Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter han forlod Lise har jeg set frem til at komme hjem og nyde hende.

Jeg fik ordnet det så jeg kom ved to tiden, hun blev lidt overrasket men glad for at se mig, hun fortalte det havde været dejligt med hans besøg og han var gået for en time siden, jeg spurgte om hun stadig var lidt tændt, hun kiggede på mig, jeg sagde at jeg havde vildt meget lyst til hende, hun indrømmede hun stadig var lidt tændt efter at de havde kneppet.

Vi kom hurtigt ind i soveværelset og  fik tøjet af, jeg kunne hendes fisse var lidt hævet og rød, ingen tvivl om den var brugt, vi lagde os i sengen, hun lå på ryggen med spredte ben og jeg kælede for hende, min ene hånd rørte ved fissen, den den var stadig våd og varm. Lise stønnede og klynkede lidt og sagde jeg skulle kneppe hende, hurtigt kom jeg oven på hende og fik pikken hen til fissen, den gled  ubesværet ind i hende, hun klynkede lidt og jeg begyndte at kneppe.

Frækt at tænke på at hun var fyldt  med sperm fra ham, det gjorde min lyst til hende større, hun sagde jeg skulle  kneppe hårdt og dybt, jeg satte tempoet op, hun trak vejret i stød og løftede fissen op mod pikken så fik den helt ind så kuglerne ramte hende under fissen og holdt med begge hænder på min numse, det varede ikke længe før hun fik orgasme og kom med et hyl, jeg kneppede videre og satte tempoet op, jeg kunne mærke jeg snart ville komme, Lise havde tårer i øjnene og jeg sprøjtede min sperm langt op i hende.

vi snakkede bagefter om at gøre det på den måde igen

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.