spidse brystvorter. Maven var slank som resten af kroppen og med rød skrift stod navnet på min lokale banegård og tidspunktet, som var allerede den kommende weekend sidst på formiddagen. Hendes skød var næsten helt glat, med kun en lille fræk trimmet stribe på vej mod venusbjerget. Lårene var let adskilt og jeg fornemmede et par kønslæber der kiggede en smule frem. Det var et meget smukt syn og jeg glemte da også de sidste forbehold jeg måtte have haft.

Jeg skrev tilbage at hun var meget smuk, og at tidspunktet passede mig fint. Vi blev enige om, at jeg ville hente hende på banegården i Esbjerg, hvorfra der var ca. tre kvarters kørsel til nudist stranden i Børsmose. Jeg ville medbringe mad og drikke og hvad der ellers var behov for. Vejret havde i flere dage været perfekt sommervejr og udsigten for den næste uge ændrede ikke på det billede. Solskin med svag østlig vind og omkring 25 grader.

Dagen før vi skulle mødes, skrev Maja at hun var ved at fortryde. Hun var spændt men også lidt bange for at vise sig nøgen på en strand foran alle de mange andre mennesker. Desuden var hun blevet lidt utryg ved om jeg kunne "finde på noget". Jeg fornemmede at det nu var afgørende at jeg fik beroliget Maja og gjort hende helt tryg, ellers blev det en ensom tur til stranden. Eftersom hun kendte min profil og dermed også mine fetich, foreslog jeg hende, at jeg kunne tage et pikbur på, hvorefter hun kunne sætte låsen på og beholde nøglen. Jeg synes i perioder det er en dejlig følelse af have et pikbur på. Så er der selvsagt fuldt styr på pikken og dens liv og på samme tid er der uvisheden for hvornår det kommer af - eller at det ikke kan komme af her og nu. Dermed var jeg passiviseret og nok den mest forsigtige mand på stranden for ikke at vække for megen opmærksomhed. I andres øjne er en mand med pikken i bur nok ret ynkelig og lidt et skvat, så dermed var presset ligesom fjernet fra Majas skuldre. Hun forstod heldigvis hvad jeg sagde, og bekræftede vores aftale.

Få sex i dag

Næste dag stod jeg på perronen i løse shorts, t-shirt og sandaler. Dørene åbnede i toget og ganske få personer steg af. Som den sidste kom en smuk ung pige ud og kiggede sig søgende omkring. Det måtte være Maja, og ganske rigtigt kom hun hen til mig og præsenterede sig. Ved ikke hvorfor, men jeg følte det var mest rigtigt med et kram, så det fik hun. Derefter stod vi et øjeblik og kiggede på hinanden. Maja var klædt i en enkel lys sommerkjole og et par sandaler. I det lange blonde hår sad et par solbriller og om halsen havde hun en fin lille guld kæde. Over skulderen bar hun en lille strandtaske. Kort efter sad vi i bilen og jeg skulle til at starte bilen, da hun spurgte, om jeg ikke havde glemt noget. Jeg drejede mig og hun sagde "låsen". Jeg undskyldte, fik fundet hængelåsen, som jeg havde lagt i handskerummet, og trak ned i mine shorts. Hun kiggede meget nysgerrigt og fumlede derefter lidt med låsen, hvilket selvfølgelig resulterede i en begyndende rejsning. Men "klik" og så var låsen på. Det var vist i sidste øjeblik, sagde hun, mens hun trak nøglen i halskæden, og vi begge kunne se at pikken fyldte buret helt. Jeg trak shortsene op igen og vi begav os mod stranden. Da vi kørte ned på stranden var det tydeligt, at andre også havde fået den gode idé, men ved afspærringen til nudistdelen stod der knap så mange biler. Vi sad et øjeblik og kiggede frem på stranden og dernæst på hinanden, og så åbnede Maja døren. Vi blev enige om, at beholde tøjet på indtil vi var et stykke væk fra tekstilstranden. Da vi havde gået lidt fandt vi et lille hul i klitfoden, hvor vi gik ind. Snart efter fandt vi oppe i klitten en bar fordybning, hvor vi kunne ligge ugenert og samtidig kigge ned og ud over stranden.

Vi fik anbragt vores ting og stod nu overfor hinanden og kiggede gennem solbrillerne. Så trak jeg t-shirten over hovedet, mens hun trak kjolen over sit hoved og afslørede, at hun ingen BH havde på. Så trak jeg langsomt mine shorts ned, mens hun trak den meget lille hvide trusse af. Maja drejede langsomt en omgang. Det var et smukt syn. En slank blond pige med kønne ansigtstræk, en tilsyneladende veltrænet overkrop med de fineste faste bryster, en glat mave og slank talje, der gik over i en hofte, der passede til resten af kroppen. Numsen passede også perfekt, ikke for stor og ikke for lille og umiddelbart dejlig fast. Skødet var nu helt glat og viste en særdeles appetitlig fisse. Benene var spændstige og veltrænede og fødderne slanke og fine. Hun smilede og nikkede mod min pik og sagde så, at hun vist var godkendt. Og at det var jeg i øvrigt også, selvom pikburet begrænsede den komplette vurdering. Vi fik sat os ned og begyndte at smøre os ind i solcreme, men måtte dog hjælpe hinanden med ryggen.

Da der var gået en lille time puffede hun til mig og sagde at vi skulle ned og bade inden vi skulle spise. Den var jeg med på og snart var vi nede på stranden, hvor hun tog mig i hånden og sammen løb vi ud i vandet. Det var super forfriskende og rart at svømme lidt og plaske rundt. Hånd i hånd gik vi tilbage til vores gryde, hvor vi fik lidt at spise og drikke, mens vi tørrede. Vi fik smurt solcreme på, og lagde os med hver sin bog. Jeg må være faldet lidt i søvn, for jeg vågnede ved at Maja gav mig et puf og sagde, at vi skulle ned og bade igen.

Ligesom sidst tog hun mig i hånden, men denne gang var der nu flere mennesker på stranden og vi passerede lige forbi et par i 40'erne, der kiggede en del på os. Da vi var kommet ud i vandet, hvor ingen kunne høre os, spurgte jeg Maja, om hun havde bemærket parrets stirren. Og ja, det havde Maja. Hun mente, at manden havde kigget meget på hendes fisse. Jeg syntes, at kvinden især havde fokuseret på min indespærrede pik. Så grinede vi og plaskede lidt rundt. Da vi gik ud af vandet, opdagede jeg, at parret fra før nærmede sig, og ville netop til at sige det til Maja, da hun stoppede op og vendte sig rundt, hvorefter hun trykkede sin krop mod min og gav mig et langt kram, mens hun viskede mig i øret at parret fra før nærmede sig. Så gav hun mig et hurtigt kys på kinden. Parret var nu kun få skridt væk, da Maja gav pikburet et lille dask med hånden og højt sagde "slemme dig", vendte rundt og med den ene hånd tog mig i hånden og trak afsted, mens hun med den anden hånd lige rettede på nøglen i halskæden. Jeg kunne være krøbet i et musehul, men måtte samtidig erkende, at det var meget pirrende.

Grinende trak Maja mig med tilbage til vores klit. Da jeg var blevet tør, ville jeg lige have lidt mere solcreme og begyndte at smøre mig ind. Maja tilbød at hjælpe, og snart mærkede jeg hendes fingre smøre bagsiden ind, og overraskende nok fortsatte hun som det mest naturlige med mine baller og lår. Fornemmede at hun var meget grundig med især inderlår og undersiden af ballerne, og det medførte en naturlig spirende begejstring. Hun gav mig et fast klap på numsen og bad mig vende mig om. Så startede hun med at smøre min overkrop, og bedst som jeg troede hun ville fortsætte nedover stoppede hun med et smil på læberne. Så drejede hun rundt og satte sig med et knæ på hver side af mine lår og smurte mine underben ind. Lidt efter lidt rykkede hun baglæns og snart sad hun så pikburet prikkede hende imellem ballerne. Hun løftede sig lidt og gned sig mod pikburet mens hun rykkede op på min mave og brystkasse og samtidig smurte mit skridt grundigt i solcreme. Jeg prøvede at ligge stille, men det var svært og dog nødvendigt, for jeg vidste, at hvis jeg begyndte at blande mig, risikerede jeg at miste det hele. Efter flere lange minutter med konstant kælen og indsmøring af mine ædlere dele (det der nu var tilgængelig) var min pik svulmet op og truede med at springe buret. Det var på samme tid både ekstrem ophidsende og særdeles ubehageligt. Hun gav den et dask og kravlede af, hvorefter hun lagde sig på maven og sagde, at nu var det hendes tur.

Jeg satte mig op og med tungt hængende vedhæng skrævede over hendes krop og satte mig ned med et ben på hver side af hendes lår med boller og bur liggende i kløften mellem hendes lår. Så trykkede jeg en ordentlig klat creme i hånden og begyndte at smøre bagsiden ind startende fra nakken. Smøre ind er måske ikke helt den korrekte betegnelse, idet massage nok vil være mere fyldestgørende. Og da jeg til sidst var nået til numsen og inderlåret var der nok nærmere tale om intimmassage. Mine fingre masserede med dybe strøg både baller og lår, og snart var fingrespidserne helt oppe i lysken og ved mellemkødet. Snart kunne jeg høre, at hver gang fingrene blidt trak huden i modsat retning, afgav hendes fisse en let smaskende lyd samtidig med, at Maja sukkede dybt.
Når hun kunne pine mig, så kunne jeg også pine hende og gav hende et klask i numsen og bad vende sig. Så startede jeg med at smøre og massere fødder og ben. Igen med de lange dybe bevægelser jo nærmere hendes skød jeg kom. Så flyttede jeg mig op så min ben var på hver side af hendes hofte og fortsatte indsmøringen af hendes forside startende med skuldrene og efterfølgende brysterne. Maja havde lukket øjnene og bed sig selv let i under læben. Jeg kunne se og høre, at hun nød det mindst ligeså meget, som jeg gjorde. De små brystvorter var efterhånden blevet lidt spidse og helt hårde. Hver gang mine fingre rørte dem, klemte jeg dem blidt mens jeg lidt prøvende trak i dem. Maja stønnede nu ved hver berøring og havde svært ved at ligge stille. Mine hænder gled ned over maven og nærmede sig hendes skød. Jeg løftede mig lidt for at flytter længere ned på benene. Maja troede åbenbart jeg ville stoppe og sagde hurtigt, at jeg skulle fortsætte, for det var så dejligt.

Jeg flyttede mine hænder ned til overgangen mellem inderlår og fisse. Med begge pegefingre rørte jeg ganske blidt på hendes skamlæber, og mens en skælven gik gennem hendes krop, åbnede jeg langsomt den smukkeste blomst, der så ud som var den netop passeret af en regnbyge. Der var så vådt at små dråber glinsede overalt. Prøvende gled mine fingre rundt om skamlæberne for at samle sig på toppen, hvor hendes clit var begyndt at kigge frem. Da jeg svagt rørte clitten, var det som om et stød gik gennem hendes krop. Snart lå min ene hånd på hendes venusbjerg og masserede det nænsomt, samtidig med at tommelfingeren med mellemrum strøg hen over clitten. Med først en og snart to fingre gik jeg på opdagelse i hendes skede. Jeg begyndte at bolle hende med fingrene og kunne høre på hendes støn, at det var godt. Så drejede jeg fingrene og bearbejdede hendes G-punkt. Det var det smukkeste syn, da alle hendes sanseindtryk endelig kulminerede i en orgasme, hvor hele hendes krop spændtes som en bue. Jeg lagde mig ned på siden og lod hende langsomt komme tilbage til nuet. Efter nogle minutter sagde hun tak og skubbede mig ned på ryggen og fortsatte med, at nu var det min tur.

Og så begyndte hun at nusse min pung, og det hun kunne på pikken. Det var dejligt, men jeg ville mere, så jeg bad hende om at fjerne pikburet. Hun sagde nej. Efter nogle minutter prøvede jeg igen, men denne gang drejede hun sig rundt og pressede den fugtige fisse ned i mit ansigt. Jeg forstod, at det ikke stod til diskussion og stak prøvende min tunge op i hendes våde fisse. Åh den smagte som den den fineste nektar. Samtidig mærkede jeg Majas læber og tunge gå på opdagelse. Min pik truede med at springe buret, og jeg kunne mærke, at mine boller var fyldt til bristepunktet. Maja red nu mit ansigt og jeg var fuldstændig sovset ind i hendes velduftende safter. Jeg mærkede hendes fingre røre mit mellemkød og tænkte, at det her går snart galt med eller uden bur. Da hun uden varsel stak en finger i min røv, var det som at trykke på en knap, der startede en kædereaktion. Signalerne fra min røv forplantede sig gennem hele min krop. Pikken, der absolut ikke havde plads til at vokse, pressede voldsomt på, da mine boller nærmest eksploderede og sendte store mængder sperm ud gennem åbningen i pikburet. Synet af min udløsning var åbenbart nok til igen at bringe Maja ud over afgrunden. Hun klemte lårene hårdt sammen, mens hun tungt trykkede sig over min mund, og jeg mærkede endnu en orgasme fylde min mund. Maja væltede om på siden og begge lå vi ubevægelig i flere minutter bortset fra at vi begge kæmpede med at få bragt vejrtrækningen tilbage til normalen. Jeg satte mig op og kunne konstatere, at mit pikbur var fyldt med sperm på både ind og udvendig side. Maja kiggede også, grinte så og konstaterede, at det var godt, at hun ikke havde fjernet buret, for nu var det da kun mig, der var klistret til.

Vi blev enige om, at det var ved at være tid til at vende hjemad og at vi lige kunne hoppe i vandet og blive skyllet først. Igen gik vi hånd-i-hånd over stranden og løb ud i vandet. Efter vi havde skyllet os grundigt gik vi tilbage til vores ting. Nu føltes pikburet meget bedre nu hvor intet strammede. Maja tog kjolen på og jeg t-shirt og shorts, og så begav vi os tilbage til bilen. Lidt over kl. 17 stod vi igen på perronen. Vi var enige om at det havde været en dejlig dag og en rigtig god oplevelse. Så bad hun mig om at lukke øjnene. Jeg mærkede hun kom helt tæt på. Så gav hun mit underliv et hurtigt klem samtidig med, at hun kyssede mig på munden. Så tog hun min hånd og lagde noget i den. Da jeg åbnede øjnene var hun på vej op i toget, og jeg stod med hendes hvide trusse i hånden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.