Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var nu gået en måneds tid efter Lise havde haft besøg af den unge fyr, jeg kunne fornemme hun gerne ville møde ham igen, så jeg spurgte om hun havde lyst  til det, hun var lidt stille og jeg tog det som svar nok og foreslog hun sendte en sms til ham, hun spurgte om jeg mente det, ja sagde jeg, han gjorde det jo godt  Lise lyste lidt op.

Senere fortalte hun så at han skulle komme på fredag, jeg fik hurtig ordnet det så jeg holdt fri den dag, og kunne fra mit skjul overvære deres  møde.

Det blev fredag, Lise var stadig i sin morgenkåbe, og vi fik morgenmad, derefter gjorde jeg mig klar til tage afsted, gav Lise et kys og ønskede hende en god dag. Ikke længe efter jeg var kørt og havde listet mig tilbage fyren op, Lise havde stadig sin morgenkåbe på og han blev lukket ind, de gik direkte ind i soveværelset han fik hurtigt tøjet af og jeg kunne se hans allerede halv stive pik, Lise fik sin  morgenkåbe af og lagde sig på sengen.

Han kom hen til hende lagde sig ved siden af og de kyssede, et langt liderligt kys hvor han klemte om Lises ene bryst  han lagde ind ind over hende og hun spredte sine ben så hans pik lå op ad maven på hende, hun lå med lukkede øjne og nød hans hånd gå på opdagelse, den  nåede hurtigt til fissen, Lise klynkede lidt og holdt om ham, han kom oven på  hende og pressede pikken ind i hende, hun klynkede lidt og han begyndte at kneppe i roligt tempo.

Lise beder ham kneppe hende hårdt og dybt, han sætter tempoet op og jeg kan se han presser pikken i bund på hende, Lise har lukkede  øjne og virre med med hovedet, ingen tvivl om hun nyder det, der går ikke længe før den første orgasme rammer hende, han stopper lige op til den klinger af  så genoptager han knepperiet i øget tempo, Lise stønner og klynker, nu får hun rigtig af den unge fyr, lidt efter kan jeg se hun begynder at spænde og løfter fissen op mod ham, hun ånder stødvis og hendes anden orgasme begynder og han støde hårdere og dybere i hende, orgasmen kommer og han sprøjter sin sperm dybt op i hende.

Han ruller om på siden af hende, de ligger og stønner  begge to, Lise kæler lidt med ham og siger det var skønt, jeg nyder det så me-  get, de rejser sig fra sengen og går i bad, hjælper hinanden med at blive tørret  derefter tager han sit tøj på og forlader huset.

Lise tager sin morgenkåbe og kommer ind til mig, hun kysser mig og siger det var lækkert, jeg svarer, så er min tur i aften

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.