Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der blev holdt vejfest på vores private vej, min kone Lise og jeg deltog også, efter aftensmaden blev der gjort klar til hygge og dans.

Efter et stykke tid kom genboens kone Mia hen og bød op til dans, vi dansede lidt tæt og pludselig siger hun at jeg ikke skal kigge after Lise, for hun bliver i øjeblikket kneppet af hendes mand og hvis jeg vil se det kan hun vise vej, jeg bliver overrasket og nysgerrig, Mia trækker mig med og vi står og kigger ind af vinduerne til deres soveværelse.

Der på sengen står Lise på alle fire og Mias mand bagved som banker pikken op i hende, hun klynker og stønner er helt væk og vedsiden af står en fyr jeg ikke kender med stiv pik klar til at tage over, Lise får en kæmpe orgasme og Mias mand støder den helt i bund og brøler sin udløsning ud så ingen er i tvivl om fylder hende med sperm, efter lidt tid trækker han sig ud af hende og den anden fyr tager hans plads og presser pikken op i hendes fisse mens spermen drypper ud, Mias mand går om og giver Lise pikken i munden så hun kan sutte den ren.

 

Er spændt på at se hvor meget sperm der er i fissen når hun kommer hjem

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.